Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την ότι για άλλη μια φορά ανεβάζει την παράσταση «κόκκινες γραμμές», εν όψει της προπαρασκευαστικής συνάντησης με την τρόικα στο Παρίσι. Μόνο που πλέον όλοι γνωρίζουν πως τις κόκκινες γραμμές τις βάζουν μόνο οι δανειστές, προσθέτει. Καθώς η κοινωνία εξοντώνεται, η κυβέρνηση μιλά υποκριτικά για φοροελαφρύνσεις και ο πρωθυπουργός φαντασιώνεται ότι η οικονομία κάνει ράλι, επισημαίνει ακόμη η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

ΣΥΡΙΖΑ: Παράσταση «κόκκινες γραμμές»

«Εν όψει της προπαρασκευαστικής συνάντησης με την τρόικα στο Παρίσι η κυβέρνηση για άλλη μια φορά ανεβάζει την παράσταση «κόκκινες γραμμές», μόνο που όλοι πλέον γνωρίζουν πως τις «κόκκινες γραμμές» τις βάζουν κάθε φορά οι δανειστές και η κυβέρνηση τις ακολουθεί» .

» Καθώς η κοινωνία εξοντώνεται μέσω του ΕΝΦΙΑ και εννέα στους δέκα πολίτες ζητούν την κατάργησή, του, η κυβέρνηση υποκριτικά μιλά για φοροελαφρύνσεις. Ενώ οι περισσότεροι και περισσότερες δοκιμάζονται σκληρά από την παρατεταμένη και εξοντωτική μνημονιακή πολιτική, η κυβέρνηση στήνει σκηνικό επικείμενης ανάπτυξης με τον πρωθυπουργό να φαντασιώνεται πως η οικονομία τρέχει με ταχύτητες ράλι».

«Την ίδια ώρα που το ρεύμα της δημοκρατικής ανατροπής ενδυναμώνεται και η κυβέρνηση βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, η ελπίδα κρατάει την κοινωνία όρθια που ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κυβέρνηση: «Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζουν οι φαντασιώσεις του ΣΥΡΙΖΑ»

«Την ώρα που η κυβέρνηση παλεύει βήμα – βήμα με την πραγματικότητα, οδηγώντας τη χώρα στην έξοδο από την κρίση, ο ΣΥΡΙΖΑ, που ειδικεύεται στις φαντασιώσεις και στις… «ρεαλιστικές ουτοπίες», συνεχίζει στην οδό της εξαπάτησης. Μεταξύ άλλων, φαντασιώνονται πως έχουν ήδη βρει 5 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ανεργίας», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Βούλτεψη πρόσθεσε ότι: «Φανταζόμαστε πως με τον ίδιο τρόπο θα βρουν και τα υπόλοιπα δισεκατομμύρια τα οποία χρειάζεται η χώρα για να συνεχίσει να αντιμετωπίζει τις ανάγκες της».

«Δυστυχώς, εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζουν οι φαντασιώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεχίζει να επιδίδεται σε ένα ράλι ψεύτικων υποσχέσεων και λεονταρισμών», κατέληξε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

ΑΝ.ΕΛ.: Ο λαός δεν τους θέλει άλλο

«Οι δήθεν διαπραγματεύσεις με την τρόικα δεν αφορούν ένα καλύτερο αύριο των Ελλήνων, αλλά το πώς θα επιβιώσουν πολιτικά αυτοί που σήμερα συγκυβερνούν. Το Παρίσι, οι αγκαλιές με τον Γιουνκέρ, οι ηρωικές δηλώσεις σε ξένες εφημερίδες, τα καλέσματα για Κεντροδεξιά και ο αγώνας δρόμου για τους 180 δεν θα έχουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα.»

» Ο λαός έχει ήδη αποφασίσει ότι δεν τους θέλει άλλο. Αυτό το ξέρουν και γι’ αυτό τρέμουν τις εκλογές» ήταν το σχόλιο του Τέρενς Κουίκ, εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για τις επικείμενες διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα.