Σκληρή μάχη θα δώσουν την ερχόμενη Κυριακή, καθώς και στον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών, ο Γιάννης Σγουρός και η Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον ΑΝΤ1.

Στην πρόθεση ψήφου για την αρχόμενη Κυριακή, η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, προηγείται οριακά με 0,8% έναντι του νυν περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιου, Γιάννη Σγουρού. Σε απόσταση ακολουθεί ο στηριζόμενη από τη ΝΔ υποψήφιος Γιώργος Κουμουτσάκος.

Αναλυτικά, στον α’ γύρο η Ρένα Δούρου συγκεντρώνει 22,5%, ο Γιάννης Σγουρός 21,5%, ο Γιώργος Κουμουτσάκος 10%, ο Παύλος Χαϊκάλης 7,6%, ο Θανάσης Παφίλης 5,8%, ο Ηλίας Παναγιώταρος 4,5%, ο Θάνος Τζήμερος 2,1%, η Μαρία Γιαννακάκη 1,7%, ο Πέτρος Μαντούβαλος 1,1%, ο Αντώνης Γάκης 0,4% και η Δέσποινα Κουτσούμπα 0,4%.

Στην περίπτωση της αναμέτρησης Σγουρού – Δούρου στον β’ γύρο, προηγείται, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο Γιάννης Σγουρός με 37,7% και η ακολουθεί η Ρένα Δούρου με 35%. Ο νυν περιφερειάρχης προηγείται και στην παράσταση νίκης με 31%, έναντι 22% για την Ρένα Δούρου.