Επίθεση στον Άρη Σπηλιωτόπουλο με αφορμή την πρότασή του για κατασκευή του τεμένους έξω από τα όρια του Δήμου Αθηναίων εξαπέλυσε ο Γ.Καμίνης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τόνισε: «Ο κ. Σπηλιωτόπουλος να τα σκεφτόταν αυτά όταν το υπουργείο του υπέγραφε σύμφωνο να γίνει το τζαμί εκεί που βρίσκεται. Ψαρεύει σε πολύ θολά νερά για εκλογικούς λόγους.»

Απαντώντας σε ερωτήματα ακροατών για το ζήτημα του χώρου που καταλαμβάνουν στα πεζοδρόμια τραπέζια και καρέκλες μαγαζιών, ο κ. Καμίνης τόνισε πως τα καταστήματα θα χάνουν τις άδειές τους σε περίπτωση που διαπιστωθούν τρεις τέτοιες παραβάσεις.

Αργότερα, μιλώντας στην ΝΕΡΙΤ δεσμεύθηκε για μείωση των δημοτικών τελών κατά 20%, ενώ τόνισε ότι ο Δήμος έμπρακτα πλέον βοηθά στην καταπολέμηση της ανεργίας με ευρωπαϊκούς πόρους.

«Ας πάνε οι νέοι στο χώρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας που δημιουργήσαμε στο Γκάζι»
σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε επίσης στο πρόγραμμα στέγασης άπορων οικογενειών που υλοποιεί ο Δήμος σε συνεργασία με ΜΚΟ (γιατί δεν είναι όλες οι ΜΚΟ κακές, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ήδη, όπως είπε, εγκαινιάστηκε στην οδό Μπουμπουλίνας η πρώτη «κοινωνική πολυκατοικία» για ανθρώπους που κινδύνευσαν να μείνουν στον δρόμο.