Τη βεβαιότητά του ότι οι αυτοδιοικητικές κάλπες θα ανατρέψουν την εικόνα των δημοσκοπήσεων εξέφρασε ο Νικήτας Κακλαμάνης, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Μιλώντας στο Μega, ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι οι επιλογές της ΝΔ στις μεγάλες περιφέρειες και δήμους της χώρας έγιναν για να ενισχυθούν οι υποψήφιοι από το «αντίπαλο στρατόπεδο», όπως ο Γ .Καμίνης και ο Γ. Σγουρός.

Σε ερώτηση για το αν το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου θα προκαλέσει πολιτικές εξελίξεις, είπε ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. «Το αποτέλεσμα απλώς θα φτιάξει το κλίμα για τις εκλογές του 2015 με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας» εκτίμησε.

Σχετικά με την πρόταση Σπηλιωτόπουλου για το τέμενος, ο κ. Κακλαμάνης κατηγόρησε τον υποψήφιο για τον Δήμο, λέγοντας ότι «δεν μας λέει όμως πού θα πάει».

Ο ίδιος χαρακτήρισε λάθος από την αρχή τη χωροθέτηση του τεμένους στην περιοχή του Ελαιώνα, σε μια περιοχή όπου επρόκειτο να κατασκευαστεί το γήπεδο του ΠΑΟ.

Παράλληλα, υπενθύμισε τη δική του πρόταση για ανέγερση τεμένους, αλλά και μουσουλμανικού νεκροταφείου στο Σχιστό.

«Είναι ντροπή να μην υπάρχει νεκροταφείο για τους μουσουλμάνους στην Αττική. Σήμερα αν πεθάνει ένας μουσουλμάνος, πρέπει να μεταφερθεί στην Κομοτηνή για να ταφεί» είπε.

Τέλος επανέλαβε ότι σε περίπτωση που εκείνος δεν περάσει στον β’ γύρο θα στηρίξει τον κ. Σπηλιωτόπουλο.

«Την Παρασκευή που θα τον δω θα τον ρωτήσω ευθέως αν και εκείνος θα κάνει το ίδιο στη δική μου περίπτωση» κατέληξε.