από metereologos.gr
Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018
 
 

Οι κρυφές σχέσεις του Π. Μπαλτάκου με τη Χρυσή αυγή

Πως έμαθε για το βίντεο με τον Κασιδιάρη ο Αντώνης Σαμαράς
Οι κρυφές σχέσεις του Π. Μπαλτάκου με τη Χρυσή αυγή
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Ατάραχος, χωρίς να συνειδητοποιεί τι ακριβώς είχε συμβεί, με το γνωστό αλαζονικό του ύφος, παρουσιάστηκε στο γραφείο του υπουργού Επικρατείας κ. Δ. Σταμάτη ο (έως τότε) γραμματέας της κυβέρνησης κ. Παναγιώτης (Τάκης) Μπαλτάκος. Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε προηγηθεί η αναφορά του χρυσαυγίτη βουλευτή κ. Ηλ. Κασιδιάρη στην ολομέλεια της Βουλής ότι υπάρχει οπτικο-ηχητικό υλικό αυτού και του κ. Μπαλτάκου που αποδείκνυε ότι υπάρχει πολιτική σκευωρία στη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.

Στη Βουλή η αναφορά αυτή έπεσε σαν βόμβα. Ουδείς πίστευε ότι μπορούσε να υπάρχει τέτοιο βίντεο και πολύ περισσότερο οι βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι πετάχτηκαν σαν ελατήρια από τις θέσεις τους και έτρεξαν στο περιστύλιο αναζητώντας από τα κινητά τους το βίντεο. Ο κ. Π. Καμμένος συγκάλεσε μία άτυπη σύσκεψη στο διάδρομο της Βουλής με βουλευτές του, κοιτούσε το κινητό του, προσπαθούσε να βρει το βίντεο, λέγοντας ότι εάν όντως υπάρχει βίντεο «τότε πέφτει η κυβέρνηση». Σε κάποια στιγμή εμφανίστηκε μπροστά του ένας χρυσαυγίτης βουλευτής και τον ρώτησε «πότε θα ανεβάσετε το βίντεο, είναι σοβαρά τα πράγματα. Υπάρχει εκτροπή. Μπορεί να πέσει η κυβέρνηση». Ο χρυσαυγίτης του είπε υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα και ότι το βίντεο ανεβαίνει σε πέντε λεπτά. Ο κ. Καμμένος έδωσε εντολή να ψηφίσουν οι βουλευτές του παρών στην άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αλλά η κυρία Ραχήλ Μακρή αρνήθηκε την κομματική γραμμή και έλεγε πως θα ψηφίσει «όχι στην άρση της ασυλίας», όπερ και έπραξε. Μόνον ο κ. Μαριάς ψήφισε «ναι».

Την ίδια ώρα ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Κωνσταντινόπουλος έλεγε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ κ. Μάκη Βορίδη ότι «ανέβηκε το βίντεο» και του έδωσε το ένα ακουστικό του κινητού του για να το δουν και να το ακούσουν μαζί. Ήταν η στιγμή που ειδοποιήθηκε και ο κ. Σταμάτης ότι «όντως υπάρχει το βίντεο».

Η πρώτη του κίνηση ήταν να ειδοποιήσει τον πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά, ο οποίος εκείνη την ώρα συμμετείχε σε κομματική σύσκεψη για τη στήριξη του κ. Κουμουτσάκου στην περιφέρεια Αττικής: «Έχουμε πρόβλημα, το βίντεο δείχνει τον Τάκη Μπαλτάκο να συνομιλεί όντως με τον Κασιδιάρη και αν του λέει απίστευτα πράγματα», είπε στον πρωθυπουργό και του εξήγησε τι ακριβώς λέει το βίντεο. Ο κ. Σταμάτης δεν ανέφερε όμως στον πρωθυπουργό  τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του κ. Μπαλτάκου προς τον κ. Σαμαρά «Με ενδιέφερε μόνον το πολιτικό σκέλος της υπόθεσης» έλεγε αργότερα. Ο κ. Σαμαράς τον άκουσε προσεκτικά και χωρίς δεύτερη σκέψη είπε: «Εάν συμβαίνει όντως κάτι τέτοιο ο Τάκης Μπαλτάκος φεύγει σήμερα...».

«Ρε Τάκη τι είναι όλα αυτά;», ρώτησε τον έως εκείνη τη στιγμή  γραμματέα της κυβέρνησης ο υπουργός Επικρατείας. Ο κ. Μπαλτάκος στην αρχή έδειξε ότι δεν κατάλαβε τι είχε ακριβώς συμβεί. Έκανε λόγο για αξιόποινη πράξη του Κασιδιάρη που τον μαγνητοσκόπησε χωρίς την συγκατάθεσή του, είπε ότι πρέπει να διωχθεί για άλλη μία κακουργηματική πράξη, αλλά για την ταμπακέρα δεν έλεγε τίποτα. Κι όταν τον  ξαναρώτησε ο κ. Σταμάτης, λέγοντάς του ότι «ο πρωθυπουργός ζήτησε να φύγεις», ο κ. Μπαλτάκος άλλαξε ρότα. Ισχυρίστηκε ότι πιεζόταν συνεχώς από τους χρυσαυγίτες να παραδεχτεί ότι αυτός ήταν που διοργάνωσε τις διώξεις των βουλευτών και άρχισε να δίνει εξηγήσεις: «Με ζάλισαν όλο αυτό το διάστημα. Με πίεζαν. Εδώ και καιρό με κατηγορούσαν ότι εγώ μεθόδευσα όλα αυτά περί εγκληματικής οργάνωσης, ότι εγώ βρισκόμουν πίσω από τις διώξεις και ήθελε να τους αποδείξω ότι εγώ δεν είχαν ιδέα, για να με αφήσουν ήσυχο». Ο κ. Σταμάτης απλώς του είπε: «Μα τι είναι αυτά που μας λες ρε Τάκη, στέκουν νομίζεις;», και αμέσως μετά τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό για να τον ενημερώσει.

Εδώ και μήνες ο κ. Μπαλτάκος διατηρούσε επαφές με τη Χρυσή Αυγή. Ο ίδιος δεν το διέψευσε ποτέ, αλλά το διέψευδαν άλλοι κυβερνητικοί παράγοντες εξ΄ονόματός του. Το γραφείο του βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το γραφείο του κ. Ν. Μιχαλολιάκου και πολλοί είχαν δει τον κ. Μπαλτάκο να συνομιλεί, πότε στους διαδρόμους τους, αλλά και πότε στο γραφείο του τους κκ. Χρ. Παππά και Κασιδιάρη. Καμιά φορά οι συναντήσεις γίνονταν και στο καφενεδάκι απέναντι από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, εκεί όπου συνήθως πίνουν το καφέ τους οι αστυνομικοί και οι υπάλληλοι της Βουλής του πρώτου ορόφου. Άλλωστε η άνεση με την οποία εμφανίζεται ο κ. Κασιδιάρης να συνομιλεί στο βίντεο με τον κ. Μπαλτάκο (στο γραφείο του κάτω από τις εικόνες των αγίων από το Άγιο Όρος) αποδεικνύει την οικειότητα που είχαν μεταξύ τους

Αυτή ακριβώς η παράξενη σχέση του κ. Μπαλτάκου με τη Χρυσή Αυγή ήταν γνωστή σε πολλούς βουλευτές. Είχε εξοργίσει το ΠαΣοΚ, όταν ο κ. Μπαλτάκος είχε απορρίψει τον αντιρατσιστικό νόμο, λέγοντας ότι δεν υπάρχει ανάγκη για νέο νόμο. Κι όμως τον νόμο αυτό τον είχε συντάξει ο τότε υπουργός κ. Αντ. Ρουπακιώτης σε συνεργασία με τον τότε υφυπουργό κ. Κ. Καραγκούνη, ο οποίος μάλιστα το έστειλε και στο Μέγαρο Μαξίμου. Το ΠαΣοΚ είχε τότε εξοργιστεί και με τις δυσκολίες που έφερε ώστε να μη βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή με τον κ. Μπαλτάκο, αλλά ποτέ δεν έθεσε επισήμως ζήτημα.

Στους διαδρόμους της Βουλής οι χρυσαυγίτες άλλαξαν συνήθειες. Εκεί που κλείνονταν στα γραφεία τους, τους έβλεπες τώρα να κυκλοφορούν με άνεση στους διαδρόμους της Βουλής, να συνομιλούν με βουλευτές, αλλά και με δημοσιογράφους και να φαίνονταν ότι πανηγυρίζουν παρά το γεγονός ότι λίγα λεπτά ενωρίτερα είχε ψηφιστεί η άρση της ασυλίας τους και αναμένουν τώρα την κλήση από τις ανακρίτριες για να απολογηθούν για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής πράξης. Αλλά συνέβη και ένα άλλο γεγονός εν αναμονή της εμφάνισης του βίντεο Κασιδιάρη και Μπαλτάκου στο διαδύκτιο. Η έκρηξη πάλι της κυρίας Λιάνας Κανέλλη όταν ο κ. Μανώλης Γλέζος αναφέρθηκε στο επεισόδιο του απευθείας τηλεοπτικού ξυλοδαρμού της: «Δεν θέλω να εκμεταλλεύονται το όνομά μου. Φτάνει πια» φώναξε στους διαδρόμους της Βουλής κάνοντας τον κ. Γλέζο να αναρωτηθεί «τι έπαθε;».

Στα επόμενα πέντε λεπτά φθάνει στη Βουλή ο γιος του κ. Μπαλτάκου, Δημήτρης, σημαιοφόρος του Λιμενικού, «βατράχι» εκπαιδευμένος στην αντιμετώπιση τρομοκρατικών ενεργειών. Ο υιός Μπαλτάκος ερχόταν τακτικά στη Βουλή, να δει τον πατέρα του. Αυτή τη φορά όμως ήρθε έχοντας μία αποστολή. Να προστατεύσει τον πατέρα του από τυχόν επιθέσεις. Μόνον που όταν είδε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και δίπλα από το γραφείο του πατέρα του τους χρυσαυγίτες βουλευτές κκ. Ματθαιόπουλο και Αρβανίτη τους όρμηξε, τους κλότσησε, λέγοντας «για το κακό που κάνετε στον πατέρα μου». Ο κ. Μπαλτάκος παρακολουθούσε τη σκηνή, χωρίς όμως να αντιδράσει. Για την ενέργεια του υιού Μπαλτάκου, το υπουργείο Ναυτιλίας διέταξε ΕΔΕ και τον έθεσε σε διαθεσιμότητα. Κι όμως μόλις πριν από λίγες ημέρες ο κ. Μπαλτάκος επισκέφθηκε τα «βατράχια» στο Μεγάλο Πεύκο, συνοδευόμενος από επιχειρηματία και τον υπουργό για να δωρίσουν κάποιες νέες στολές βατραχανθρώπων. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι σε μία άσκηση του ναυτικού ο υιός Μπαλτάκος βρισκόταν στη γέφυρα της φρεγάτας «Ύδρα», δίπλα από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Ανάμεσα στους βουλευτές της ΝΔ άλλο ήταν θέμα: Πώς κατάφερε ο κ. Κασιδιάρης να καταγράψει τον κ. Μπαλτάκο χωρίς ο τελευταίος να το αντιληφθεί. Άλλοι έλεγαν ότι χρησιμοποίησε το κινητό του, άλλη ότι χρησιμοποίησε κρυφή κάμερα (που βρισκόταν είτε σ΄ένα στυλό, είτε σε κουμπί, είτε οτιδήποτε άλλο).'Έλεγαν μάλιστα ότι τέτοιες κάμερες πωλούνται ελεύθερα στην οδό Λέκα και ότι τις χρησιμοποιούν οι... ιδιωτικοί ντεντέκτιβ για παρακολουθήσει παράνομων ζευγαριών. Ο κ. Μάκη Βορίδης προσπαθούσε να εξηγήσει ότι απ΄ότι είδε στο βίντεο ο κ. Μπαλτάκος παραδέχθηκε ότι δεν συνομίλησε με τον πρωθυπουργό, εκείνη την ημέρα, αφού απουσίαζε στην Αμερική και ότι μετέφερε διαλόγους (που δεν γνώριζε) των κκ. Αθανασίου και Δένδια με τον πρωθυπουργό, τους οποίους ήταν αδύνατο να γνωρίζει.

Ο κ. Δ. Καρύδης ειδοποιεί τον κ. Ευ. Βενιζέλο που βρισκόταν στις Βρυξέλλες στη σύνοδο του ΝΑΤΟ. Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ βγαίνει έξω από την αίθουσα και επιχειρεί να τηλεφωνήσει στον πρωθυπουργό, αλλά στάθηκε αδύνατον. δεύτερο τηλεφώνημα στον κ. Σταμάτη, αλλά είχε το τηλε΄φωνό του απενεργοποιημένο. Μόλις λίγες ημέρες πριν ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε στον κ. Μπαλτάκο, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, γι΄αυτό το περίφημο «γεννήθηκε αντικομμουνιστής».


Πολιτική περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Βήμα είχε προειδοποιήσει από τον Σεπτέμβριο για τις επαφές Μπαλτάκου - Χρυσής Αυγής 
Άγριο επεισόδιο στη Βουλή με τον υιό Μπαλτάκο 
Υπόγειες συνομιλίες-σοκ Π. Μπαλτάκου - Ηλ. Κασιδιάρη (video) 
Βαθιά εκκαθάριση των ακροδεξιών θυλάκων στην κυβέρνηση ζητεί το ΠαΣοΚ 
ΣΥΡΙΖΑ: Η Νέα Δημοκρατία όμηρος της δικής της μεθόδευσης στο θέμα της Χ.Α. 
Ν. Δένδιας:Νοσηρή φαντασία όσα αφορούν το πρόσωπό μου, στη συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη 
Χαράλαμπος Αθανασίου: Δεν μπορεί να συνωμότησαν όλοι σε βάρος της ΧΑ 
Παραιτήθηκε ο Π. Μπαλτάκος από γγ της κυβέρνησης 
Πολιτικός σεισμός στο Μαξίμου από την υπόθεση Μπαλτάκου  
Γεωργιάδης: Ως πατέρας συγκινήθηκα από τη στάση του γιου Μπαλτάκου  
Μιχελάκης: Με πρωτοβουλία της ΝΔ οι διώξεις της Χρυσής Αυγής 
Π. Καψής: Ο Σαμαράς έχει ευθύνη για τις ενέργειες Μπαλτάκου 
Ο αρεοπαγίτης Φώτης Καϊμενάκης αντικαθιστά τον Μπαλτάκο 
Χρυσοχοΐδης: Οταν ανέχεσαι τον φασισμό, παίζεις με τη δημοκρατία 
Για ανοίγματα της ΝΔ στους νεοναζί με κάλυψη Σαμαρά κάνει λόγο η ΔΗΜΑΡ  
Ηλ. Μόσιαλος: Απαιτείται νέο πλαίσιο λειτουργίας του πολιτικού συστήματος 
Γρηγοράκος: «Αδικήθηκε ο Πρωθυπουργός από το λάθος του Μπαλτάκου»  
Υπόθεση Μπαλτάκου: Μετασεισμικές δονήσεις στη κυβέρνηση - Αναστάτωση στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας 
Παρατείνεται για ακόμη ένα εξάμηνο η προφυλάκιση Λαγού - Παππά 
Η Χ.Α ψάχνει 30 υπογραφές βουλευτών για πρόταση σύστασης προανακριτικής  
Με καθυστέρηση 4 μηνών ψηφίστηκε στην επιτροπή το αντιρατσιστικό 
«Ηλία, πού είναι οι κασέτες;» ρωτά ο Κακλαμάνης τον Κασιδιάρη  
 
 
σχόλια (67)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! | 04/04/2014 20:55
  Πρόκειται περί ανοήτου ανθρώπου. Δυστυχώς, οι ανόητοι έχουν δύναμη, διότι είναι αήθεις. Η συνέντευξή του στον Χατζηνικολάου έδειξε το μέγεθος της αηθείας του. Ο Πρωθυπουργός τον εμπιστεύθηκε, αλλά η εμπιστοσύνη αυτή προδόθηκε με τον πλέον κατάπτυστο τρόπο. Από εκεί και πέρα, η επιλογή του Μπαλτάκου από τον Σαμαρά, καταδεικνύει και την ανοησία και αήθεια του τελευταίου. Ένας ικανός ηγέτης, γνωρίζει να επιλέγει ικανούς και άξιους συνεργάτες. με ποια κριτήρια επελέγη ο Μπαλτάκος, στην τόσο καίρια και ευαίσθητη θέση του; Πώς οι φελλοί αναδεικνύονται; Το ερώτημα ισχύει και για Μπαλτάκο και Σαμαρά.
  Θανάσης Αλμπάντης
  απάντηση10
   
   
  ΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.. | 04/04/2014 13:26
  ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ¨ΚΑΠΟΙΟΙ¨..
  ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!
  απάντηση67
   
   
   
  μεσα ολοι | 04/04/2014 12:10
  ρε βαλτε μεσα τα τομαρια που απεκτησαν και δικαιωματα τα φιδια....δεν υπαρχαν στοιχεια? μεχρι και βουλευτές τους παραδεχτηκαν οτι ηταν συμμορία.
  ΚΩΣΤΑΣ
  απάντηση147
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  είναι πολύ κακούλης αυτός ο Μπαλτάκος... | 04/04/2014 03:08
  κακούλης δεν θα πει τίποτε. Ελεεινούλης και τρισαθλιούλης, αυτός φταίει για όλα, ντα παλιομπαλτάκο, ντα, ντα, ντα.
  παλιόπαιδο, κακό νινί...
  απάντηση132
   
   
  Ντροπη! | 04/04/2014 02:09
  «Ρε Τάκη τι είναι όλα αυτά;», ρώτησε τον έως εκείνη τη στιγμή γραμματέα της κυβέρνησης ο υπουργός Επικρατείας. Ο κ. Μπαλτάκος στην αρχή έδειξε ότι δεν κατάλαβε τι είχε ακριβώς συμβεί. Έκανε λόγο για αξιόποινη πράξη του Κασιδιάρη που τον μαγνητοσκόπησε χωρίς την συγκατάθεσή του, είπε ότι πρέπει να διωχθεί για άλλη μία κακουργηματική πράξη, αλλά για την ταμπακέρα δεν έλεγε τίποτα. Eυτυχως που μιλατε εσεις οι δημοσιογραφοι για την ταμπακερα! Προσπαθειτε να υποβαθμισετε το μεγαλυτερο σκανδαλο της τελευταιας εικοσαετιας!Τι δεν καταλαβαινετε?
  Λ.Σ
  απάντηση154
   
   
  λουλούδια | 04/04/2014 00:49
  Λουλούδια του 'μπαξέ'.. βέβαια, έχει και συνέχεια... Θα πληρώσουμε ακριβά τις επιλογές μας. Ας προσέχαμε...
  Gz
  απάντηση150
   
   
   
  Μπεσαλης | 04/04/2014 00:18
  Ο κασιδιαρης απέναντι στον ομογαλακτο του μπαλτακο .εγω παντως το μικρό μπαλτακο τον παραδέχτηκα.εκεινος κει ο Αρβανίτης απο κάποιον επρεπε να τη φάει τη μπατσα.παλι καθάρισαν τα ουκ.
  Karpathos13
  απάντηση116
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Επιστροφή των μισθών | 03/04/2014 23:47
  Αφού ο κ. Μπαλτάκος ασχολιόταν στο χρόνο εργασίας του με τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά για τα οποία πληρωνόταν (job description της θέσης), θα πρέπει να επιστρέψει αναδρομικά όλους τους μισθούς οι οποίοι του καταβλήθηκαν. Αλλιώς, και ο ίδιος, πώς θα αντιμετωπίζει καθημερινά τους φορολογουμένους όταν τους συναντάει στο δρόμο; Θα πρέπει να καθιερωθεί έλεγχος αποτελεσματικότητας από το Ελεγκτικό Συνέδριο για το πώς ξοδεύεται το δημόσιο χρήμα σε όλους τους τομείς, η σπατάλη δημοσίου χρήματος και του υστερήματος των φορολογουμένων φαίνεται να συνεχίζεται ανεξέλεγκτη.
  Κοινή λογική
  απάντηση102
   
   
  ΤΥΧΑΙΟ Ε? | 03/04/2014 23:09
  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΥΜΥΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ. ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΕΙΝΑ ΜΑΣ...
  ΜΑΝΟΣ
  απάντηση121
   
   
  Α, καλα | 03/04/2014 21:43
  ( Η έκρηξη πάλι της κυρίας Λιάνας Κανέλλη όταν ο κ. Μανώλης Γλέζος αναφέρθηκε στο επεισόδιο του απευθείας τηλεοπτικού ξυλοδαρμού της: «Δεν θέλω να εκμεταλλεύονται το όνομά μου. Φτάνει πια» φώναξε στους διαδρόμους της Βουλής κάνοντας τον κ. Γλέζο να αναρωτηθεί «τι έπαθε;». ) Χαχαχαχαχα! Φοβερό μου θυμίζει ην διένεξη Νταλάρα Τζίμη Πανούση που είχε απαγορευτεί στον Τζιμακο να αναφέρει το όνομα του Νταλάρα και ο Τζιμακος έβγαινε στην σκηνή και έλεγε « Νταλάρας Νταλάρας Νταλάρας » Κύριε Γλέζο σας παρακαλω…την επόμενη φορά πείτε μόνο « Κανέλη Κανέλη Κανέλη»
  απάντηση52
   
   
   
  Ελιναι εγκληματίες... | 03/04/2014 21:07
  Όχι να αθωόσουμε και τους Χρυσαυγίτες τώρα. όλος ο κόσμος γνωρίζει τα εγκλήματα, τα μαχαιρώματα τις δολοφονίες που έχουν διαπράξει αυτοί που νοσταλγούν το Χίτλερ. Η χρυσή Αυγή στηρίχτηκε από τους μηχανισμούς του συστήματος όσο και αν προσπαθούν να τσ μαζέψουν τώρα.
  επαρχιώτης
  απάντηση146
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Ένα είναι σίγουρο: | 03/04/2014 19:22
  Ο κος Βορίδης θα έχει πολύ δουλειά αυτές τις μέρες!
  το φιλί της τσούχτρας
  απάντηση61
   
   
  Διάλεξε τον ακραίο δρόμο | 03/04/2014 18:49
  Πρακτοράκος της Χ.Α. μέσα στην αυλή του πρωθυπουργού. Οι σχέσεις του με τους βουλευτές της Χ.Α. απ' ότι φαίνεται ήταν προσωπική επιλογή και διάλεξε τον ακροδεξιό δρόμο. Τώρα το λόγο έχει η δικαιοσύνη και κανείς άλλος.
  Λεωνίδας
  απάντηση123
   
   
  Πίσω από την πλάτη του | 03/04/2014 18:43
  Πίσω από την πλάτη του πρωθυπουργού έκανε συνδιαλλαγές με τους χρυσαυγίτες. Ντροπή του!!!Πρόδωσε τους ανθρώπους που του είχαν εκτίμηση και σαν φίδι κολοβό πλήγωσε τον Σαμαρά...
  Ανδρέας
  απάντηση18
   
   
  Τις ίδιες ιδέες | 03/04/2014 18:13
  Σκεφτείτε ποιοι στηρίζουν τον "πυλώνα της εκκλησίας" ακροδεξιοί (χουντικοί) σύμφωνα με τις ιδέες ακροδεξιών Ιεραρχών ! Αυτούς τους ακροδεξιούς είχε στους κόλπους της η ΝΔ που το παίζει δημοκρατικό κόμμα ! Ο πρωθυπουργός είχε επιλέξει τον κο Μπαλτάκο ,προσωπικά,διότι μάλλον κάποιος (χουντικός) Ιεράρχης του τον είχε συστήσει ως καλό χριστιανό όχι "αθεο", διότι αυτοί οι τύποι προστατεύονται από τα τριφασικά ράσα ! Όταν ο κος Μπαλτάκος είπε "θίγεται ο πυλώνας της εκκλησίας" αντί ο κος Σαμαράς να του πεί πήγαινε στο σπίτι σου τον πήρε και πήγαν στο ΄Αγιο ΄Ορος !! Ο πρωθυπουργός ήταν γνώστης των πάντων,αλλά τον κάλυπτε ,διότι όπως απεδείχθη και αυτός μάλλον τις ίδιες ιδέες έχει με τον κο Μπαλτάκο
  GPP
  απάντηση74
   
   
   
  Ελλάδα γλυκιά! | 03/04/2014 15:43
  Όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε!Έχουν ειπωθεί τόσα για το ρόλο του κ.Μπαλτάκου και ούτε οι ψύλοι στον κόρφο τους δεν τους ανησύχησαν.Τι θα γίνει μαυτούς και μαυτούς που έχει μαζέψει το κυβερνών κόμμα και κάθε φορά βεβαιώνονται οι επισημάνσεις των ΜΜΕ ;Ο Φαήλος ,τι λέτε, τεκνία μου,δε θα δημιουργήσει θέματα στη σταθερότητα της εύθαυστης κυβέρνησης, που αντιμετωπίζει φαίνεται θέματα πολυγλωσσίας και φέρει στις τάξεις της,δυστυχώς ,βαρίδια ακροδεξιά!Διαβλέπω και μια πολιτική σουπιάς, ρίχνοντας τα σκουπίδια κάτω από το χαλί,έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της εκλογές ,που θα έρθουν άμεσα μετά τις Ευρωεκλογές!Κ.Σαμαρά,κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν !Καμια ανοχή στα φιδια!
  Βασ.Τυρ.ο Φελωνιώτης
  απάντηση284
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  παντα ηταν | 03/04/2014 15:15
  δεν είναι κρυφεσ οι σχεσεισ του με την χ.α. ,το εχει εκφρασει και ο ιδιοσ επανηλημενα. ολη η δεξια καποτε ηταν ενωμενη ,τωρα ξεχωρισαν αλλα είναι οι ιδιοι. αν μαζευτουν τα ποσοστα τους βγαινουν 42%.
  politis
  απάντηση268
   
   
  Το παιζουν εκπληκτοι ! | 03/04/2014 15:07
  πεσαμε από τα συννεφα . Μειναμε εννεοι!Δεν ξεραμε ότι το σεναριο είναι μετα την αποκαλυψη των ενεργειων των ναζιστών να μαζεψει η ΝΔ τα ψηφουλακια ειτε από το εκλογικο σωμα που είναι κοντα στη ΧΑ βλ. κοροιδια περι κοινωνικου μερισματος στους ενστολους ειτε σε πολιτες που δεν μπορει να διαχειριστουν την οργη τους .Στο ιδιο πλαισιο τωρα αρχιζουν παλι οι εκβιασμοι . Αυτος ο θλιβερος Μακροπουλος που ειχε παει στους καημμενους όταν ο Σαμαρας εκανε την κολωτουμπα σημερα ελεγε στον καρυδη ότι οι εκλογες θα ανατιναξουν την χωρα !!ποιος ο πιο καμμενος από τον καμμενο που τον ξαναμαζεψε ο ζαππειαρχης !ως δηθεν κεντροδεξιο τωρα .Μια τετοια χωρα των καιροσκοπως ακροδεξιών ας ανατιναχθει .
  vm
  απάντηση377
   
   
  Πραγματικός σεισμός. | 03/04/2014 15:02
  Αν πράγματι η Κα Γκουτζαμάνη άσκησε δίωξη εναντίον βουλευτών που τους ψήφισαν 500.000 Έλληνες, μόνο και μόνο επειδή οι Αθανασίου και Δένδιας την έπεισαν ότι-ούσα θεοσεβούμενη η ίδια-οι Χρυσαυγίτες είναι παγανιστές και ειδωλολάτρες, δίωξη δηλαδή για θρησκευτικά πιστεύω κατά πρώτον και κατά δεύτερον επειδή η ΧΑ κόβει 1.000.000 ψήφους από την πάλαι ποτέ περήφανη παράταξη μας που την κατάντησε ο Σαμαράς όνειδος των Ελλήνων τότε η ΝΔ έφτασε στο κατώτατο πολιτικό της σημείο. Αμέσως εκλογές μέσα στην ΝΔ χωρίς τον Σαμαρά. Να απαλαγεί το κόμμα μας από αυτόν τον άνθρωπο. Κατέστρεψε και την χώρα και το κόμμα μας. Υπάρχουν αγνοί πατριώτες δεξιοί να βγάλουν το κόμμα μας από τον βούρκο.
  ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ
  απάντηση4139
   
-