από metereologos.gr
Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018
 

Υπόγειες συνομιλίες-σοκ Π. Μπαλτάκου - Ηλ. Κασιδιάρη (video)

Ο γ.γ. της κυβέρνησης συνομιλεί με τον βουλευτή της Χ.Α. ως σύμβουλός του
 Υπόγειες συνομιλίες-σοκ Π. Μπαλτάκου - Ηλ. Κασιδιάρη (video)
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Hχογραφημένο οπτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που είχε με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, αποκάλυψε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας πέντε βουλευτών του κόμματος του.

Ο κ. Κασιδιάρης διάβασε απομαγνητοφωνημένο, το κείμενο στο οποίο ο κ. Μπαλτάκος λέει στον ίδιο ότι ο πρωθυπουργός αντέδρασε έντονα και καταφέρθηκε κατά των υπουργών Δένδια και Αθανασίου, όταν ο ανακριτής πήρε απόφαση να μην προφυλακιστούν εκτός από τον ίδιο και οι συνάδελφοί του Μίχος και Παναγιώταρος.

Ο βουλευτής της Χρυσης Αυγής αναφέρει ότι το υλικό της συνομιλίας του έχει κατατεθεί στο δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο και βλέπει το φως της δημοσιότητας από το διαδίκτυο. Ζητάει την άμεση απομάκρυνσή του το ΠαΣοΚ με tweet του γραμματέα επικοινωνίας κ. Δ. Καρύδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Π. Μπαλτάκος πήγε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου για να υποβάλλει την παραίτησή του στον Πρωθυπουργό. Μετά από αυτό ο κ. Μπαλτάκος πήγε στη Βουλή.

«Δεν γνωρίζω το θέμα, αλλά εάν είναι έτσι, δεν έχει θέση στην κυβέρνηση ο κ. Μπαλτάκος». Αυτό δήλωσε εξερχόμενος των γραφείων της ΝΔ στη Λ. Συγγρού, ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς.

Εκ μέρους του ΠαΣοΚ ο κ. Π. Κουκουλόπουλος τόνισε ότι η παύση του κ. Μπαλτάκου είναι το λιγότερο, ενώ ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Ν. Τσούκαλης είπε ότι «είχαμε καταγγείλει ότι ένας στενός κύκλος του κ. Σαμαρά βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Χ.Α. και παίζουν κοινό ρόλο στις εξελίξεις». Και ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Χ. Κατσώτης, υπενθύμισε τις δηλώσεις του κ. Μπαλτάκου ότι «είναι αντικομμουνιστής από γεννησιμιού του».

Η ανακοίνωση ΠαΣοΚ

Από το Γραφείο Τύπου του ΠαΣοΚ, σχετικά με τον κ. Μπαλτάκο, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 
«Η άμεση παύση  του κ. Μπαλτάκου είναι το λιγότερο.
 
Η παρουσία  στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης ενός προσώπου με αυτές τις ιδεολογικές προτιμήσεις και τις πολιτικές απόψεις και πρακτικές ήταν παλιό «πρόβλημα», όπως είχε πει  χαρακτηριστικά πριν λίγες ημέρες  ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Δεν μπορεί να υπάρχει μέσα στον κυβερνητικό  μηχανισμό κανένας ακροδεξιός θύλακας που υπονομεύει την κυβερνητική πολιτική και  το σεβασμό της προγραμματικής συμφωνίας που την διέπει.

Κατά τα λοιπά οι εκλεκτικές  συγγένειες με το φιλοναζισμό, την ξενοφοβία, τον ρατσισμό, την ακροδεξιά, αργά ή γρήγορα, εκδηλώνονται, αποκαλύπτονται και πληρώνονται.
 .
Γι αυτό έχει σημασία στο πλαίσιο της κυβέρνησης συνεργασίας που καλύπτει επιτακτική εθνική ανάγκη, να είναι ισχυρός και ενισχυμένος ο προοδευτικός πόλος.
Περιττεύει, τέλος, να τονίσουμε τον  απόλυτο σεβασμό μας  στα πρόσωπα των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών  που χειρίστηκαν  και  χειρίζονται την υπόθεση της «Χρυσής αυγής» στο πλαίσιο της δικαστικής ανεξαρτησίας και της διάκρισης των λειτουργιών
».

Η ανακοίνωση ΔΗΜΑΡ

«Οι συνομιλίες Μπαλτάκου - Κασιδιάρη καταγράφουν τις παρασκηνιακές κινήσεις  κύκλων της ΝΔ με το ακροδεξιό νεοναζιστικό σχήμα.

Πρόκειται για τεράστιο πολιτικό ζήτημα που ανακύπτει μέσα στον κορυφαίο ηγετικό πυρήνα της κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός διατήρησε επί μακρόν στη θέση του ένα πολιτικό πρόσωπο που με τη γενικότερη στάση του προκάλεσε τη δημοκρατική κοινή γνώμη. Νωπές είναι ακόμα οι δηλώσεις του ότι "γεννήθηκε και θα πεθάνει αντικομμουνιστής" όπως και ο λυσσώδης αγώνας που έδωσε για να μπλοκάρει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στην τρικομματική κυβέρνηση.

Ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνηση οφείλουν άμεσα να δώσουν εξηγήσεις για τα πολιτικά παιχνίδια με τη Χρυσή Αυγή».

Ο διάλογος


«ΚΑΣ.: Όταν κατ’ αρχήν όταν βγήκα εγώ τι έπαθε ο Σαμαράς, μπορείς να μου πεις;

ΜΠΑ.: Ήταν στην Αμερική τότε.

ΚΑΣ.: Ναι, ήταν στην Αμερική, αλλά εγώ έχω μάθει ότι έπαθε εγκεφαλικά.

ΜΠΑ.: Σοκ και δέος! Χαμός έγινε, της πουτάνας… δεν με πήρε εμένα, του ’χα πει ότι αυτά που κάνεις… του τα είχα πει. Δεν θα μου έλεγε εμένα γι’ αυτό το πράγμα. Πήρε τους άλλους δυο και τους γάμησε τα πρέκια. Τον Αθανασίου και τον Δένδια: «με κοροϊδέψατε, μ ε δουλέψατε, τι είναι αυτά ξεφτιλίστικα». Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη μέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο ότι: «τελείωσε, τους έδεσα, τους έδεσα γειά σας!» και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς.

ΚΑΣ.: Με τους ανακριτές που μας αφήσανε, εκεί στο επίμαχο στάδιο, τι έγινε; Γιατί αυτοί το γυρίσανε κωλοτούμπα μετά, αφ’ ότου αφήσανε εμάς, μετά που πήρανε τους άλλους το γυρίσανε κωλοτούμπα.

ΜΠΑ.: Σας αφήσανε για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία.

ΚΑΣ.: Ναι, ωραία δεν υπήρχε τίποτα.

ΜΠΑ.: Και δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι αυτονόητο… όλοι θεωρούσαν σαν δεδομένο: «ε, τι θα κάνει ο ανακριτής;» Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! ΚΑΝΕΝΑ!

ΚΑΣ.: Ούτε για τους άλλους είχε όμως…

ΜΠΑ.: Μα με τους άλλους ήτανε… (κάνει την κίνηση κλήσης στο τηλέφωνο και τηλεφωνικής συνομιλίας).

ΚΑΣ.: Ποιος την έκανε τη ζημιά εκεί; ΜΠΑ.: Και οι δυο. ΚΑΣ.: Δένδιας, Αθανασίου; ΜΠΑ.: Ποιος άλλος να το κάνει…

ΚΑΣ.: Και τι λέει ο Σαμαράς γι’ αυτά; Έχει συναίσθηση του τι γίνεται;

ΜΠΑ.: Όχι, στην αρχή δεν είχε… τώρα όμως που είδε τα γκάλοπ… αυτός νόμιζε, σαν μεγαλοαστός που είναι, ότι όλα αυτά τα τρομερά «2% - μου λέει – θα πάνε»… του λέω: «εγώ σου λέω 20% θα πάνε». Μου λέει: «Είσαι μαλάκας».

ΚΑΣ.: Ποιος του ’πε να τα κάνει αυτά;

ΜΠΑ.: Πρώτ’ απ’ όλα φοβάται για τον εαυτό του. Επειδή εσείς τον κόβετε απ’ το να έχει προβάδισμα από το Σύριζα.

ΚΑΣ.: Κόβει ψήφους ’ντάξει;

ΜΠΑ.: Είναι λογικό.

ΚΑΣ.: Κι επειδή του κόβουμε ψήφους δηλαδή θα μας βάλει φυλακή;

ΜΠΑ.: Τον πούστη… απίστευτο πράγμα, απίστευτο. ΚΑΣ.: Κι αυτά που είπε ο Ρουπακιώτης;

ΜΠΑ.: Αυτό είναι σίγουρο, αφού το ’κανε την εβδομάδα που θα πήγαινε εκεί.

ΚΑΣ.: Η Γκουτζαμάνη, αυτά τα πράγαμτα που έκανε, που εγώ πράγματι είχα τις πληροφορίες ότι ήτανε δεξιά και με το γράμμα του νόμου.

ΜΠΑ.: (κάνει τον σταυρό του).

ΚΑΣ.: Θεούσα.

ΜΠΑ.: Ναι.

ΚΑΣ.: Πώς τα ’κανε αυτά τα αίσχη με τον Βουρλιώτη και με το στήσιμο αυτού του πορίσματος;

ΜΠΑ.: Την πείσανε ότι: «είναι παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί και ότι είναι αντίθετιο με τον Χριστιανισμό».

ΚΑΣ.: Ποιος την έπεισε γι’ αυτά τα πράγματα;

ΜΠΑ.: Ο Αθανασίου κι ο Δένδιας.

ΚΑΣ.: Να πας στον Εισαγγελέα και να πεις ποιοι έστησαν όλη αυτή την σκευωρία: ότι ο Αθανασίου έδωσε εντολή στην Γκουτζαμάνη, ότι ο Σαμαράς είχε δώσει εντολή στον Αθανασίου και όλοι αυτοί να πάνε να δικαστούνε. Αν είσαι δίκαιος άνθρωπος αυτό πρέπει να κάνεις.

ΜΠΑ.: Άμα το κάνω αυτό τώρα θα κάνει προκαταρκτική εξέταση μισής ώρας και θα την βάλει στο αρχείο.

ΚΑΣ.: Λες ε; ΜΠΑ.: Ε, βέβαια! Με κυβέρνηση Σαμαρά θα το κάνω; Σε ποιον εισαγγελέα θα πάω; Εισαγγελέας είναι η ίδια η Γκουτζαμάνη. Θα πάω να καταγγείλω την Γκουτζαμάνη στον εαυτό της;

ΚΑΣ.: Πώς μπήκε η Γκουτζαμάνη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;

ΜΠΑ.: Αφού είναι απ’ το ίδιο χωριό. ΚΑΣ.: Άρα τώρα ξεπληρώνει το γραμμάτιο.

ΜΠΑ.: Ναι, είναι από το ίδιο χωριό. Δηλαδή δεν είναι απ’ το ίδιο χωριό είναι από απέναντι χωριά, έτσι. Αλλά έχουν μπει στον ίδιο διαγωνισμό, είναι συνομίληκιο σχεδόν. Είναι συντοπίτες, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε.»


Πολιτική περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραιτήθηκε ο Π. Μπαλτάκος από γγ της κυβέρνησης 
ΣΥΡΙΖΑ: Η Νέα Δημοκρατία όμηρος της δικής της μεθόδευσης στο θέμα της Χ.Α. 
Το Βήμα είχε προειδοποιήσει από τον Σεπτέμβριο για τις επαφές Μπαλτάκου - Χρυσής Αυγής 
Οι κρυφές σχέσεις του Π. Μπαλτάκου με τη Χρυσή αυγή 
Μιχελάκης: Με πρωτοβουλία της ΝΔ οι διώξεις της Χρυσής Αυγής 
Π. Καψής: Ο Σαμαράς έχει ευθύνη για τις ενέργειες Μπαλτάκου 
Στις ευρωεκλογές με τον πολιτικό του όμιλο «Πατρίδα» ο Παν. Ψωμιάδης 
Μπαλτάκος: Η πρόθεσή μου ήταν αγαθή, προϊόν εγκλήματος το βίντεο 
Ραχήλ Μακρή σε κυβέρνηση: Είστε χούντα, θέλετε να φυλακίσετε αθώους  
Για ανοίγματα της ΝΔ στους νεοναζί με κάλυψη Σαμαρά κάνει λόγο η ΔΗΜΑΡ  
Γρηγοράκος: «Αδικήθηκε ο Πρωθυπουργός από το λάθος του Μπαλτάκου»  
Υπόθεση Μπαλτάκου: Μετασεισμικές δονήσεις στη κυβέρνηση - Αναστάτωση στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας 
Με καθυστέρηση 4 μηνών ψηφίστηκε στην επιτροπή το αντιρατσιστικό 
«Ηλία, πού είναι οι κασέτες;» ρωτά ο Κακλαμάνης τον Κασιδιάρη  
 
 
σχόλια (287)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Υποκρισία που πιάνει μόνο σε ζώα... | 07/04/2014 14:34
  Το μόνο σημείο που μου άρεσε στο βίντεο ήταν εκεί που ο Μπαλτάκος κάνει ειρωνικά τον σταυρό του για να πει ότι η εισαγγελέας είναι ...θεούσα! Και από πάνω του έχει καμιά 10αριά εικόνες Αγίων! Ρε ζώα, εσείς που τους ψηφίζετε επειδή είναι τάχαμου θεοσεβούμενοι, πότε θα καταλάβετε ότι είναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και σας δουλεύουν???
  Λυκόπουλο
  απάντηση82
   
   
  Ο μεγάλος χαμένος | 06/04/2014 09:14
  Δε μας εκπλήσσει το γεγονός της φιλίας Μπαλτάκου -Κασιδιάρη. . Δε μας εκπλήσσει το ότι μετά τη δημοσίευση της συνομιλίας τους δεν παραιτήθηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όπως θα έκανε κάθε Ευρωπαίος πρωθυπουργός και αρχηγός κόμματος.Μας τρομοκρατεί η δημοσιοποίηση της συνομιλίας. Γιατί ο μεγάλος χαμένος από αυτή τη δημοσιοποίηση είναι η αξιοπιστία της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Αναμένουμε τη μήνυση της κας Γκοτζαμάνη για συκοφαντική δυσφήμιση. Αναμένουμε ένα νεύμα της κακοποιημένης δημοκρατίας μας...
  ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ
  απάντηση83
   
   
  Είχε ρόλο η Μόσχα στην δημοσιοποίηση του βίντεο Μπαλτάκου | 05/04/2014 17:25
  Ελάχιστοι πρόσεξαν ότι το βίντεο με την συνομιλία του Η.Κασιδιάρη με τον Π.Μπαλτάκο. ανέβηκε όχι στο youtube.com, αλλά στο rutube.com δηλαδή το ρωσικό ομόλογο του αμερικανικού site. Ποιος το ανέβασε στο rutube.com; Κανείς δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά. Ο χρήστης πάντως που το ανέβασε δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο nickname αλλά έναν κωδικό αριθμό. Και είναι το πρώτο - και μοναδικό - βίντεο που ανέβασε ο συγκεκριμένος χρήστης. Το ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν έχει κακές σχέσεις με την Μόσχα είναι γνωστό. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι αν η Μόσχα ανταπέδωσε στην κυβέρνηση Σαμαρά το "δώρο" που της έκανε ο αντιπρόεδρός της Ε.Βενιζέλος με τις γνωστές "πύρινες" δηλώσεις από το Κίεβο κατά της Ρωσίας..
  onkelcarlos
  απάντηση34
   
   
  ολα τα σκεφτηκαμε εκτος απο ενα | 05/04/2014 00:25
  όλα τα σκεφτηκαμε γι αυτό το βιντεο εκτος από ένα.... Το να είναι στημενη αυτή η κουβεντα και ο μπαλτακος να ξερει ότι βιντεοσκοπείται.....Μ ΄αυτόν τον τροπο βγαινει λαδι η χρυση αυγη στα ματια πολλων
  azia70
  απάντηση35
   
   
  Πού πήγε το βίντεο?? | 04/04/2014 20:52
  οεο...
  φικ
  απάντηση41
   
   
  Μια συζήτηση που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει... | 04/04/2014 14:09
  …αφορά στο πως διαχειρίστηκε το πολιτικό σύστημα τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, στο αν και πως προσπάθησαν κάποιοι να το εκμεταλλευτούν πολιτικά, στους ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ (σταγονίδια – πολιτικοί, σώματα ασφαλείας…) που τροφοδοτούσαν και τροφοδοτούν ακόμα με ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ τη χρυσή αυγή. Αλλά δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για μένα πως η χρυσή αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. και όλοι εσείς που ρίχνετε νερό στον μύλο τηςί συνομωσίας, θα το βρείτε μπροστά σας. Κάθε κοπρίτης σ'αυτή τη χώρα έχει μάθει να επικαλείται σκευωρίες και συνομωσίες
  ΦΙΛΙΠΠΟΣ
  απάντηση126
   
   
  Όποιος εμπιστεύεται τους φασίστες... | 04/04/2014 13:10
  ...την πατάει απ' τους φασίστες!!!
  Προς γνώση και συμμόρφωση.-
  απάντηση256
   
   
  Οι περισσότεροι... | 04/04/2014 12:19
  Ηθελημένα ή αθέλητα..γράφετε σκέψεις αποπροσανατολιστικές. Η ουσία είναι μία (εκτός από τον μπακλαβά αν είναι γωνία) , δηλαδή ότι αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας, ευθεία και ωμή δικαστική δίωξη πολιτών (και μάλιστα εκλεγμένων βουλευτών) κατ΄εντολή και υπόδειξη της εκτελεστικής εξουσίας. Αυτό είναι το θέμα.Όλα τα άλλα είναι παρονυχίδες και ήσσονος σημασίας σκέψεις. Αυτή είναι η ταμπακιέρα. Η αποδεδειγμένη σκευωρία.Και το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι : "Ποιό δικαστήριο θα αθωώσει ή θα καταδικάσει τα μέλη της ΧΑ ?". Πρόκειται περί του μεγαλύτερου μεταπολιτευτικού σκανδάλου.Μόνη ζημιωμένη, ηττημένη και χαμένη η Δικαιοσύνη.
  Ανώνυμος / η
  απάντηση158
   
   
  O Μπαλτάκος ήταν Μπαλτάς | 04/04/2014 08:55
  Μπροστά στις Άγιες εικόνες μόνο αλήθειες έλεγε και τώρα θα τον βγάλουν και ψυχοπαθή. Βγαίνετε στα κανάλια για να ταίσετε κουτόχορτο τον κόσμο ,παραποιώντας τα πάντα .Η Ακροδεξιά δεν διώκεται με αυτό το τρόπο και γιατί να διώκεται άλλωστε ,ένα πολιτικό κόμμα είναι όπως υπάρχει σε όλη την Ευρώπη στη Γαλλία ,την Ολλανδία ,την Ιταλία και μάλιστα πρόσφατα πήρε και την εξουσία στην Ουκρανία μετά βαίων και κλάδων από όλη την Ευρώπη και την Αμερική.Πολεμήστε την με άλλο τρόπο όχι να τους στέλνετε φυλακή. Λυπάμαι που και ο ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζεται από πλειοψηφία του κόσμου και δε έχει να φοβάται τίποτε δεν καταλαβαίνει και ανέχεται να είναι μέσα Αθώοι.
  Πόντιος Πιλάτος
  απάντηση1412
   
   
  ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ | 04/04/2014 02:15
  AΛΛΗΛΟΠΟΛΕΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1967 ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΑΛΤΑΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ -ΑΛΙ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ,ΣΩΣΑΝΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ .ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟ-ΥΠΟΥΡΓΟ BARBI ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ-ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΑ ?ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΚΕΔΙΚ-ΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΩΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΛΑΓΓΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ?Η ΥΓΕΙΗΣ ΕΛΛΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΟ ΑΚΡΑ : Χ.Α-ΝΟΥ ΔΟΥ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ .ΠΑΝΣΟΦΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΜΕΘΟΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ:ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΝΟΥ ΔΟΥ .ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ Η ΝΤΟΡΑ.
  N.
  απάντηση121
   
   
   
  Αυτή είναι η αλήθεια | 03/04/2014 22:12
  Ανοησίες με το τσουβάλι, η ΧΑ δεν δημιουργήθηκε χθες,ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Με την ίδια λογική και ο ΣΥΡΙΖΑ κόβει ψήφο απο το ΚΚΕ, το ποτάμι από ψήφους τον ΣΥΡΙΖΑ, κ.οκ. Αυτές οι βλακείες μονο στην Ελλάδα της αριστεράς νοοτροπίας λέγονται. Κρίση είχαν και οι Ισπανοι, οι Πορτογάλοι τετοιες μαλακίες ουτε λένε ουτε κάνουν. Η ΧΑ δεν είναι ακροδεξιό κόμμα ειναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κόμμα και πρέπει να σβήσει!! Δεν ανέχεται η Ευρώπη, που τόσα πλήρωσε με τον Φασισμό, φασίστες στο Ευρωκοινοβούλιο . Μόνιμη απαίτηση των ξένων εταίρων από τους Έλληνες πολιτικούς ήταν ο αφανισμός της ΧΑ. Πολύ έξυπνα εξυπηρετώντας εθνικό συμφέρον έδεσε την υπόθεση ο Βορίδης . Αυτή είναι η αλήθεια .
  ..///
  απάντηση1823
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Ειλικρίνεια | 03/04/2014 21:52
  Αντώνη Σαμαρά, βγες και μίλα στον απλό λαό. Μίλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με ειλικρίνεια, διαφορετικά αν δεν αντέχεις το βάρος και την κρισιμότητα της κατάστασης ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. Ξεκάθαρες και σταράτες κουβένετες τώρα. Η εθνική κυριαρχία έχει χαθεί εδώ και χρόνια (το ξέρουμε όλοι) και πρέπει να ανακτηθεί μέσα από έργα και όχι φλούδες υποσχέσεις περί σύντομης εξόδου από την κρίση και της υποτιθέμενης ανάπτυξης. Οι πολιτικές πρακτικές δε, που εφαρμόστηκαν στην περίπτωση της Χ.Α., θυμίζουν σκοτεινές περιόδους, που βυθίζουν στην εσωστρέφεια τον ελληνικό λαό και διογκώνουν το μίσος για το πολιτικό σύστημα. Ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του. Αυτά από ακόμη ένα νέο άνεργο (ΠΕ) με μεταπτυχιακό χωρίς όνειρα...
  Άγνωστος
  απάντηση221
   
   
  Ο Μπαλτάκος λέει ψέματα ... | 03/04/2014 20:37
  Ας γελάσω Χ.Α. Χ.Α. Χ.Α. Χ.Α. Χ.Α. !!!
  Vangelis
  απάντηση194
   
   
  Χριστός και Παναγία | 03/04/2014 18:21
  Αυτό που μ΄ αρέσει με τον Μπαλτακο είναι ότι λέει τη δικαστίνα "Θεούσα". Ο "θεοφοβούμενος", με τις εννέα εικόνες στον τοίχο του γραφείου του. Α, ρε δεξιοχαζούληδες. Τέτοιους προσκυνάτε.
  Left, μέχρι μυελού οστών.
  απάντηση346
   
   
   
  Υποκριτες Νεο-Ελληναραδες(Βορειοβαλκανιοι νεοπλουτοι στην ουσια) | 03/04/2014 17:47
  Οι οποιοι ουδεμια σχεση εχουν με την αρχαια φυλη.Απλα βαφτιστηκαν Ελληνες το 21 για τα παιγνιδια της Δυσης απεναντι στους Οθωμανους. Το ιδιο οπως βαφτισαν τον Τσιπρα αρχηγο αντιπολιτευσης. Ιδια οπως οι Ανθελληνες κρατοντας Ελληνικες σημαιες τον Νοεμβρη του '11 ανετρεπαν τον μονο Ελληνα δημοκρατη πρωθυπουργο. Τι δημοκρατια κρυβει το καψιμο του Συνταγματος?οι αθλιες συκοφαντιες?το ξεριζωμα του αλλου για δικα μας λαθη,αλλα προσοχη. Αφου εφερε πρωτα το μισο τρις.Υποκριτες!Δεν ξερατε το ποιον του Σαμαρα?το ποιον του Αδωνι κ του Βοριδη?του Μιχελακη κ του Αθανασιου?Δεν βλεπετε ποιος ειναι ο Βενιζελος?Δεν ξερατε τον σουβλακοφαγο κ την σπειρα του?Οπως λεει ο ΓΑΠ.Εχετε μαθει στο πελατειακο συστημα.
  HERMES
  απάντηση2527
  Απαντήσεις  3 | Εμφάνιση όλων
   
   
  ΖΑΒΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΚΑΣ | 03/04/2014 17:10
  Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΔΥΟ ΦΙΔΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΛΕΝΕ Χ Ρ Υ Σ Α Υ Γ Ο Υ Λ Α ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΕΝΕ Ν Ο Υ Δ Ο Υ Λ Α ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠ0 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΝΤΥΣΕΙ ΚΑΙ ΧΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΑΝΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΕΙΣ ΤΟ ΠΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΙΛΕΤΑ ΤΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΙΝ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΦΑΕΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
  ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΣ
  απάντηση3126
   
   
   
  Κίνδυνος για τη Δημοκρατία! | 03/04/2014 16:16
  Κι όμως ο γραμ.του Υπουργικού συμβουλίου ,απότι φαίνεται,έδινε κάθε τόσο αναφορά στονκ.Κασιδιάρη για όποιες αποφάσεις έπαιρνε ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση!Και μετά σου λένε ότι το θέμα δεν είναι σοβαρό!Τελικά πού τους βρίσκουν τέτοιους συνεργάτες και γελοιοποιούνται όλοι τους ,δεν μπορώ να καταλάβω.Μήπως,τεκνία μου,τούτη η κυβέρνηση προβοκάρεται από τα παιδιά της ;Τι στόχο έχουν,παρά να τη ρίξουν στη χλεύη των Ευρωπαίων και να μας ξαναρίξουν στην αγκαλιά της επάρατης στήριξης με ανάσες δητηριώδεις και ανατρεπτικές;Αφού ξέρουν τι<< καπνο φουμάρουν>> κάποιοι , γιατί δεν τους εξοβελίζουν εξαρχής;Δυστυχώς πάσχουμε από σοβαρότητα και έλλειψη δημοκρατίας σε τουτο τον τόπο!Ξυπνατε,μωρέ!!
  Βασ.Τυρ.ο Φελωνιώτης
  απάντηση269
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  ζητω η ελλαδαρα | 03/04/2014 15:13
  ολη η ελλαδα ακουσε τον γενικο γραμματεα του υπουργικού συμβουλίου,τον επί 30 χρόνια κολλητο συνεργατη του σαμαρα.τον επι της ουσιας πρωθυπουργο παρα τω πρωθυπουργω,το νο2 της κυβερνησης να μιλαει για επιρροη της πολιτικης εξουσιας στη δικαστικη,για αδικες προφυλακισεις.για επίορκους δικαστικούς και ο αρειος παγος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου..πραγματικα αποδυκνειονται ακριβως οσα ελεγε ο μπαλτακος....διώξτε τώρα τον κασιδιαρη για παρανομη βιντεοσκοπηση.....ανεξαρτητη δικαιοσυνη κατα τ αλλα...βρωμια και δυσωδία σε μια χωρα που γεννησε τη δημοκρατια..
  nasos
  απάντηση5211
   
   
  Απίστευτο και διαχρονικό | 03/04/2014 14:23
  Εκλογοκαταστροφή. Οι ερχόμενες εκλογές του Μαϊου θα έχουν 100% τηλεθέαση. Το πολιτικό σύστημα έρμαιο στις βουλήσεις των ΧΑ!!!!!!
  eΠολιτης
  απάντηση407
   
-