«Το επίμαχο άρθρο είχε πιο σημαντικά πράγματα από το γάλα και τα φαρμακεία, αντιλήφθηκα ότι μετά τη φορολογία ακίνητων η προσωπική μου αξιοπρέπεια δεν μου επέτρεπε να κάνω άλλη υποχώρηση» δήλωσε ο Ν.Κακλαμάνης για το «παρών» στην Ολομέλεια της Βουλής.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και αναφερόμενος στη διαγραφή του, υποστήριξε ότι έγινε παράτυπα, καθώς δεν έχει λάβει κανένα σχετικό έγγραφο. Υπενθύμισε δε ότι η διαγραφή γίνεται από πενταμελή ομάδα δεοντολογίας που δεν ορίζεται από τον πρόεδρο της ΝΔ.

«Αυτό το νομοσχέδιο ήταν υπεράνω της ιδεολογικής αντοχής μου. […] Αυτό που λένε ότι ‘φάγαμε το βόδι και ήταν η ουρά’ περιμένετε να δείτε αν υπάρχει πέραν της ουράς και άλλο βόδι» ανέφερε σκωπτικά ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής.

Σχολιάζοντας, τα ευρήματα νέας δημοσκόπησης που τον φέρνουν πίσω από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο υποψήφιος δήμαρχος είπε ότι οι διαφορές είναι πολύ μικρές και υπογράμμισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο ίδιος αντλεί ψήφους, όχι μόνο από ένα μεγάλο κομμάτι της ΝΔ, αλλά και από άλλους πολιτικούς χώρους.

Αναγνώρισε ότι η μάχη θα ήταν διαφορετική αν υπήρχε ένας μόνο υποψήφιος από το χώρο της ΝΔ, αλλά σημείωσε: «1+1 δεν κάνουν 2 όπως θεωρεί ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ώστε ένας υποψήφιος της ΝΔ να έχει διπλάσια ποσοστά».