«Αν αγαπάς την Αθήνα, δεν ψηφίζεις την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας» τόνισε ο Γιώργος Καμίνης, αφήνοντας αιχμές για τη στάση των Σπηλιωτόπουλου-Κακλαμάνη στο συγκεκριμένο θέμα.

«Ήταν έγκλημα για την πόλη η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας» επανέλαβε.

Μιλώντας στο Mega, o δήμαρχος Αθηναίων υπεραμύνθηκε της χρηστής διαχείρισης, λέγοντας ότι αν δεν είχε γίνει όλη αυτή η προσπάθεια των τελευταίων 3,5 ετών υπό αυτές τις συνθήκες, ο Δήμος θα είχε καταρρεύσει.

«Για να κρατήσει κανείς την πόλη όρθια, χρειάζεται δουλειά και νοικοκύρεμα και αυτό δεν είναι δουλειά λογιστάκου ούτε διαχειριστή πολυκατοικίας. Χρειάζεται πρόγραμμα» τόνισε χαρακτηριστικά, απαντώντας στις αιχμές -ιδίως του Ν.Κακλαμάνη- ότι δεν έκανε αρκετά στο θέμα της διαχείρισης των οικονομικών.

«Δεν δέχομαι μαθήματα διαχείρισης από τον κ. Κακλαμάνη. Ο κ. Κακλαμάνης πήρε δάνειο για να πληρώσει τους μισθούς των υπαλλήλων την παραμονή των εκλογών» συνέχισε.

Ο κ. Καμίνης κατηγόρησε τους συνυποψηφίους τους ότι προσπαθούν να μεταφέρουν σε επίπεδο δημοτικών εκλογών την μονομαχία των κομμάτων για τις Ευρωεκλογές.

«Οι πολίτες ψηφίζουν για την πόλη τους, δεν ψηφίζουν για τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε.

Ο κ. Καμίνης κάλεσε τους συνυποψηφίους του να δεσμευθούν από τώρα ότι αν υπάρχει υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στον β’ γύρο, όλοι θα ψηφίσουν τον αντίπαλό του.

«Εγώ δεσμεύομαι και το λέω από τώρα, αλλά δεν βλέπω οι άλλοι να δεσμεύονται. Θα δούμε» κατέληξε.