Η Δημοκρατία μας άφησε χρόνους και η Δικαιοσύνη βρίσκεται στα νύχια αριστεριστών και ανθελλήνων, είπε στο τελευταίο ξέσπασμά της στη Βουλή η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια. Κατηγόρησε μάλιστα την κυβέρνηση ότι είναι «η μεγαλύτερη χούντα που γνώρισε η υφήλιος»

Αναφερόμενη στις προφυλακίσεις βουλευτών του κόμματός της, η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου έκανε λόγο για επίορκους δικαστές και επιτέθηκε εκ νέου στην ανακρίτρια κ. Κλάπα, η οποία χειρίζεται την υπόθεση της ΧΑ, υποστηρίζοντας ότι έχει εμπάθεια και παίρνει εντολές από τον σύζυγό της που είναι στέλεχος της ΔΗΜΑΡ.

«Συλλυπητήρια στη Δημοκρατία που μας άφησε χρόνους» είπε στην αρχή της ομιλίας της και επιτέθηκε στη Δικαιοσύνη λέγοντας ότι «είναι στα νύχια εγκάθετων αριστεριστών και ανθελλήνων δικαστών».

Έκανε επίσης λόγο για παραβίαση του Συντάγματος και επιτέθηκε στην κυβέρνηση χαρακτηρίζοντάς τη «τη μεγαλύτερη χούντα που γνώρισε ποτέ όχι μόνη η Ελλάδα αλλά και όλη η υφήλιος.»

Όλα αυτά προκάλεσαν την αντίδραση του προεδρεύοντος Γιάννη Δραγασάκη: «Ζητάτε Δικαιοσύνη, αλλά λέτε επίορκους τους δικαστές […] Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε» είπε, και ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά οι επίμαχες φράσεις.

Το λόγο πήρε αμέσως μετά ο βουλευτής Μ.Αρβανίτης της Χρυσής Αυγής, ο οποίος πήρε αποστάσεις από τις δηλώσεις Ζαρούλια και διευκρίνισε ότι η έλλειψη εμπιστοσύνης δεν αφορά όλους τους δικαστές αλλά μια συγκεκριμένη λειτουργό.