από metereologos.gr
Τρίτη 22 Μαΐου 2018
 
 

Μετωπική κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για τον Σάββα Ξηρό

Η αντιπολίτευση ζητά τη διακοπή ποινής του για 30 ημέρες ώστε να νοσηλευτεί
Μετωπική κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για τον Σάββα Ξηρό
Οι Σάββας Ξηράς (αριστερά) και Δ. Κουφοντίνας στε στιγμιότυπο από δίκη (φωτ. αρχείου)
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Μετωπική σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η ανακοίνωση του τμήματος δικαιοσύνης της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ζητάει την αποφυλάκιση του μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», Σάββα Ξηρού.

Παράλληλα, ερωτηματικά και ποικίλα σχόλια προκάλεσε και η ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Δικαιοσύνης η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κυρία Μαρία Γιαννακάκη γιατί η χώρα μας δεν έχει συμμορφωθεί με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφορικά με την μη παροχή, όπως σημειώνει, ιατρικής περίθαλψης.

Η κυβέρνηση επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι παρεμβαίνει στην δικαιοσύνη και επαναλαμβάνει το επιχείρημα ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ταυτίζεται με τα άκρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σ. Κεδίκογλου, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την αίτηση αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού, δήλωσε σε ιδιαίτερα επιθετικό τόνο: «Αφού δεν κατάφεραν με τις καταθέσεις υπεράσπισης στη δίκη της 17Ν να αποτρέψουν τις καταδίκες, στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν τώρα να πετύχουν την αποφυλάκιση του δολοφόνου – τρομοκράτη, παρεμβαίνοντας στη Δικαιοσύνη. Και μετά διαμαρτύρονται όταν τους λένε ακραίους…».

Το τμήμα δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Τέταρτη, υπογράμμισε ότι η νέα αίτηση διακοπής έκτισης της ποινής του Σάββα Ξηρού, η οποία θα συζητηθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2013 από το Εφετείο Πειραιά αναδεικνύει την ξεχωριστή περίπτωση του συγκεκριμένου καταδίκου.

«Έντεκα και πλέον χρόνια μετά το βαρύτατο τραυματισμό του, τις πολλαπλές σωματικές βλάβες και παρά τα προβλήματα υγείας που υπέστη κατά τον τραυματισμό του και τα επόμενα χρόνια, όπως τύφλωση, κώφωση, σκλήρυνση κατά πλάκας και νευρολογικά προβλήματα, ο Σάββας Ξηρός εξακολουθεί να παραμένει κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού» αναφέρεται στην ανακοίνωση του τμήματος δικαιοσύνης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη συνέχεια, οι συντάκτες του κειμένου ανέφεραν ότι οι αιτήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα για αναστολή ή διακοπή της ποινής του απορρίφθηκαν και σημείωναν πως το ελληνικό κράτος, καταδικάστηκε για τη μεταχείριση του Σάββα Ξηρού από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΔΑ) του Στρασβούργου, το Σεπτέμβρη του 2010.

«Στην ουσία, το ΕΔΔΑ καταδίκασε το ελληνικό κράτος διότι εφαρμόζει πάνω στον Σάββα Ξηρό εκδικητικές μεθόδους κράτησης, αρνούμενο να του δώσει τη δυνατότητα να φροντίσει τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Έκρινε, δε, ότι «η εισαγωγή του σε ειδικευμένο ιατρικό κέντρο για το χρονικό διάστημα που απαιτεί η φύση της ιατρικής του αγωγής, μπορούσε να αποδειχθεί αποφασιστική για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του. Η παραμονή ενός ανθρώπου στη φυλακή με τα πολλαπλά και σοβαρότατα προβλήματα του Σάββα Ξηρού συνιστά απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση. Μόνο ως δείγμα εκδικητικότητας του ελληνικού κράτους προς έναν κρατούμενο «ειδικής φύσης» μπορεί να εξηγηθεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί από τη δικαιοσύνη να αντιμετωπίσει με το δέοντα ανθρωπισμό το ζήτημα» συνεχίζει η ανακοίνωση του τμήματος δικαιωμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ιδιαίτερα επιθετική ήταν και η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ, το οποίο αναφέρει ότι «η συμπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ προς τους τρομοκράτες, όχι μόνο δεν κρύβεται, αλλά και παίρνει προκλητικές διαστάσεις.

Μάλιστα, η ΝΔ υπενθυμίζει ότι μόλις πρόσφατα (14/12), η «Αυγή», εκφραστικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, φιλοξενούσε άρθρο «φίλων και συντρόφων του Δ. Κουφοντίνα», που ζητούσε να αποφυλακιστεί ο τρομοκράτης Σ. Ξηρός.
«Χθες, το αρμόδιο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ, με επίσημη ανακοίνωσή του, όχι μόνο υιοθετούσε το αίτημα των “φίλων” του φυλακισμένου τρομοκράτη, αλλά και εξαπέλυε επίθεση στο κράτος, υποστηρίζοντας ότι η παραμονή του Σ. Ξηρού στη φυλακή συνιστά “απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση”, καθώς και “δείγμα εκδικητικότητας του κράτους, σε έναν κρατούμενο «ειδικής φύσης»”. Πως και γιατί οι φυλακισμένοι τρομοκράτες είναι “κρατούμενοι ειδικής φύσης” μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ το ξέρει. Ο καθένας, όμως, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του», σημειώνει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

Στην κατάσταση της υγείας του Σάββα Ξηρού αναφέρθηκε και η κυρία Γιαννακάκη, η οποία στην ερώτησή της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, αναφέρει ότι διανύει ήδη το δωδέκατο έτος φυλάκισής του και η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί δραματικά. Παράλληλα διευκρινίζει ότι ο ίδιος κινδυνεύει να απολέσει την όραση και την ακοή του, πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ κινδυνεύει να χάσει και τα κάτω άκρα του, λόγω φλεβικής ανεπάρκειας.

«Σε προηγούμενη απόφαση δικαστηρίου είχε αποφασισθεί η πεντάμηνη νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (ΑΧΕΠΑ), κάτι που ωστόσο δεν έγινε πράξη αφού αποφασίσθηκε η επιστροφή του προαναφερθέντα, στον χώρο κράτησής του, χωρίς καμία ιατρική βοήθεια, δεδομένου ότι το νοσοκομείο της φυλακής είναι παντελώς ακατάλληλο για να παράσχει την απαιτούμενη ιατρική βοήθεια.

Να σημειωθεί ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) στην απόφασή του, στην υπόθεση Ξηρός κατά Ελλάδος, τον Σεπτέμβριο του 2010 καταδίκασε την χώρα μας για αυτήν την πρακτική. Ωστόσο δεν υπήρξε καμία διάθεση συμμόρφωσης από την Ελληνική πλευρά. Στις 19 Δεκεμβρίου εκδικάζεται στο Εφετείο Πειραιά η αίτησή του για νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Λάρισας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σε νέα ανακοίνωσή τους αναφέρει: «Οι ανακοινώσεις της ΝΔ και  του κυβερνητικού εκπροσώπου θυμίζουν καθεστώτα τύπου Βόρειας Κορέας ή ισλαμικών δικτατοριών και δεν αντιστοιχούν στην ανθρωπιστική διάσταση που εμπεριέχεται στις παραδόσεις του νομικού πολιτισμού κάθε σύγχρονης ευρωπαϊκής δημοκρατίας. 

Θα περιμέναμε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  και η ΝΔ να σχολιάσουν και τη σχετική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».

Διακοπή της ποινής του Σαβ. Ξηρού ώστε να νοσηλευτεί σε κλινική

Σε κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας θα νοσηλευτεί ο καταδικασμένος για την "17 Νοέμβρη" Σάββας Ξηρός, με απόφαση του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά που διέταξε 30ημερη διακοπή της ποινής του.
Σύμφωνα με την υπεράσπιση του Ξηρού, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται συνεχώς.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν γιατροί αλλά και δύο ιατροδικαστές οι οποίοι εξέθεσαν αναλυτικά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και επεσήμαναν ότι πρέπει να νοσηλευτεί σε νευρολογική κλινική δημόσιου νοσοκομείου προκειμένου να αντιμετωπιστεί η σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η αίτηση του Σάββα Ξηρού - τέταρτη που έχει καταθέσει - αφορούσε την διακοπή της ποινής προκειμένου να νοσηλευτεί σε δημόσιο νοσοκομείο και συγκεκριμένα σε νευρολογική κλινική καθώς εδώ και καιρό έχει διαγνωστεί πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ωστόσο το δικαστήριο και παρά την εισαγγελική πρόταση για 5μηνη διακοπή ποινής για νοσηλεία σε νευρολογική κλινική, τελικά αποφάσισε διακοπή 1 μηνά και εισαγωγή του στην οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου Λάρισας.
Πολιτική περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τ. Χριστοδουλοπούλου: «Δεν ζητήσαμε αποφυλάκιση, αλλά διακοπή ποινής» 
ΗΠΑ: Πιάστε τον Ξηρό και φέρτε τον πίσω στη φυλακή 
Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ στη δήλωση Βούλτεψη για «ένοπλες συνιστώσες» 
 
 
σχόλια (57)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Ναι στην περίθαλψη αλλα όχι ελεύθερος | 04/01/2014 12:09
  Γιατι δεν τον μεταφέρουν σε κατάλληλο θεραπευτήριο με αστυνομική φρουρά; Οπότε ούτε αναστολή ποινής χρειάζεται αλλά έχει και την κατάλληλη θεραπευτικής αγωγή; Το ότι ειναι τραυματισμένος οφείλεται σε έκρηξη βόμβας που είχε μαζί του προετοιμάζοντας τρομοκρατική ενέργεια... Οπότε προς τι οι κλάψες; Αυτός και μόνο ειναι υπεύθυνος για τα τραύματα του... Ναι σε ανθρώπινη περίθαλψη αλλά χωρίς αναστολές
  Se E
  απάντηση10
   
   
  Η ΑΥΓΗ | 23/12/2013 15:10
  Δεν ειναι πρόβλημα η αποφυλακιση του εν λόγω τυπου , ουτως η αλλως ειναι ξεγραμμενος. Προβλημα ειναι οτι το ζητανε "οι φίλοι του Δ.Κουφοντίνα" ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΡΘΡΟ στο επισημο οργανο του ΣΥΡΙΖΑ που ονομάζεται ΑΥΓΗ. Η ΑΥΓΗ ειναι επισης το επισημο οργανο των ψυχοπαθών δολοφόνων στην Ελλάδα. Παλιοτερα ηταν η ελευθεροτυπία
  ntek
  απάντηση127
   
   
  Τα Ξηρακια , που να καει η μοιρα τους ! | 22/12/2013 19:14
  Eεε, αφηστε τα ελευθερα! Χαζα ειναι ,"γλαρωμενα επισης (μπαφος,μπαφος!) και απ'την Ικαρια ειναι η καταγωγη τους (πολυ ραδιο ! ). Δηλαδη : ολη μερα μαστουρα , ουτε μυγα δεν μπορουν να σκοτωσουν αυτα !
  καριωτης
  απάντηση65
   
   
  Elefteria | 21/12/2013 14:53
  Elefteria stous agonistes tis PATRIDAS ohi ales fylakies gia Kolokotroneous, Androutsous, Nikitarades ke tosous alous agonistes. Ki an akoma afisoun tin teleftea tous pnoi stin fylaki i istoria tha tous DIKEOSI. Maheri ke Tsekouri stous proskinimenous tis XA.
  Ellinas Patriotis
  απάντηση66
   
   
   
  Παρατηρώ πως η πλειοψηφία από όσους σχολιάζουν.... | 20/12/2013 20:32
  ...ή δεν διάβασαν το ρεπορτάζ, ή διάβασαν μόνο τον τίτλο που λέει, ''Μετωπική κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για τον Σάββα Ξηρό'', ή απλώς είναι κανίβαλοι, και φυσικά ΔΕΝ διάβασαν τον υπότιτλο που λέει. ''Η αντιπολίτευση ζητά τη ΔΙΑΚΟΠΗ ποινής του για 30 ΗΜΕΡΕΣ ώστε να ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ''. Ακόμα και στις ΗΠΑ που υπάρχει η θανατική ποινή, ΔΕΝ εκτελείται κανένας, αν δεν είναι γερός και σε πλήρη υγεία. Σε αντίθετη περίπτωση, έχουμε αναστολή της εκτέλεσης, ώστε να νοσηλευτεί, να γίνει τελείως καλά, και μετά θα εφαρμοστεί η θανατική ποινή του. Η ανθρωποφαγία δεν ήταν ποτέ σύμμαχος καμιάς πολιτισμένης κοινωνίας, αλλά σε εμάς δυστυχώς περισσεύει και είναι το μοναδικό στοιχείο που έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα. ΥΓ: το 3μελές του Πειραιά, προφανώς για να σας τη σπάσει, αποφάσισε την αναστολή-διακοπή της ποινής του Ξηρού για 30 ημέρες, ώστε να νοσηλευτεί. Καλό σας βράδυ άσπιλοι μου ''δικαστές''.
  Γιώργος (τέως)
  απάντηση4917
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  ........... | 20/12/2013 19:52
  ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ!!! ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ ΑΛΕΞΗ!!!
  MARIA
  απάντηση2516
   
   
  Σύγχιση στην Κουμουνδούρου; | 20/12/2013 19:39
  Σύγχιση στην Κουμουνδούρου; Εκτός ελέγχου οι εγκέφαλοι στον ΣΥΡΙΖΑ; Για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις του αίσχους των μεγαλοεπενδυτών και μεγαλοκαταθετών βουλευτών τους, σκέφθήκαν να αποφυλακίσουν τον Ξηρό; Αποσυνιστωθήκανε τελείως όλες οι συνιστώσες τους;
  KATERINA
  απάντηση2513
   
   
   
  Free Savvas! | 20/12/2013 19:29
  Τι να σας πω: είχα μια αμφιβολία αν είσαστε το άλλο άκρο που λέγανε, μήπως σας αδικούνε δηλαδή, αλλά εσείς δεν μπορείτε να κρυφτείτε! Όχι απλώς αναρχικούς υποστηρίζετε, αλλά και αρχιτρομοκράτες!
  KOSTAS
  απάντηση2324
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Αποκάλυψη τώρα.... | 20/12/2013 19:23
  Αν κόπτεσθε για την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού, δολοφόνου κατά πεποίθήση, συνείδηση και εξακολούθηση, τι να συμπεράνω πως αισθάνεστε για τους καταληψίες μολοτοφόρους αναρχικούς που τα κάνουν γης μαδιάμ κάθε τόσο με τα αγωνιστικά τους ξεσπάσματα;
  Politis
  απάντηση2811
   
   
  Μωραίνει Κύριος..... | 20/12/2013 19:16
  Μωραίνει Κύριος....... Φωνάζουνε και χτυπιούνται ότι δεν έχουν σχέση με άκρα και αναρχικούς και τους πιάνει η ευαισθησία για αρχιτρομοκράτες!
  KATERINA
  απάντηση2514
   
   
  ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ... | 20/12/2013 16:16
  Εντάξει, ο Ξηρός είναι τώρα βαρειά άρρωστος όπως λένε και οι γιατροί, άρα η Δημοκρατική Πολιτεία που έχουμε πρέπει να τον φροντίσει, αφού δεν μπόρεσε να τον εκτελέσει γιά τα εγκλήματά του, όταν έπρεπε ! Φροντίδα όμως δεν είναι η αποφυλάκισή του, αλλά η νοσηλεία του σε ένα Κρατικό Νοσοκομείο γιά όσο χρειασθεί. Γιατί αλλοιώς θα ξαναβγεί πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο "δημοκρατικό" του αίτημα, την μόνιμη άδεια παραμονής στη Φιλιππινέζα πού θα τον προσέχει και την μισθοδοσία της από το Δημόσιο,αφού δεν είδα καμμία δήλωση απο τούς "έχοντες και κατέχοντες" τού ΣΥΡΙΖΑ, την Βαλαβάνη,τον Τσουκαλά, τον Τσακαλώτο - ξεχνάω και κάποιους ! - πώς θα αναλάβουν αυτοί τα έξοδα! ΑΥΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!
  ermis
  απάντηση207
   
   
   
  Θέλουμε να λεγόμαστε και Ευρωπαίοι! | 20/12/2013 14:20
  Και οι κατάδικοι έχουν ανθρώπινα δικαιώματα, πότε θα το καταλάβουμε εδώ στην Ελλάδα; Ψιλά γράμματα για Κεδίκογλου και την κυβέρνησή του. Ο μεσαίωνας είναι εδώ σε όλες τις εκφάσεις του.
  Τρομάρα μας!!!
  απάντηση2136
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  ε όχι κι έτσι... | 20/12/2013 14:18
  Θα αστειεύονται νομίζω! Αδύνατον να τα λένε και να τα εννοούν αυτά σοβαρά. Ισως να είναι και η μεγαλύτερη γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ. Μήπως εδώ κολλάει και η παροιμία που λέει η π...θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει;;; Πως θα πείσετε κύριοι;;; Με τέτοιες θέσεις;;;
  Γιολάντα
  απάντηση3312
   
   
  ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ | 20/12/2013 13:48
  Ενώ θα έπρεπε να είχαν εκτελεσθεί όλοι αυτοί οι δολοφόνοι της 17Ν, τώρα μας λένε ότι έχουν απάνθρωπη μεταχείριση από το κράτος, και πρέπει να αποφυλακισθούν!!!! Ενώ αυτοί οι αισχροί δολοφόνοι, τα 23 θύματά τους τα επιφύλαξαν ....ανθρώπινη μεταχείριση! Μήπως κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν μέλος της 17Ν ή ιθύνων νους, και κάνουν τους φιλάνθρωπους μπας και κελαηδήσουν οι ισοβίτες ; Γι' αυτή και μόνο την θέση του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να τον μαυρίσουν όλοι οι Έλληνες. Θέλουμε δημοκρατικά κόμματα, και όχι συμμορίες δολοφόνων και αναρχικών.
  ALEX
  απάντηση3318
   
   
  Πάνω απ΄όλα η ασφάλεια του πολίτη... | 20/12/2013 13:00
  ΣΥΡΙΖΑ : Η χαρά του κουκουλοφόρου και του τρομοκράτη. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν έρθουν στην εξουσία. Τρομοκράτες και αναρχικοί θα κάνουν πάρτι...
  Ρόζα
  απάντηση3312
   
   
  Δύο μέτρα και δύο σταθμά | 20/12/2013 12:35
  Στο ΣΥΡΙΖΑ έθεσαν το ανθρωπιστικό πρόβλημα, Ξηρού γιατί πιστεύουν ότι η Δημοκρατία ποτέ δεν εκδικείται. Η απάντηση Κεδίκογλου και ΝΔ ήταν ότι " Ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει τρομοκράτες" κ.ά. , επί της ουσίας όμως κουβέντα. Η ΝΔ θέλει τους ψήφους της ΧΑ, τι να πει . Η ΝΔ και η συγκυβέρνηση θέλουν τον Ξηρό νεκρό για εκδίκηση. Το ίδιο και η Τρέμη : "ο Σκληρός ευθύνεται για 25 θανάτους"ειπε.Ολοι αμνησία το '92 ο Μητσοτάκης ζήτησε την αποφυλάκιση όλων των χουντικών, και ευτυχώς υπήρξε το βέτο του Κ.Κ. Ο Παπαδόπουλος το '92 πέθανε στο Λαϊκό, οι Παττακός,Λαδας, Μακαρέζος αποφυλακίστηκαν το '90 Αυτοί κατέλυσαν τη Δημοκρατία και προκάλεσαν εκατοντάδες θανάτους. Αυτή τη δικαιοσύνη θέλουν, αυτή τους αξίζε
  Μιχάλης Τζανίνης
  απάντηση1626
   
   
  ...nai ..na min pathi... | 20/12/2013 11:51
  ...i kardoula tou..to kaymeno to ... vromoskylo..
  @
  απάντηση3211
   
   
  Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον ΣΥΡΙΖΑ | 20/12/2013 11:15
  Το 2008 με το θάνατο του 16χρονου Γρηγορόπουλου τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έβγαζαν κεραυνούς και δεν προσπαθούσαν καν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους και την υποστήριξή τους προς τους βανδάλους που έκαψαν το κέντρο της Αθήνας. Για τον δολοφόνο, όμως, του ομοίως 16χρονου Θάνου Αξαρλιάν, τον οποίο βολικότατα έχουν ξεχάσει, τον οποίο δεν κατάφεραν ως μάρτυρες υπεράσπισης να αθωώσουν, χύνουν δάκρυα για τις φοβερές δοκιμασίες που περνάει (οι οποίες, ειρήσθω εν παρόδω, οφείλονται στον ίδιο - η βόμβα που πήγαινε να βάλει έσκασε στα χέρια του). Τι υποκρισία, ω σύντροφοι!
  Dio
  απάντηση4011
   
   
  ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ | 20/12/2013 11:00
  ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΥΕΣΘΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ΤΗΝ ΣΙΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ.. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ
  akis
  απάντηση1212
   
-