Πράξη κατάλυσης του Συντάγματος χαρακτήρισε την επέμβαση της Αστυνομίας στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος από την Κρήτη, όπου βρίσκεται.

«Η τελευταία εξέλιξη είναι ακόμα μία πράξη της κατάλυσης του Συντάγματος, βλέπουμε ότι πλέον, υπό τη μορφή δυνάμεων κατοχής, η αστυνομία μπήκε και κατέλαβε το ραδιομέγαρο. Λέω δυνάμεις κατοχής, γιατί από τις 6 το πρωί προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε με την κυβέρνηση και η κυβέρνηση μας παραπέμπει στον εισαγγελέα, ο εισαγγελέας μας παραπέμπει στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και ουσιαστικά φαίνεται ότι κανείς από αυτούς δεν έδωσε την εντολή, παρά την έδωσε η τρόικα.

»Από εδώ και πέρα οι Έλληνες πολίτες ό,τι ακούν από τη δημόσια τηλεόραση θα πρέπει να ξέρουν ότι είναι προϊόν προπαγάνδας της τρόικας και των δυνάμεων κατοχής, εκείνων που επιβάλλουν την κατάλυση του Συντάγματος, την αναστολή διατάξεων του Συντάγματος, όπως την παραδέχθηκαν χθες οι κυβερνώντες, λέγοντας ότι θα προχωρήσουν σε νέες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, καταλύοντας ουσιαστικά τον κοινοβουλευτισμό και τη δυνατότητα να νομοθετεί η Βουλή» τόνισε ο κ. Καμμένος.