Να προτείνει στην Ολομέλεια της Βουλής την άρση της ασυλίας των χρυσαυγιτών βουλευτών κκ. Κασιδιάρη, Παναγιώταρου, Μπούκουρα, καθώς και της συζύγου του προφυλακισθέντος αρχηγού της «εγκληματικής οργάνωσης», σύμφωνα με τις αποδιδόμενες κατηγορίες, κ. Ν. Μιχαλολιάκου, κυρίας Ελένης Ζαρούλια, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν μόνο η κυρία Ζαρούλια, για την σφαίρα που βρέθηκε στην τσάντα της όταν επισκέφθηκε τον σύζυγό της στα κρατητήρια και ο κ. Μπούκουρας, για εξύβριση και απειλή κατά του δημάρχου Κορινθίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Ζαρούλια υπαινίχθηκε ότι το περιστατικό ήταν «στημένο» και με ειρωνική διάθεση ευχήθηκε ο αστυνομικός που εντόπισε την σφαίρα στην τσάντα της «να πάρει προαγωγή και να έχει καλή πορεία».

Όσον αφορά τον κ. Μπούκουρα, ερωτηθείς πώς κρίνει την ακραία συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων του, φέρεται να απάντησε πως εκφράζει μόνο για τον εαυτό του. Όσον αφορά τους κκ. Κασιδιάρη και Παναγιώταρο, υπενθυμίζεται ότι ελέγχονται για τα γνωστά επεισόδια στον Μελιγαλά και βαρύνονται με το αδίκημα της παράνομης βίας κατά του δημάρχου Οιχαλίας-Μελιγαλά Μεσσηνίας.