Ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης, παρενέβη στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, για να σχολιάσει το περιστατικό με τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι συμμετείχε στο πάνελ της συζήτησης, από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, ο Κωστής Μουσουρούλης.
«Οχι τώρα ούτε πρόσφατα, από πριν τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία είχε στιγματίσει τη Χρυσή Αυγή ως νεοναζί», είπε ο κ. Λαζαρίδης και συνέχισε κάνοντας μία πρωτοφανή επίθεση στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου την οποία ταύτισε με τη δράση της Χρυσής Αυγής: «η Χρυσή Αυγή» είπε, «ευτελίζει το ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν σημαίνει ομως ότι μόνη αυτή έχει ευθύνες. Ευθύνες έχουν και άλλοι. Χτες ζήσαμε έναν ευτελισμό στο ελληνικό κοινοβούλιο από την πλευρά της κ. Κωνσταντοπούλου την οποία συμπεριφορά καταδίκασαν και άλλα κόμματα».
Στο σημείο αυτό παρενέβη Δημήτρης Στρατούλης, από τον ΣΥΡΙΖΑ, και ζήτησε από τον κ. Λαζαρίδη να ανακαλέσει αυτά που είπε για την κ. Κωνσταντοπούλου και πως δεν μπορεί να εξισώνει τη αγόρευση της βουλευτού στην Βουλή με τη δολοφονική επίθεση στο Κερατσίνι για να πάρει ως απάντηση από τον κ. Λαζαρίδη «πάσχετε από λογοδιάρροια, δεν μπορείτε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό για να τελειώσει ο άλλο».