από metereologos.gr
Πέμπτη 19 Απριλίου 2018
 
 

Μυρίζει μπαρούτι στο πολιτικό πεδίο μετά την εισβολή του ΠΑΜΕ στο Εργασίας και τις συλλήψεις συνδικαλιστών

Εκτός από τον πόλεμο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ξέσπασε σύγκρουση ΝΔ και ΚΚΕ - Αγωνία για τα αγροτικά μπλόκα
Μυρίζει μπαρούτι στο πολιτικό πεδίο μετά την εισβολή του ΠΑΜΕ στο Εργασίας και τις συλλήψεις συνδικαλιστών
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

«Μπαρούτι» μυρίζει τις τελευταίες ώρες στο κοινωνικό και πολιτικό πεδίο, καθώς εκτός από τον πόλεμο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ξέσπασε σύγκρουση ΝΔ και ΚΚΕ, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών και κυρίως με τη εισβολή την Τετάρτη του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας και τις 35 συλλήψεις συνδικαλιστών.

Το σκηνικό έντασης που διαμορφώνεται με τη δυναμική εμφάνιση του ΚΚΕ, που έχει σαφή πολιτική στόχευση την ενίσχυση της επιρροής του σε κρίσιμες κοινωνικές ομάδες, φέρνει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση που δέχεται σφοδρή κριτική από τον Περισσό και το ΣΥΡΙΖΑ ότι καταφεύγει στην ωμή καταστολή.

Μπορεί η κυβέρνηση να πέρασε με το δόγμα της πυγμής το πρώτο κρας τεστ στη σύγκρουση με τους εργαζομένους στο Μετρό, αλλά πλέον αρχίζει να δημιουργείται μια επικίνδυνη κατάσταση, αν και παραμένει πιστή στη δυναμική αντιμετώπιση απεργιακών κινητοποιήσεων και διαμηνύει ότι δεν υποχωρεί.

Και αυτό, διότι κλιμακώνονται οι αντιδράσεις διαφόρων κοινωνικών ομάδων, ενώ υπάρχει αγωνία για την έκβαση των αγροτικών κινητοποιήσεων, αφού η σκληρή αντιμετώπιση του ΠΑΜΕ και των συνδικαλιστών του, αποτελεί αιτία πολέμου για τον Περισσό, που αναμένεται να απαντήσει με τις δυνάμεις του σε όλα τα μέτωπα και ειδικά στο πεδίο του Θεσσαλικού κάμπου.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο, επικρατεί σκεπτικισμός, για το πως θα εξελιχθούν κυρίως οι αγροτικές κινητοποιήσεις, καθώς το γεγονός ότι πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης ενισχύουν την αντίδραση κατά της κυβέρνησης, ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα στην εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής σε πιο κρίσιμους τομείς, όπως π.χ. οι ιδιωτικοποιήσεις.

Όμως, από τη δημόσια παρέμβαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδια, αποτυπώθηκε πλήρως η σκληρή γραμμή του δόγματος «νόμος και τάξη», ενώ προκάλεσε ποικίλα σχόλια, τόσο η αναφορά του, αλλά και η απόφαση της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας για τη μαζική σύλληψη συνδικαλιστών.

«Ήρθε η ώρα η χώρα να κλείσει τους λογαριασμούς που μένουν ανοικτοί από το '74-'75 μέχρι σήμερα. Είτε αυτοί λέγονται ανομία, είτε καταλήψεις, είτε μεταναστευτικό, είτε αυτά λέγονται το άγος της Marfin» είπε, στη σκιά των εξελίξεων για τον εμπρησμό στο υποκατάστημα της Marfin και το θάνατο των εργαζομένων και συμπλήρωσε: «Όλα αυτά πρέπει να βρουν το δρόμο τους και ο δρόμος τους μπορεί και πρέπει να είναι μόνον ένας, η εφαρμογή του νόμου για όλους».


Το ΚΚΕ ανησυχεί την κυβέρνηση

Η παρουσία της γ.γ. του ΚΚΕ, της κυρίας Αλέκας Παπαρήγα, το πρωί της Τετάρτης στο μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια της Λάρισας και το μήνυμά της για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, αλλά και η εμφάνισή της, αργά το απόγευμα στο κτίριο της ΓΑΔΑ, όπου ήταν οι συλληφθέντες συνδικαλιστές, ανησύχησε το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Η στάση της κυρίας Παπαρήγα και η δυναμική παρουσία των μελών του ΚΚΕ, έξω από τη ΓΑΔΑ το βράδυ της Τετάρτης, καθώς και η παρουσία των στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Δ. Στρατούλης, αλλά και το πολεμικό κλίμα που δημιουργείται, οδηγούν σε αλλαγή της στρατηγικής.

Εξάλλου, για τη χάραξη της κυβερνητικής στρατηγικής, παραμένει στο Μέγαρο Μαξίμου, ως «οδηγός» ο Λένιν που παρομοίαζε τις απεργίες -ακόμη και την πιο μικρή και ασήμαντη- με τα «κεφάλια της Λερναίας Ύδρας της επανάστασης».

Ως εκ τούτου, υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, εκτιμούν ότι η κλιμάκωση της πολιτικής αντιπαράθεσης και η δημιουργία νέων μετώπων, δεν βοηθάει την προσπάθεια της κυβέρνησης για αλλαγή του κλίματος, καθώς η διαιώνιση της πολεμικής ατμόσφαιρας, στέλνει λανθασμένα μηνύματα στους εν δυνάμει επενδυτές.

Αιφνιδίασε η στάση του ΚΚΕ

Η ένταση αυξάνεται επικίνδυνα και η αντιπαράθεση του Μεγάρου Μαξίμου και του ΚΚΕ, αναδεικνύει έναν ακόμα «επικίνδυνο» αντίπαλο για την κυβέρνηση, που διαπιστώνει την κλιμάκωση της επιθετικής στάσης του Περισσού έναντι της ακολουθούμενης κυβερνητικής πολιτικής.

Η κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει μια οργανωμένη προσπάθεια για σκληρή και μετωπική αντιπολίτευση, ενώ ήταν ενδεικτική η φράση της κυρίας Παπαρήγα, όταν ρωτήθηκε για το εάν πρέπει να κλείσουν ή όχι οι δρόμοι: «Εδώ κλείνουν τη ζωή του λαού και θα μας πουν τώρα για τον κλειστό δρόμο; Είναι αποπροσανατολιστικό αυτό…Ας αφήσουν αυτό το «ανοιχτοί δρόμοι». Τι θέλουν δηλαδή να κλαίμε μέσα στα σπίτια μας, να μην μας βλέπουν; …Δηλαδή να κρυφτούμε; Δεν μπορεί να κρυφτεί ο λαός».

Η ένταση λόγω των επεισοδίων στο υπουργείο Εργασίας επί της οδού Σταδίου, στο οποίο εισέβαλλαν μέλη του ΠΑΜΕ και ανέβηκαν στον 8ο όροφο, όπου είναι και το γραφείο του υπουργού, κ. Ι. Βρούτση, αποτελεί ένα σαφές δείγμα που οδηγείται η σύγκρουση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Για δημιουργία σκηνικού βίας μιλά η κυβέρνηση

Η κυβέρνηση επιχειρεί να περάσει στην κοινή γνώμη την αντίληψη ότι η αντιπολίτευση εξ αριστερών, προσπαθεί να δημιουργήσει σκηνικό έντασης και βίας.

Γι’ αυτό και επέκρινε την κατάληψη που έγινε στον απόηχο των δηλώσεων του κ. Βρούτση, την Τρίτη, για την ανάγκη μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού συστήματος.

Είναι χαρακτηριστικό το μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σ. Κεδίκογλου, που κατ’ εντολή του πρωθυπουργικού γραφείου, ανέφερε ότι τέτοιου είδους φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά από την κυβέρνηση και ιδιαίτερη σημασία είχε η επισήμανσή του για την υιοθέτηση πρακτικών βίας στα «πλαίσια ανταγωνισμών εξτρεμισμού».

Παράλληλα, ο κ. Βρούτσης έκανε λόγο για οργανωμένη επίθεση και για δημιουργία σκηνικού έντασης και βίας, κατηγορία που επιστρέφει το ΚΚΕ, ενώ o κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για πρακτικές που στοχεύουν να δυναμιτίσουν το πολιτικό κλίμα σε μια πολύ κρίσιμη εποχή για τη χώρα.

Το μήνυμα της Παπαρήγα


Ιδιαίτερα επικριτική ήταν η κυρία Παπαρήγα που δεν άφησε αναπάντητες τις αναφορές της κυβέρνησης, δείχνοντας ότι θα κινηθεί πολύ επιθετικά το επόμενο διάστημα, κινούμενης με μεγαλύτερη ευελιξία σε ζωτικό χώρο που θεωρεί ότι θα δώσει στο ΚΚΕ πολιτικούς πόντους.

Η γ.γ. του ΚΚΕ επέστρεψε ουσιαστικά στην κυβέρνηση τα όσα είπε για καταστροφές στο υπουργείο Εργασίας από στελέχη του ΠΑΜΕ και προκάλεσε τον κ. Βρούτση να δώσει το βίντεο στη δημοσιότητα, ενώ έστειλε μήνυμα, λέγοντας: «Όταν μια κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να κάνει την παραμικρή υποχώρηση σε ένα λαό που υποφέρει, τότε δεν έχει άλλη λύση πέρα από το ξύλο. Ο λαός όμως έχει πολύ μεγαλύτερη δύναμη και μπορεί να κάνει στην πάντα την κρατική καταστολή».

Επίσης, το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του κατήγγειλε τους «τους τραυματισμούς, τις συλλήψεις και την άγρια επίθεση που δέχτηκαν δεκάδες συνδικαλιστές εργατικών σωματείων και ομοσπονδιών από δυνάμεις των ΜΑΤ στο υπουργείο Εργασίας, οι οποίοι πήγαν να διαμαρτυρηθούν για τις νέες προκλητικές δηλώσεις του υπουργού για το Ασφαλιστικό» και έστειλε το μήνυμα: «είναι βαθιά νυχτωμένη η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, αν νομίζουν ότι μπορούν με την ωμή βία να τρομοκρατήσουν το εργατικό ταξικό κίνημα».

Την ίδια στιγμή, επιθετικά εμφανίστηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ που κατήγγειλε με ανακοίνωσή του «το νέο όργιο κυβερνητικής καταστολής στο κέντρο της Αθήνας με τη χρήση βίας, χημικών και προσαγωγών από τις αστυνομικές δυνάμεις», ενώ αναφέρει πως στόχος της κυβέρνησης είναι η αριστερά και το εργατικό κίνημα.

Αγωνία για τα αγροτικά μπλόκα


Μεγάλη αγωνία επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο και για την έκβαση των αγροτικών κινητοποιήσεων, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες να αποδυναμωθούν, με την ενεργό παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων ειδικά στον Θεσσαλικό κάμπο.

Η κυβέρνηση δεν θέλει σε καμία περίπτωση ενίσχυση των αγροτικών κινητοποιήσεων, αν και προβλέπεται να υπάρξει κλιμάκωση, λόγω και της επιθετικής στάσης έναντι του ΚΚΕ, καθώς, όπως λένε κυβερνητικοί παράγοντες, η εικόνα μιας χώρας «κομμένης» στη μέση από τα τρακτέρ θα στείλει λάθος εικόνα και στο εξωτερικό.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθ. Τσαυτάρης μιλώντας στο Βήμα 99.5 ΜΜΕ, δήλωσε ότι κατόπιν συνεννόησης με το οικονομικό επιτελείο θα επισπευσθεί η επιστροφή φόρου στους αγρότες για το πετρέλαιο, ύψους 80 εκατ. ευρώ και συμπλήρωσε πως βρέθηκαν άλλα 30 εκατ. ευρώ από την Ε.Ε. για ζωοτροφές, ενώ θα υπάρξει και δανειοδότηση από την Τράπεζα Πειραιώς των ροδακινοπαραγωγών.

«Τους είπα επί λέξη: και εγώ θα έρθω μαζί σας στην Κουλούρα, εκεί που κλείνετε το δρόμο, αν μείνετε για μήνες απλήρωτοι. Είναι θέμα ημερών να υπολογιστούν με ακρίβεια τα στοιχεία του κάθε αγρότη, ώστε να κατατεθούν τα χρήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσαυτάρης.

Πολιτική περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελεύθεροι οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ 
Σίμος Κεδίκογλου: Ανταγωνισμός ακτιβισμού μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ 
 
 
σχόλια (120)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  ....Ως πότε | 02/02/2013 04:39
  .... θα ανεχόμαστε κύριε Σαμαρά την στάση των 2 ακροαριστερών κομμάτων ΚΚΕ και Συριζα? Κινούνται στα όρια της συνταγματικότητας και αποτελούν τροχοπέδη στο έργο σας. Τολμήστε και βγάλτε τα εκτός νόμου. Αν δεν τολμάτε παραιτηθείτε και ας σχηματιστεί κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας υπό τον κ Μιχαλολιάκο....
  Ανώνυμος / η
  απάντηση04
   
   
   
  Παιδιά προσοχή | 01/02/2013 19:25
  οι οπαδοί του Στάλιν μπορεί να μιμηθούν και τις πρακτικές του, που ήταν η φυσική εξόντωση των αντιπάλων του. Επιπλέον υπενθυμίζω ότι Στάλιν και Χιτλερ έχουν πολλά κοινά,πέραν του παραπάνω (φυσική εξόντωση του αντιπάλου) και το κόμμα του χίτλερ λεγόταν εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα εργατών Γερμανίας, Επιπλέον προσοχή και στους οπαδούς του στάλιν ας κοιτάνε και λίγο το έδαφος υπάρχουν και λακούβες.
  Mery
  απάντηση77
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  Μου αρέσει | 01/02/2013 19:07
  που όλοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι είναι εκτός συστήματος (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) κάνουν τα πάντα για να μην αλλάξει τίποτα από το σύστημα (ανοχή στην κλοπή των επιδοτήσεων, εισφοροδιαφυγή, φοροδιαφυγή, ανομία, νομιμοποιούν τα φακελλάκια, το υδροκέφαλο δημόσιο, την ανικανανότητα, ακαταλληλότητα και αναποτελεσματικότητα του Δημοσίου, που μας ρουφάει το αίμα με το καλαμάκι της γρανίτας).
  Mery
  απάντηση46
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Χ Α σε βλέπω πρώτο κόμμα! | 01/02/2013 16:08
  Με όλα αυτά τα τσακάλια να τρώνε το πτώμα Ελλάς, σε συναγωνισμό ποιος θα αρπάξει περισσότερα για την τσεπάρα του, βλέπω Χ Α πρώτο κόμμα!
  Αλήτες, προδότες, κλεφτουριά!
  απάντηση413
   
   
  Πρωτοφανείς δηλώσεις για το Παπανδρεϊστάν | 01/02/2013 14:42
  Δένδια μπράβο για τις δηλώσεις σου. Προχώρα σκούπισέ τους όλους. ΟΛΟΥΣ.
  12θεϊστής
  απάντηση1010
   
   
  Λεφτα υπαρχουν. | 31/01/2013 20:33
  Βρεθηκαν στα γρηγορα 30 μυρια για τους αγροτες,που δηλωναν ανυπαρκτες καταστροφες απο χαλάζια,ήρθαν να συμπληρωσουν τις porsche και τις mercedes των ευρωπαϊκων επιδοτησεων που επεφταν βροχη εδω και 30 χρονια
  λεφτα υπαρχουν.Που σαι Γιωργαρε
  απάντηση95
   
   
  Όποιος έχει μέσων δεν τον πειράζουν.. | 31/01/2013 19:14
  μπήκε μέσα η Παπιαρήγα και τους έβγαλε, καλά έκανε.....Άν εγώ έσπαγα μια βιτρίνα θάρπαζα κλωτσιές με τις καραβιές, χειροπέδες μέσα και Κορυδαλλό.
  ch ak
  απάντηση107
   
   
  oust | 31/01/2013 18:53
  epitelous afti i antropoi den exoun ka8olou tsipa , me to pou doune kapou tsertsele trexoun kateftian ma an afto einai politiki ego na tin xeso .. kante ton agona pou nomizete alla oxi izvaros ton sinantropon sas kai izvaros tou kratous sas nai gamoto pia tou kratos sas giati to kratos eiste oli esis kai emeis maziiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!11
  antropos
  απάντηση44
   
   
  Πληρώνω εδώ και χρόνια ΙΚΑ ... δυστυχώς ... | 31/01/2013 17:03
  Πρέπει να βλέπουμε την ουσία και όχι ότι θέλουν να βλέπουμε. Το χάλι του ΙΚΑ και των νοσοκομείων αλλά και της μη ουσιαστικά απόδωσης των χρημάτων που δίνει ο καθένας στο ΙΚΑ ωφείλεται σε κακοδιαχείρηση που είχαν επιβάλει ώστε εύκολα κάποιοι να γίνουν πλουσιότεροι με τα χρήματα των ασφαλισμένων. Ευθύνες δεν έχουν καταλογιστεί και θέλουν να ξεχάσουμε το πάρτι που γινόταν χρόνια στο σύστημα υγείας .και συντάξεων. Ας βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο. Το ποιό απλό είναι να παρουσιάζονται τα γεγονότα σαν διαμάχη μεταξύ κομάτων ( ΝΔ - ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ ) , τελικά είναι όμως έτσι ; Ο τρόπος αυτός σκέψης ανήκει στην ιστορία , το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε κάτω από αυτές τις συνθηκες
  ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
  απάντηση241
   
   
  ΝΤΟΥ | 31/01/2013 15:56
  η ιδεολογία των Κομμουνολάγνων σε μια λέξη : ΝΤΟΥ
  ΑΡΓΚ
  απάντηση3431
   
   
   
  Aπλά τα πράγματα | 31/01/2013 14:58
  Ο νόμος είναι νόμος, και όσοι τον αμφισβητούν με μέσα που υπερβαίνουν τα νόμιμα δικαιώματά τους, (δόξα τω θεώ το πολίτευμά μας παρέχει ένα σωρό μέσα να αγωνιστεί κανείς χωρίς να καταπατά νόμους και δικαιώματα συμπολιτών του) αμφισβητούν και το πολίτευμα! Λοιπόν ας βγούν στην παρανομία να αγωνιστούν, τόσο απλά! Και αν κάνουν τη πάπια σ' αυτό, η κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο, και ας τους εξωθήσει αυτή στην παρανομία, όπου με βάση τη τακτική τους είναι και η θέση τους! Απο κεί και μετά μπορεί να συζητήσει κανείς καιτο ... δίκαιο ή όχι της ... επαναστατικής δράσης τους...! Ε ναι, απλά τα πράγματα, όσο και αν τα έχει μπλέξει στη χώρα μας η σιωπηρή αποδοχή του κατά ΚΚΕ "δίκιου του εργάτη"!
  Ph.J
  απάντηση3927
  Απαντήσεις  3 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΙΜΑΡΗΣ... | 31/01/2013 14:41
  ....χιτλερικοι και σταλινικοι σκυλευανε το πτωμα της δημοκρατιας με τραμπουκισμους και αιματηρες συγκρουσεις με κοινο στοχο την επικρατηση του ολοκληρωτισμου...Στην Ελλαδα της κρισης, τα δυο κουμμουνιστκα κομματα -κουκουε και τσυριζα- διαγκωνιζονται σε εξτρεμισμο και οξυτητα με κοινο στοχο την ματαιωση των προοπτικων ανακαμψης της οικονομιας επιδιωκοντας την επιβεβαιωση της χρεωκοπημενης μαρξιστικης ιδεοληψιας περι "λαικης επαναστασης μεσα απο την εξαθλιωση των μαζων"...Προκαλουν την κοινωνια και η κοινωνια θα τους συντριψει ΞΑΝΑ!
  o mpoulos sth gwnia
  απάντηση3424
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  ΜΗΝΥΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΚΚΕ | 31/01/2013 14:15
  Η χρηση κομματικών μεσων για εφοδους καθε ειδους θα πρεπει να αντιμετωπιστει αμεσα.
  ntek
  απάντηση3627
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Μαρφιν | 31/01/2013 14:10
  Το ΠΑΜΕ βρισκοταν ΠΑΡΑΤΑΓΜΈΝΟ εξω απο το καμμενο κτίριο. Το ΠΑΜΕ βρισκοταν ΠΑΡΑΤΑΓΜΈΝΟ εξω απο το καμμενο κτίριο. Το ΠΑΜΕ βρισκοταν ΠΑΡΑΤΑΓΜΈΝΟ εξω απο το καμμενο κτίριο. Το ΠΑΜΕ βρισκοταν ΠΑΡΑΤΑΓΜΈΝΟ εξω απο το καμμενο κτίριο. Στρατος κατοχής
  Θ.ΜΗΤΣ
  απάντηση3026
   
   
   
  Μυωπια ή Επιλεκτικοτητα;;;;; | 31/01/2013 13:51
  Δηλαδη υπουργαρα δενδια η μονη ανομια που βλεπεις στη μεταπολιτευση ειναι οι καταληψεις το μεταναστευτικο και το εγκλημα της marfin;;;;;;Μας δουλευεις ή νομιζεις πως απευθυνεσαι σε μοσχαρια;;;;;;;;αν κρινω απ'τον τροπο που κυβερνας ,προφανως και τα δυο!!!!!Αν εχεις κοτσια και θελεις να εφαρμοστει ο νομος για ΟΛΟΥΣ ,εχετε πολυ δουλεια,παρα πολυ δουλεια.......αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα ,οι εντυπωσεις και η επικοινωνια ειναι αυτο που σας ενδιαφερει,γιαυτο τα κανετε μπαχαλο ,απ' τη μεταπολιτευση εως τωρα...
  Μιχαλης
  απάντηση2625
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  Οι μασκες πέσανε! | 31/01/2013 13:51
  Ο δίθεν εχθρός σας ο αντικαθεστωτικός κλόουν σας ο Τσίπρας άφαντος τωρα εε;;, διότι ο πραγματικός εχθρός σας είναι ο έντιμα εργαζόμενος Λαός μας και η ψυχή του που τη λένε Κ Κ Ε. Οπως στρώσατε ετσι και θα κοιμηθείτε.
  Ανώνυμος / η
  απάντηση2331
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ "ΕΜΦΥΛΙΟΣ" | 31/01/2013 13:47
  Επί χούντας που είχε κόστος να είσαι "αγωνιστής", είχαμε λιγότερους από ελάχιστους.Tώρα που έχουν κέρδος αυτοί, έχουμε γεμίσει με αγωνιστές του γλυκού νερού. Οι κινητοποιήσεις γίνονται για να πάρει το Κ.Κ.Ε. ψήφους από το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και την υπόλοιπη αριστερά.
  Ανώνυμος / η
  απάντηση4122
   
   
  Ο φασισμός προ των πυλών | 31/01/2013 13:20
  Έφερε η βροχή χαλάζι. Δεν πειράζει. Η πειράζει ;Μιλάμε πάλι για τό φασισμό πού δεν λεει να φύγει από την ανθρώπινη ιστορία. Επιμένει νά θέλει να διαφεντεύει τις ζωες των ανθρώπων.Απόδειξη τό καταστατικό τών κομμάτων που σε πάνε πολλα χρονια πίσω. Οπου θεωρίες και συστήματά, εγκαταλειμμένα ως μη εφαρμοσημα αφήνοντας στο περασμα τους εκατομμύρια νεκρούς. Οπως ο κομμουνισμός. Ο απόλυτος φασισμός. Και για να είναι ποιό ελκυστικός φορά καί ένα δημοκρατικό μανδύα, απλώς να φενεται ποιο ανθρώπινος. Πολλοι δηλώνουν εγώ είμαι αριστερός καί θεωρείται ότι είναι μεγάλος δημοκράτης.Αλλά αποφεύγει να δηλώσει δημοκράτης, πού σημαίνει ότι θα εφαρμόζει και τό σύνταγμα και δεν θά τό καταπατα.
  Αλλαξτε το καταστατικό τών κομμάτων φασίστες
  απάντηση2713
   
   
   
  Επιτέλους!!! | 31/01/2013 13:14
  Το ΚΚΕ στις επάλξεις. Τώρα να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!!!
  ζακυνθινος
  απάντηση2635
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
-