από metereologos.gr
Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018
 
 

Σάλος από τις καταθέσεις στελεχών του ΣΔΟΕ για τη Μαργαρίτα Παπανδρέου

Εντονες αντιδράσεις από την οικογένεια Παπανδρέου - Ερευνες για τη μεγάλη κατάθεση των 550 εκατ. δολαρίων - Η απάντηση του «Βήματος της Κυριακής»
Σάλος από τις καταθέσεις στελεχών του ΣΔΟΕ για τη Μαργαρίτα Παπανδρέου
Ως δικαιούχος κατάθεσης 550 εκατ. δολαρίων στο εξωτερικό εμφανίζεται η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Εμπλέκουν και τη μητέρα του πρώην πρωθυπουργού κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου στους καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ! Δύο καταθέσεις-«φωτιά», οι οποίες δόθηκαν στους οικονομικούς εισαγγελείς κκ. Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη στο πλαίσιο της δικογραφίας για τον χειρισμό της λίστας Λαγκάρντ που έφθασε στη Βουλή, εμπλέκουν την κυρία Παπανδρέου ως μεγαλοκαταθέτη της λίστας, και μάλιστα την αναφέρουν ως τη δικαιούχο της μεγαλύτερης κατάθεσης των 550 εκατ. δολαρίων. Πάντως στη λίστα Λαγκάρντ ως δικαιούχος της συγκεκριμένης κατάθεσης εμφανίζεται η ιδιωτική υπάλληλος κυρία Μαρία Παντελή.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του «Βήματος», ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού κ. Στέλιος Στασινόπουλος και ο διευθυντής Περιφερειακής Διεύθυνσης κ. Ευάγγελος Καραμάνος στις καταθέσεις τους ενώπιον των εισαγγελέων ορκίζονται ότι σε σύσκεψη των πέντε διευθυντών του ΣΔΟΕ αναφέρθηκε το όνομα της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τις δύο καταθέσεις, ο διευθυντής Ελέγχων του ΣΔΟΕ κ. Νικόλαος Λέκκας στη σύσκεψη που έγινε στις 2 Οκτωβρίου ανέφερε πως έχει πληροφορίες ότι «πίσω από τη μεγαλύτερη κατάθεση της λίστας είναι η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου».

Το περίεργο είναι ότι ο ίδιος ο κ. Λέκκας καταθέτοντας στους δύο οικονομικούς εισαγγελείς δεν αναφέρεται καν στο περιστατικό. Αντίθετα, υποστηρίζει ότι στην υπηρεσία δεν έφθασε ποτέ με αριθμό πρωτοκόλλου ολόκληρη η λίστα Λαγκάρντ. Σύμφωνα με έγκυρες εισαγγελικές πηγές πάντως, η υπόθεση δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μη σημαντική, αφού δύο μεγαλοστελέχη του ΣΔΟΕ καταθέτουν τη συγκεκριμένη πληροφορία και επομένως εμμέσως πλην σαφώς την εκτιμούν ως σοβαρή...

Διαχειριστές
Οι δύο καταθέτουν πως όταν ακούστηκε η εξωπραγματική αυτή πληροφορία ήταν παρόντες όλοι οι διευθυντές του ΣΔΟΕ, μεταξύ των οποίων και ο κ. Ι. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ερευνά την ουσία της υπόθεσης με εντολή του εισαγγελέα κ. Πεπόνη. Εκείνος ερευνά αν τα ονόματα που του έχουν δοθεί από τους οικονομικούς εισαγγελείς έχουν φορολογηθεί, αν κρύβουν πίσω άλλα πρόσωπα - ακόμη και πολιτικών - και προωθεί το αντίστοιχο υλικό και στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής. Είναι άγνωστο πάντως επί του παρόντος αν αναζητήθηκε η συγκεκριμένη γυναίκα και αν ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της. Το σίγουρο είναι ότι η γυναίκα αυτή είναι ιδιωτική υπάλληλος και δούλευε σε γραφείο γνωστού επιχειρηματία, του κ. Σάμπι Μιονί.

Ο επιχειρηματίας γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά είναι εγκατεστημένος από το 2006 στο Τελ Αβίβ και εμφανίζεται ως διαχειριστής τεράστιων κεφαλαίων. Με δηλώσεις του στο περιοδικό «Hot Doc» του Κώστα Βαξεβάνη, που αποκάλυψε τη λίστα, έχει παραδεχθεί ότι η Μαρία Παντελή ήταν διαχειρίστρια κεφαλαίων του. Συγχρόνως ως διαχειριστής κεφαλαίων του - σύμφωνα με τις δηλώσεις του επιχειρηματία - εμφανίζεται και άλλος «επώνυμος» της λίστας, ο κ. Στ. Παπασταύρου, ο οποίος είναι δικηγόρος και σήμερα σύμβουλος του κ. Αντ Σαμαρά. Σύμφωνα με τον κ. Μιονί τα κεφάλαια που διαχειριζόταν είναι απολύτως νόμιμα.

Οπως προκύπτει από την κατάθεση του άλλοτε επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Ι. Καπελέρη, το όνομα της γυναίκας υπήρχε στην αρχική λίστα με τα 10 ονόματα τα οποία παρέδωσε ο τότε υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου στον κ. Καπελέρη. Ηταν γραμμένα σε υπολογιστή και δεν δόθηκαν με επίσημο διαβιβαστικό. Το ποσό των 550 εκατ. ευρώ άλλωστε ήταν το μεγαλύτερο ποσό κατάθεσης (το ένα τρίτο όλων) στον συγκεκριμένο κατάλογο. Ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει καταθέσει ότι ζήτησε από τον κ. Καπελέρη να κάνει έλεγχο, αλλά εκείνος επιμένει ότι του ζητήθηκε απλώς το φορολογικό προφίλ των μεγαλύτερων καταθετών.

Δόθηκε εντολή;
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση Καραμάνου εκτός από την είδηση-«βόμβα», η οποία βεβαίως θα ελεγχθεί σύντομα με την κλήση της κυρίας Παντελή που έχει καταθέσει το μυθικό ποσό των 550 εκατ. δολαρίων, αναφέρεται ότι δεν του δόθηκε ποτέ εντολή να πραγματοποιήσει έλεγχο των συγκεκριμένων ονομάτων, παρ' ότι εκείνος ήταν ο αρμόδιος. Στο μεταξύ ερωτήματα γεννώνται και για την κατάθεση Στασινόπουλου. Βουλευτές που είδαν τις καταθέσεις αναρωτιούνται γιατί το περιεχόμενο της συγκεκριμένης σύσκεψης και όσα ακούστηκαν εκεί δεν τα κατέθεσε ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ και στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής όπου είχε κληθεί. Η συγκεκριμένη δικογραφία, παρ' ότι εστάλη από την περασμένη Δευτέρα στη Βουλή, δεν είχε φθάσει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ως το απόγευμα της Παρασκευής.

Αλλο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών με κατάθεσή του ασκεί κριτική για το πώς χειρίστηκε την υπόθεση η τότε ηγεσία του υπουργείου (Γ. Παπακωνσταντίνου). Το πρόσωπο, το οποίο έχει δώσει μακροσκελέστατη κατάθεση επί ώρες στον κ. Πεπόνη, επιμένει ότι είχε αρμοδιότητα για τον έλεγχο των καταθέσεων του εξωτερικού αλλά στην περίπτωση της λίστας Λαγκάρντ δεν του επιδείχθηκε ποτέ κανένα όνομα από τα περίπου 2.050 που περιέχονται σε αυτή για να πραγματοποιηθεί ο απαιτούμενος έλεγχος.

Τόσο οι δικαστές πάντως όσο και οι αρμόδιοι θεσμικοί παράγοντες της Βουλής βρίσκονται σε αναμονή και της λίστας που ξαναστέλνουν οι Γάλλοι στις ελληνικές Αρχές ύστερα από αίτημα του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών. Η σύγκριση της πρωτότυπης λίστας με αυτήν που έχει φθάσει στους εισαγγελείς και στην ελληνική Βουλή θα είναι ασφαλώς σημαντική για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης.

Οι δηλώσεις της Μαργαρίτας και του Γ. Παπανδρέου και η απάντηση του «Βήματος»

Απάντηση στο δημοσίευμα του «Βήματος» για την εμπλοκή από τον ΣΔΟΕ, της κυρίας Μαργαρίτας Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ, έδωσαν στη δημοσιότητα η κυρία Παπανδρέου και ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου.

Η δήλωση της κυρίας Μαργαρίτας Παπανδρέου:

«Oι υπεύθυνοι των εφημερίδων ΒΗΜΑ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, έχουν την εμπειρία να γνωρίζουν ότι, όφειλαν να μου υποβάλουν μια απλή έστω ερώτηση, να διερευνήσουν την υπόθεση πριν δημοσιοποιήσουν οτιδήποτε. Να παρουσιάσουν λόγο και αντίλογο. 'Ανανδροι, ανήθικοι, δεν το έπραξαν.

Είναι δυνατόν να δημιουργούνται πρωτοσέλιδα με βάση το ψέμα και την διαβολή; Γιατί τόσα ψέματα; Γιατί τόσες επιθέσεις; Ίσως επειδή δεν υπέκυψε ποτέ η οικογένειά μου στις επιδιώξεις και στα ισχυρά κατεστημένα συμφέροντα του τόπου.


Δεν έσκυψε ποτέ σε εκείνους που μου επιτίθενται σήμερα. Ίσως επειδή παρά τα κτυπήματα τόσους μήνες τώρα, το όνομα Παπανδρέου ακόμη ζει. Σημειώνω με περηφάνια ότι και οι τρεις πρωθυπουργοί - Γεώργιος, Ανδρέας, Γιώργος - συγκρούστηκαν με τα παρασιτικά κατεστημένα συμφέροντα. Θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε με μεγαλύτερη πίστη στις αρχές μας, τις αξίες μας, στη δημοκρατία.


Εμείς αγωνιστήκαμε, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και θα αγωνιζόμαστε για όλα αυτά. Εκείνοι, συνεχίζουν να πωλούν σε λαδωμένα φύλλα την Πατρίδα και τη Δημοκρατία. Από δω και μπρος η Δικαιοσύνη θα έχει το λόγο
».

Η δήλωση του κ. Γ. Παπανδρέου:

«Τα δημοσιεύματα στα οποία παραπέμπουν πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων ΒΗΜΑ και ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ, στα φύλλα της 2ας Δεκεμβρίου 2012, είναι προφανές ότι στοχεύουν εμένα και την πολιτική που άσκησα απέναντι σε πάσης φύσεως πολιτικές και ιδιοτελείς σκοπιμότητες. Παλεύοντας για μια Ελλάδα παραγωγική και ελεύθερη από δουλείες, από πελατειακές αντιλήψεις, νοοτροπίες και συμπεριφορές. Παλεύοντας απέναντι σε ό,τι μας οδήγησε στην Ελλάδα του 2009. Πρόκειται για μια χυδαία επιχείρηση, η οποία προωθείται από όσους «άκουσαν», όσους διοχέτευσαν και τελικώς όσους δημοσιεύουν -και με τον τρόπο που το κάνουν- φήμες χωρίς στοιχεία, χωρίς προηγούμενη έρευνα.

Όμως, αποκαλύπτουν εαυτούς. Όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι συγκεκριμένα κατεστημένα συμφέροντα, που παρασιτούν εις βάρος της χώρας, σχεδιάζουν και υλοποιούν συστηματικές επιχειρήσεις συκοφαντίας εναντίον μου. Προφανώς, επειδή φοβούνται πως ό,τι και να κάνουν, όποιο ψέμα και να πουν, όσο και να με χτυπήσουν, θα με βρίσκουν σταθερά απέναντι τους. Ότι δεν θα με λυγίσουν. Καλά κάνουν και φοβούνται
».

Η απάντηση του «Βήματος της Κυριακής»

Στις δηλώσεις της κυρία Μαργαρίτας Παπανδρέου και του κ. Γιώργου Παπανδρέου το Βήμα της Κυριακής απαντά:

«Σε λάθος αποδέκτες απευθύνουν τις διαμαρτυρίες τους η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου οι οποίοι επιτίθενται και μάλιστα με σκαιό τρόπο, στο "Βήμα της Κυριακής".

"Το Βήμα της Κυριακής" δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να δημοσιεύσει όσα περιλαμβάνονται στη σχετική με τη λίστα Λαγκάρντ δικογραφία, η οποία κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή.

Επομένως στους οικονομικούς εισαγγελείς που διερευνούν την υπόθεση και πήραν τις ένορκες καταθέσεις των ανωτάτων δημοσίων λειτουργών, πρέπει να απευθυνθούν ο κύριος και η κυρία Παπανδρέου. Εκτός και εάν νομίζουν ότι οι εφημερίδες πρέπει να κυκλοφορούν αυτολογοκρινόμενες».

Η απάντηση του Πρώτου Θέματος

Απάντηση στις δηλώσεις της κυρίας Μαργαρίτας Παπανδρέου και του κ. Γ. Παπανδρέου εξέδωσε και το Πρώτο Θέμα που είναι η παρακάτω:

«Λυπούμαστε που ο κ. Γιώργος Παπανδρέου ξέχασε τόσο γρήγορα τον πολιτικό πολιτισμό που διεκήρυττε και αντί για επιχειρήματα απαντά με ύβρεις και συκοφαντίες.


Καταλαβαίνουμε την σκοπιμότητα, την αμηχανία και την αγωνία τους, αλλά καλό θα ήταν ο κ. Παπανδρέου και η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις στη δικαιοσύνη και όχι σε μας.

Το ΘΕΜΑ δημοσίευσε τις πληροφορίες για το τι περιλαμβάνεται στο φάκελο που διαβιβάστηκε στη Βουλή -αφού προηγουμένως διασταύρωσε πλήρως τις σχετικές πληροφορίες- χωρίς να τοποθετηθεί στο αν η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει πράγματι ή όχι λογαριασμό στην ελβετική τράπεζα με 500 εκατομμύρια εκείνης της εποχής.


Τέλος επαναλαμβάνουμε την ερώτηση για την οποία ο κ. Παπανδρέου δεν έχει ακόμη απαντήσει: Είχε ενημερωθεί απ’ τον κ. Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ; Γνώριζε το περιεχόμενό της; Συμφωνεί με τον τρόπο που τη διαχειρίστηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου;


Θα απαντήσει επιτέλους δημοσίως επί του θέματος ή προτιμά να γίνει κάποιο... δημοψήφισμα για τον ρόλο του στην όλη υπόθεση; Συμφωνεί ή όχι ο κ. Παπανδρέου ότι θα πρέπει να γίνει εξεταστική για το πώς «εξαφανίστηκε» επί πρωθυπουργίας του η λίστα Λαγκάρντ
»;

Τι σχολιάζουν κύκλοι του ΠαΣοΚ
Κύκλοι του ΠαΣοΚ με σημερινή τους τοποθέτηση ζητούν την άμεση αντικατάσταση του ειδικού γραμματέα. Συγκεκριμένα αναφέρουν:  «Τα σημερινά πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα των εφημερίδων "Το Βήμα της Κυριακής" και "Πρώτο Θέμα" και καταρχάς αυτή καθεαυτή η κατάθεση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα -αν πράγματι δόθηκε- θέτουν τεράστιο ζήτημα γύρω από τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου στη χώρα μας. Αντί να λειτουργεί μέσα στο πλαίσιο της αποστολής του το ΣΔΟΕ, με ευθύνη της διοίκησής του, έχει καταστεί παρασκηνιακό κέντρο εκπομπής ανεύθυνων συκοφαντιών που κατασκευάζονται και διακινούνται με εκπληκτική ευκολία, υπονομεύοντας το κράτος δικαίου και δηλητηριάζοντας το κλίμα σε βάρος επιλεγμένων πολιτικών στόχων. Η άμεση αντικατάσταση του ειδικού γραμματέα είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει».ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
Πολιτική περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολιτικός σάλος από τις καταθέσεις στελεχών του ΣΔΟΕ για την Μαργαρίτα Παπανδρέου 
Μετ' εμποδίων προς τη δόση προχωρά η κυβέρνηση  
 
 
σχόλια (149)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  grace | 18/06/2018 20:22
  Γεια σας, το όνομά μου είναι η Grace, θέλω να δεις το σπουδαίο πράγμα που έκανε ο Dr.Chamberc για μένα δεν δίδαξα ποτέ ότι θα μπορούσα να πάρω την αγάπη μου πίσω αφού έχω ζήσει καλά 4 χρόνια, έβγαινα στο δίκτυο όταν έβλεπα μια γυναίκα που μαρτυρά πώς βοήθησε ο Dr.Chamberc, αρχικά το κοίταξα σαν αυτό που έχω ξαναδεί, επειδή έχω επαφή με πολλές online επιλογές ορθογραφίας που κατέληξαν στα χρήματά μου, έτσι ήμουν πεπεισμένος ότι δεν θα επικοινωνήσω πια. Τον παρακολουθούσα τις επόμενες 2 μέρες που παρακολουθούσα την τηλεόραση όταν είδα έναν άνθρωπο που ονομάζεται Χάρι να δίνει μαρτυρία στην τηλεόραση για το πόσο ακόμη και αυτός ο Dr.Chamberc τον βοήθησε, οπότε όταν το είδα αυτό, τότε δεν έχω τίποτα να αμφιβάλλω ξανά αμέσως επικοινωνούσα αυτόν και του είπα πως ο εραστής μου με άφησε για 4 χρόνια και έτσι μου είπε να μην ανησυχώ ότι η αγάπη μου θα επανέλθει σε μένα την επόμενη εβδομάδα και μου όλα όσα πρέπει να κάνουμε αμέσως είπα ότι δεν τον αμφισβήτησα καθόλου γιατί έχω δει τα στοιχεία ότι αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο μεγάλος που ήταν σαν να έπρεπε να περιμένω μέχρι την ώρα που μου είπε, αμέσως μια εβδομάδα τελείωσε είχα μια κλήση από έναν αριθμό παράξενο ένα πρώτο παραβλέπω την κλήση, δεν ήθελα να πάρω περίεργους αριθμούς, το επόμενο πράγμα που θα μπορούσα να δω ξανά ήταν ένα μήνυμα κειμένου από τον ίδιο αριθμό έτσι έπρεπε να το διαβάσω όταν το άνοιξα αυτό δεν μπορούσα να πιστέψω αέρα σε αυτό που έβλεπα, το κείμενο ήταν της αγάπης μου ότι άφησε τα 4 χρόνια μου λέγοντας ότι λυπάται που θα έπρεπε να προσπαθήσω να επιλέξω την κλήση του έτσι κάλεσε και πάλι , έτσι πήρα, φώναζε στο τηλέφωνο με ικετεύει ότι πρέπει να τον συγχωρήσω ότι τώρα είναι έτοιμος να μείνει μαζί μου για πάντα ότι είναι πολύ λυπημένος για αυτό που μου έκανε. Ήμουν τόσο έκπληκτος και ήμουν άφωνος, γι 'αυτό του είπα ότι τον συγχωρήσω, έτσι έφτασε στο σπίτι μου τις επόμενες τρεις ώρες από τη στιγμή που με είδε, έπεσε στα γόνατά του, πάλι είπε ότι του είπα εντάξει, έτσι πήρα τον εραστή μου πίσω και το πιο ε
  Ανώνυμος / η
  απάντηση00
   
   
  Σταχτη στα ματια | 12/02/2013 23:34
  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ, Ο ΜΙΩΝΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΤΑΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΩΡΕΣ ΤΟΥ. ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΓΚΕ ΓΚΕ ?
  Lord
  απάντηση31
   
   
  αμερικανοβουλγαρα | 16/12/2012 16:25
  θα μαθουμε ποτε πόσα της έδωσε ο Αντρέας για να του δώσει το διαζήγιο . Μήπως μάθαμε για την βίλλα στο Τορόντο ή για την διαθήκη της Πολωνέζας γιαγιάς για το σπίτι του Ψυχικού που αγόρασε ο Βλαχούτσικος . Η διαθήκη της γιαγιάς Μινέικο βρέθηκε 20 χρόνια και ,μετά το θάνατό της για να μήν πληρώσουν φόρο. Μήπως μάθαμε τι έγιναν τα λεφτά του ΠΑΚ .
  Μελλοθάνατος απο κρύο
  απάντηση96
   
   
  Τι καπνίζει η Μαργαρίτα; | 05/12/2012 17:51
  "[...] Γεώργιος, Ανδρέας, Γιώργος - συγκρούστηκαν με τα παρασιτικά κατεστημένα συμφέροντα" Μάλλον αντί για "συγκρούστηκαν" εννοούσε "εγκαθίδρυσαν"...
  ouzo12
  απάντηση138
   
   
  ti ginete re? | 04/12/2012 05:20
  Re vlepw pollous GAPites ksafnika na ton uperaspizontai gia mhpws einai texnasmata? Pws ginete auto mono gia to parwn ar8ro enw allou ton krazoun? Mpas k oi masonoi mazeutikan na uperaspistoun ton prodoth k klefti? Kremala tous aksizei...
  Palio masonoi... ante geia re
  απάντηση105
   
   
  Ενδιαφέρει κανέναν ελληνάρα ; | 03/12/2012 22:46
  "Σε 28.300 ανέρχονται τα ακίνητα που φέρονται ως «κατεχόμενα», (δηλ. καταπατημένα) με βάση τα στοιχεία που έχουν αποστείλει οι Κτηματικές Υπηρεσίες και τηρούνται ηλεκτρονικά στο αρχείο της ΕΤΑΔ ΑΕ (Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου)". Ενδιαφέρει κανέναν ελληνάρα να ασχοληθεί με το θέμα αυτό; Όχι ρε μάγκα θα μου πείτε. Να τα βάλω με τον γνωστό μου, ή τον συγγενή μου που καταπάτησε ένα οικοπεδάκι του Δημοσίου; Δεν κάνει και το θέμα δεν είναι και πιασάρικο. Ενώ βρίζω την Μαργαρίτα και νοιώθω να ανεβαίνω χτυπώντας το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.
  ΙΔΜ
  απάντηση158
   
   
  το ονομα και ενα ρολοι | 03/12/2012 20:56
  δεν ειχε πει ο γιωργακης εκεινο το πετυχημενο"απο τον παππου μου κληρονομησα ενα ρολοι και απο τον πατερα μου ενα ονομα?"αν μη τι αλλο εχει χιουμορ
  εγω κληρονομησα και κατι ελιες
  απάντηση1810
   
   
  Αν η Μάργκαρετ Θάτσερ ήταν μούμια | 03/12/2012 20:13
  κάπως έτσι θα έμοιαζε.
  12θεϊστής
  απάντηση1011
   
   
  POIOS | 03/12/2012 19:26
  Τα ονόματα πολλών που σχολιάζουν εδώ, τα είδα σε μια λίστα με καταθέσεις στην Ελβετία από 100 μέχρι 200 εκατομμύρια ευρώ, αν δεν μπορούν να αποδείξουν το αντίθετο σε μια εβδομάδα πάνε κορυδαλλό
  Panos K
  απάντηση86
   
   
  sta anathema | 03/12/2012 19:10
  to poso "skatas" itan apenanti tis o andreas auto to kseroume giati to plirosame,,,4 dis? to poso "skatas" itan o petheros tis, dikaiologite giati den kserei tin istoria tis elladas kala akoma, alla gia ton "kopro tou aygeiou" pou afise piso o giorgakis tis, kai to pasok tou, oute 10 iraklidides den ftanoun, gia na ksevromisi o topos mas,,, tin prolave i sympatriotisa tis, kai pire onasi, afti malista itan "kali mpaza", krima,,,sto para 5',,, mian alli fora,,,kala den tha tis pei kanis pos epese i aylaia, kai na prosexei min pesei i skini pano tis,,, ariverdetsi siniorita margarita,,,se 10 oroules tha eisai piso, ante, kai se perimenoun ta eggonia.
  dragon
  απάντηση38
   
   
  Πάρε τα λεφτά ΜΑΣ και τρέχα | 03/12/2012 17:22
  Φοβάμαι ότι αν τους καλέσει ο Εισαγγελέας, θα δηλώσουν ότι δεν μπορούν επειδή θα βρίσκονται στην Αμερική, και από εκεί θα καταγγέλλουν ότι διώκονται πολιτικά, και δεν έχουν εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη... αλα Χριστοφοράκος στην Γερμανία
  Matoula
  απάντηση3722
   
   
  Μα.... | 03/12/2012 16:48
  Ρε παιδια, τι εκατομμυρια και πρασινα αλογα; Aυτοι δεν εχουν φραγκο. Για τα συσσιτια ετοιμαζονται. Ειναι ποτε δυνατον να εκανε καταχρηση εξουσιας αυτη η οικογενεια; Οτι βγαλανε με τον ιδρωτα τους τα εκαναν. Ετσι δεν ειναι;
  Πανεξυπνος
  απάντηση3125
   
   
  η πιο διεφθαρμένη οικογένεια | 03/12/2012 14:57
  Αν ΄δούμε με πόσο κυνισμό τα μέλη της πασοκικής γιάφκας αγοραζαν βίλες και πολυτελή ζωή, είναι αδύνατο να μην πιστέψουμε τους καταγγέλλοντες. Οι οποιοι θα δεχτούν απειλές για να αποσιωπήσουν τις κατηγορίες ενάντια στον Αρχισπιούνο των Καπιταλιστών. Χρήμα και αιμα συμπορεύονται. Όσο για τους υπερασπιστές, σκεφτείτε πόσα έχουν φάει οι σφουγγοκωλάριοι του Πασόκ τόσα χρόνια, ώστε να επικαλόυνται ως επιχείρημα τη διαφθορά των άλλων
  πολίτης
  απάντηση3139
   
   
  Νέα παροιμία..... | 03/12/2012 13:43
  Οπου βλέπετε καπνό, υπάρχουν και βλάκες που δεν τον βλέπουν.
  Στρουθοκαμηλος
  απάντηση3821
   
   
  Αλαζονεία | 03/12/2012 13:28
  Επί της ουσίας θα αποφανθούν, ας ελπίσουμε, οι δικαστές. Η αλαζονεία στις δηλώσεις της Μαργαρίτας και του Γιωργάκη και η ανάμειξη του ΠΑΣΟΚ είναι που μου φέρνει αηδία. Μια οικογένεια που έφερε τόσα δεινά στην Ελλάδα και που έχει το θράσος να ζητάει να είναι πάνω από το νόμο και να απειλεί όσους κάνουν τη δουλιά τους. Μιλώντας πάντα για συμφέροντα που τους κυνηγούν ενώ κανείς δεν υπηρέτησε τόσο συμφέροντα όσο αυτοί.
  Θύμα διεφθαρμένων πολιτικών
  απάντηση4035
   
   
  ???????????? | 03/12/2012 12:36
  Έλληνες εδώ δεν έχουμε χάσει το metro εδώ έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχαλια....550 εκατομμύρια είναι ένα ποσο πολύ μεγαλύτερο από ότι παίρνει η Αφρική για βοήθεια σε ένα χρόνο...Εύχομαι να είναι ψέματα..
  pelagisios
  απάντηση426
   
   
  Με νύχια και με δόντια | 03/12/2012 11:57
  Καλέ κορίτσια δεν ήξερα ότι η Μαργαρίτα η Μαργαρώ πασοκομάνα στον ουρανό είχε τόσους θαυμαστές !!! Να μου λέγατε για τη Μιμή να το καταλάβαινα.Κορίτσια του βουλευτικού γραφείου του αΓΑΠούλη σας κατανοώ.Λάβατε καλές μου την εντολή να στηρίξετε τον αφεντικό σας όπως μπορείτε .Αυτό το αξιολάτρευτο πλέιμομπιλ σας έταξε δωρεάν μασάζ από τη Μιμή και μπλουζάκια με τη γλυκύτατη κεφάλα του στεφανωμένη με τον μεταλλαγμένο ήλιο του ΠΑΣοκ και δέος.Φοβάστε κι εσείς καλές μου ότι σε λίγο που το κόμμα θα κατρακυλήσει κάτω από το 3% θα ξεσπιτωθείτε ,θα μείνετε άνεργες γλυκιές μου.Που να τρέχετε τώρα να ξαναγλύφετε άλλο κόμμα , να ρίξετε ρίζες , να διχτυωθείτε στη λαμογιά .Οπότε με νύχια και με δόντια
  ΛΕΛΟΣ
  απάντηση3441
   
   
  Στον μεγάλο αυτόν πρώην πρωθυπουργό της χώρας | 03/12/2012 11:42
  Έπεσαν σύσσωμοι οι υπάλληλοι του γραφείου του ΓΑΠ να κάνουν σχόλια και likes στο αφεντικό τους .Για κάντε και μία δημοσκόπηση για τη γνώμη που έχουν οι πολίτες γι'αυτόν τον απίθανο .Εκεί να δείτε likes!!!!!!To θέμα δεν είναι αν τα πήρε , το θέμα είναι η ηλιθιότητά του .Ισάξιος με τον Τζώρτζ Μπους τον νεώτερο
  ΔΗΜΗΤΡΟΣ
  απάντηση4048
   
   
   
  Ανοησιες | 03/12/2012 11:23
  Καταρχην, η Μαργαριτα ειναι το θυμα στην ολη υποθεση. Μη ξεχναμε πανω απ ολα οτι ειναι μητερα, τωρα καποιοι την λοιδωρουν επειδη ειναι αμερικανα, αλλα την κανει λιγοτερο ανθρωπο? Τι σημαινει αυτο, οτι τα παιδια της ειναι λιγοτεροι Ελληνες απο πολλους εδω μεσα? Αμφιβαλλω! Πιστευω υπαρχει περισσοτερη Ελλαδα μεσα της απ οτι υπαρχει σε μερικους εδω μεσα που την λιθοβολουν χωρις να ψαξουν την αληθεια, να διαβασουν κατι παραπανω περα απο τον τιτλο. Ακουνε Παπανδρεου-ΠΑΣΟΚ και σκυλιαζουν. Δυο ειναι τα αντικειμενα που θα το κανανε αυτο, δεξιοι και αριστεροι. Βλεπεις ο Ανδρεας τους στερησε τοσα χρονια την ευκαιρια να φανε οι ιδιοι την πιττα, και καλα τους εκανε. Επι Ανδρεα χορτασε κι ο λαος ψωμι!
  Ελληνας πολιτης
  απάντηση4835
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
-