Νεκρός βρέθηκε στην Τζακάρτα ο 60χρονος επιχειρηματίας Βλάσση Καμπούρογλου ο οποίος ελεγχόταν για το σκάνδαλο των αντιπυραυλικών συστημάτων TOR-M1.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου και διέμενε απαγχονισμένος ωστόσο αναζητούνται τα αίτια του θανάτου του και ειδικότερα αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονία.

Ήταν ο εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρείας Drumillan , η οποία εμπλέκεται στις μίζες εκατομμυρίων δολλαρίων προς το υπουργείο Άμυνας για τα αντιπυραυλικά συστήματα TOR M-1.

Ως αποδέκτης της μίζας εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος. Όπως είχε γράψει το «Βήμα» ήταν κατηγορούμενος για την υπόθεση των TOR M-1 , αφού εμφανιζόταν να στέλνει έμβασμα 21.081.757 δολαρίων σε λογαριασμό της άλλης υπεράκτιας ΒLUE BELL στην Ελβετία.

Τα χρήματα αυτά κατατέθηκαν από την ρωσική Antey προς την Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου (και την εταιρεία Drumillan) για να μεταφερθούν στην CreditT Agricole στην Ελβετία, στην άλλη υπεράκτια Blue Bell, της οποίας εμφανιζόταν ως διαχειριστής ο Νικόλαος Ζήγρας. Το έμβασμα που «πρόδωσε» την μοιραία διαδρομή ήταν 16.202.000 ελβετικά φράγκα.