Άγριος καυγάς έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον κ. Ν. Σηφουνάκη και στον κ. Γ. Παναγιωτακόπουλο.

Ο πρώην υπουργός με τοποθέτηση του στη ΚΟ του ΠαΣοΚ μίλησε για κομματικούς γραφειοκράτες που συμμετέχουν σε ανώτατα όργανα του κόμματος και εκδίδουν συνεχώς φιλολαϊκές ανακοινώσεις ενώ ήταν οι βουλευτές που σήκωσαν το βάρος για τη διάσωση της χώρας.

«Όχι 30 αλλά 38 χρόνια είμαι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ υπηρετώντας μόνο αρχές και ιδανικά και όχι θέσεις και αξιώματα», απάντησε ο κ. Παναγιωτακόπουλος. «Δικαιούμαι λοιπόν να μιλώ και θα μιλώ, γιατί δεν εξαργύρωσα την στράτευσή μου με θέσεις. Δικαιούμαι να μιλώ και θα μιλώ γιατί δεν υπήρξα ούτε διορισμένος Νομάρχης, ούτε διορισμένος στην διοίκηση της ΕΡΤ, ούτε Ευρωβουλευτής, ούτε και Υπουργός. Δικαιούμαι να μιλώ και θα μιλώ γιατί δεν είμαι γαμπρός μετόχου της Τράπεζας Πειραιώς και δεν υπηρετώ κανένα συμφέρον. Οι ευνοημένοι υπηρέτες των πολιτικών αυλών οφείλουν να σιωπήσουν και να αναλογιστούν τη συνδρομή τους στην απαξίωση του ΠΑΣΟΚ. «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται»», πρόσθεσε.

Ο κ. Σηφουνάκης επανήλθε και με ανακοίνωση του αναφέρει αναλυτικά τι είπε στην ΚΟ. «Μονίμως και ιδιαίτερα τα τελευταία 2 ½ χρόνια, όταν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και οι Βουλευτές με την ψήφο τους, σήκωναν το βάρος της διάσωσης της χώρας από την πτώχευση, τύποι όπως ο Παναγιωτακόπουλος το «έπαιζαν» φιλολαϊκοί με δηλώσεις και καταγγελίες τους, ενώ οι Βουλευτές υπήρξαν οι ασυναίσθητοι, οι τιμωροί του λαού», αναφέρει.

«Ο κ. Παναγιωτακόπουλος δεν έτυχε ποτέ της λαϊκής ψήφου και δεν έχει εξουσιοδότηση να καταγγέλλει Βουλευτές, διότι όσες φορές ζήτησε την ψήφο του λαού, ο λαός τον καταψήφισε στις διάφορες εκλογικές περιφέρειες που κατά καιρούς κατέφευγε και μάλιστα σε εποχές μεγάλης αποδοχής και παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ. Προσωπικά ο λαός με προέτασσε πάντοτε στο Κόμμα μου, επί έντεκα συνεχών εκλογικών αναμετρήσεων και επί σχεδόν 2 ½ δεκαετίες να τον εκπροσωπώ στο Κοινοβούλιο. Δεν υπήρξα ποτέ Κομματικός γραφειοκράτης και αν αυτό το αρρωστημένο κομματικό κατεστημένο που υπερχρέωσε το ΠΑΣΟΚ με εκατοντάδες εκατομμύρια δεν εξοβελιστεί, το μέλλον θα είναι ζοφερό», καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Σηφουνάκη.