από metereologos.gr
Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018
 
 

Διεγράφη ο Σωτήρης Χατζηγάκης από τον Α. Σαμαρά για τα σταγονίδια

«Κατάντησε τη ΝΔ Πολιτική Ανοιξη» απάντησε ο βουλευτής Τρικάλων
Διεγράφη ο Σωτήρης Χατζηγάκης από τον Α. Σαμαρά για τα σταγονίδια
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Νέους εσωκομματικούς τριγμούς προκαλεί η κίνηση του «αβερωφικού» προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντ. Σαμαρά να διαγράψει τον επίσης «αβερωφικό» βουλευτή Τρικάλων κ. Σ. Χατζηγάκη.

Παράλληλα με αυτή την επιλογή στέλνει και μήνυμα ότι δεν θα ανεχθεί άλλες διαφοροποιήσεις βουλευτών και κυρίως απευθύνεται εμμέσως και στον βουλευτή Β΄ Αθηνών κ. Π. Καμμένο, ότι εάν δεν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση θα βρεθεί εκτός Ν.Δ.   

Στις πέντε και τέταρτο το απόγευμα της Δευτέρας, ο κ. Χατζηγάκης πληροφορήθηκε ότι ο κ. Σαμαράς τον διαγράφει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. και τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογία του κόμματος, υπό τον κ. Ι. Τραγάκη, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής.

Ο πρώην υπουργός και εκ των παλαιοτέρων βουλευτών (εκλέγεται διαρκώς από το 1974), ξαφνιάστηκε με την κίνηση του κ. Σαμαρά και το πρώτο που είπε χαμογελώντας στο «Βήμα», το οποίο επικοινώνησε μαζί του, ήταν: «Με διέγραψαν; Θα κάνω μια δήλωση αργότερα.Τι να πω».
 
Ο κ. Χατζηγάκης είχε εξαπολύσει, πριν από τη συνεδρίαση της Κ.Ο. σφοδρή επίθεση σε βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. που εξέφρασαν τη διαφωνία τους με τη συμμετοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νέο νέο κυβερνητικό σχήμα, υπό τον κ. Λ. Παπαδήμο.

«Ακροδεξιά σταγονίδια κάτω από την ταμπέλα της λαϊκής δεξιάς επιχειρούν να αλλοιώσουν την ιδεολογική ταυτότητα της Ν.Δ.» τόνισε ο κ. Χατζηγάκης και συμπλήρωσε: «Η Ν.Δ. που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έχει μέσα και φιλελεύθερους και λαϊκή δεξιά και μεσαίο χώρο. Όλες μαζί αυτές οι τάσεις συγκροτούν τη Ν.Δ που κανείς δεν μπορεί να αλλάξει».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, ο κ. Χατζηγάκης εκνεύρισε την ηγεσία του κόμματος, καθώς η αναφορά του για «ακροδεξιά σταγονίδια» θεωρήθηκε άκρως προσβλητική για βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. και έλεγαν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι βαθιά προσηλωμένη στα δημοκρατικά ιδεώδη.

Επίσης, ένα ακόμα σημείο που θεωρήθηκε casus belli για την ηγεσία, ήταν η αναφορά του κ. Χατζηγάκη για την ύπαρξη τάσεων στο εσωτερικό της Ν.Δ.

Αυτή η επισήμανση κρίνεται από την ηγετική ομάδα ως άκρως αντικαταστατική, καθώς, όπως λένε στο πρόσφατο συνέδριο αποφασίστηκε ότι δεν αναγνωρίζονται οι τάσεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Μόλις χθες ο κ. Σαμαράς, όπως λένε τακτικοί συνομιλητές του, υποστήριξε σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ότι: «Δεν υπάρχουν πυρήνες στη Ν.Δ και δεν δέχομαι οποιοδήποτε βέτο».

Παράλληλα αναφέρουν ότι ο κ. Χατζηγάκης προκάλεσε πολλές φορές με τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις του και υπήρξε ανοχή. «Η στάμνα πάει πολλές φορές για νερό, μια όμως θα σπάσει» τονίζει συνεργάτης του.

Πολλοί βουλευτές εξέφραζαν στο «Βήμα» τον προβληματισμό τους για την απόφαση διαγραφής του κ. Χατζηγάκη και υποστηρίζουν ότι αυτή η κίνηση αποτελεί και μήνυμα και σε άλλα μέλη της Κ.Ο. σε περίπτωση που κινηθούν εκτός γραμμής.


«Κατάντησε τη ΝΔ Πολιτική Άνοιξη»

Ιδιαίτερα επικριτικός ο κ. Χατζηγάκης μετά τη διαγραφή του, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον κ. Σαμαρά. «Η Ν.Δ. του κ. Σαμαρά από ένα μεγάλο κόμμα κατέληξε σε ένα μικρό απολειφάδι, τύπου Πολιτικής Άνοιξης. Δεν ξέρω εάν είναι δικαιώμά του. Λυπάμαι γιατί μια παράταξη που υπηρέτησα 37 χρόνια με όλες τις ηγεσίες, κατάντησε έτσι στα χέρια του κ. Σαμαρά» δήλωσε, προσερχόμενος στη Βουλή ο πρώην υπουργός.


«Μας προσέβαλλε»


Αναλυτικά η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου της ΝΔ

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς με επιστολή που αποστέλλει στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον βουλευτή Τρικάλων, κ. Σωτήρη Χατζηγάκη».

Στη συνέχεια στην ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι «οι δηλώσεις του Σ. Χατζηγάκη για δήθεν ύπαρξη “ακροδεξιών σταγονιδίων” μέσα στη Νέα Δημοκρατία, προσβάλλουν βαθύτατα τους βουλευτές και τα στελέχη της παράταξης. Μίας παράταξης ιστορικά προσηλωμένης στα δημοκρατικά ιδεώδη».

Επίσης, κατά την ηγεσία της Ν.Δ., όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, «η αναφορά του για δήθεν ύπαρξη “τάσεων” μέσα στη Νέα Δημοκρατία είναι, επίσης, ευθέως αντικαταστατική».

«Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας του Κόμματος κ. Γ. Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή αυτή, τον κ. Σ. Χατζηγάκη με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας» καταλήγει ανακοίνωση.


Η στάση Καμμένου

Σε αυτό το κλίμα και παρά το φόβο για ενδεχόμενη διαγραφή του, ο κ. Καμμένος εμφανίζεται αποφασισμένος να επιμένει στην απόφαση του να μην υπερψηφίσει την κυβέρνηση Παπαδήμου.

«Εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω. Και στο απόσπασμα να με βάλουν, δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω. Αντί να με διαγράψουν τα παιδιά μου και οι γενιές που έρχονται και να με φτύνει ο κόσμος στο δρόμο, ως προδότη της πατρίδας μου, προτιμώ να με διαγράψει η Συγγρού. Εάν θέλουν να με διαγράψουν ας με διαγράψουν» είναι η χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποιεί ο κ. Καμμένος και το ίδιο έλεγε και μετά την ομιλία του κ. Σαμαρά σε δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής.

Η ηγεσία της Ν.Δ. είναι ενήμερη για τις προθέσεις του κ. Καμμένου και μόλις ο βουλευτής κάνει πράξη τις απειλές του, θα βρεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αφού η διαγραφή του θεωρείται δεδομένη.


«Δεν θα ψηφίσω Σαμαρά»

Ιδιαίτερα επικριτικός για τον πρόεδρο της Ν.Δ. εμφανίζεται ο κ. Κ. Χατζής, υποψήφιος πρόεδρος πριν λίγους μήνες για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ και υποστηριζόμενος από ένα μεγάλο τμήμα της «προεδρικής φρουράς».

Ο κ. Χατζής που για πολύ μεγάλο διάστημα ήταν ο «εκλεκτός» της σκληρής ομάδας των «προεδρικών» με μια σκληρή, δεκασέλιδη πυκνογραμμένη επιστολή, αποδοκιμάζει έντονα την πολιτική του κ. Σαμαρά, τον οποίο όπως σημειώνει πίστεψε.

Στο τέλος της επιστολής του, αφού επικαλείται και τον Ελύτη με την επισήμανση του στίχου, «είναι καιρός να γνωριστούν οι θάλασσες με τους κινδύνους», αναφέρει, μεταξύ των άλλων πολύ σκληρών εκφράσεων:

«Ευχαριστώ τον Αντώνη Σαμαρά, το μόνο εν ζωή πολιτικό που πίστεψα τόσο βαθιά και με τόση αφοσίωση, γιατί με την τόσο ραγδαία αλλαγή στάσης, μου έδωσε ένα πολύ οδυνηρό, αλλά εξαιρετικά διδακτικό χαστούκι για να σταματήσω να πιστεύω σε Μεσσίες».


Η οργή της ΔΑΚΕ

Οργισμένοι εμφανίζονται και οι «γαλάζιοι» συνδικαλιστές που εκφράζουν πολλές ενστάσεις για την απόφαση του κ. Σαμαρά. Ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ ιδ. τομεά και γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ κ. Ν. Κιουτσούκης ήταν ξεκάθαρος με την εξής δήλωσή του: «Φαίνεται ότι μετά το μοίρασμα των υπουργείων θα σταματήσουν και οι κωλοτούμπες...Κοινή διαπίστωση είναι ότι οι τεχνοκράτες νίκησαν τους πολιτικούς».
Πολιτική περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαμαράς: «Εκλογές 19 Φεβρουαρίου - δεν υπογράφω δήλωση» 
Σ. Χατζηγάκης: Σε συνεργάτες του Σαμαρά τα «ακροδεξιά σταγονίδια» 
Σ. Χατζηγάκης: Δεν θα κατέβω στις εκλογές - δεν εγκαταλείπω την πολιτική 
 
 
σχόλια (80)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Eπεσαν οι μασκες | 16/11/2011 23:55
  Η εκφραση που ειχε στο προσωπο του,τα ματια του,τα χειλη του οταν εξερχομενος απο την αιθουσα της βουλης και ειπε την φραση "επεσαν οι μασκες' δειχνει ανθρωπο Κ Α Κ Ο. Εχω δει προσωπα πολιτικων σε στιγμες εντασης αλλα τετοια ΚΑΚΙΑ και ΜΙΣΟΣ μονο σε δυο με τρεις φατσες ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ σε παραπεμπει. Σωτηρη μου εσυ φταις οταν συμβουλεψες τους τεως αρχηγους(Εβερτ,Καραμανλη) να ξαναμαζεψουν τον Εφιαλτη πισω στην Νεα Δημοκρατια. Ποτε ομως δεν ειναι αργα,δεν αξιζει η Νεα Δημοκρατια του Κων/νου Καραμανλη,του Αβερωφ,του Ραλλη (δεν θελω ΟΥ) του Σουφλια,του Καραμανλη του νεοτερου,και αλλων στελεχων τετοιο Φιντανι.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.Μηπως κατι ξερει ο ο συμφοιτητης του ο ΓΑΠ,οταν τον αποκαλεσε Προθυπουργο της Δραχμης? Διωχτε τον. .
  Kεφαλονιτης
  απάντηση52
   
   
  Aυτος-Αυτος ειναι Αρχηγος | 16/11/2011 12:14
  Ετσι φωναζαν τα πληθη των Αθηναιων την βραδυα του Ιουλιου 1974, οταν ο Κωνσταντινος Καραμανλης επεστρεφε στην Ελλαδα. Ερμη Νεα Δημοκρατια. Τι σου'μελλε να παθεις!!!
  NEMESIS
  απάντηση40
   
   
   
  ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ | 15/11/2011 10:18
  ΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΩΜΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΜΕΤΡΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΙΟΣ ΕΙΣΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΗΣ ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟΣ ΕΙΣΕ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΚΕΣ ΕΙΣΕ ΑΥΤΟΣ ΟΠΟΛΙΤΗΚΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥΠΕΡΠΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΑΣΦΑΛΟΣ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΟΣΥΧΑΜΕΡΟΣ ΠΕΡΙΓΕΡΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΚΕΣ ΑΡΧΙΜΙΕΣ ΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΧΩΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΥΣΗΧΟΥΣ ΝΑΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΣΑΣ ΠΟΤΙΣΑΜΕ ΣΑΣ ΤΑΙΣΑΜΕ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΒΟΥΛΩΣΤΕΤΟ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΗΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑΜΗΛΑΤΕ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑΕΝΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΡΧΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ ΑΝΤΕ ΞΟΥ-ΞΟΥ
  pantelis
  απάντηση224
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Έχει πέσει γραμμή απο τη ΝΔ | 15/11/2011 09:21
  Διαβάζω εφημερίδες στο διαδίκτυο αρκετά χρόνια και πρώτη φορά βλέπω τόσες αξιολογήσεις-τουλάχιστον τα 10 πλάσιες απο οτι συνήθως -μόνο στα άρθρα που αφορούν τη ΝΔ, όλα υπερ της γραμμής Σαμαρά. Τυχαίο δε νομίζω...
  Γιάννης Δ.
  απάντηση134
   
   
  μπραβο στο Χατζηγακη | 15/11/2011 07:57
  κ.Χατζηγακη τουλαχιστον φευγετε με ψηλα το κεφαλι με την κριτικη σας για το καλο της ΝΔ ειναι φυσιολογικο να πει ενα στελαχος μιας ζωης και "μια κουβεντα παραπανω"
  ηθελε το κακο τηςΝΔ ο Χατζηγακης?
  απάντηση202
   
   
  Η Διαγραφή παραμένει επαρκώς αναιτιολόγητη | 15/11/2011 07:44
  Το παληό αυτό γερό στέλεχος της ΝΔ μίλησε περιπαικτικά για σταγονίδια, απφεύγωντας την λέξη "γονίδια" που όπωσδήποτε αρμόζει περισσότερο, αλλά είναι ιδιαίτερα προσβλητική. Σταγονίδια είναι μία πρόκληση για να επαναφέρει τις παληές καλές Αρχές που καλλιεργούσε επιτυχώς το κόμμα, προσπαθώντας να διεκδικήσει παραδοσιακά το μέσο Λαϊκό πολιτικό χώρο. Αποκλίσεις απόψεων υπάρχουν σε κάθε κόμμα και επιβάλλεται από καιρό σε καιρό άσκηση αυστηρής κριτικής. Το ποιο χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί σε ένα κόμμα είναι απόλυτη ομοφωνία. Πνίγει κάθε προοδευτικό διάλογο, ο οποίος επιτρέπεται να είναι έντονα, προκλητικά επιθετικός, ουδέποτε όμως να καταλήγει σε εχθροπραξίες, σε εκφυλιστικές διαμάχες. Ο σεβασμός της Αξίας και Αξιοπρέπειας του πολιτικού αντιπάλου είναι βασική προϋπόθεση. Κάτω από αυτές τις απόψεις η Διαγραφή παραμένει αναιτιολόγητη. Ανεξήγητη. Ίσως κρύβεται κάτι άλλο, ακατάλληλο για κοινωνία ή δημοσιότητα. Το χειρότερο απ΄ όλα είναι να προέρχεται από δόλο. Την στιγμή αυτή τίποτα δεν αποκλείεται.
  Ι. Μποφιλ
  απάντηση131
   
   
  Δεξιό κόμμα είπαμε. | 15/11/2011 01:23
  Αντώνη επί του προκειμενου είχες άδικο αλλά ταυτόχρονα ήταν καιρός να στείλεις όλα τα σκουπίδια στα κόμματα που ανήκουν (Δρακουμελίτσα, Kαραβλαμμένος) γιατί είχαμε καταντήσει χωματερή πολιτικών παρατάξεων. Ακόμα και τα λαμόγια από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών προσπαθούν να μετακινηθούν προς τα εδώ. Κόψε τις λέξεις ρουσφέτια και δικά μας παιδιά σε όλους και στήριξε Παπαδήμο χωρίς στρατηγικούς υπολογισμούς. Αλλιώς δε πάμε μπροστά.
  LCP
  απάντηση93
   
   
  Samaras | 15/11/2011 00:47
  Ο Σαμαράς με τους φανατικούς υπερπατριώτες που έχει μαζέψει στη Ν.Δ. (όλοι πακέτο απο την ΠΟΛ.ΑΝ.) οι οποίοι τελευταία έχουν αποθρασύνθεί επικινδυνα, θα αλλοιώσει τη φυσιογνωμία του κόμματος και θα το μικρύνει.
  Dimitris
  απάντηση223
   
   
  ΦΥΓΕ ΣΑΜΑΡΑ!!! | 14/11/2011 23:42
  ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΣ!!!!
  ΝΩΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΟΣ
  απάντηση204
   
   
   
  Ψωμί παιδεία ελευθερία η χούντα δεν τελείωσε το '73 | 14/11/2011 22:53
  ΟΛΟΙ δουλεύουν για τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι πολύ καλό για τη χώρα μας! Εμπρός για μια Αντιμνημονιακή Αντι νεοφιλελεύθερη Συμπαράταξη με πυρήνα την αριστερά που θα τσακίσει την τρο'ι'κανή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΕΠΕΝ-Λάος!
  [N.S.]
  απάντηση321
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Η όλη συμπεριφορά προδίδει έλλειψη υψηλής δημοκρατικής συνείδησης. | 14/11/2011 22:16
  Ναι μεν πρόκειται για βαριά/οξεία άποψη, αλλά επουδενί λόγω συνιστά άμεση διαγραφή. Διαπιστώνει ορθώς - κακώς αποκλίσεις συμπεριφοράς βουλευτών από το παλαιότερο δημοκρατικό πνεύμα που επικρατούσε στην ΝΔ. Προσπαθεί να προστατεύσει την ΝΔ απο ακραίες απόψεις και να την φέρει στον μέσο χώρο, όπου εκεί μπορεί να αντλήσει περισσότερο ρεύμα οπαδών. Αυτό δεν είναι κακό, εκτός αν ενέχει άλλη σκοπιμότητα/δόλο. Αν ορισμένοι αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι, θα έπρεπε να του ζητήσουν εγγράφως , τι ακριβώς εννοεί επακριβώς με τα "σταγονίδια", να του υποδείξουν/αιτιολογήσουν το σφάλμα του και αν επιμένει στην άποψή του, π.χ. δεν ζητήσει συγγνώμη, τότε θα ήταν η διαγραφή επαρκώς αιτιολογημένη. Το να δώσεις την ευκαρία στον άλλον να συνειδητοποιήσει το μέγεθος του λάθους του, εϊναι πράξη πολιτισμού. Υποχρεωτική. Ο κ. Χατζηγάκης έχει δώσει σοβαρές μάχες για την Ν.Δ. Ο τρόπος της άμεσης διαγραφής του οδηγεί σε άλλες σκέψεις αυθαιρεσίας, αν π.χ. στην σημερινή Ν.Δ επικρατεί πράγματι φιλελεύθερο πνεύμα έφρασης ή αν συντρέχουν άλλες ενδοκομματικές σκοπιμότητες που πρέπει να παραμείνουν σφραγισμένες. Η όλη συμπεριφορά προδίδει έλλειψη υψηλής δημοκρατικής συνείδησης. Παραμένει τελείως περίεργη.
  Ι. Μποφιλ
  απάντηση130
   
   
   
  Φαήλος Κρανιδιώτης ,είμαστε δυο είμαστε τρεις είμαστε χίλιοι δεκατρείς | 14/11/2011 22:12
  Δεν θα τους ξαναδούμε,θα λείπουν από την επόμενη βουλή!Μπράβο Αντώνη μου άρχισες με τον Μητσοτάκη,συνέχισες με Ντόρα, Μαρκογιαννάκη-Κιλτίδη,λοιπούς αχυρανθρώπους παρατρεχάμενους εκ Κρήτης!Τώρα ο Μαυρογιαλούρος Χατζηγάκης (όλα τα κιλά,όλα τα λεφτά) και εύχομαι να ακολουθήσουν ο Χατζηδάκης,ο Κυριάκος ,ο Αρούλης και ο κανακάρης του Βαρβιτσιώτη!Αρκετά όσο υπάρχουν αυτοί στην ΝΔ δύσκολη η αυτοδυναμία!!! Αντώνη Γερά πασα μου σε εκλιπαρώ είμαστε μαζί σου ρε αντώνη και εγώ αντώνη μου θα σε στηρίζω για πάντα !!!άσε τα παπαγαλάκια του Λαμπράκη και του Μπόμπολα να πρασινίζουνε από το κακό τους εσύ προχωρα μπροστά όπως εγώ σου λέω...θα με ακούς και ας τον χιώτη και τον Παπαχρήστο να κακαρίζουνε "κοκοκοκο"
  Φαήλος Κρανιδιώτης
  απάντηση816
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Δεν θα γινουμε ακροδεξιο κομμα κ. Σαμαρα! | 14/11/2011 21:33
  Ως εδω! Το παρακανες. Φυγε και πηγε με τον Καρατζαφερη - ειναι και λιγοτερο ακραιος απο σενα. Τι θελεις στη Ν.Δ.? Δε σε θελουμε . παρε και τους αλους ακραιους και φυγε απ το κομμαμας !!!
  Ανώνυμος / η
  απάντηση8531114
   
   
  Καλύτετα έτσι | 14/11/2011 21:23
  Κάθε τόσο προκαλούσε οπότε ήταν αναπόφευκτη η διαγραφή του. Καλύτερα έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Στην παράταξη θέλουμε σωστούς ανθρώπους, όχι αχυράνθρωπους, να σέβονται την ηγεσία -όποια κι' αν είναι αυτή -και όχι να παίζουν ηθελημένα ή όχι το παιγνίδι του ΠΑΣΟΚ.
  PAYSANIAS
  απάντηση382186
   
   
  Μια απλή απορία | 14/11/2011 21:19
  Ο ανεκδιήγητος αυτός βουλευτής (ένας από τους πολλούς ανεκδιήγητους) είπε μεταξύ των άλλων: "Εγώ υπηρετώ 35 χρόνια την μεγάλη παράταξη της Ν.Δ..... κλπ" εμφανώς εκνευρισμένος εξαιτίας της διαγραφής του.Και αναρωτιέμαι, πόσα ένσημα πραγματικά εργάσιμου χρόνου έχει κολλήσει ο εν λόγω κύριος;Επειδή λοιπόν μαντέυω την απάντηση, άντε στα τσακίδια. Δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, δεν έχουν κολήσει ένα ένσημο, δεν γνωρίζουν τι θα πει ευθύνη, τι θα πει πρέπει να βγάλω δυο δραχμές να ταίσω την οικογένειά μου και μας το παίζουν βουλευτές και πρωθυπουργοί. Τέλος, με τα απόλυτα μηδενικά και τους ανάξιους. Η κοινωνία να τους "ξεράσει".
  enas
  απάντηση282157
   
   
  Λάθος στιγμή | 14/11/2011 21:11
  Σε λάθος στιγμή διεγράφη ο Χατζηγάκης...Όταν ξέσπασαν οι παράνομες προσλήψεις έπρεπε να το κάνει. Σήμερα ο Χατζηγάκης είχε δίκιο!!!Και διεγράφει.Για να δούμε θα διαγράψει τον Καμμένο που δε θα ψηφίσει τη κυβέρνηση;Αυτό είναι πιο ουσιώδες από τις δηλώσεις Χατζηγάκη.Δεν ψηφίζει κυβέρνηση που στηρίζει η ΝΔ.Αλλά ξέχασ δε συκεκυβερνάει!΄:Ρ
  Ζάχος
  απάντηση801
   
   
   
  γιατί χαίρετε | 14/11/2011 21:04
  Γιατί χαίρετε η Ντόρα και χαμογελά Αντώνη ? και ποιό πολύ γιατί τρίβει τα χέρια του ο Καρατζαφύρερ ?
  Γιώργος
  απάντηση127171
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  χωρίς σχόλιο | 14/11/2011 20:57
  Διαγράφουν τη μια ο Γιωργάκης την άλλη ο Αντωνάκης, όπως πάνε θα γλυτώσουν την εφεδρία αρκετοί δημόσιοι υπάλληλοι !!!!
  Γιώργος
  απάντηση352
   
   
  δεν τελειώσαμε κύριε Χ... | 14/11/2011 20:52
  αυτός ο φαιδρός τύπος" χάρισε " 500000000 ευρώ και θα τη γλυτώσει με μια διαγραφή?? δεν νομίζω... να επιληφθεί ο κος ανακριτής για τα δρώμενα του επί υπουργείας του...
  ΜΙΧΑΛΗΣ
  απάντηση108185
   
-