Το Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Εξωτερικών ενέκρινε τις ακόλουθες τοποθετήσεις διπλωματών σε πρεσβείες και αντιπροσωπείες μας του εξωτερικού.

Από την κεντρική υπηρεσία, οι κκ. Στ. Βασιλόπουλος στο Βατικανό, Στ. Λώζος στον ΟΑΣΕ, Τρ. Παρασκευόπουλος στο ΝΑΤΟ, Ευ. Δαμιανάκης στον ICAO, Θεμ. Δημίδης στη Βιέννη, Αθ. Καλλιδόπουλος στη Λιουμπλιάνα, Γ. Παΐζης στην Πράγα, Καρ. Γάδης στο Σεράγεβο, Ελ. Πρώιος στην Τιφλίδα, Δ. Χατζόπουλος στη Λίμα, Ελ. Κουβαριτάκης στο Ναϊρόμπι, Ι. Ραπτάκης στο Νέο Δελχί και Ν. Πρωτονοτάριος στην Αντίς Αμπέμπα, καθώς και οι κυρίες Δωροθέα Τσιμπουκέλη – Δούβου στο Ερεβάν και Αικατερίνη Μπούρα στη Βηρυτό.

Επιστρέφουν στο κέντρο από πρεσβείες στο εξωτερικό οι κκ. Μιχ. Χρηστίδης, Κ. Κοκόσης, Δ. Λούνδρας, Π. Ζωγράφος, Ι. Κορίνθιος, Μιλτ. Χισκάκης, Χρ. Καραπάνος, Διον. Κουντουρέας, Χαρ. Μάνεσης, Κ. Κατσαμπής, Σπ. Λαμπρίδης, Π. Καλογερόπουλος και οι κυρίες Δανάη Κουμανάκου, Χρυσάνθη Παναγιωτοπούλου, Πολυξένη Στεφανίδου και Ελένη Σουράνη.

Μετακινούνται από πρεσβείες στο εξωτερικό σε πρεσβείες και αντιπροσωπείες της Ελλάδας οι κκ. Θρ. Σταματόπουλος στη Σόφια, Μιχ. Δαρατζίκης στο Βίλνιους, Γ. Χατζημιχελάκης στη Ρίγα, Ευθ. Πανταζόπουλος στην Αστάνα, Ι. Ριζόπουλος στο Λουξεμβούργο και οι κυρίες Κωνσταντίνα Κολιού στη Μανίλα, Ελένη Λειβαδίτου στο Μπουένος Αϊρες, Αγλαΐα Μπαλτά στο Σαντιάγκο και Αικατερίνη Νασίκα στο ΝΑΤΟ.