«Για δύο πράγματα στενοχωρήθηκα. Πρώτον ότι αυτοί που διαμαρτύρονταν έξω, διαμαρτύρονταν με τραγούδια του Γιώργου και δεύτερον αυτοί που ήταν μέσα και άκουγαν την ομιλία μου είχαν πιο ισχυρά αιτήματα, απ΄ αυτούς που ήταν έξω και φώναζαν και ύβριζαν».

Αυτά είπε στο «Βήμα» η υφυπουργός Εργασίας κυρία Αννα Νταλάρα περιγράφοντας μία νέα περιπέτεια αποδοκιμασίας που είχε, αυτή τη φορά στου Ζωγράφου. με μία διευκρίνιση: «Με μοτοσυκλέτα πήγα στη συγκέντρωση, με μοτοσυκλέτα έφυγα. Κανείς δεν με φυγάδευσε με μοτοσυκλέτα. Στην Αθήνα με μοτοσυκλέτα κινούμαι και φοράω πάντα κράνος». Οι αποδοκιμασίες δεν στρέφονταν κατά της υφυπουργού, αλλά κατά του πολιτικού συστήματος.

Η υφυπουργός δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει πως τα τραγούδια που τραγουδά ο σύζυγός της, κ. Γ. Νταλάρας και ακούγονται σχεδόν σε κάθε πορεία, συγκέντρωση, διαδήλωση και διαμαρτυρία, χρησιμοποιήθηκαν από ορισμένους εναντίον της, την Δευτέρα το βράδυ, σε ομιλία της στου Ζωγράφου: «Ήρθε να με ακούσει πολύς κόσμος, ήθελε να μάθει και οι έξω φώναζαν διάφορα συνθήματα», είπε.

Στο επεισόδιο ένας αστυνομικός των ΜΑΤ τραυματίσθηκε (σύμφωνα με την Αστυνομία). Περίπου 100 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Πνευματικό Κέντρο αποδοκίμασαν την υφυπουργό όταν εμφανίσθηκε, ενώ πέταξαν μπουκάλια με νερό και πέτρες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που είχε σταλεί στην περιοχή. Έγινε μάλιστα και περιορισμένη χρήση χημικών.

Η υφυπουργός Εργασίας κάνει λόγο για «τη Βαϊμάρη μετά το ’30» και υπενθυμίζει ότι «ο χιτλερισμός ξεκίνησε από μία εκλεγμένη Δημοκρατία» κάνει λόγο για «φασισμό», επαναλαμβάνει ότι οι άνθρωποι που είχαν συγκεντρωθεί να την ακούσουν είχαν αγωνίες και ερωτήματα και ζήτησε να σταματήσουν τα «πρέπει» και όλοι «να περιορισθούν στο έργο που έχουν αναλάβει. Αυτοτροφοδοτούμε μια φημολογία περί κατάρρευσης, χρεοκοπίας, επιμήκυνσης, φτώχειας και αυτό πρέπει να σταματήσει», είπε.