από metereologos.gr
Σάββατο 26 Μαΐου 2018
 

Διαδικτυακή συζήτηση
Στο facebook και το twitter μιλά ζωντανά με τους νέους, αύριο, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου

<b>Διαδικτυακή συζήτηση</b><br>Στο  facebook και το twitter μιλά ζωντανά με τους νέους, αύριο, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου
(φωτό αρχείου)
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Με νέους θα συζητήσει αύριο στο διαδίκτυο ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου και θα αναζητήσει μαζί τους λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις σπουδές τους, την εργασία τους, την οικογένειά τους, την καθημερινότητά τους, την προσπάθειά τους να ενταχθούν στην παραγωγή.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το , στις 3.00 μ.μ., ενώ οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν μέχρι τις 12.00 αύριο το μεσημέρι τις ερωτήσεις τους μέσω διαδικτύου στον ειδικό χώρο που έχει δημιουργηθεί στο facebook και μέσω twitter προσθέτοντας στην ερώτηση το hashtag #GreekPmLive.

Επιπλέον, όποιος επιθυμεί, μπορεί να αναμεταδώσει τη συζήτηση από το site ή το blog του. 

Πέρα από τις ερωτήσεις που θα αποστείλουν οι πολίτες, ο πρωθυπουργός θα δεχτεί ερωτήσεις από νέους από διάφορους χώρους της Νεολαίας, από πολλές και διαφορετικές επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες, οι οποίοι είτε είχαν επικοινωνήσει με mail στον προσωπικό κόμβο του πρωθυπουργού είτε έχουν προταθεί από τους αρμόδιους φορείς (άνεργοι, νέες μητέρες κ.α.).

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς, Γιάννος Λιβανός, ενώ θα συμμετέχουν επίσης, ο διοικητής του ΟΑΕΔ, Ηλίας Κικίλιας, ο ειδικός γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού, Αντώνης Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητος, Φίλιππος Λέτζας και ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Νεολαίας, Κυριάκος Πιερρακάκης


Πολιτική περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
-