«Αμετανόητοι» εμφανίζονται η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς μπροστά στον ελληνικό λαό, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής αναφερόμενος στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην 75η ΔΕΘ.

«Τα ψέματα; Πολύ περισσότερα από τα δήθεν επτά που παρουσιάστηκαν» αναφέρει ο κ. Πεταλωτής, λέγοντας ότι η «αλήθεια είναι γνωστή και έχει γίνει συνείδηση πλέον στους Έλληνες πολίτες».

«Η ατολμία, η δημοσκοπική διακυβέρνηση, η εγκληματική απραξία, ο φόβος του πολιτικού κόστους της κυβέρνησης της ΝΔ οδήγησαν τη χώρα στη διεθνή απαξίωση, την πλήρη αναξιοπιστία και τελικά ένα βήμα πριν την καταστροφή» προσθέτει.

Ο κ. Πεταλωτής αναφέρει ότι η τακτική «για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ» χρησιμοποιήθηκε συστηματικά από τις κυβερνήσεις της ΝΔ για να δικαιολογήσει την απραξία τους. «Ας αναλογιστεί, λοιπόν, ο κ. Σαμαράς τα τότε αποτελέσματα και την τότε κατάληξη» καταλήγει.

«Ωραιοποιήσεις για έναν κόσμο φανταστικό» χαρακτηρίζει ο ΛΑΟΣ τα όσα είπε ο κ. Σαμαράς στη ΔΕΘ.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΛΑΟΣ αναφέρει ότι για την πεζή πραγματικότητα της καθημερινότητας ο κ. Σαμαράς δεν πρότεινε τίποτα, φέρνοντας ως παράδειγμα το πού θα βρεθούν τα χρήματα του μνημονίου.

«Αν ο κ.Σαμαράς δεν έχει αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση, τότε να ακούει πιο συχνά και πιο προσεκτικά τι τού συστήνει ο από ετών σύμβουλός του κ. Βάρδας» καταλήγει η ανακοίνωση.