Επί πέντε χρόνια ο «Επαναστατικός Αγώνας» αποθήκευε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών σε διαμέρισμα στην Αθήνα, το οποίο παραμένει άγνωστο έως τώρα! Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., η οποία διαπίστωσε ότι η γκαρσονιέρα-οπλαποθήκη της οργάνωσης που εντοπίστηκε προχθές το βράδυ στην οδό Αιγίνης 8 είχε ενοικιασθεί τελικά τον Ιούνιο του 2008 από τον Κωνσταντίνο Γουρνά.

Αρχικώς οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι η γιάφκα είχε ενοικιασθεί το 2004, όμως η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, η οποία διαμένει στην Αργυρούπολη, ανέφερε ότι ως τις αρχές του 2008 διέμενε στην γκαρσονιέρα μια γυναίκα που ασχολούνταν με εικαστικές τέχνες. Ακολούθως έβαλε ενοικιαστήριο και την επισκέφθηκε ο Γουρνάς, ο οποίος παρουσιάστηκε ως «Γριβοκωστόπουλος» επιδεικνύοντας πλαστή ταυτότητα.

Επίσης εκπρόσωπος εταιρείας με έδρα στην οδό Πύθωνος στην Κυψέλη, ο οποίος είχε αναλάβει τη διαχείριση της πολυκατοικίας, ανέφερε μιλώντας στο «Βήμα» ότι «δεν έχω το όνομα Γριβοκωστόπουλος στη λίστα των ενοίκων. Δεν θυμάμαι όμως να υπήρξε οποιοδήποτε πρόβλημα στην καταβολή των κοινοχρήστων από αυτό το διαμέρισμα». Σύμφωνα με νεότερη έρευνα, ο Γουρνάς πλήρωνε τα κοινόχρηστα τακτικά- τα οποία εκδίδονταν στο όνομα της προηγούμενης ενοικιάστριας- πηγαίνοντας ο ίδιος στην εταιρεία διαχείρισης.

Ο κ. Θεόδωρος Ζ., υπάλληλος υπουργείου, ο οποίος διαμένει στον 5ο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας, ακριβώς δίπλα από τη γιάφκα, ανέφερε ότι «δεν είχαμε ποτέ καταλάβει την παρουσία οποιουδήποτε στο διπλανό διαμέρισμα. Εκεί ζούσα εγώ και το τελευταίο διάστημα ο γιος μου που είναι φοιτητής. Ποτέ δεν είχε παρατηρήσει οτιδήποτε. Το διαμέρισμα φαινόταν άδειο. Ευτυχώς, προχθές που έγινε η εισβολή ο γιος μου δεν ήταν σπίτι.Είναι απίστευτο να έχεις δίπλα σου τόσα κιλά εκρηκτικών». Πλήρη άγνοια για τον ένοικο του διαμερίσματος είχαν και άλλοι κάτοικοι της πολυκατοικίας, οι οποίοι δεν είχαν αντιληφθεί καμία ύποπτη κίνηση.