Κάθε μέρα η Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εκδίδει δελτίο καιρικών φαινομένων κι επικινδυνότητας για πυρκαγιά. Πλέον, με την ανασύστασή της θα πρέπει να εκδίδει και δελτίο επικίνδυνων… δηλώσεων από στελέχη της κυβέρνησης. Με πλήρη ασέβεια στους νεκρούς κι έχοντας χάσει πλέον κάθε μέτρο, υπουργοί και βουλευτές επιδίδονται σε πρωταθλητισμό… παπ@@@ιάς, όπως θα έλεγε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, η οποία πλέον βρίσκεται εκτός ελέγχου.

Μέσα σε 18 ημέρες, από την ημέρα της τραγωδίας στο Μάτι μέχρι σήμερα, το κυβερνών κόμμα έχει υποπέσει σε απίστευτες γκάφες με στελέχη τους να προβαίνουν σε λεκτικά ατοπήματα που δεν έχουν προηγούμενο.

Στην αντιπολίτευση τρίβουν τα χέρια τους για τα απανωτά αυτογκόλ που αποδομούν πλήρως την κυβέρνηση και κατεδαφίζουν κάθε προσπάθεια κάνει ο Αλέξης Τσίπρας για να αλλάξει το κλίμα που έχει βαρύνει επικίνδυνα.

Τις περισσότερες φορές όσα λέγονται αλλά και η εν γένει συμπεριφορά στελεχών δείχνει παντελή έλλειψη αίσθησης της πραγματικότητας, αλλά φανερώνει και την απελπισία στην οποία βρίσκονται εξαιτίας των ανεπαρκειών στη διαχείριση κρίσιμων ζητημάτων.

Η προσβλητική δήλωση της Ελένης Αυλωνίτου για τις «π@@@ιες» που λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ίσως το ελάχιστο μπροστά σε όσα είπε η ίδια στην ίδια εμφάνισή της. Μπορεί να πήρε πίσω την… ατυχή φράση της, αλλά όλα αυτά ωχριούν μπροστά σε όσα είπε για τους βασανισμένους ανθρώπους στο Μάτι που πέρασαν από την κόλαση στον παράδεισο και κατάφεραν να επιζήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr