Σε νέο παραλήρημα προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλένη Αυλωνίτου ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικής -και όχι μόνο- ευπρέπειας .

Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις Καμμένου, Πολάκη και Κουβέλη η Ελένη Αυλωνίτου, προχώρησε σε νέο παραλήρημα αφού μιλώντας στον ΑΝΤ1 εξαπέλυσε ύβρεις προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Να ακούτε τον κύριο Μητσοτάκη, δεν ξέρω… δηλαδή. Τέτοιες τεράστιες κοτσάνες που τους λένε», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο φαίνεται πως δεν είχε ολοκληρώσει ακόμα τη σκέψη της και συνέχισε: «Στα πλαίσια της π@@@ιάς που είπε ο κύριος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι… Α, βεβαίως. Δεν φταίει ο ίδιος…».

Σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου σημειώνει ότι το κόμμα αποδοκιμάζει την προσβλητική δήλωσής, τονίζοντας ότι τέτοιες αναφορές δεν έχουν θέση στην πολιτική αντιπαράθεση.

Από την πλευρά της με μια λιτή δήλωση η ΝΔ σημειώνει ότι «δεν θα ακολουθήσει την κυβέρνηση στον κατήφορο της χυδαιότητας» ενώ υπογραμμίζει ότι «τώρα αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

Το παραλήρημα της Αυλωνίτου

Σε νέο παραλήρημα προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλένη Αυλωνίτου μιλώντας στον ΑΝΤ1 η οποία αφού εξαπέλυσε ύβρεις προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε νέες οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να αντιμετωπίσουν την φονική πυρκαγιά οι πολίτες στο Μάτι.

Μιλώντας για όσους είχαν πέσει στη θάλασσα για να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα, ανέφερε ότι «έπρεπε να βουτάνε πιο βαθιά για να προστατευθούν από τα αποκαΐδια».

Η κ. Αυλωνίτου σχολιάζοντας αναφορές του προέδρου της ΝΔ έκανε λόγο για «παπ….ές του κ. Μητσοτάκη».

Μετά από τα απίστευτα σχόλια της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για την ανάγκη εθνικής συνεννόησης ώστε – όπως είπε – να μην ξανασυμβούν αυτά τα πράγματα.

Ερωτηθείσα για το αν ανακαλεί τα όσα είπε νωρίτερα για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα «πως οι σύμβουλοι του κ. Μητσοτάκη που τον συμβούλεψαν δεν τον συμβούλεψαν καλά».

«Εκεί που σταματάει η λογική ξεκινά η κ. Αυλωνίτου» ανέφερε εξοργισμένος ο Γεράσιμος Γιακουμάτος που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής o οποίος αντέδρασε άμεσα στις υβριστικές αναφορές της κ. Αυλωνίτου.

Υπενθυμίζεται πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε υποστηρίξει προ ημερών – προκαλώντας και πάλι σάλο – ότι για τους νεκρούς στο Μάτι έπαιξε ρόλο και η έλλειψη εκπαίδευσης των πολιτών. «Υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει, που δεν έχει εκπαιδευτεί. Το ξέρετε ότι υπάρχει κόσμος ο οποίος κάηκε μέσα στη θάλασσα γιατί νόμιζε ότι με το που θα μπει στο νερό θα είναι όλα εντάξει, αντί να προχωρήσει προς τα μέσα;»

Χαρακόπουλος ζητά την παραπομπή της στην επιτροπή δεοντολογίας

Την παραπομπή της Ελένης Αυλωνίτου στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά τις ύβρεις κατά του προέδρου της ΝΔ.

Διέλυσε το twitter η δήλωση Αυλωνίτου

Κάθε όριο πολιτικής -και όχι μόνο- ευπρέπειας ξεπέρασε για μια ακόμα φορά μέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις Καμμένου, Πολάκη και Κουβέλη η Ελένη Αυλωνίτου, προχώρησε σε νέο παραλήρημα αφού μιλώντας στον ΑΝΤ1 εξαπέλυσε ύβρεις προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Να ακούτε τον κύριο Μητσοτάκη, δεν ξέρω… δηλαδή. Τέτοιες τεράστιες κοτσάνες που τους λένε», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο φαίνεται πως δεν είχε ολοκληρώσει ακόμα τη σκέψη της και συνέχισε: «Στα πλαίσια τηςπ@@@ιάς που είπε ο κύριος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι… Α, βεβαίως. Δεν φταίει ο ίδιος…»

Φυσικά, στο Twitter ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων, τη στιγμή που καλά-καλά δεν έχουν κοπάσει τα σχόλια για τις απαράδεκτες δηλώσεις Κουβέλη, την Τετάρτη, ο οποίος στην ουσία επιχείρησε να βάλει στην ίδια ζυγαριά την τραγωδία στο Μάτι με την έξοδο από τα μνημόνια και τις φιέστες της κυβέρνησης μετά τις 21 Αυγούστου, αν και στη δήλωσή είπε ότι δεν θέλει να κάνει συμψηφισμούς.