Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στην Ζαχάρω της Ηλείας, σε εκδήλωση που οργάνωσε η τοπική κομματική οργάνωση.

Ειδικότερα, αναφερόμενος ο Άδωνις Γεωργιάδης στην πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση σημείωσε ότι «θα είναι το μεγαλύτερο όπλο της επόμενης κυβέρνησης για να πάρει αποφάσεις, να κάνει μεταρρυθμίσεις, να κάνει ιδιωτικοποιήσεις, ώστε να γίνουν αυτά που πρέπει», προσθέτοντας ότι «αυτή η ευκαιρία δεν θα πρέπει να πάει χαμένη». Ταυτόχρονα, τόνισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός αυτά θα τα υλοποιήσει, διότι και τα πιστεύει, αλλά και μπορεί».

Αναφέρθηκε και στο θέμα των συντάξεων, λέγοντας ότι η ΝΔ καταψήφισε το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για δύο βασικούς λόγους και εξήγησε: «Ο πρώτος, διότι όταν τους παραδώσαμε την εξουσία, είχαμε συμφωνήσει με τους δανειστές μας, ότι δεν θα χρειαστούν περαιτέρω περικοπές και ο δεύτερος διότι κανένας συνταξιούχος στον πλανήτη δεν έχει δεχθεί τις περικοπές που έχουν δεχθεί οι έλληνες συνταξιούχοι τα τελευταία χρόνια».

Για την συμφωνία των Πρεσπών είπε πως «είναι επαίσχυντη», σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχει Έλληνας που να μη ένοιωσε την καρδιά του να σφίγγεται με τα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα».

Αναφερόμενος στο θέμα των εκλογών, είπε μεταξύ άλλων ότι «οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν δικαίωμα να παραμείνουν στην κυβέρνηση μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019», προσθέτοντας ότι «αν το καταφέρουν, θα προσπαθήσουν να μείνουν, διότι ξέρουν ότι ποτέ δεν πρόκειται να αποκτήσουν ξανά αξιώματα».