Για προσπάθεια της κυβέρνησης να προκαλέσει σύγχυση στους πολίτες, με τη διεξαγωγή πολλαπλών εκλογών την ίδια ημερομηνία κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία.

Σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει πως «όσα ευτράπελα παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες με τις διαρκείς αλλαγές στην ημερομηνία διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών, δεν αποτελούν παρά την πιο κραυγαλέα απόδειξη του πανικού της κυβέρνησης».

«Ο κ. Τσίπρας πιστεύει ότι αν συμπέσουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές με τις ευρωεκλογές ή ακόμη και με τις εθνικές εκλογές θα προκαλέσει σύγχυση στους πολίτες» τονίζει η Νέα Δημοκρατία, συμπληρώνοντας πως ο πρωθυπουργός δεν θα πρέπει να έχει και σε αυτό το θέμα αυταπάτες.

«Όσες κάλπες και αν στήσει, όποτε και κι αν τις στήσει, οι πολίτες θα του δείξουν το δρόμο από το Μαξίμου στην Κουμουνδούρου» προσθέτει η Πειραιώς, καταλήγοντας στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης λέγοντας πως «το αν θα μπορεί να μείνει και στην Κουμουνδούρου, είναι μια άλλη ιστορία…».

ΣΥΡΙΖΑ: Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας

Απαντώντας στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και ο κ. Μητσοτάκης θα τις χάσει».

«Συμβουλεύουμε τον κ. Μητσοτάκη, που έχει καταντήσει γραφικός προβλέποντας κάθε δύο εβδομάδες και νέα ημερομηνία εκλογών, να μην εκτίθεται άλλο» πρόσθεσε η Κουμουνδούρου.