Ειμαι ανθρωπος της Αγορας – εχοντας διοικησει απο βιοτεχνια μεχρι μεγαλο Νοσοκομειο και Ασφαλιστικο Οργανισμο. Οικονομολογος με MSc στο Μαρκετινγκ και τολμω να πω «ψημενος εως…καμμενος» απο τις υπερ-30ετεις εμπειριες μου. Στην χωρα μας εχουμε παραξηγησει την λεξη «τεχνοκρατης», ειδικα τον τελευταιο καιρο οταν αναφερομαστε στην αναληψη υψηλων κυβερνητικων θεσεων οπως Υπουργεια,Τραπεζες κλπ.

Τεχνοκρατης δεν σημαινει απλα Πανεπιστημιακος…Με τιποτα… Αν δεν εχεις «ενσημα» -και πολλα μαλιστα- στην Αγορα,αν δεν εχεις μπει στην βασανο να παιρνεις δυσκολες αποφασεις κατω απο πιεση χρονου ,αν δεν εχεις την αγωνια να κριθεις απο το αποτελεσμα των αποφασεων σου, αν δεν εχεις εμπειριες στην διοικηση ατομων και ομαδων,αν δεν εχεις εμπειρια ελιγμων, ηγετικη στοφα, ψυχικα χαρισματα, δεν μπορεις να λεγεσαι Τεχνοκρατης…και αυτα στα δινει η Αγορα.

Η αποκτηση ενος Μαστερ, η ενος Διδακτορικου ειναι ενα σημαντικο εφοδιο για να διδαξεις σε ενα Πανεπιστημιο αλλα η Διοικηση ενος Υπουργειου,μιας Τραπεζας η ενος Οργανισμου ειναι κατι το εντελως διαφορετικο.. Και η εποχη που περναμε δεν σηκωνει πειραματα…