από metereologos.gr
Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018
 

Σας έχω νέα από το τριήμερο που πέρασε ο Αλέξης Τσίπρας, η σύντροφός του
05:00
Κυβέρνηση και δανειστές προωθούν ένα μοντέλο 4ετούς ενισχυμένης εποπτείας της χώρας μας, χωρίς όμως χρήματα!
Οι νομικές αλχημείες, αλλά και τα διαδικαστικά θέματα, που υποκρύπτουν όμως, πολιτική ουσία
To δικό µου παιδί να βλέπει τσόντα στο Internet;
Βίδος Κοσμάς20/02/2018 05:00
Προσπάθησε να µε πείσει πως το κέικ με χουρμάδες και τόφου είναι καλύτερο από το Νew Υork cheesecake στην κλασική ή στην πειραγμένη εκδοχή του με νουτέλες και άλλα τέτοια «δηλητήρια».
Ο φίλος µου διάβαζε, από τον καιρό που τελείωσε με τις σπουδές του και άρχισε να δουλεύει, μία και μόνη εφημερίδα - δεν έχει και τόση σημασία ποια.
Το «Πεντιγκρή» του Ζoρζ Σιμενόν είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό μυθιστόρημα που επιτέλους μπορούμε να το διαβάσουμε και στα ελληνικά, στη μετάφραση της Αργυρώς Μακάρωφ (Αγρα).
Η στρατηγική που εφευρέθηκε κατά τη διάρκεια της εξέλιξης για τη δημιουργία νευρικών συστημάτων είναι αρχικώς να υπερπαράγονται νευρικά στοιχεία (κύτταρα, συνάψεις) και στη συνέχεια να κλαδεύονται αυτά που περισσεύουν. Τόσο εκτενώς γίνεται αυτό, ώστε σχεδόν τα μισά από τα νευρικά κύτταρα που παράγονται κατά την εμβρυϊκή ανάπτυξη των θηλαστικών έχουν κλαδευτεί ως τη γέννηση.
Μάρκετινγκ στο Διάστημα
Κοιτάζω τη φωτογραφία στην τρίτη σελίδα των «ΝΕΩΝ» της Πέμπτης. Μια νεαρή γυναίκα
Με τον οχετό λάσπης που μας κατακλύζει διά του σκανδάλου Novartis, με τους κουκουλοφόρους και τους Ρουβίκωνες να δρουν ανεμπόδιστα ως τάγματα εφόδου και ως προπομποί του κατά Μίκη Θεοδωράκη ερυθρού φασισμού, και με τον προκλητικά κυκλοφορούντα ανάμεσά μας ισοβίτη, αρχιδολοφόνο Κουφοντίνα να χλευάζει διά της συνηγόρου του τους συγγενείς των θυμάτων του, πώς θα μπορούσα να είμαι αισιόδοξος;
Ο τουρισμός αποτελεί τον σημαντικότερο τομέα της ελληνικής οικονομίας.
Buckley John 17/02/2018 05:45
Η μεταβλητότητα επανήλθε και ενδέχεται να αποκτά όλο και πιο σημαντικό ρόλο όσο το έτος προχωρά.
Πολλοί υποστηρίζουν ότι η αύξηση της φορολογίας έχει το ακριβώς αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Δηλαδή όχι μόνο δεν αυξάνει τα φορολογικά έσοδα αλλά, αντίθετα, τα μειώνει, καθώς οδηγεί σε αύξηση της παραοικονομίας. Ιδιαίτερα σε χώρες όπως η Ελλάδα, όπου ούτε παράδοση φορολογικής συνέπειας εκ μέρους των πολιτών υπάρχει ούτε αποτελεσματικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί λειτουργούν, το κίνητρο για φοροδιαφυγή ενισχύεται.
Τσώλης Ζώης17/02/2018 05:45
Καθώς μπήκαμε στην τελική ευθεία που ευελπιστούμε ότι θα οδηγήσει στην έξοδο από την εποχή των μνημονίων, η πρώτη σκέψη, αυτό που βασανίζει όλους όσοι αντιλαμβάνονται την κατάσταση, είναι ότι χωρίς ανάκαμψη των επενδύσεων η οικονομία δεν θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της και η χώρα δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις βαριές υποχρεώσεις που αναλαμβάνει.
1|2|3|4|5|...27