από metereologos.gr
Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018
 

Στο συνέδριο του SPD που αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως σε μια νέα συνεργασία με τη Μέρκελ
Ηταν έντονη η παρουσία καραμανλικών βουλευτών και στελεχών στην εκδήλωση
Η παγκόσμια οικονομική, πολιτική και επιχειρηματική ελίτ συγκεντρώνεται αυτές τις μέρες στο Νταβός
Yπάρχει πλέον µια εφαρµογή για κινητά τηλέφωνα που σου θυμίζει ότι θα πεθάνεις.
Βίδος Κοσμάς23/01/2018 05:00
«Θέλω να τον δω να καταστρέφεται, να μένει άνεργος, συντετριμμένος να εκλιπαρεί τη συγχώρεσή μου για τις ταλαιπωρίες στις οποίες με έχει υποβάλει, να με παρακαλά να του δώσω ένα μεροκάματο για να ταΐσει τα υποσιτισμένα παιδιά του!».
Από το διδακτικό «Σαν Σήµερα», την ιστοσελίδα των γενεθλίων και των επετείων, στην οποία πάντα ρίχνω μια ματιά, ενημερώθηκα πρόσφατα ότι είχε γενέθλια ένας από τους καλύτερους φίλους μας, ο Μίκυ Μάους!
ΒΗΜΑτοδότης 23/01/2018 05:00
Στην εξωτερική πολιτική του παρασκηνίου και της μυστικότητας επιμένει η κυβέρνηση, κάτι που κατήγγελλε όταν
ΤΟ ΒΗΜΑ 23/01/2018 05:00
Κάθε μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίας, είτε στηρίζεται στο συναίσθημα και στο θυμικό
Διαβάζω με φανατισμό τις λογοτεχνικές κριτικές, κυρίως αυτές που έχουν αφηγηματικότητα και στηρίζονται στη γλώσσα και στο επιχείρημα. Μου αρέσει το αγγλοσαξονικό μοντέλο κριτικής και ένας από τους ήρωές μου είναι ο Αλφρεντ Κάζιν. Δεν μου αρέσουν οι ισοπεδωτικές κριτικές.
Παρακολούθησα πρόσφατα έναν αγώνα παιδικού μπάσκετ.
Οδηγώντας από το Σαν Φρανσίσκο προς τα νότια, μέσα από τη Higway 1, μετά από τρεις ώρες περίπου φθάνεις στο Esalen Institute.
Δέχομαι κατά καιρούς από καλόπιστους αναγνώστες μου την παρατήρηση ότι επικεντρώνομαι κυρίως στις αρνητικές εξελίξεις και παραλείπω αναφορές στα θετικά.
Την περασμένη Δευτέρα ο ΟΟΣΑ ανακοίνωσε τα αποτέλεσμα έρευνας που έκανε για το κόστος της κινητής τηλεφωνίας ανάμεσα στις χώρες-μέλη του. Σύμφωνα με αυτά, η Ελλάδα είναι η πιο ακριβή χώρα στις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας από τις 35 χώρες-μέλη του Οργανισμού. Οπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της έρευνας, μια σύνδεση κινητού με πακέτο μεσαίας χρήσης (π.χ. 300 κλήσεις και 1 GB δεδομένα) στην Ελλάδα κοστίζει 62,13 δολάρια και είναι η δεύτερη υψηλότερη χρέωση μετά την Ιαπωνία (66,23 δολάρια).
Η προώθηση των αγροτικών προϊόντων αποτελεί προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η οποία διαθέτει εδώ και χρόνια κονδύλια πολλών εκατομμυρίων ευρώ προς τα κράτη-μέλη της για την ενδυνάμωση του εξαγωγικού τους εμπορίου. Εφέτος θα χορηγηθούν επιπλέον χρήματα για τον σκοπό αυτόν καθώς αυξήθηκε ο σχετικός προϋπολογισμός στα 169 εκατ. ευρώ.
21/01/2018 05:45
Την ώρα που κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγήσουν οι διαπραγματεύσεις για το όνομα της πΓΔΜ, τα Σκόπια, με αναδόχους τις Citigroup, Deutsche Bank και Erste Group, εξέδωσαν τις προηγούμενες ημέρες 7ετές «μακεδονικό» - όπως αποκαλείται - κρατικό ομόλογο, ύψους 500 εκατ. ευρώ με ιστορικό χαμηλό επιτόκιο 2,75%.
1|2|3|4|5|...27