από metereologos.gr
Τρίτη 17 Ιουλίου 2018
 
 

Ο Κυριάκος ανακαλύπτει τη... Λευκάδα

Ο Κυριάκος ανακαλύπτει τη... Λευκάδα
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Θα σας περιγράψω αυτά που εντυπωσίασαν περισσότερο τον πρόεδρο της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη (φωτογραφία) κατά την επίσκεψή του, την Τετάρτη, στη Λευκάδα. Πρώτα απ' όλα ο πρόεδρος εντυπωσιάστηκε από τους... τουρίστες. Οχι τόσο από τον αριθμό τους (που είναι εντυπωσιακός για τέτοια εποχή στο νησί), αλλά επειδή τον αναγνώρισαν. Και όχι μόνον: θέλησαν να πιάσουν κουβέντα μαζί του (θα σας εξηγήσω αργότερα με ποιο θέμα), να βγάλουν σέλφι και γενικά πόσο επιθυμούσαν «να φωτογραφίζονται με τον αυριανό πρωθυπουργό» (σ.σ.: λόγια συνεργατών του κ. Μητσοτάκη).

nnn

Ενας ουαλός τουρίστας βρέθηκε στο διάβα του και ο κ. Μητσοτάκης δεν έχασε την ευκαιρία για μια σύντομη συνομιλία μαζί του: «Πώς είδες το ματς με την Αγγλία;» τον ρώτησε, σίγουρος ότι ο Ουαλός και γνώριζε από μπάλα και είδε το ματς: «Ηταν μεγάλη χαρά των Εγγλέζων, σπάσαμε την γκίνια των πέναλτι» απάντησε χαρούμενος. Να σημειώσω εδώ ότι ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθεί ανελλιπώς το Μουντιάλ και εξακολουθεί ακόμη να στηρίζει τη Γαλλία.

nnn

Εν συνεχεία συνάντησε  ομάδα... γιαγιάδων (εκδρομή των ΚΑΠΗ). Μία από τις γιαγιάδες (ίσως και η πιο τολμηρή) του είπε: «Μας έλιωσε η ακρίβεια, τι θα κάνεις για μας, πρόεδρε;». Ο κ. Μητσοτάκης θέλησε πρώτα να... σιγουρευτεί: «Πες μου, γιαγιά, τι ψήφισες στις εκλογές;». Η γιαγιά έδειξε μετανιωμένη: «Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, αλλά...» και προτού τελειώσει τη φράση της επενέβη ο κ. Μητσοτάκης λέγοντάς ότι θα προσέξει τις συντάξεις και την προέτρεψε: «Ρίξε όμως και καμιά ψήφο σε μένα».

nnn

Την τρίτη στάση την έκανε σε ένα εστιατόριο. Ο εστιάτορας παραπονέθηκε για τον αυξημένο ΦΠΑ. Ο κ. Μητσοτάκης αμέσως υποσχέθηκε: «Θα σ' τον κόψω εγώ τον ΦΠΑ όταν γίνω κυβέρνηση, αλλά φρόντισε κι εσύ να κόβεις και καμιά απόδειξη, γιατί δεν βλέπω τίποτε στα τραπέζια».


Ο «ακούραστος»


Οταν ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιούσε πολυήμερη επίσκεψη στο Λονδίνο, με ένα χαλαρό πρόγραμμα το οποίο του έδωσε περιθώρια για να περάσει μερικές ημέρες ξέγνοιαστων οικογενειακών διακοπών, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης είχε στο Λονδίνο μια σειρά από συναντήσεις με τράπεζες και επενδυτικούς οίκους. Ανάμεσά τους τα μεγαθήρια του χρηματοπιστωτικού συστήματος, όπως η Merrill Lynch, η JP Morgan, η Morgan Stanley, η Amber Capital, η Black Rock και πολλές άλλες τις οποίες και σας παρουσιάζω αριθμητικά, όπως ακριβώς αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του «ακούραστου» αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών. Να σημειώσω δύο πράγματα: Πρώτον, το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού στο Λονδίνο ετοίμασε ο κ. Χουλιαράκης και δεύτερον, «ακούραστο» αποκαλούν τον κ. Χουλιαράκη, ενώ τον Ευκλείδη Τσακαλώτο «άγρυπνο», λόγω του ότι δεν κοιμάται πολλά βράδια κάνοντας σκληρές διαπραγματεύσεις. Ιδού η λίστα: 1. Bank of America - Merrill Lynch, 2. BlackRock Investment Management Ltd, 3. JP Morgan, 4. Morgan Stanley, 5. VR Capital Group, 6. Algebris UK Limited, 7. Amber Capital UK LLP, 8. ARG Asset Management LLP, 9. BA Pension Investment Management Ltd, 10. Contrarian Capital London LLP, 11. Davidson Kempner European Partners LLP, 12. Emso Asset Management Limited, 13. Farallon Capital Europe LLP, 14. Finisterre Capital LLP, 15. FMR Investment Management (UK) Limited, 16. Jupiter Asset Management Limited, 17. LMR Partners LLP, 18. Marshall Wace LLP, 19. Monarch Alternative Capital (Europe) Ltd, 20. Observatory Capital Management LLP, 21. Oceanwood Capital Management LLP,  22. Polygon Global Partners LLP, 23. Schroder Investment Management Ltd, 24. Unigestion (UK) Ltd, 25. Vedra Partners.

Κι εγώ μεγάλωσα με τη... Μαρέβα


Οσο απίστευτο κι αν φαίνεται, στα βιογραφικά ορισμένων υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ αναφέρεται ως asset και η γνωριμία τους με τη... Μαρέβα. Και ως big asset ότι μεγάλωσαν μαζί με τη Μαρέβα. Θέλετε ένα παράδειγμα; Αντιγράφω από τη συνέντευξη που έδωσε υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ σε μια τοπική εφημερίδα και για ευνόητους λόγους δεν πρόκειται να αναφέρω ούτε όνομα ούτε επάγγελμα (αν και αυτό έχει ενδιαφέρον), ούτε βεβαίως τόπο καταγωγής: «Θεωρώ τιμή μου που στη ζωή μου, πριν από πολλά χρόνια, σε μικρή ηλικία θα έλεγα, γνώρισα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Μαρέβα. Πρόκειται για ιδιαίτερα εξαίρετες προσωπικότητες, με ήθος και απλότητα. Αυτό για το οποίο πάντα τους θαύμαζα ήταν η σκληρή δουλειά και τα απίστευτα ωράρια εργασίας τους. Θα μπορούσα να πω πολλά για τη Μαρέβα και τον Κυριάκο, αλλά η ζωή θα φέρει από μόνη της την αναγνώρισή τους. Πιστεύω στον Κυριάκο ακλόνητα, ότι θα αποτελέσει τον ηγέτη μιας νέας πολιτικής, που θα εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον της Ελλάδας».

Και βεβαίως ακολουθούν και λόγια λατρείας προς τον πρόεδρο του κόμματος και τη σύζυγό του, προφανώς για να «κλειδώσει» από τώρα την υποψηφιότητά του: «Παρακολουθώ με λύπη την αήθη και επαίσχυντη πολιτική ορισμένων να χτυπούν τη σύζυγό του, Μαρέβα, με απώτερο στόχο τον Κυριάκο, μια πολιτική χειρίστου είδους που προηγούμενο δεν έχει στη χώρα, και επειδή γνωρίζω πολύ καλά τη Μαρέβα, είμαι βέβαιος πως τους ενοχλεί πολύ η ακεραιότητα του χαρακτήρα της, η δυναμικότητα της προσωπικότητάς της και η ευγένεια και η απλότητά της. Χαρακτηριστικά εξαιρετικά σπάνια και άκρως αναγκαία για τη σύζυγο ενός πολιτικού, ενός αρχηγού κόμματος και ενός αυριανού πρωθυπουργού».

Ο Σημίτης και η Κεντροαριστερά


Μια δημόσια εμφάνιση του Κώστα Σημίτη αυτή την περίοδο αναταράξεων στην Κεντροαριστερά έχει το ενδιαφέρον της. Ο πρώην πρωθυπουργός όπως μαθαίνω θα παρευρεθεί στην πρεμιέρα του ομίλου ιδεών “ The Catalyst” της Αθηνάς Δρέτα, σήμερα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public, στο Σύνταγμα. Το θέμα της συζήτησης αφορά την Αξιοκρατία και τη Δημοκρατία. Ο κ. Σημίτης παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά το θέμα έιναι αν θελήσει να κάνει κάποιο σχόλιο για αυτές.


Οι προβλέψεις Τσίπρα για το ΜουντιάλΣας είχα ενημερώσει εγκαίρως από αυτή την στήλη ότι ο Αλέξης Τσίπρας παρακολουθεί μουντιάλ και ότι στηρίζει την Αργεντινή λόγω Μέσι. Δήλωσε μάλιστα (όταν ρωτήθηκε στη Θεσσαλονίκη από δημοσιογράφους) πικραμένος από τον αποκλεισμό της Αργεντινής αναφέροντας παράλληλα πως είναι «ποδοσφαιρικά καμένος» εννοώντας προφανώς την εγχώρια ποδοσφαιρική του αγάπη που δεν είναι άλλη από τον Παναθηναϊκό

***
Εκανε όμως και προβλέψεις (αν και παρακινδυνευμένο- όπως είπε) για το ποια χώρα θα κερδίσει το Μουντιάλ, Είπε συγκεκριμένα, όπως με ενημερώνουν, ότι η Ουρουγουάη θα είναι η τελική νικήτρια εφόσον καταφέρει να υπερκεράσει το εμπόδιο της Γαλλίας, την οποία και βλέπει όμως ως επικρατέστερη ομάδα για να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Γαλλία, υπενθυμίζω στηρίζει (από την αρχή της διοργάνωσης) ο κ. Μητσοτάκης
.
HeliosPlus
Γνώμες περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (15)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Σημερινή δημοσκόπηση της MRB: Νέα Δημοκρατία 37,088, Σύριζα 25,363 %, ... | 05/07/2018 11:42
  Για να μη σας εξαπατούν, ιδού πως διαβάζεται μια δημοσκόπηση: Υπάρχουν τα ακόλουθα τέσσερα, (4), μεγέθη, τα οποία υπολογίζονται διαδοχικά. Το αρχικό «μέγεθος πρόθεση ψήφου επί των δημοσκοπηθέντων». Το πρώτο ενδιάμεσο μέγεθος «πρόθεση ψήφου επί όσων θα προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα», (δηλαδή το προηγούμενο αρχικό μέγεθος αφαιρώντας όσους δηλώνουν ότι θα απέχουν και αναπροσαρμόζοντας όλα τα ποσοστά). Το δεύτερο ενδιάμεσο μέγεθος «πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων», (δηλαδή αφαιρώντας από το αμέσως προηγούμενο πρώτο ενδιάμεσο μέγεθος όσους δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν 'Ακυρο/Λευκό και αναπροσαρμόζοντας όλα τα ποσοστά). Το τελικό μέγεθος «πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων με αναλογική κατανομή των αναποφάσιστων», (δηλαδή το δεύτερο ενδιάμεσο μέγεθος στο οποίο κατανέμονται σε όλα τα κόμματα, αναλογικά με τη δύναμη κάθε κόμματος, όσοι δηλώνουν ότι Δεν Απαντούν ή δηλώνουν Αναποφάσιστοι και αναπροσαρμόζοντας όλα τα ποσοστά). Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση, της MRB, της 05-07-2018, (όπως και όλες σχεδόν στην Ελλάδα...), αποκρύπτει το τελικό μέγεθος: «πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων με αναλογική κατανομή των αναποφάσιστων», το οποίο σας παρουσιάζω: Νέα Δημοκρατία 37,088 % και 151 βουλευτές, Σύριζα 25,363 % και 69 βουλευτές, Κίνημα Αλλαγής 10,647 % και 29 βουλευτές, Χρυσή Αυγή 8,494 % και 23βουλευτές, ΚΚΕ 6,938 % και 19 βουλευτές, 'Ενωση Κεντρώων 3,468 % και 9 βουλευτές. Συμπερασματικά, θα έχουμε εξακομματική βουλή, με αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μπορεί να εκλέξει πρόεδρο της δημοκρατίας τον Ιανουάριο 2020 συνεργαζόμενη με το Κίνημα Αλλαγής.
  Δημοσκόπος
  απάντηση157
   
   
  Απορία: | 05/07/2018 11:27
  πολύ θα ήθελα να ξέρω εάν ο Κυριάκος θα αποκαταστήσει τις συντάξεις σε αξιοπρεπή επίπεδα, εάν όντως θα κάνει κάτι για την ακρίβεια (με τον ΦΠΑ στο 24% ακόμα και για είδη πρώτης ανάγκης), εάν πράγματι θα καταργήσει τον έξτρα φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης, εάν θα πάψει να φορολογεί με τεκμήρια ακόμα και ανέργους και εάν θα μειώσει δραστικά τον ΕΝΦΙΑ. Πολύ φοβάμαι οτι το επιχείρημα του θα είναι πάλι το κλασικό: "δυστυχώς μας δέσμευσαν οι προηγούμενοι"!
  Grandma Γερτρούδη
  απάντηση912
   
   
  ΣΥΡΙΖΑ(νελ)ΛΗΤΕΣ, μέρα που περνάει δεν ξαναπεράνει!!! | 05/07/2018 10:42
  Θεωρώντας ότι θα διεξαχθούν ταυτόχρονα οι εθνικές εκλογές και οι ευρωεκλογές, την Κυριακή, 26-05-2019, τότε απομένουν στον άθλιο ψεύτη και αχρείο απατεώνα δέκα, (10), μήνες, δύο, (2), εβδομάδες και έξι, (6), ημέρες!!! Σε κάθε περίπτωση, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και μέρα που περνάει δεν θα ξαναπεράσει. Συνεπώς, οι υπολειπόμενες ημέρες διακυβέρνησης της πατρίδας μας από τους πανάθλιους ΣΥΡΙΖΑ(νελ)ΛΗΤΕΣ είναι πλέον μετρημένες!!!
  Νικόδημος
  απάντηση2011
   
   
  Απλά και σταράτα. | 05/07/2018 07:15
  Οι εθνικές εκλογές πλησιάζουν. Ο ίδιος και η οικογένειά μου έχουμε λάβει την απόφασή μας. Θα ψηφίσουμε τη Νέα Δημοκρατία. Για δύο σειρές λόγων. Η πρώτη σειρά αφορά το πρόγραμμά της, με το οποίο συμφωνούμε σε συντριπτικό ποσοστό. Η δεύτερη σειρά λόγων αφορά το γεγονός ότι είμαστε απολύτως αντίθετοι με τα "πεπραγμένα" της παρούσας συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ(νελ)ΛΗΤΩΝ, (των αχρείων ψευτών και των άθλιων απατεώνων). Συμπέρσσμα: Θα ψηφίσουμε τη Νέα Δημοκρατία και στους ΣΥΡΙΖΑ(νελ)ΛΗΤΕΣ θα το ρίξουμε μαύρο και δαγκωτό!!!
  Έλληνας
  απάντηση2014
   
   
  Tσίπρας τραγουδάει Καζαντζίδη. | 05/07/2018 06:43
  Κρύβω τον πόνο τον βαρύ μές της καρδιάς τα βάθη γιατί ξέρω θα χαρεί ο κόσμος αν το μάθει. Κι άν γελάω είναι ψέμα, η καρδιά μου στάζει αίμα. Σαν θεατρίνος χαίρομαι και ψεύτικα γελάω,μέσα στα στήθια καίγομαι μα δεν το μαρτυράω... Μέσα στο γέλιο το πικρό τον στεναγμό μου κρύβω και με παράπονο πικρό "από του Μαξίμου με τις κλωτσιές θα φύγω". Αααχ!.
  Volos
  απάντηση2710
   
   
  'Οταν με φιλάς στα χείλη, πως να μείνουμε δυό φίλοι;;; | 05/07/2018 06:41
  'Οπως δηλώνει εμφατικά ο τίτλος του σχολίου μου, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι εφόσον με προκαλείς σεξουαλικά θα σου τον "σφυρίξω". Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει με την πανάθλια συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ(νελ)ΛΗΤΩΝ... Αφού ξεπουλάς την Μακεδονία μας. μου περικόπτεις την σύνταξη, μου επιβάλλεις πρόσθετο φόρο μειώνοντας το αφορολόγητο όριο, μου αυξάνεις τον 'Ενφια, (μέσω αναπροσαρμογής των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων), δεν μου αναγνωρίζεις έκπτωση από την φορολογία των ιατρικών δαπανών, θέλει πολλή φιλοσοφία για να αντιληφθείς ότι στις αμέσως επόμενες εθνικές εκλογές θα σου τον «σφυρίξω» ψηφίζοντας τη Νέα Δημοκρατία με χέρια και με πόδια;;;
  Σφυρίζων κλέφτικα
  απάντηση1710
   
   
  Tσίπρας, όμηρος του παρελθόντος του. | 05/07/2018 06:40
  Σέ καμία περίπτωση ο Τσίπρας δεν θα χρεωνόταν το βάρος του διορισμού ανίκανων χωρίς προσόντα.Το Προσόν τραμπούκος, που έδερναν πολιτικούς αντιπάλους απαξιώνοντάς τους, οι δράσεις πεζοδρομίου, οι μολότοφ, το κάψιμο, η διάλυση ομιλιών αντιπάλων, το πεζοδρόμιο,εξαγοράζονται σήμερα έναντι της σιωπής τους.Όχι ότι έχουν και καλύτερους!.
  Volos
  απάντηση2810
   
   
  ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ αριστερά!!! | 05/07/2018 06:37
  ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ απατεώνες, ψεύτες, αλήτες, προδότες, τυχοδιώκτες. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ αριστερά!!!
  Γιώργος
  απάντηση269
   
   
  Μαύρο, κατάμαυρο, πίσσα και δαγκωτό παντού... | 05/07/2018 06:36
  Στις αμέσως επόμενες εθνικές εκλογές εγώ και η οικογένειά μου θα ψηφίσουμε τη Νέα Δημοκρατία, με χέρια και με πόδια. Στον τσίπρα και το αχρείο σκυλολόϊ του σύριζα θα το ρίξουμε μαύρο, κατάμαυρο, πίσσα και δαγκωτό παντού...
  Οικογενειάρχης
  απάντηση189
   
   
  Γιατί το κουράζουμε άσκοπα;;; | 05/07/2018 06:35
  Οποτεδήποτε γίνουν οι εθνικές εκλογές, (δηλαδή, είτε τον Οκτώβριο 2018, (σε τρεισίμισυ, (3,5), μήνες), είτε τον Ιανουάριο 2019, (σε ΛΙΓΟΤΕΡΟ από επτά, (7), μήνες), είτε τον Μάϊο 2019, (σε δεκάμισυ, (10,5), μήνες, (ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές)), το αποτέλεσμά τους είναι ήδη γνωστό. Η Νέα Δημοκρατία θα θριαμβεύσει και ο Σύριζα θα συντριβεί. Γιατί το κουράζουμε άσκοπα;;;
  Δημήτρης
  απάντηση179
   
   
  Νέα Δημοκρατία 36 % - 38 %, Σύριζα 20 % - 22 %, Χρυσή Αυγή 10 % - 11%... | 05/07/2018 06:32
  Στους κύκλους των δημοσκόπων έχει διαμορφωθεί η άποψη ότι τα αποτελέσματα των προσεχών εθνικών εκλογών, (οποτεδήποτε και εάν γίνουν...), έχουν ήδη διαφανεί. Νέα Δημοκρατία και Σύριζα θα συγκεντρώσουν το 60 % των ψήφων περίπου και η Χρυσή Αυγή θα παραμείνει το τρίτο σε δύναμη κόμμα. Η κατανομή θα είνα: Νέα Δημοκρατία 36-38 %, Σύριζα 20 % - 22 %., Χρυσή Αυγή 10 % - 11%...
  Δημοσκόπος
  απάντηση149
   
   
  Περί απατεώνων... | 05/07/2018 06:30
  "Κατά τραγική σύμπτωση η ρύθμιση του χρέους με μεθόδους ΣΥΡΙΖΑ συνέπεσε με τη φυλάκιση του ανθρώπου που πρώτος εισήγαγε τις μεθόδους ΣΥΡΙΖΑ για τη ρύθμιση του χρέους. Του Αρτέμη Σώρρα. Πράγμα που σημαίνει ότι η Ιστορία είναι άδικη. Με οικονομικές δοξασίες και πολιτική σοβαρότητα ανάλογες του Σώρρα κάποιοι έγιναν πρωθυπουργοί, υπουργοί και παραγονταραίοι. Αντιθέτως, ο ίδιος ο Σώρρας θεωρήθηκε απατεώνας και πέρασε τα κάγκελα της φυλακής. Η μία εξήγηση είναι ότι τελικά αυτό που ξεχωρίζει τον επιτυχημένο απατεώνα από τον αποτυχημένο απατεώνα είναι τα κάγκελα της φυλακής. Η άλλη προκύπτει από μια παράφραση του Ζαν-Φρανσουά Καν: Επιτυχημένος απατεώνας είναι ένας αποτυχημένος απατεώνας που ψηφίστηκε στις εκλογές".
  Αλιεύς ενδιαφερόντων σχολίων
  απάντηση118
   
   
  Μετράνε αντίστροφα οι ΣΥΡΙΖΑ(νελ)ΛΗΤΕΣ. | 05/07/2018 06:28
  Πλέον έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποβολή των ΣΥΡΙΖΑ(νελ)ΛΗΤΩΝ από τη εξουσία μέσω της συντριπτικής ήττας την οποία θα υποστούν στις εθνικές εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν την Κυριακή, 26-05-2019, (ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές) ή την Κυριακή, 21-10-2018. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο ίδιος και η οικογένειά μου θα ψηφίσουμε τη Νέα Δημοκρατία, "σφυρίζοντάς τον" στους πανάθλιους ψεύτες και αχρείους απατεώνες.
  Πέτρος
  απάντηση1511
   
   
  Δέκα, (10), μήνες και είκοσι, (20), ημέρες απομένουν στον αχρείο απατεώνα... | 05/07/2018 06:27
  Θεωρώντας ότι θα διεξαχθούν ταυτόχρονα οι εθνικές εκλογές και οι ευρωεκλογές, την Κυριακή, 26-05-2019, τότε απομένουν στον αχρείο απατεώνα δέκα, (10), μήνες και είκοσι, (20), ημέρες!!!
  Νικήτας
  απάντηση138
   
   
  Σήμερα, (05-07-2018), πόσο απέχουμε από τις πιθανές ημερομηνίες εκλογών; | 05/07/2018 06:25
  Εάν οι εθνικές εκλογές γίνουν την 21-10-2018, απέχουμε εκατόν επτά, (107, ημέρες από σήμερα. Εάν οι εθνικές εκλογές γίνουν την 26-05-2019, (ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές), απέχουμε τριακόσιες είκοσι τέσσερις, (324), ημέρες από σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και μέρα που περνάει δεν θα ξαναπεράσει. Συνεπώς, οι υπολειπόμενες ημέρες διακυβέρνησης της πατρίδας μας από τους πανάθλιους ΣΥΡΙΖΑ(νελ)ΛΗΤΕΣ είναι πλέον μετρημένες!!!
  Γιώργος
  απάντηση139