από metereologos.gr
Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018
 
 

Εθνομηδενιστές και αριστερόστροφος φασισμός

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Ήταν με γεωμετρική ακρίβεια βέβαιο, ότι ο νεφεληγερέτης, ολύμπιος Μίκης Θεοδωράκης, ως τιμητικά επιλεγμένος κεντρικός ομιλητής στο προχτεσινό συνταρακτικό παλλαϊκό συλλαλητήριο της Πλατείας Συντάγματος, θα άνοιγε διάπλατα ένα δρόμο, για απομυθοποίηση του κάθε νοθευτή και βιαστή της λαϊκής κυριαρχίας, πολλώ δε μάλλον, όταν τα τυχοδιωκτικά αυτά στοιχεία κρύβονται πίσω από τις μάσκες μιας «Αριστεράς», με το απατηλό εφεύρημα των «ηθικών πλεονεκτημάτων» της…

Ο Μίκης απέδειξε, για μιαν ακόμη φορά, ότι είναι ένας παγκόσμιας εμβέλειας μουσικοσυνθέτης, αλλά και ένας ευφυής, ευρυμαθέστατος διανοούμενος και μαχητικός πολιτικός. Με την ίδια άνεση που συνθέτει στο πεντάγραμμο, χειρίζεται και το λόγο μιας ανεπανάληπτης σε λεκτικό και εκφραστικό πλούτο γλώσσας, όπως η ελληνική. Και αυτό επιβεβαιώνεται, από τις λέξεις «εθνομηδενιστές» και «αριστερόστροφος φασισμός», με τις οποίες εστόλισε με γλωσσοπλαστική μαεστρία, τη σημερινή κυβερνώσα μειοψηφία…

Οι μεν «εθνομηδενιστές» είναι ακριβώς αυτοί οι καθ’ έξιν και κατ’ επάγγελμα υβριστές βαθύτατα δημοκρατικών «μη ημετέρων» Ελλήνων που τους αποκαλούν θρασύτατα «ακροδεξιούς, εθνικιστές και εθνοκαπήλους». Είναι αυτοί ακριβώς οι βάναυσα υβριζόμενοι, ακέραιοι πατριώτες και δημοκράτες, που δεν παίζουν στα ζάρια την αξιοπρέπεια ενός λαού, αλλά και την ακεραιότητα της γης, που επάξια τους ανήκει, όπως δυστυχώς σήμερα πράττουν, βυσοδομούντες, οι αναίσχυντοι υβριστές τους, πίσω από τις πλάτες του λαού και της αντιπολίτευσης.

Ο δε «αριστερόστροφος φασισμός», δεν είναι άλλο τι παρά η με κοινοβουλευτικό μανδύα εκκολαπτόμενη δικτατορία.
Αναφορικά τώρα με την μάλλον αδιέξοδη και ανιαρή διελκυστίνδα, μεταξύ Σκοπίων και Αθήνας, για την επίμαχη ονομασία «Μακεδονία», για την οποία μίλησε διεξοδικά ο Μίκης, ο ελληνικός λαός, σε ποσοστό άνω του 70%, απορρίπτει ασυζητητί τη λέξη «Μακεδονία», είτε ατόφια, είτε σύνθετη, με γεωγραφικούς ή άλλους προσδιορισμούς, προς χρήσιν, από την τω όντι εθνοκαπηλική ηγεσία της ΠΓΔΜ.

Το αμάχητο επιχείρημα αυτής της απόρριψης, από τους Έλληνες πατριώτες, είναι ότι η χρήση παρόμοιων, εξ υφαρπαγής ονομασιών, θα ανοίγει διαρκώς κερκόπορτες, για τους άπληστους σφετεριστές των ελληνικών αξιών και αλυτρωτικούς βόρειους γείτονές μας.

Ο Μίκης Θεοδωράκης ξεκαθάρισε, κατά τον εναργέστερο τρόπο, στην προχτεσινή του ομιλία, ότι η ήδη εκπεφρασμένη δημοσκοπική θέληση του ελληνικού λαού, για ολοκληρωτική απάλειψη της λέξης «Μακεδονία», από τη νέα ονομασία της ΠΓΔΜ, θα τελεσφορήσει μόνον με συναπόφαση των δυνάμεων του ελληνικού κοινοβουλίου. Σε περίπτωση διαφωνίας, ο ελληνικός λαός να προσφύγει στο υπέρτατο όπλο της λαϊκής κυριαρχίας. Δηλαδή στο Δημοψήφισμα!
Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση του συνταγματολόγου Γ. Κασιμάτη, που επικαλέσθηκε στην προχθεσινή συγκέντρωση την εφαρμογή του ακροτελεύτιου άρθρου 120 του σημερινού Συντάγματος, που μας παραπέμπει στο θρυλικό 114 του Συντάγματος του 1952. Μια διάταξη που τάραξε από το βυθό τα λιμνάζοντα νερά του τότε αστυνομικού κράτους.

Παραλείψεις

1. Η διεύθυνση της ΕΛΑΣ θα όφειλε να δείξει ένα σοβαρότερο πρόσωπο στην εκτίμησή της για το απρόσμενο πλήθος των διαδηλωτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

2. Οι καταγέλαστες ανακοινώσεις του Έλληνα ΥΠΕΞ, του Γραφείου του Πρωθυπουργού και του ανεκδιήγητου κυβερνητικού εκπροσώπου με την αποσιώπηση του πλήθους, του πάθους, αλλά και του υψηλού επιπέδου υποδειγματικής συμπεριφοράς των διαδηλωτών του Συντάγματος, από όλες σχεδόν τις ηπείρους του πλανήτη, το μόνο που μαρτυρούν είναι 1) η περιφρόνηση της νοημοσύνης του ελληνικού λαού και των Ελλήνων της διασποράς, 2) ο πανικός για την κατάρρευση του μύθου των «ηθικών πλεονεκτημάτων» μιας κυβερνώσας ψευδοαριστεράς, με ολιγαρχικό πολιτικό DNA.

3. Οι διοργανωτές του ιστορικού και ανεπανάληπτου συλλαλητηρίου του Συντάγματος, παρέλειψαν α) Να χρησιμοποιήσουν drones για την αναμετάδοση από ψηλά του όγκου του συλλαλητηρίου, β) να αναθέσουν στον Τάσο Μπρισίμ, ή σε άλλον αντάξιο συνάδελφό του, την τηλεοπτική επιμέλεια του γεγονότος. Όμως, ας μη βιαζόμαστε, ήδη άνοιξε ο δρόμος για την απομυθοποίηση των παραχαρακτών της Ιστορίας και των δεσμωτών ενός καλύτερου μέλλοντος για τον ευκολόπιστο και χιλιοπροδομένο αυτό λαό. Το έργο αυτό θα έχει οπωσδήποτε και συνέχειες, με απρόσμενες εκπλήξεις…

Μνήμες του ’60

Με τον αδιαπραγμάτευτο φλογερό δημοκρατικό πατριώτη Μίκη, με συνδέει παλαιά φιλία και αμοιβαία εκτίμηση, που χρονολογείται από το 1986, όταν μου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο βιβλίο μου, με τίτλο «Μίκης Θεοδωράκης-Κρυμμένες αλήθειες» (Εκδόσεις Επικαιρότητα 1986). Όμως, η βαθειά πίστη μου, για την ανεκτίμητη αξία αυτού του ανθρώπου, χρονολογείται από τα φοιτητικά μου χρόνια, στη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Δεκαετία ’60).

Ήταν η εποχή μιας δημεγερτικής, προοδευτικής πολιτικής και πολιτιστικής Άνοιξης, στην οποία ο Μίκης διεδραμάτισε κυρίαρχο ρόλο, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Η φοιτητική Γενιά του 1-1-4 του χρωστά ευγνωμοσύνη, γιατί με την έντονη πολιτική δράση του, αλλά και τη μελοποίηση της ποίησης κορυφαίων Ελλήνων ποιητών, (Γιάννης Ρίτσος, Κώστας Βάρναλης, Άγγελος Σικελιανός, Νίκος Καζαντζάκης, Μιχάλης Κατσαρός, Ιάκωβος Καμπανέλλης, Οδυσσέας Ελύτης, Βασίλης Ρώτας, Δημήτρης Χριστοδούλου, Γιώργος Σεφέρης, Τάσος Λειβαδίτης κ.α.), μας άνοιξε το δρόμο για τον εμπλουτισμό του προοδευτικού φοιτητικού κινήματος, με μια πλούσια και πολύπλευρη πολιτιστική δράση.

Χαίρε Μίκη!


Γνώμες περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (46)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
   
  Προς Θεόδωρον Αντωνιάδη | 08/02/2018 16:02
  Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν ψάχνουν για σχοινί, ορθή η λέξη "κατάντια". Σας προσδιορίζει όπως και οι ομάδες αίματος ή και το γενετικό σας υλικό με τη σφραγίδα "αριστερόστροφος φασισμός". Μη προκαλείτε άλλο διότι θα παραφρονήσετε και θα σας λοιδορούν σαν τον "τρελλό του χωριού".
  Θ.Π. Νοσηλευτής Δρομοκαϊτείου
  απάντηση60
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Απάντηση σε Θεόδ. Αντωνιάδη | 08/02/2018 15:54
  Σαλτάρατε τελείωςαπό το παλλαϊκό συλλαλητηριο της Κυριακής. Τρέχετε και δεν προλαβαίνετε. Όσο για τα.."αντικειμενικά" προπαγανδιστικά όργανα (Αυγή=ακριβές αντίγραφο της εφημερίδας Ζέρι ι πόπουλιτ του Χότζα και Εφημερίδα Συντακτών= ακριβές αντίγραφον της "Αυριανής") ο κόσμος άρχισε να διασκεδάζει μαζί σας. Αναστήθηκε στα διόμισυ χρόνια της πορείας σας, το χοιροστάσιο του Ταύρου.
  Ανέστης
  απάντηση102
   
   
   
  κατάντια | 07/02/2018 15:42
  Αυτό είναι πράγματι η προσωποποίηση της απόλυτης κατάντιας, να παίρνεις εύσημα από τον κ. Π. Μακρή ! Εύγε και στους δυο σας, άξιοι οι μισθοί σας ! Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
  Θεόδωρος Αντωνιάδης
  απάντηση313
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  Προς VASILI ZAITZEF....Σχετικα Ασχετο αλλα σχετικο.. | 06/02/2018 16:00
  Για να δουμε ρε φιλαρακο αν εχεις τα κοτσια να απαντησεις σε δυο τρεις ερωτησεις... 1, εισαι φοιτητης? γιατι εαν εισαι δεν ειναι λογικο να εισαι αναρχικος δεδομενου οτι σπουδαζεις για να βρεις αυριο μια δουλεια στο συστημα... 2. ποιος σε τρεφει ?. γιατι η σε τρεφουν οι γονιοι σου η δουλευεις η κανεις πιατσα στο βοτανικο που σημαινει παλι οτι δεν εισαι αναρχικος λογω συστημικων δεδομενων... 3. Διαβαζεις βιβλια? παλι δεν εισαι αναρχικος γιατι ακολουθης αρχες και ιδεες που εχουν γραψει αλλοι αλλα οχι εσυ. 4. πιστευεις οτι 1 1 = 2? παλι δεν εισαι αναρχικος γιατι πιστευεις σε μαθηματικες αρχες. 5. εχεις κανει ερωτα ποτε σου με ετεροφυλο ατομο? εαν ναι δεν εισαι αναρχικος αυτο το κανουν ολοι...
  ο γνωστος ιχθυοπωλης, με μυαλο ομως, οχι καναβουρι
  απάντηση123
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Περι συλλαλητηρίου | 06/02/2018 14:15
  Περιέργως για τον κ Κασιμάτη τηρείται σιγή..Η αλήθεια είναι ότι ο λόγος του Μίκη ήταν επιθετικός και ως θεωρούμενος δικός τους Πόνεσε παρα Πολύ... Ο Κασιμάτης όμως έσφαζε με το ...βαμβάκι. Ένα από τα πολλά λάθη των συριζαίων πολιτικών ήταν 1. που επιτέθηκαν στους ομιλητές. 2. Στους συμμετέχοντες. Αγνοούν ότι όποιος πήγε στο συλλαλητήριο σφραγίστηκε κατά κάποιον τρόπο ώς πατριώτης με βιώματα και εμπειρία, οι προσερχόμενοι δεν ήταν δυνατόν να σφραγίσουν το συλλαλητήριο ως χαζοχαρούμενα εθνίκια όπως θέλει ο σύριζα να τους παρουσιάζει 3.Η αμφισβήτηση τ αριθμού, όταν όλα μαζί τα κόμματα ΔΕΝ συγκεντρώνουν τέτοιον όγκο 4. Το ηλίθιο δώρο προς την ακροδεξιά ενώ όλοι γνωρίζουν ότι ο λόγος της συγκέντρωσης ήταν υπερκομματικός - εθνικοπατριωτικός (Μακεδονία) 5.Η ατιμία περί την Ονοματοδοσία κ η ακολουθούμενη Μεθόδευση 6. Η ξεδιάντροπη νοοτροπία περί της συνέχισης της διαπραγμάτευσης (σαν να μην τρέχει τίποτα) 7.Η λύση μπορεί να έρθει από τα Σκόπια με τη μορφή της άρνησης να εκτεθούν δημοσίως εδώ κ τώρα όπως εκβιάζει ο κΚοτζιάς 8.Πιθανός 2ος ελιγμός τσίπρα: Η προκήρυξη δημοψηφίσματος είναι το τελευταίο χαρτί < αποθανέτω ομού μετά των άλλων > εγκλωβίζοντας όλο το πολιτικό φάσμα που τώρα επιτίθεται με αλλαλαγμούς ενώ θυμόμαστε πολύ καλά λίγες ημέρες πρίν τί έλεγαν...9 Με την Novartis απλά γελάμε.
  A.Katsikis
  απάντηση145
   
   
   
  πατριώτης διεθνιστής αλλά όχι αριστερόστροφοςεθνομηδενιστής φασίστας | 06/02/2018 11:46
  Αυτό σημαίνει νάχεις τη Μούσα με το μέρος σου, να πετάς 5 λέξεις, να αλληλοαναιρούνται αυτές σε κάθε μεταξύ τους δυνατό συνδυασμό, και το πλήθος να αλαλάζει εκστασιασμένο! Και μαζί κι ο Μακρής!.. Μάγος είσαι ρε Μίκη! Μάγος είσαι και μας το κρύβεις! Και σε είχα για σκέτο ταχυδακτυλουργό που έπεισες τον λαό ότι το χελιδόνι είναι μόνο ένα, ότι στην Ελλάδα η άνοιξη δεν είναι τζάμπα, ενώ ο ήλιος θα γυρίσει όταν θα ρίξουμε δουλειά πολλή! Σήμερα δουλέψαμε μάλλον!... Κάτι ήξερες όταν σακάτευες τον Σεφέρη αντιστρέφοντας το νόημα, σιγά μη μας άφηνες να καταλάβουμε ότι το λάθος ήταν στη χαρά, την πνοή, τους φόβους και το πάθος!... Και πήραμε τη ζωή μας λάθος! Και τόκανες εσύ μεγάλε Μάγε των Ζουλού!
  νικ
  απάντηση1224
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  Χαιρε Μικη | 06/02/2018 09:35
  Αυτο μονο φτανει... Παλης ξεκινημα νεοι αγωνες ........ οχι τοσο για την Ελληνικοτατη Μακεδονια μας που ειναι σιγουρο ποιος κανη κουμαντο (ο Ελληνικος λαος) αλλα για να φυγει το καρκινωμα του αριστερου φασισμου απο την χωρα μας. 114/120... η τηρισις του παροντος συνταγματος επαφιεται στον πατριωτισμο των ελληνων.
  Γιωργος Συνοδινος
  απάντηση2510
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  Αριστερο-Δεξιός εθνολαϊκισμός | 06/02/2018 09:22
  Πολύ ενδιαφέροντα είναι τα ευρήματα της έρευνας που πραγματοποίησε η ΚΑΠΑ Research στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό καθώς και η σύγκριση αυτών με αυτά αντίστοιχης έρευνας για τους Αγανακτισμένους της πλατείας το 2011 για το «Βήμα» και είχε δημοσιευτεί τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς. Τα ευρήματα δείχνουν ένα δεξιόστροφο πλήθος το οποίο συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα για να διαδηλώσει κατά του ονόματος «Μακεδονία» με οποιαδήποτε μορφή, στο νέο όνομα της πΓΔΜ, που μπορεί να προκύψει από την διαπραγμάτευση της κυβέρνησης της Αθήνας με αυτή των Σκοπίων υπό την εποπτεία του ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ κ. ....
  Δυο όψεις του νομίσματος
  απάντηση1017
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ | 06/02/2018 09:19
  Το άρθρο σας αποτελεί συνέχεια του παραληρήματος εθνικοφροσύνης του 90χρονου "νεφεληγερέτη". Αυτού που ο λόγος του, όπως θα μάθατε κ. Μακρή, συγκλόνισε τον αρχιναζί Κασιδιάρη και τον περήφανο γιό του αρχιβασανιστή της Μακρονήσου Σκαλούμπακα. Αυτό ήταν το κοινό του "νεφεληγερέτη" Μίκη, ο οποίος διέγραψε μονομιάς την ιστορία του και βυθίστηκε στο εθνικό βούρκο της Πλατείας Συντάγματος. Επίσης κ. Μακρή πρέπει να ξέρετε ότι, η φασιστοσύναξη της 4/2 δεν πλησίασε ούτε κατά διάνοια τις μεγαλειώδεις αντιμνημονιακές διαδηλώσεις του 2011 - 2012 και ειδικά εκέινη της 12/2/2012 όπου ο λαός συγκρούσθηκε με το βαθύ κράτος του νεοφιλελευθερισμού και ας μην κέρδισε κάτι στο τέλος.
  ΝΙΚΟΛΑΣ
  απάντηση1142
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Βοήθησε,όσο κανένας άλλος, στην πασοκοποιηση της κοινωνίας μας. | 06/02/2018 09:06
  Όχι μονο! ...μας άνοιξε το δρόμο για τον εμπλουτισμό του προοδευτικού φοιτητικού κινήματος. Αλλα έστρωσε και το χαλί στον μεγάλο μας ηγέτη.
  φανουρης
  απάντηση138
   
   
   
  Εύγε σας κύριε Μακρή! | 06/02/2018 08:53
  Εύγε σας κύριε Μακρή! Ο λόγος σας καθαρός και πατριωτικός, μελωδία μέσα στην παραφωνία του καιρού μας, χαίρομαι να σε διαβάζω γιατί μέσα στον λόγο σου βλέπω ότι δεν χάθηκαν όλα, υπάρχεις εσύ, ο Μίκης και τόσοι άλλοι Έλληνες μαχητές!
  Zaglos
  απάντηση2210
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  ᾽Ερυθροὶ φασίστες,μισέλληνες,προπύργιον τοῦ πανσλαυισμοῦ ! | 06/02/2018 08:08
  Αὐτὴ ὑπῆρξεν ἡ ῾Ελληνικὴ ἀριστερὰ, εἰς τὴν αἱμοσταγῆ πορείαν της διαμέσου τῆς ῾Ελληνικῆς ἱστορίας,τῶν τελευταίων ἑκατὸ ἐτῶν.Αὐτὸ κατήγγειλεν ἀγωνιωδῶς ὁ μέγας ἀγωνιστὴς τοῦ ῾Ελληνισμοῦ Μίκης Θεοδωράκης. Αὐτὰ ποὺ ὑπέστη ὁ ἲδιος καὶ ἡ ἀγαπημένη Πατρίς του ἀπὸ τὴν ἐρυθρὰν λαίλαπα,τὴν πλέον ἐπικίνδυνον καὶ ὓπουλον μορφὴν φασισμοῦ.Τούς ἐθνικῶς ἐπικινδύνους τύπους ποὺ παρεπλάνησαν τὸν Λαόν καὶ ἐκάθισαν εἰς τὸν σβέρκον του,ὁμοῦ μετὰ τοῦ ποινικοῦ καὶ πολιτικοῦ ὑποκόσμου,τὰ τάγματα ἐφόδου των,ποὺ τρομοκρατεῖ ἀσύδοτος,σκοτώνει,κατακαίει,ῥημάζει τὴν λατρευτήν πατρίδαν μας,ἐτόλμησεν νὰ βιαιοπραγήσῃ καὶ ἐναντίον αὐτοῦ τούτου τοῦ ἰδίου!Δὲν θέλουν νὰ ὑπερασπισθοῦν τὴν ἱερὰν Μακεδονίαν μας,οὐαί !!!
  ᾽Ιατρός,Γεώργιος Ν.Βασιλειάδης
  απάντηση277
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Tα μπερδεύουν | 06/02/2018 07:18
  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Τζανακόπουλος έριξε νερό στο μεθυστικό του κρασάκι και παραδέχεται ότι το συλλαλητήριο ήταν πολύ μεγάλο και με σαφέστατα μηνύματα. Ο υπουργός Τόσκας επιβραβεύει την βλακώδη καταμέτρηση του πλήθους από την Αστυνομία. Πάρε μυαλά για να σοβατίσεις τον τρύπιο τοίχο της Κουμουνδούρου.
  Κ.Α. Οικοδόμος
  απάντηση282
   
   
  Το μήνυμα | 06/02/2018 07:10
  Το μήνυμα της ελληνικής λαοθάλασσας του Συντάγματος αλλά και του βασικού εκφραστή αυτού του πλήθους Μίκη Θεοδωράκη ήταν ένα και μόνο: ΟΧΙ στο όνομα Μακεδονία, υπό οιανδήποτε απλή ή σύνθετη μορφή, για τους σφετεριστές των πατριωτικών μας αξιών, Σκοπιανούς! ΄Οσοι σώφρονες ενδεχομένως υπάρχουν ακόμη στον ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να εναρμονιστούν με το μήνυμα αυτό. Το ίδιο ισχύει και για το σύνολο των δυνάμεων της αντιπολίτευσης.΄Ολα τα άλλα εξομοιώνονται με ακαταμάχητα μικρόβια σ' ένα υγιέστατο οργανισμό, που πρέπει το ταχύτερο να εξολοθρευτούν.
  Θ.Π. Δράμα
  απάντηση205
   
   
  Συγχαρητήρια | 06/02/2018 06:56
  Εντιμότατη η αναφορά σας στην πολύπλευρη κοινωνικο-πολιτική και πολιτιστική δράση του Μίκη. Τέτοιες προσωπικότητες, αγαπητέ κύριε Μακρή, χαλάνε την πιάτσα της γιαλαντζί Συριζαϊκής ψευδοαριστεράς, η οποία τείνει να εξισωθεί με τις μαφιόζικες πλιατσικολογικές συμμορίες της Σικελίας. Πάντως συγχαρητήρια για το άρθρο σας που ανατέμνει τη σαπίλα του ΣΥΡΙΖΑ.
  Χρήστος Π. Βόλος
  απάντηση264
   
   
  Ναζιστικές μέθοδοι | 06/02/2018 06:49
  Ο Μίκης δεν πρέπει να σβύσει τις βρισιές που έγραψαν τα όργανα του φιλοσυριζαϊκού παρακράτους στο σπίτι του. Να παραμείνουν ως ένα μνημείο της ψευδοριζοσπαστικής αλητείας του ΣΥΡΙΖΑ! Αυτές οι πράξεις μας θυμίζουν την εβραϊκή πενταλφα με την οποία σημάδευαν τα καθάρματα του ναζισμού τα σπίτια και τα μαγαζιά των εβραίων.
  Aβραάμ Μπεναρόγια
  απάντηση315
   
   
   
  Ξεφτίλα | 06/02/2018 06:42
  Χειρότερη ξεφτίλα δεν υπάρχει από εκείνη με τα φρικιά των Εξαρχείων να εγκαταλείπουν έντρομα τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου στην προχθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση. Γεια στο στόμα σου Μίκη που στόλισες δεόντως στον μνημειώδη λόγο σου, αυτούς τους δειλούς αρχιτεμπέλαρους χασισοπότες και παρασκευαστές εκρηκτικών.
  Δ.Κων-Παρ.Δεκ.Φοιτητές της Φιλοσοφικής
  απάντηση296
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Συντριπτικό κάταγμα | 06/02/2018 06:35
  Ο Μίκης επέφερε συντριπτικό, αθεράπευτο κάταγμα στον θνησιμαίο κορμό του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ρεζιλεύει ο,τι καλό ενδεχομένως πρόλαβαν να δημιουργήσουν ή να διαφυλάξουν οι εναπομείναντες τελευταίοι αριστεροί δημοκράτες της προδικτατορικής ΕΔΑ.
  Αβραάμ Μπεναρόγια
  απάντηση242
   
   
   
  Φασισμός με αριστερό μανδύα | 06/02/2018 06:29
  Την Κυριακή η φασίζουσα αριστερά που μας κυβερνάει παρέδωσε όλα τα όπλα της. Είδε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους χωρίς μπαχαλάκηδες να κάνουν συλλαλητήριο με μουσική υπόκρουση και ομιλία Θεοδωράκη και αυτή όχι μόνο να μην συμμετέχει αλλά και να είναι αντίθετη. Η φασίζουσα αριστερά είναι η αριστερά του ψεύδους, του λαϊκισμού, της αναξιοκρατίας, της καλοπέρασης των δικών μας, των πάσης φύσεως παρανομούντων κλπ. Βρίσκεται κοντά στο πολιτικό της τέλος
  ΧΒ
  απάντηση323
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων