Αντί να βρισκόμαστε στο διεθνές προσκήνιο για εξαγωγές προϊόντων και υπηρεσιών, η Ελλάδα βρίσκεται στο στόχαστρο της κοινής γνώμης για την εξαγωγή τρομοκρατίας…Οι επιστολές – βόμβες στον Σόϊμπλε και το ΔΝΤ είναι ότι χειρότερο, για μια χώρα που μαστίζεται εσωτερικά από την αβεβαιότητα και αναζητεί με κάθε τρόπο συμμάχους μήπως και μπορέσει να σταθεί στα πόδια της.

Οι ανεγκέφαλες ομαδούλες και οι καθοδηγητές τους που νομίζουν ότι κάνουν την επανάσταση τους στοχοποιώντας με μεθόδους μαφίας όσους έχουν αναγορευθεί εχθροί μας από το εθνολαϊκισμό που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια,το μόνο που πετυχαίνουν, είναι να κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη θέση μας.

Η ανοχή στη βία και ο αντισυστημισμός που καλλιεργήθηκε στα χρόνια της κρίσης επιτρέπουν σε κάθε λογής άνθη να παίζουν, με τις βόμβες και τα όπλα διακινδυνεύοντας ανθρώπινες ζωές,για να παριστάνουν τους αυτόκλητους σωτήρες μας,αδιαφορώντας για τις συνέπειες που προκαλούν.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που το κάνουν.Κι εδώ δυστυχώς αποδεικνύεται για μια φορά ακόμα ,η ελαφρότητα και η ανεπάρκεια κρατικών υπηρεσιών και δημόσιων οργανισμών. Το πώς περνούν δηλαδή αυτά τα δέματα-βόμβες από τις αρμόδιες, υποτίθεται υπηρεσίες, χωρίς να παίρνει κανείς είδηση,είναι μια ακόμα απόδειξη του πόσο σοβαρό κράτος είμαστε.

Η ανοχή και το άσυλο σε κάθε λογής παραβατικότητα εν ονόματι μιας δήθεν ελευθερίας ,δημιουργεί το απαραίτητο υπέδαφος για να φυτρώσουν όλα αυτά τα άνθη του …επαναστατικού θεάματος.Από τη μια η απαξίωση της πολιτικής,από την άλλη οι παρενέργειες της κρίσης, έχουν επιτρέψει σε κάθε λογής ανεγκέφαλους να παίζουν με την ασφάλεια των πολιτών και να προκαλούν το διεθνή διασυρμό της χώρας.

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρακολουθεί άλλο ως θεατής αυτά τα φαινόμενα. Τα κινήματα στα οποία ομνύουν διάφορα στελέχη της ,δεν μπορεί να αποτελούν το άλλοθι για να μην κάνουν οι αρχές ασφαλείας τη δουλειά τους.Είναι υποχρέωση τους να προστατεύουν και την ασφάλεια των πολιτών και τις διεθνείς σχέσεις της χώρας.

TO BHMA