από metereologos.gr
Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018
 
 

Το Τάμα του Εθνους, η Ακρόπολη και ο Εγελος

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Οσοι από εμάς έχουμε πάψει να πιστεύουμε ότι η θεία Πρόνοια, ή το θείο Πνεύμα επεμβαίνει στα ανθρώπινα πράγματα και επηρεάζει τις βουλές των ανθρώπων, ειδικά των ευσεβών Ελλήνων, είναι καιρός να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας και να δούμε τα πράγματα καθαρότερα. Τα σημάδια που δείχνουν την αστοχία και την ασέβειά μας γίνονται καθημερινά όλο και ευκρινέστερα. Δείχνουν ότι η τύφλωσή μας επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα. Καλό λοιπόν είναι, έστω και σε αυτή την ύστατη ώρα, να μετανοήσουμε και να αποδεχτούμε επιτέλους ότι ο ανόητος ορθολογισμός (ας μου επιτραπεί το οξύμωρο) μάς έχει οδηγήσει σε δρόμους σκοτεινούς, σκολιούς, διαβολικούς. Εχουμε μπει για καλά στους δρόμους του Αντίχριστου. Μαράν αθά. Ο Κύριος εγγύς.

Για ποιον λόγο τα γράφω σήμερα όλα αυτά; Τα γράφω διότι τα σημάδια γύρω μας έχουν πυκνώσει. Επειδή, ενώ οι ουρανοί μάς στέλνουν συνεχώς φοβερούς οιωνούς, ενώ αυξάνουν τα σημάδια μιας επερχόμενης φρικιαστικής Αποκάλυψης, εδώ, ακριβώς στον ευλογημένο τόπο των ορθόδοξων ελλήνων χριστιανών, πολλοί από εμάς, παραπλανημένοι από έναν τάχατες πολιτικό ορθολογισμό, από μια τάχατες κυβερνητική λογική, ακολουθούμε δρόμους σκολιούς και επικίνδυνους. Πορευόμαστε προς τον όλεθρο όλοι μαζί. Κυβερνητικοί, αντιπολιτευτικοί, αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, κομμουνιστές, αριστεροκεντρώοι, δεξιοκεντρώοι, οικολόγοι. Στεκόμαστε μπροστά στο ορθάνοικτο στόμα του Θηρίου. Βρισκόμαστε μπροστά στο Σκότος που ετοιμάζεται να μας κάνει μια χαψιά.

Οι 18 Illuminati ευσεβείς

Ιδού όμως, Συνέλληνες, που η αγαθότης των Ουρανών πάλι φρόντισε για εμάς. Η ύστατη Αποκάλυψη μας φανερώθηκε πάλι εδώ και τώρα. Μας φανερώθηκε το σημάδι σε αυτές τις ημέρες που βρυχάται πάλι το Ευρωπαϊκό Θηρίο και ουρλιάζει το αντιχριστιανικό, ανθελληνικό ευρώ. Ευτυχώς, αδελφοί και αδελφές. Μέσα σε αυτό το σκότος και τη σκοτοδίνη μάς ήρθαν οι Κήρυκες, οι Οδηγοί. Μας φανερώθηκαν δεκαοκτώ Εκλεκτοί, Πεφωτισμένοι, 18 Illuminati ευσεβείς, Ελληνίδες και Ελληνες. Είδαν μέσα στο Σκότος το Φως. Είδαν μέσα στην παρακμή την επερχόμενη δόξα. Και ομίλησαν όπως μιλούν οι προφήτες. Καθαρά. Μίλησαν και μας είπαν πως πάμε όλοι κατά διαβόλου επειδή σχεδόν διακόσια τόσα χρόνια τώρα, αμνήμονες όντες, αχάριστοι όντες, ανευλαβή, ασεβή όντα, δεν έχουμε εκτελέσει το μεγάλο Τάμα. Ποιο Τάμα; Το μεγάλο ανεκπλήρωτο Τάμα του χριστεπώνυμου έθνους μας; Λησμονήσαμε την ανέγερση του Ναού του Σωτήρος.  Αυτά κάνουμε και γι' αυτό υποφέρουμε.

Ας καγχάσουν οι ανόσιοι ορθολογικοί. Ας γελάσουν οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης. Ας κοροϊδέψουν οι εραστές του ιστορικού υλισμού που σιτίζονται καθημερινά στο Μέγαρο Μαξίμου και πίνουν καφέ τρώγοντας κουλουράκια ή μασουλώντας πασατέμπο. Τρομάρα στους ξιπασμένους νεοφιλελεύθερους, τους επιλήσμονες παλαιονεοδημοκράτες. Μούντζα στα μούτρα των κεντρώων. Αριστεροκεντρώων και δεξιοκεντρώων.  Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι. Είτε καγχάσουν, είτε ξεκαγχάσουν: μία είναι η αλήθεια: ο Κύριος μίλησε πάλι. Τον άκουσαν με τα αφτιά τους και οι 18 Ιλουμινάτοι. Και μας το είπαν. Μας το μήνυσαν. Διά μέσου της Βουλής των ολόστραβων Ελλήνων. «Κάντε το Τάμα. Εκπληρώστε την Υπόσχεση»!

Αυτά μας είπαν. Καθαρά. Πεντακάθαρα. Οι δεκαοκτώ. Οι Ευσεβείς. Οι Ανελίτες, οι Ανεξάρτητοι και όσοι έτυχε Νουδουτικοί. Μας το είπαν καθαρά. Μας μίλησαν για το Τάμα. Και όχι μόνο αυτό. Σχεδόν μας έδειξαν, ως εν κατόπτρω, πού να ανεγερθεί το Τάμα.

Ηρθαν οι εχθροί ντυμένοι Gucci

Τις ημέρες, λοιπόν, εκείνες της Αποκάλυψης των Δεκαοκτώ, συνέβησαν πράγματα φοβερά και τρομερά. Ακριβώς αυτές τις ημέρες ήρθε ο Πονηρός, ο Σκοτεινός ντυμένος Gucci. Τι λέω; Ηρθε ο Πονηρός ξεβρακωμένος, κουνιστός, γυναικωτός. Ηρθαν οι εχθροί ντυμένοι Gucci (για να παραφράσω τον ποιητή). Και είπαν οι αντίχριστοι Γκουτσιανοί: «Να παραχωρήσετε την Ακρόπολη για μια επίδειξη. Για μια πασαρέλα. Για τις μοντέλες μας. Το άστρο του Gucci ήρθε και στάθηκε πάνω από τον βράχο της Ακρόπολης και έδειξε. Και μας είπε: Εδώ! Εδώ. This is the place, Gentlemen!».
Εφριξε η γη. Στάθηκε πάνω ψηλά στα ουράνια ο ήλιος ντροπιασμένος. Η θερμοκρασία έπεσε γύρω στους 5-6 βαθμούς Κελσίου. Ανέβηκαν τα μπρόκολα. Τα σπανάκια. Τα κουνουπίδια. Λόγω παγετού. Η τιμή των αμνοεριφίων είχε ήδη ανέβει προ πολλού. Μακριά, πέρα στα σκοτεινά δάση της αμαρτωλής Ευρώπης, το τρισκατάρατο κουαρτέτο βυσσοδομούσε. Βροντάει ο Σόιμπλε, αστράφτει ο Ντάισελμπλουμ. Φρίκη. Φρίκη, θάνατος, ερμιά.

Ακριβώς λοιπόν την ώρα που οι Γκουτσιάνοι ετοιμάζονταν να λερώσουν τον Ιερό Βράχο (τι πασατέμπος, Θεέ μου. Τι τσίχλα κολλημένη στα μάρμαρα), ακριβώς αυτήν την ίδια στιγμή οι δεκαοκτώ Αμωμοι, Ανελίτες, Ανεξάρτητοι και  Νουδουτικοί, ήρθαν ντυμένοι Ελληνες (Ελληνίδες) και είπαν: «Κάτω τα ξερά σας, βρώμικοι, αντίχριστοι λαοί της Ευρώπης. Σε αυτά εδώ τα μάρμαρα, κακή σκουριά δεν πιάνει. Αει να χαθείτε». Το ΚΟΥΣΚΟΥΣ άκουσε τη φωνή μέσα του. Και είπε, καθώς έβλεπε τις ξετσίπωτες φωτογραφίες μιας Nelly's τραβηγμένες εκεί πάνω στον Βράχο: «Ε όχι, ρε παιδιά. Μέχρις εδώ. Εδώ εχουμε προστατεύσει όλους, μα ΟΛΟΥΣ τους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας και θα δώσουμε τον Ιερό Βράχο στους Γκουτσιανούς;».

«Στον βράχο, αδελφοί μας, στον βράχο»

Αδελφοί μου, Ελληνες. Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Παρακαλώ ας μετανοήσουμε. Ας δούμε το φως των Ελλήνων Ιlluminati.  Και ας θυμηθούμε κάτι που όλο ξεχνούμε. Οτι αυτός ο Παρθενώνας των ειδωλολατρών ήρθε μια μέρα που έγινε ναός της χριστιανοσύνης. Της Παρθένας μας. Κατά τας πηγάς λοιπόν «η λατρεία της ειδωλολατρικής Αθηνάς έδωσε τη θέση της στη χριστιανή Παρθένο, τη Θεοτόκο, την Παναγία Αθηνιώτισσα». Ιδού αδερφοί. Ιδού το μόνο που πλέον μας απομένει. Αυτό το Τάμα δεν μπορεί να εκπληρωθεί επιτέλους; Για όνομα. Και ποιος άλλος τόπος καταλληλότερος υπάρχει από εκείνον τον Βράχο;  

Οι 18 Ιλουμινάτοι δεν το σκέφτηκαν. Ή, ίσως, το πιθανότερο, το σκέφτηκαν, αλλά από αιδώ δεν το είπαν. Αφησαν να μιλήσει το Πνεύμα. Οχι το Αγιο Πνεύμα, αλλά το πονηρό Πνεύμα (Geist) της ιστορίας του ευσεβούς Εγέλου, που, σύμφωνα με αυτόν, βρίσκεται πίσω από όλα. Αυτό το Πνεύμα βρίσκεται πίσω και από τους 18 Illuminati. Ισως δεν το γνωρίζουν, αλλά έτσι είναι. Οι δεκαοκτώ είναι η έκφραση του πονηρού πνεύματος της Ιστορίας. Δεν το ξέρουν, αλλά είναι όργανα του Πνεύματος. Είναι όργανα της άτεγκτης ιστορικής διαδικασίας. «Η θεία Πρόνοια (σύμφωνα με τον Εγελο) στέκεται απέναντι στον κόσμο και στην πορεία του με μια απόλυτη πονηριά. Ο Θεός επιτρέπει στους ανθρώπους να ενεργούν όπως τους αρέσει, σύμφωνα με τα πάθη τους και τα συμφέροντά τους, αλλά το αποτέλεσμα είναι η πραγμάτωση των δικών του προθέσεων. Αυτές οι προθέσεις διαφέρουν ριζικά από τους αρχικούς στόχους εκείνων τους οποίους Αυτός χρησιμοποίησε».

Οι Πεφωτισμένοι μίλησαν για το Τάμα. Δεν υπέδειξαν το μέρος. Αυτό το έκαναν (διά μέσου του Πονηρού Πνεύματος) οι Γκουτσιάνοι.

Ο κ. Γιώργης Γιατρομανωλάκης είναι ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών.


ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
Γνώμες περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (10)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Γιώργη, αγόρι μου, άθεος κι εσύ; | 23/02/2017 01:36
  Γιώργη, το άρθρο σου δεν διαβάζεται γιατί δεν κατέχεις το θέμα: Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένοι. Συνθηματική γλώσσα για να καλύψεις την άγνοιά σου, που ούτε οι μυημένοι δεν κατανοούν. Κρίμα τα τόσα χρόνια που έφαγες μελετώντας την Αρχαιοελληνική Γραμματεία. Μάλλον δεν σού προσέφεραν τίποτα...
  Παντελής Καμβουσιώρας
  απάντηση90
   
   
  ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΙ; | 21/02/2017 16:52
  Επί της ουσίας ίσως έχετε δίκιο, αλλά μάλλον δεν είχατε και πολύ όρεξη κε Καθηγητά όταν γράφατε αυτό το άρθρο. Από την αρχή φαινόταν που θα το πάτε. No suspense...
  Βαγγέλας
  απάντηση00
   
   
  ωραία ιδέα ! | 21/02/2017 14:33
  πως δεν το είχαμε σκεφτεί, εμείς οι Χριστιανοί, νωρίτερα ; να γκρεμιστεί ο Παρθενώνας και στη θέση του, να ανεγερθεί μεγαλοπρεπής Ναός, αφιερωμένος στον Σωτήρα και Λυτρωτή Χριστό ! μπράβο στον συντάκτη, για τις ιδέες, που μας δίνει (δεν κάνω πλάκα, σοβαρά μιλάω)
  Ανώνυμος / η
  απάντηση21
   
   
  ..PATRIS.. | 21/02/2017 12:38
  ..THRISKEIA..OIKOGENIA .. arhisan dialiontas tin oikogeneia.. tis meres mas prospathoun na dialisoun tin Hrisianosyni .. gia na dialysoun tin omorfi Ellada mas. Ekei.. ston Perivlepto ston Mystra (stekoun oloi kyklo .. miso metro apo to edafos einai oi teleutaioi stratiotes tou Palaiologou) THEIA PAREMVOLI Fotis Kontoglou (ponemeni romiosyni)
  ....
  απάντηση135
   
   
  Στη χωρα της ναφθαλινης | 21/02/2017 11:37
  "ήρθε ο Πονηρός, ο Σκοτεινός ντυμένος Gucci" - τελειο!
  Αντιψευτοπατριωτης
  απάντηση716
   
   
   
  Τι θέλετε να μας πείτε; | 21/02/2017 11:18
  Αν και λίαν ατάλαντο και κακογραμμένο το σημερινό σας άρθρο, δεν κατανοώ πώς εσείς, ως πρώην καθηγητής της Φιλοσοφική Σχολής θα μπορούσατε να δεχτείτε την παραχώρηση της Ακρόπολης στον Gucci για να μετατρέψει τον χώρο της ιεράς πομπής των Παναθηναίων σε πασαρέλα μόδας! Είχα χάσει μήπως κάποια μαθήματα παλαιότερα ως φοιτητής της Φιλοσοφικής;
  Εριχθόνιος
  απάντηση1913
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  παρ τ'αυγο και κουρευτο.. | 21/02/2017 10:04
  φαντασου αν αυτος που ειναι ''καθηγητης πανεπιστημιου''(τρομαρα του),γραφει τετοιες ασυναρτησιες,σε τι πνευματικο επιπεδο,που φτασαμε σαν κοινωνια..
  meirakion
  απάντηση2015
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων