Επί Τέλους το ποδόσφαιρο δείχνει να κατακτά τη θέση που του αξίζει στη σύγχρονη πολιτισμική ιστορία της Ελλάδας. Τρεις από τις τέσσερες μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες της πατρίδας μας, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι κατακτούν δια μέσου των Προέδρων τους και τις τρεις από τις τέσσερες ιδιωτικές τηλεοπτικές άδειες.

Δίπλα στον υπουργό μας τον κύριο Παππά που διαφεντεύει την κρατική ΕΡΤ, οι κύριοι Μαρινάκης, Αλαφούζος, και Σαββίδης αναλαμβάνουν τα ηνία της πολιτισμικής διαπαιδαγώγησης των απογόνων του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, του Σεφέρη και του Ελύτη.

Κι όλα αυτά χάρις στον επίπονο αγώνα των έντιμων αριστερών και των έντιμων δεξιών συμπολιτών μας υπό τη φωτισμένη ηγεσία των τιμονιέρηδων Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου.

Που προέταξαν τα στήθη τους στην αδιαφάνεια και στη διαπλοκή και με τη σοφή καθοδήγηση του έμπειρου από την υπόθεση Κοσκωτά νομικού συμβούλου του κράτους Γιάννη Μαντζουράνη κατόρθωσαν το ακατόρθωτο.

Η έτερη μεγάλη ομάδα της πατρίδας, η ΑΕΚ, μπορεί να μην διεκδίκησε τηλεοπτική άδεια, επάξια όμως δια του προέδρου της κυρίου Μελισσανίδη έχει πάρει ήδη τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ, δίνοντας τη δική της συμβολή στις επενδυτικές μας ανάγκες.

Επί Τέλους η Ελλάδα χάρις στους πολίτες της, στους πολιτικούς της, την πνευματική και επιχειρηματική της ηγεσία μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της στον 21ο αιώνα. Και καμμιά δράκα ανόητων, αφελών ή τρελλών δεν μπορεί (;) να ανακόψει αυτήν την πορεία.

ΥΓ: Ο υπογράφων είναι λάτρης του ποδοσφαίρου.