Καθώς, όπως φαίνεται, οι εκλογές αυτής της Κυριακής θα είναι οι κρισιμότερες της μεταπολιτευτικής περιόδου, ο έλληνας ψηφοφόρος θα πρέπει να ξέρει (και άγνοια δεν επιτρέπεται) τα ακόλουθα:
–Οποιοδήποτε κόμμα και αν τις κερδίσει, η κυβέρνηση την οποία θα σχηματίσει (ακόμη και αν είναι ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ ή Λαφαζάνης ή και όλοι μαζί) είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει το Μνημόνιο, καθώς το έχει υπογράψει νόμιμη κυβέρνηση και το έχει εγκρίνει ελεύθερα εκλεγμένη Βουλή. Αν προσπαθήσει ακόμη μία φορά να κωλυσιεργήσει ή να παραβιάσει τα συμφωνηθέντα, η ποινή που έχει ήδη προβλεφθεί θα είναι η οικονομική ασφυξία, όπως άλλωστε έχει συμφωνήσει ρητά σε αυτό και ο κ. Τσίπρας με την υπογραφή του. Και θα είναι άμεση, καθώς ούτε για μισθούς δημοσίων υπαλλήλων και συντάξεις υπάρχουν πια χρήματα. Η φιλανθρωπία των ευρωπαίων εταίρων μας θα τερματιστεί όπως έχει επισήμως ανακοινωθεί από τις Βρυξέλλες, καθώς θα έχει επιβεβαιωθεί ότι είμαστε αδιόρθωτοι ψεύτες και συνεπώς εντελώς αναξιόπιστοι.
–Οι υποστηρίζοντες ότι για το σημερινό κατάντημα φταίνε τα μνημόνια ψεύδονται. Τα τεράστια χρέη δημιουργήθηκαν προτού καταφύγουμε στην τρόικα και η μεγάλη ύφεση ακολούθησε κυρίως επειδή οι κυβερνήσεις που δεσμεύθηκαν να εφαρμόσουν τα μνημόνια περιορίστηκαν σε άδικες οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων αντί να προωθήσουν τις μεταρρυθμίσεις για τις οποίες είχαμε δεσμευθεί και που τις ξαναπροβλέπει το τρίτο Μνημόνιο. Περίτρανη απόδειξη η με ευρεία διακομματική συναίνεση εφαρμογή με εξαιρετική επιτυχία και ταχύτατα των ίδιων περίπου μνημονίων από Ιρλανδία, Πορτογαλία, έμμεσα Ισπανία και ακολουθούσα την Κύπρο, χωρίς φαντασιώσεις και αριστερά ψέματα. Ηδη οι αγορές τις δανείζουν και πάλι, και οι λαοί και οι κυβερνήσεις τους, αγνοώντας μπαρουφολογίες και αριστερά ιδεολογήματα, δίνουν αναπτυξιακή μάχη δημιουργώντας και πάλι εθνικό πλούτο και θέσεις εργασίας. Δηλαδή ό,τι ακριβώς έχει ανάγκη και η Ελλάδα και που απέτρεψε ο τυφλωμένος από αντικαπιταλιστικό λενινιστικό μένος ΣΥΡΙΖΑ.
–Η όποια κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές, για να μας βγάλει ταχύτερα από το σημερινό αδιέξοδο, θα πρέπει να έχει την ειλικρινή στήριξη όλων των κομμάτων που δεν επιθυμούν έξοδο από την ασφάλεια του ευρώ και τις γενναιοδωρίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ειδικότερα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, αν έχουν στοιχειώδη πατριωτισμό, οφείλουν να συνεργαστούν με πολιτική ανιδιοτέλεια για να τιμήσουν τις δεσμεύσεις που φέρουν πια την υπογραφή τους, αδιαφορώντας για τα μικροκομματικά τους συμφέροντα και τις δήθεν ιδεολογικές ευαισθησίες τους. Γιατί αν μόλις σχηματιστεί κυβέρνηση από το πρώτο κόμμα αρχίσει και πάλι η όποια μείζων αντιπολίτευση να πετροβολά και να λέει Οχι σε όλα (σύμφωνα με τη μακρά επονείδιστη πρακτική του πολιτικού μας συστήματος) και με συμπαραστάτη τους εκάστοτε αναίσχυντους αριστεροδεξιούς φασίστες συνδικαλιστές, που πορεύονται στον δρόμο φωνάζοντας ότι νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, ή του δημοσίου υπαλλήλου, του συνταξιούχου, του φαρμακοποιού, του αγρότη, του ταξιτζή, του δικηγόρου, ή του αναρχοαυτόνομου κ.ο.κ., τότε είναι αναπόφευκτη η οριστική κατάρρευση της Ελλάδας που με τόσες θυσίες και κόστος έστησαν και ανέδειξαν οι προγενέστερες γενιές, με τα όποια έστω λάθη τους.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ