Ακόμη και στην ανάδειξη του νικητή το «Just the two of us» έδειξε πως ούτε στην αρχή ούτε στο τέλος κατάφερε να δικαιολογήσει τον όρο και τον στόχο του: ψυχαγωγικό σόου. Νικήτρια ανεδείχθη η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής έδειξε να έχει πολύ καλές φωνητικές ικανότητες.

Ως εκεί. Η νικήτρια δεν διέθετε ούτε σκέρτσο ούτε μπρίο ούτε κάτι άλλο ιδιαίτερο που θα την κάνει να διασκεδάσει τον τηλεθεατή και σίγουρα δεν θα του μείνει αξέχαστη –ακόμη και το ηθικό δίδαγμα που απήγγειλε στη λήξη ακούστηκε ιδιαίτερα άστοχο και εκτός τόπου. Είναι σαν τη σημαιοφόρο στο σχολείο που όλοι παραδέχονται ότι είναι πολύ καλή μαθήτρια αλλά όταν έρχεται η ώρα να βγουν βόλτα διαλέγουν αυτόν που λέει τα καλύτερα ανέκδοτα και είναι η ψυχή της παρέας.

Σε αντίθετη τροχιά ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος, ανεξάρτητα από τις όποιες ενστάσεις ή διαφωνίες μπορεί να έχει κάποιος για το χιούμορ ή για την αισθητική των παραστάσεών του, κατάφερε να τσαλακωθεί με μέτρο και να γίνει απολαυστικός. Με σεβασμό στο πρόγραμμα και στο κοινό ο κωμικός μπήκε στα πλατό και δεν κανιβάλισε αλλά διακωμώδησε ισορροπημένα αυτό που του δόθηκε συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την προσπάθεια αξιοπρεπούς ερμηνείας. Εσκασε το χειλάκι του τηλεθεατή, κάτι σπάνιο για το συγκεκριμένο σόου.
Δυστυχώς ο Σεφερλής και αρκετοί ακόμη παίκτες είχαν να αντιμετωπίσουν προβλήματα τεχνικά και όχι μόνο, αδυναμία δημιουργίας συνθηκών χαράς, αταίριαστα πρόσωπα, καπρίτσια που άγγιζαν τα όρια του γελοίου και μια κριτική επιτροπή η οποία μάλλον δεν είχε πλήρως αποδεχθεί τον στόχο του παιχνιδιού. Ο Γιώργος Θεοφάνους προφανώς θεώρησε ότι βρίσκεται σε εξετάσεις ωδείου, η Ρούλα Κορομηλά μάταια προσπάθησε να προβάλει τα πρόσωπα που τσαλακώθηκαν ευχάριστα και όχι αυτά που προσπάθησαν να αποδείξουν ότι θα μπορούσαν να έχουν παράλληλα και καριέρα τραγουδιστή και, τέλος, ο Κρατερός Κατσούλης στάθηκε άτυχος γιατί μπήκε αργά στο παιχνίδι.
Δυστυχώς το Mega έχασε μια μεγάλη ευκαιρία. Ωστόσο, επειδή τα λάθη άρχισαν από το πρώτο επεισόδιο και δεν σταμάτησαν ούτε ως το τελευταίο, είναι σαφές ότι το πρόβλημα λογικά βρίσκεται στους εμπνευστές και στους υπευθύνους του συγκεκριμένου προγράμματος. Αμα «κάτσει» το κέικ δεν φταίει το αλεύρι αλλά ο σεφ.

HeliosPlus