Eνα από τα τελευταία βράδια, ο αξιωματικός υπηρεσίας ανέφερε στον υπουργό Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (που έκανε «νυχτέρι» στο γραφείο του) ότι «ο Καμμένος είχε μπει με το έτσι θέλω στο υπουργείο και οι φρουροί τον αναζητούσαν αλλά δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν!». Ο υπουργός ετέθη επικεφαλής των… ανιχνευτών και τελικά ο κ. Καμμένος εντοπίστηκε σε μια τουαλέτα…

Οταν τον είδε ο υπουργός Ναυτιλίας, τον ρώτησε έκπληκτος τι συμβαίνει.
Ο βουλευτής τού είπε δεν είναι τίποτε, κάτι γρατζουνιές από τα επεισόδια στο Κερατσίνι, θα περάσει. Οταν ο υπουργός είδε από κοντά τον χτυπημένο, κάλεσε γιατρό. Αφού τον εξέτασε ο γιατρός, είπε ότι έπρεπε να πάει το ταχύτερο σε νοσοκομείο για αξονική τομογραφία διότι ο βουλευτής είχε χτυπηθεί στο κεφάλι με ρόπαλα…
Οι άγνωστοι(;) δράστες είχαν αστοχήσει, καθώς αφού τον χτυπούσαν με ρόπαλα στο κεφάλι, προφανώς επεδίωκαν την εξόντωσή του.
Τελικά ο κ. Βαρβιτσιώτης τον έστειλε στο νοσοκομείο –και τελικά ο κ. Καμμένος λένε ότι θα πάει στην Τήνο να ανάψει ένα κεράκι στη χάρη Της.
Πέραν του φαιδρού της περιπέτειας τού κατά κοινή κρίση αμετροεπούς βουλευτή, υπάρχει βεβαίως και η σοβαρή πλευρά της ιστορίας.
Την ώρα που η βία και η τρομοκρατία διασχίζουν χέρι-χέρι και τη χώρα μας, ας μην παίζουμε εν ου παικτοίς.
Ο κ. Καμμένος ζητούσε πριν από λίγες ημέρες από τους κατοίκους της Χαλκιδικής να λιντσάρουν έναν δήμαρχο της περιοχής. Κατά σύμπτωση ήταν ο ίδιος που κακοποιήθηκε από μαινόμενο πλήθος.
Η οργανωμένη τρομοκρατία, όπως εμφανίζεται το νεόκοπο ναζιστικό κόμμα, θα αντιμετωπισθεί επιτυχώς από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Οταν η κρατική εξουσία θέλει, μπορεί να εξουδετερώσει πολλά φορτηγά γεμάτα κουρεμένους τραμπούκους.
Αλλά ας μαζέψουν τη γλώσσα τους οι ανεύθυνοι κήρυκες της… καλής(!!) βίας.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ