από metereologos.gr
Κυριακή 22 Ιουλίου 2018
 
 

Η Αποδόμηση της Ελλάδος από ξένους και ντόπιους

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Μετά την διάλυση του στρατεύματος, την επίθεση κατά της δημοτικής αστυνομίας, τις εκδιώξεις δασκάλων, ήλθε – φαίνεται - τώρα και η σειρά των θρησκευτικών διωγμών ώστε να συμβεί το κατά τας γραφάς προβλεφθέν ότι δηλαδή όση αποδόμηση του κράτους έχει ήδη γίνει δεν αρκεί αλλά πρέπει να διαλυθούν όλοι οι παραδοσιακοί πυλώνες του πολιτισμού μας γιατί το ζητεί ο κ. Τόμσον και, ως συνήθως, δεν βλέπει κανένα πρόβλημα ο Υπουργός μας Οικονομικών!

Γιατί όλα αυτά; μα γιατί λεφτά δεν υπάρχουν ή έτσι τουλάχιστο μας λένε. Πιο ακριβές θα ήταν να λεχθεί ότι δεν υπάρχουν λεφτά για μερικούς αλλά υπάρχουν για άλλους πιο… χρήσιμους στην χώρα μας.

Π.χ. δανεικά λεφτά για τους τραπεζίτες πάντα βρίσκονται. Λεφτά για του απειράριθμους συμβούλους που με αναμφισβήτητα προσόντα διορίζονται ως σύμβουλοί Υπουργών, του Εθνικού Θεάτρου, της Επιτροπής Iδιoτικοποιήσεων υπάρχουν. Για το κ Παπουτσή θέση κατάλληλη στις ικανότητες του βρέθηκε αμέσως, και για τον αιφνιδίως άνεργο ‘Μαλρώ της Ελλάδος’ ανασυστάθηκε το Υπουργείο Πολιτισμού που η ίδια η Κυβέρνηση είχε υποβαθμίσει σε Διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας. Προσθέσατε σ΄αυτούς τα γκόλντεν μπόυς και γκίρλς (μερικές όχι και τόσο νέες αλλά έμπειρες διπλό ή και τριτοθεσίτες), που κυβερνήσεις όλων των χρωμάτων διορίζουν σε καλοπληρωμένες θέσεις συμβούλων, και σχηματίζετε μια εικόνα της επικρατούσας διαφάνειας και αξιοκρατίας.

Φαίνεται ότι σ’ ένα ευνομούμενο κράτος όλοι οι ανωτέρω σαφώς προηγούνται ενός πτωχού ιερέως, ενός υποτιμημένου δάσκαλου, ή του υποβιβασμένου κοινωνικά στρατηγού. Αλλά ο τελών με τόσο κέφι αυτές της τελευταίες ανθρωποθυσίες Υπουργός των Οικονομικών προφανώς - και εν αντιθέσει με τον νέο και εξυπνότερο (ή πονηρότερο) συνάδελφο του εδικό στα περί Αναπτύξεως - δεν χάνει ύπνο για πενταροδεκάρες χάριν μερικών παπάδων.

Αντιθέτως, ως γνήσιος ανανεωτής δημόσιος υπάλληλος, ο Υπουργός των Οικονομικών βρίσκει χρήματα και για μουσεία, ιδίως αν κατά σύμπτωση έχουν συγγενείς, ιδεατά διανεμημένους μεταξύ των κομμάτων που έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα να μας κυβερνούν. Πρόσφατα εκατομμύρια επίσης βρέθηκαν για να σωθεί το Μέγαρο Μουσικής στο οποίο ήδη του έχουν χαρισθεί τα ουκ ολίγα που χρωστούσε στο κράτος. Εξαίρετο το έργο του Μεγάρου, αλλά όταν πεινάνε άνθρωποι και τα νοσοκομεία δεν έχουν φάρμακα, δικαιούται ένας χώρος μουσικής τέτοια προτεραιότητα;

Λεφτά για να κτισθεί τζαμί το κράτος επίσης δίδει άφθονα μια και η Σαουδική Αραβία ό,τι λίγα είχε να δώσει – 2 δις δολάρια - τα έδωσε πρόσφατα στον ‘δημοκρατικό στρατό’ της Αιγύπτου και δεν μπορούσε και αυτή να τσοντάρει. Και τον ραγιαδισμό του ο Θεσσαλονικιός πολίτης σύντομα θα τον δείξει χάρη στην γενναιοδωρία του Δημάρχου του προς τον «Αχμέτ τον Πορθητή της Θράκης» μια και τα άφθονα χρήματα του δήμου του σύντομα θα διατεθούν ώστε ο Μωαμεθανός γείτονας να προσευχηθεί στην πόλη που προ μόλις προ εκατό ετών απελευθέρωσε του Αετού ο Γιός και πραγματικός Εθνάρχης της χώρας - ο Ελευθέριος Βενιζέλος – σε μια συμμαχία του ‘παλιού’ και του ‘νέου’ κόσμου που δυστυχώς δεν άντεξε για πολύ στην χώρα μας.

Με τέτοια απλοχεριά λοιπόν γιατί να ασχολείται κανείς με τους παπάδες; Την ζάπλουτη –που όπως την μας την παρουσιάζουν - εκκλησία που όχι μόνο σώζει ψυχές, συμπαρίσταται ποικιλοτρόπως σε αδύνατους, και καθημερινά τρέφει χιλιάδες που πεινάνε. Την εκκλησία που κράτησε τον Ελληνισμό ζωντανό επί τουρκοκρατίας ώστε οι σημερινοί κυβερνώντες την χώρα μας να δώσουν τον θαλάσσιο πλούτο μας στους γείτονες ξεπλύνοντας έτσι το θράσος των προγόνων μας να κατατροπώσουν το υπέρτερο Οθωμανικό ναυτικό στους Βαλκανικούς Πολέμους

Αυτός δεν είναι ό τρόπος να μιλάς για την κυβέρνηση που νοιάζεται για τους ανέργους και συνέχεια επαινείται από την προστάτιδα Άγγελό της χώρας που, όχι τυχαία, η μοίρα μας την ονόμασε Άγγελα. Διαφωνώ.

Αλλά γιατί χάνω το χρόνο μου να είμαι τόσο αγνώμων για τις προσπάθειες που επί χρόνια κατέβαλαν οι κκ. Σημίτης, Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου (με την αμέριστο και αφοσιωμένη βοήθεια του κυρίου Βενιζέλου και, παρασκηνιακά, και αργότερα και ωs Πρωθυπουργός, του κυρίου Παπαδήμου) τώρα, ενισχυμένες ακόμη περισσότερο από το ομοιογενές υπουργικό επιτελείο το Κυρίου Σαμαρά. Θα ακούσουν όλοι αυτοί άραγε την φωνή της λογικής που συμπίπτει με αυτή των πρώην ψηφοφόρων της προδομένης κεντροδεξιάς;

Σε τέτοιους κυβερνήτες η μόνη γλώσσα που αρμόζει είναι είτε της υποταγής είτε του μαχητή του πεζοδρομίου. Η φωνή του απλού προφήτη που τους ειδοποιεί καθημερινά ότι ο λαός στρίβει προς ακραίες πολιτικές θέσεις γιατί οι κυβερνώντες τους έχουν ‘φλομώσει’ με το Γκρεκοσακσές δεν φτάνει στις βίλες του Πόρτο Χέλι, ή στις θαλαμηγούς που αρμενίζουν στο Ελληνικότατο Αιγαίο.

Αλλά και να έφτανε ο απόηχος της πτώχειας και ψυχικής μαυρίλας του Έλληνα στα αυτιά των κυβερνώντων κανέναν δεν θα συγκινούσε. Γιατί οι κυβερνώντες δεν νοιάζονται για την πείνα, την ανεργία, τις αυξανόμενες αυτοκτονίες, γιατί πιστεύουν πως με το κουμουνιστικό ταλέντο που διαθέτουν στα γραφεία τους θα χειρισθούν μια μέρα επικοινωνιακά, με δυσφημήσεις και παραπληροφόρηση, τον ανόητο λαό για να τον ξαναφέρουν στο μαντρί της ΝΔ και του φίλου ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψε – άκουσον άκουσον - ο χαρισματικός και μορφωμένος ιδρυτής του αλλά ‘ξανάνιωσε’ ο τρίτος στη σειρά αρχηγός του.

Λοιπόν, εδώ που φτάσαμε η επαναστατική μόνο γλώσσα μετράει. Αλλά οι επαναστάσεις κοστίζουν αίμα και καταστρέφουν οικονομίες. Ιστορικά αυτός που πληρώνει το λογαριασμό είναι συνήθως ο ‘μικρός’ για αυτό κανείς εχέφρων δεν τις συνιστά. Αλλά πως μπορεί ο πεινασμένος, ο εγκαταλελειμμένος, ο άπελπις να αντιδράσει με αγχίνοια όταν ξέρει ότι οι φίλοι του, ξένοι και εγχώριοι, τον οδήγησαν ήδη στην οικονομική δουλοπαροικία και όπου να είναι ακολουθεί και η παράδοση του πλούτου μας και της εθνικής κυριαρχίας στον γείτονα που του ανοίγουμε τις πύλες της Θεσσαλονίκης στις αρχές Αυγούστου.

Αν στα ανωτέρω προσθέσουν όσοι τα καταλαβαίνουν τα τραγικά δημογραφικά δεδομένα του πληθυσμού μας θα καταλάβουν ότι ο ξεσχισμένος κοινωνικός ιστός δεν θα αντέξει ακόμη για πολύ. Ποιος θα προλάβει να τον μπαλώσει; Σε μένα τουλάχιστον κανένα από τα παλιά πολιτικά ονόματα δεν είναι προφανές. Ελπίζω όμως ότι αυτοί που συνεχώς συνωμοτούν - Έλληνες και ξένοι – για διάδοχη κατάσταση θα βρούνε τον Έλληνα που οραματίζεται μια Ελλάδα όπου ΟΛΟΙ οι Έλληνες έχουν θέσει υπό τον ήλιο και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν περισσεύει.

* Ο κ. Βασίλειος Μαρκεζίνης είναι ακαδημαϊκόςΓνώμες περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (78)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Οπαδος οχι ηγετης | 10/12/2013 09:57
  η μορφωσι και οι ακαδημαικοι τιτλοι δυστυχως δεν ειναι παντοτε τεκμηριο ηγετη. Δηλαδου του γενναιου που γνωριζει σε καθε περιπτωσι το τί πρεπει να γινη.. Αν τα α συναισθηματα ή τυφλη ιδεολογικη εμμονη χωρις λογικη αντιμετωπισι της πραγματικοτητος παρασυρουν .τοτε δεν εχουμε ηγετη. Εχουμε οπαδο. κγ
  KG
  απάντηση00
   
   
  ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. | 31/10/2013 20:27
  Αγαπητέ Βασίλη Φέρεις το βαρύ κι ασήκωτο φορτίο του ονόματος του πατέρα σου, με τη συγκεκριμένη Ιστορία που ο κόσμος δίκαια ή άδικα, την έχει κατατάξει στη χωρεία της φασιστικής βαρβαρότητας. Αυτό που μπορείς εσύ προσωπικά να κάνεις, είναι να κατέβεις στο πεζοδρόμιο μαζί μας. Μαζί με μας τους λίγους σήμερα. Ποτέ μια αλλαγή δεν ξεκίνησε από τους πολλούς. Αλλά επίσης ποτέ μια αλλαγή δεν ξεκίνησε μέσα στα σαλόνια. Εμείς είμαστε εδώ. Ελάτε δίπλα μας. Στόχος σήμερα είναι η αλλαγή της ιστορίας που θέλει αίμα. Να αποδείξουμε ότι τα δίποδα που κυβερνούν δεν μπορούν πια να έχουν λόγο για το αύριο. Σκοπός η ενότητα και η δικαιοσύνη. Αν δεν το κάνεις και συ ψέματα μας λες. ΚΡΗΣ
  ΚΡΗΣ
  απάντηση00
   
   
  ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ | 14/10/2013 15:49
  Ιδου μερικες σκεψεις 1. Καποιος, επι τελους, ειχε το θαρρος να τα γραψει χυμα. Πολλα λογια δεν χρειαζονται. Πραξεις χρειαζονται και πληρης ενωση των Ελληνων για να ξεπερασθει αυτη η κριση. 2. Το τρομερο προβλημα της πολυλογιας και της γραφειοκρατιας πρεπει να λυθει με πρωτη προτεραιοτητα. Τα κρατη που εχουν την λιγοτερη γραφειοκρατια, εχουν και τις μεγαλυτερες ευκαιριες για ταχεια αναπτυξη και το αντιστροφο. 3. Το Ελληνικο κρατος θεωρει τον πολιτη υποτελη του! Χωρις πολιτες δεν υπαρχει κρατος. Ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι εργαζονται για τους πολιτες, τους οποιους αντι να βοηθουν, τους φερονται με τον χειροτερο τροπο συνηθως! 4. Η Ελλας οφειλει την υπαρξη της στην Ορθοδοξη Εκκλησια.
  Μινως
  απάντηση00
   
   
  Στο δια ταύτα όμως; | 13/10/2013 18:24
  Κάθε άρθρο από έναν λόγιο του διαμετρήματος του κ. Μαρκεζίνη είναι κάτι που θα πρέπει να πέρνουμε πολύ σοβαρά! Κάνει πολλές διαιστώσεις η πλειονότητης των οποιων είναι εύστοχες. Εκεί, που κατά τη γνώμη μου, πάσχει είναι στο δια ταύτα.
  Παναγιώτης Λεγάκης
  απάντηση00
   
   
  ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ; | 22/07/2013 11:44
  ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ κατά των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, τύπου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ κλπ ΠΡΟΤΑΣΗ 1. ΘΕΛΩ ένα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ τύπου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ διότι η παρούσα Βουλή ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα δεχθεί αντιμνημονιακό δημοψήφισμα και διότι η πρόταση για δημοψήφισμα απαιτεί τα 3/5 των βουλευτών (180) και ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βρεθούν ποτέ τόσοι. Στην οποιαδήποτε δε άλλη Βουλή με το ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ πάλι δεν θα υπάρξει περίπτωση να υπάρξουν 180 ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. 2. Το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ που θέλω θα αναφέρεται : (α) Στην υποχρέωση της Κυβέρνησης να παραλάβει την προσφορά των 600 δις του κ. Σώρρα, (β) Στην ψήφιση και άμεση ΙΣΧΥ του προταθέντος από ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ενός τελείως ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, το οποίο θα διακηρύττει την ισότητα , ισοτιμία και ουδετερότητα μεταξύ όλων των κρατών της γης και θα αναθεωρήσει από ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους ΟΛΕΣ τις ισχύουσες ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ για τη ΧΩΡΑ, φανερές ή μυστικές, διεθνείς, διακρατικές ή μη, συμβάσεις ,συμφωνίες, συνθήκες, μνημόνια κλπ, (γ) Στη μεγάλη υποχρέωση του Κράτους να τιμήσει την εντολή των αγωνιστών του 1821 και του πρώτου Κυβερνήτη μας Ιωάννη Καποδίστρια για την ανέγερση του ΤΑΜΑΤΟΣ του ΕΘΝΟΥΣ, ήτοι του ΝΑΟΥ εις το ΟΝΟΜΑ του ελευθερωτή μας ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ. (δ) Στην εκλογή της Νέας Βουλής με το ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ, της πλουσιότερης χώρας της ΓΗΣ.
  Π.Κυριακιδης
  απάντηση14
   
   
  οι θεσμοί | 17/07/2013 14:30
  Με την απόλυση αυτων των δημοσίων λειτουργών κατεστράφη πλήρως ο θεσμός της εργασίας απο το σπίτι. Υπάρχει και ο θεσμός του λεω οτι θελω και το παιζω εγκεφαλικό αλλα σε αυτη την κατηγορία βρισκόταν μονο ο Πασαλάρης μεχρι πρόσφατα.
  dim
  απάντηση51
   
   
  καλα τα λεει , αλλα....... | 17/07/2013 12:47
  .........''Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ''.... Αυτό είχε πει ένας μεγάλος ΕΛΛΗΝΑΣ σε μια ομιλία του (και επειδή είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα νομίζουν ότι αναφέρομαι στον Παπανδρέου , θα τους πρότεινα πάγο στο κεφάλι , θα τους κάνει καλό .χάχα να ευθυμήσουμε λίγο ) Τώρα ο κ. Μαρκεζίνης αξιόλογος άνθρωπος φαίνετε , με τις σπουδές του , τα διδακτορικά του , τις διακρίσεις του ……αυτά όμως πλέον δε μου λένε τίποτα , γιατί αν δεν κάνω λάθος αυτοί που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια ,τους οποίους ψηφίζαμε με τόσο σιγουριά είχαν και αυτοί πτυχία, διακρίσεις κλπ ( το πώς τα πήραν τώρα είναι άλλο θέμα ) Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να έχει ΠΑΙΔΕΙΑ , και όχι 150 πτυχία , δεν κατακρίνω τον κ. Μαρκεζίνη , δεν τον ξέρω τον άνθρωπο , αλλά αυτά που λέει μου ακούγονται σωστά , διαφωνώ λίγο στο θέμα της εκκλησίας , αλλά τι να κάνουμε τώρα  Και καλό θα ήταν επειδή , ξαναλέω , μου φαίνετε αξιόλογος άνθρωπος ο κ. Μαρκεζίνης , να έρθει και να λέει αυτά που λέει στην Ελλάδα και όχι εκτός , αφού ενδιαφέρετε για την χώρα του και την αγαπάει ας έρθει να τους ΄΄ πολεμήσει ΄΄ εδώ που βράζει το καζάνι ,και δεν ξέρω πότε θα εκραγεί , είμαι σίγουρος ότι θα βρει υποστήριξη από εκατομμύρια κόσμο , άμα είναι ‘σωστός’ εκτός και αν ο Έλληνας πλέον δεν μπορεί να ξεχωρίσει το σωστό . Αλλά για να μπορείς να ξεχωρίσεις το σωστό , το λάθος , το δίκαιο , το άδικο , πρέπει να έχεις και λίγο παιδεία ,όπως είπαμε και πριν , να έχει ανοίξει λίγο το μυαλό σου , αλλιώς είσαι πρόβατο, μάμ κακά και νάνι , οπότε καλύτερα να σωπαίνεις και να μην παραπονιέσαι που η παράνομη κυβέρνηση σου , σε σπρώχνει στον γκρεμό.
  Υπεριωνας
  απάντηση86
   
   
  Ακαδημαικος !!!!!!!!! | 17/07/2013 01:06
  Τελικα η χωρα μας ειναι ΦΤΩΧΗ. Σε πολλους και διαφορους τομεις. Λεγαμε προ τινος σε καποια συζητηση με φιλους, πως ισως η ενεργη παρουσια ακαδημαικων και διανοουμενων στις 'πλατειες' των ΜΜΕ, να εφερνε καποιο αποτελεσμα στην ανανεωση των ηθικων αποθεματων της κοινωνιας μας. Η 'παρουσια' του κατα τα αλλα σεβαστου κ. Μαρκεζινη, ομως, δειχνει πως η φτωχια χτυπησε και τα αλλα πατωματα. Ιδια (σε ενταση) με τις κατα καιρους εμφανισεις του κ. Θεοδωρακη, απογοητευτικη. Πολλες λαικιστικες διαπιστωσεις, αδικες κριτικες σε ενεργειες (χάρη στην γενναιοδωρία του Δημάρχου του προς τον «Αχμέτ τον Πορθητή της Θράκης» ), μηδενικες προτασεις, και, αξεπεραστα αδιεξοδα....( χωρις την παρουσια τους). Κριμα.
  Ιωσηφιδης Π.
  απάντηση149
   
   
  Σωτήρας | 17/07/2013 00:10
  Βασίλη σώσε μας...
  Peter
  απάντηση312
   
   
  Μια απέραντη ΑΕΚ ... | 16/07/2013 21:18
  Δεν κατάλαβα που θέλει να καταλήξει ο περίεργος αυτός ακαδημαϊκός ανδρας του οποίου το όνομα δεν μου είναι ξένο. Μάλλον ότι η Ελλάς έπρεπε να φεσωσει τον πλανήτη ολόκληρο και να χτιστεί σε θεμέλια νέα σαν την ΑΕΚ του Μελισσανιδη...
  Χαραλαμπος
  απάντηση1811
   
   
   
  Πλίνθοι και κέραμοι... | 16/07/2013 21:00
  ...ατάκτως ερριμμένοι, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ενός "ΝΤΟΠΙΟ-ΞΕΝΟΥ". Για να "ΔΟΜΗΣΕΙ μια συγκεκριμένη ΠΡΟΤΑΣΗ" ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ -κάπου 3,5 εκατομμυρίων ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, που "δίνουν" και "μαζεύουν" ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ (=ΚΡΑΤΟΣ!) άμεσους και έμμεσους, ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΠΛΟΥΤΟ (Αγροτοκτηνοτρόφοι-Ξενοδόχοι), ΜΕΤΑΠΟΙΩΝΤΑΣ (Τεχνίτες-Παρασκευαστές-Βιοτέχνες-Βιομήχανοι), ΔΙΑΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΓΑΘΑ (Εμποροι), ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (Τεχνολόγοι-Επιστήμονες) -ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ο ΣΕΡ Vasilios Markezinis. Παπάδες, Δημοτικοί "αστυνομικοί"...και "ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ" στο ΜΗ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ...
  Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
  απάντηση159
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Ποιά η πρόταση; | 16/07/2013 14:00
  Το ό, τι οι πολιτικοί μας δεν ανταποκρίνονται στο ηθικό, διανοητικό και πολιτικό καθήκον τους είναι αλήθεια. Το ό, τι έφραξαν τις πύλες του μέλλοντος είναι αλήθεια. το ό, τι με τους διορισμούς των ημετέρων προκαλούν είναι αλήθεια. Η συγκροτημένη πρόταση σεβαστέ μου κ. Μαρκεζίνη πρέπει να συνοδέψει τις διαπιστώσεις σας.
  CVM
  απάντηση243
   
   
  TORA | 16/07/2013 13:55
  XRIAZOMASTE TA KSIPNITIRIA KYRIE MARKEZINI TOTE DEN KOIMOTAN KANIS
  DENDRO PSIFOFOROS
  απάντηση152
   
   
  Όποιου... | 16/07/2013 10:40
  ...δεν του κάνει ο Μαρκεζίνης του αξίζει ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Τσίπρας και ο Αλαβάνος...
  Καλά κρασά...
  απάντηση3716
   
   
  έλεος | 16/07/2013 09:43
  Επιτέλους, αυτό που απαιτεί το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΙΑ Ο καθένας που το επιθυμεί να φροντίζει τα του θρησκευτικού οίκου του (δηλ. παπάδες, ιμάμιδες, τρούλοι και τζαμιά) Τα λίτα συσσίτια που δίνει η εκκλισία τα παίνει πολλαπλούν από την μισθοδοσία του κλήρου.
  arnoub
  απάντηση3030
   
   
  ΚΑΙ ΕΙΣ .... ΑΝΩΤΕΡΑ! | 16/07/2013 09:17
  Πραγματικά λυπάμαι. Εχοντας διαβάσει απο Σας σημαντικότερα πράγματα, κυριολεκτικά δεν πίστευα για την υπογραφή Σας στο κατάπτυστο αυτό άρθρο. Δεν έχω παρά να Σας ευχηθώ και εις ... ανώτερα ως Χρυσαυγίτης αρχηγός!
  Βασίλης Τζεβελέκας
  απάντηση3342
   
   
  Απλές Αλήθειες. | 16/07/2013 02:29
  Απλά και ξεκάθαρα,ο κύριος Μαρκεζίνης,μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας.Ότι βιώνει στην καθημερινότητά του ο κάθε Έλληνας. Όσο κι αν μερικοί νομίζουν ότι διαστρεβλώνοντας την αλήθεια,και παρουσιάζοντας το μαύρο άσπρο, θα πείσουν τον Έλληνα Πολίτη τόσο ο καθένας μας ακούει καλύτερα τη φωνή της Αλήθειας στο εξαιρετικό άρθρο του κ.Μαρκεζίνη.
  Δωροθέα.
  απάντηση3820
   
   
  Αμπελοφιλοσοφίες και παιδικές αναμνήσεις... | 16/07/2013 01:41
  Η κακόμοιρη εκκλησία, που φροντίζει τον Ελληνικό λαό, η κακόμοιρη Δημοτική Αστυνομία, οι πυλώνες της Ελληνικής κοινωνίας. Η πλάκα Κε Μαρκεζίνη, είναι ότι διαβάζοντας μέσα απο τα γραφόμενα σας, φαίνεται η λυπητερή πραγματικότητα του νεο-Έλληνα: αλλαγές χωρίς να αλλάξει τίποτα, να επιρίψουμε ευθύνες, χωρίς να αναλάβει κανείς ουδεμία ευθύνη, και το σημαντικότερα απ'όλα, μπρός στον δρόμο της προόδου, αγκυλωμένοι στο παρελθόν. Ευχαριστώ, δέν θα πάρω.
  Provokator
  απάντηση3827
   
   
   
  H LEUTERIAMAS DEN EINAI ELEUTHERH | 16/07/2013 00:11
  kurie markezini auto pou mas kanane oi trapezes htan ANITHIKO kai EKLIMATIKO.,..pos kai giati zanizan xrhmata ..se xreokopimenous..pou gnorizan oti adinatousan na ta plirosoun...se diethnes dikastirio ..kai sta UNITED... NATIONS. na tous katagiloume..megali h aganaktisis..tou kosmou..oso o kosmos siopenei toso autoi entharinontai,,
  chris
  απάντηση83
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων