Κύριε διευθυντά.
Για την περιβόητη λίστα Φαλτσιανί που μας ενεχείρισε με αγάπη η Κριστίν Λαγκάρντ (στο σκίτσο) τι να πω; Τα έχει πει όλα, χρόνια πριν, ο αείμνηστος Αλέκος Σακελλάριος και απλώς τα παραθέτω: «-Τι έγινε, Ξανθοπούλου;». «Δεν ξέρω… δεν πρόσεχα δηλαδή. Εκείνη την ώρα μιλούσα με τη Γιαδικιάρογλου. Και ξαφνικά είδα την Παπασταύρου να τσακώνεται με την Αλεξίου». «-Εσύ, Γιαδικιάρογου;». «Εγώ… Τώρα δεν σας είπε η Ξανθοπούλου; Μιλούσαμε. Δεν είδαμε τίποτα… Τίποτα!». «-Εσύ, Πολυχρονοπούλου;». «Ορίστε; Κι εγώ δεν πρόσεξα, κύριε καθηγητά. Εκείνη την ώρα πρόσεχα την Ξανθοπούλου που μιλούσε με τη Γιαδικιάρογλου». «-Ούτε κι εσύ πρόσεξες, Λαζάρου;». «Ούτε κι εγώ, κύριε καθηγητά. Εγώ πρόσεχα την Πολυχρονοπούλου που πρόσεχε την Ξανθοπούλου που μίλαγε με τη Γιαδικιάρογλου». Θυμάστε τη συνέχεια; Ο Ορέστης Μακρής κάθεται στην κούνια, σπάει το σχοινί και πάρ ‘τον κάτω. Για να δουν μερικοί τι τους περιμένει. Εκτός αν θεωρούν ότι θα τους αντέξει για πάντα το σχοινί…
Μετά τιμής
Πανδώρα
ΥΓ.: Κατά τα άλλα, ας περάσουμε από τις γενιές των τελειωμένων ενηλίκων αυτής της χώρας (δεν αναφέρομαι βεβαίως σε όλους) στην ελπίδα της, στη νέα γενιά που ελπίζω να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες.
* Οι ειδικοί, λοιπόν, της κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: Αυτό καθώς πολλά ελληνόπουλα είναι εθισμένα στην καφεΐνη από το Δημοτικό, εξαιτίας των όχι και τόσο αθώων, όσο πιθανώς νομίζουμε, ενεργειακών ποτών!
* Πρόκειται για ποτά τα οποία οι ανήλικοι καταναλώνουν συχνά σε συνδυασμό με οινοπνευματώδη ποτά. Και τα κάνουν ακόμη πιο βόμβες!
* Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) προειδοποιεί γονείς και παιδιά. Και ο φυσικός χυμός πορτοκάλι παραμένει η καλύτερη λύση, όταν ο οργανισμός ζητάει τόνωση. Ο σπιτικός… Γιατί προχθές ήπια έναν στο κέντρο και μου τον χρέωσαν 5.30 ευρώ! Για όνομα! Και ήταν και νερωμένος…