από metereologos.gr
Κυριακή 22 Ιουλίου 2018
 
 

Όχι στο παρακράτος της Χρυσής Αυγής

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Για πρώτη φορά μετά 60 χρόνια γίνεται προσπάθεια στην Ελλάδα για τη δημιουργία παρακρατικού μηχανισμού από ένα νόμιμο κόμμα που εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο.

Τα τελευταία υπολείμματα παρακρατικών μηχανισμών τα είχαμε γνωρίσει κατά τη διάρκεια της επτάχρονης δικτατορίας και διαλύθηκαν λίγους μήνες μετά τη Μεταπολίτευση.

Τώρα η Χρυσή Αυγή με τα τάγματα εφόδου της στήνει με την ανοχή, προς το παρόν, των υπόλοιπων πολιτικών κομμάτων, έναν σκληρό παρακρατικό μηχανισμό που έκανε αισθητή την παρουσία του τις προηγούμενες ημέρες στο Περιστέρι, το Μεσολόγγι και τη Μεταμόρφωση.

Η ελληνική Πολιτεία άργησε. Η Χρυσή Αυγή είχε δείξει τα ναζιστικά και φασιστικά της χαρακτηριστικά από τις πρώτες εμφανίσεις της εδώ και πολλά χρόνια. Τότε δεν θεωρήθηκε κάτι το επικίνδυνο για τη Δημοκρατία. Την συνέκριναν με τα αλήστου μνήμης σταγονίδια και οι πολιτικοί μας άνδρες κοιμόντουσαν ήσυχοι, χωρίς να τη θέσουν εκτός νόμου. Το αυγό του φιδιού όμως επωάζονταν στις φτωχές συνοικίες και στα απομακρυσμένα σχολεία της πρωτεύουσας.

Ακόμα και το 2009 δεν θεωρήθηκε επικίνδυνη για τη Δημοκρατία. Και από το αυγό βγήκαν φίδια που άλωσαν την ελληνική κοινωνία.

Τώρα η Χρυσή Αυγή δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Δέρνει, τραυματίζει και καίει ό,τι δεν θεωρεί ταιριαστό με την φαιά ιδεολογία της. Και η ελληνική Πολιτεία ξύπνησε απότομα από το βαθύ δημοκρατικό της ύπνο.

Τα παρακρατικά τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής είναι στο ελληνικό Κοινοβούλιο και τα φαρμακερά φίδια κτυπούν καλυμμένα κάτω από τον βουλευτικό τους μανδύα.

Όλες οι πολιτικές δυνάμεις, χωρίς καμία αργοπορία, πρέπει να συμμαχήσουν και να κόψουν τα πόδια του παρακρατικού μηχανισμού που προσπαθεί να στηθεί.

Τώρα, χθες, όλοι μαζί να αντιταχθούμε στη φασιστική λαίλαπα που απλώνεται παντού με πρόσχημα την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης και της οικονομικής κρίσης.

Γιατί πρέπει για ακόμα μία φορά η Δημοκρατία να νικήσει και το παρακράτος να ηττηθεί.


Γνώμες περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (317)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Xm... | 12/12/2012 20:17
  Ο λαός πηγαίνει στην ΧΑ γιατί ο πρασινοκοκκινομπλέ μαρξισμός τον κατάντησε να ΠΕΙΝΑΕΙ. Όλες οι δουλειές σε χωράφια και βιοτεχνίς πηγαίνουν στους αλλοδαπούς κι ο λαός λέει τι να ψηφίσω: Νουδου-ξυριζοαριστερά που θα κρατήσουν εδώ τους λάθρο, οπότε ακόμα κι αν έλθει καμμιά ψιλοανάπτυξη ΠΑΛΙ όλες τις δουλειές θα τις πιάσουν οι λάθρο ή να ψηφίσω ΧΑ, να τους διώξει, να κλέισει τα σύνορα και να ξαναγυρίσουν οι δουλειές πάλι σε έλληνες;
  Boo
  απάντηση20
   
   
  ψυχολογική υποστήριξη | 17/09/2012 15:43
  Παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη σέ αποτυχημένους αγράμματους μανιοκαταθλιπτικούς ασύντακτους συριζαίους , πού βιώνουν μία ατελεύτητη ύπνωση-ονείρωξη στή δειάρκεια τής οποίας οραματίζονται "μάχες" , νίκες καταδίωξη τής οικογένειας τους από αόρατη διεθνή ακροδεξιά , πού ονειρεύονται ότι κάποτε άνοιξαν βιβλίο ,ότι γνωρίζουν τρείς γλώσσες (πιθανόν αρνίσιες από τά "βλάχικα¨τής Βάρης)πού αρνούνται νά κατανοήσουν τήν τραγική τους πραγματικότητα , πού είναι χρόνια διανοητικά νεκροί καί δέν τό γνωρίζουν.Ό Chrysavgoulous Agrammatikous έχει ήδη απαλλαγεί λόγω νοητικών διαταραχών , μανίας καταδιώξεως ,χρονίας πλήρους αναστολής εγκεφαλικής δραστηριότητος ,καί σχιζοειδούς πλέγματος κατωτερότητας
  sfrantzhs
  απάντηση812
   
   
   
  Μια ακόμη κοινωνική προσφορά από το "Βήμα" | 17/09/2012 13:28
  Παραδίδονται ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ορθογραφίας, ετυμολογίας και ιστορίας σε αστοιχείωτα χρυσαύγουλα. O sfrantzhs, khlyx, logos, onyx, pleias κλπ απαλλάσσεται του μαθήματος λόγω βλακείας. Για τους υπόλοιπους, ελπίζουμε σε θαύμα.
  Chrysavgoulous Agrammatikous
  απάντηση1312
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  κοσμοιστορική μέρα-επιφοίτηση σανσκριτικής ποίησης ,γραμμικής γραφής Β, τανυσματικής άλγεβρας καί τοπολογίας | 17/09/2012 12:13
  Όταν εκείνη τήν κοσμοιστορική μέρα πού ό Chrysavgoulous Agrammatikous ανακάλυψε ότι ό σύριζα είναι τό κόμμα τών ονειρώξεων-ονείρων του ταυτόχρονα δι' επιφοιτήσεως αποφάσισε ότι είναι γνώστης τών πάντων , από σανσκριτικής ποίησεως καί γραμμικής γραφής Β έως και κβαντομηχανικής συμπεριλαμβανομένης βεβαίως τανυσματικής , γραμμικής άλγεβρας καί τοπολογίας.Οί αόρατες "προοδευτικές" φωνές τού είπαν ότι θά καθοδηγήσει τό λαό του , μέσω τών εντολών-σχολίων , τίς πίστεψε , ήταν τό σημαντικότερο βήμα τής ζωής του.Μετά ξύπνησε.Βυθισμένος πάλι στήν ανορθογραφία καί ασυνταξία τής πραγματικότητας του,περιμένοντας τά νέα όνειρα-ονειρώξεις.
  sfrantzhs
  απάντηση69
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Σαν έμαθε ο παπαγάλος/sfrantzhs τη λέξη "καλημέρα" είπε "εγώ είμαι καθηγητής, τι κάνω εδώ πέρα" | 17/09/2012 11:06
  .
  Chrysavgoulous Agrammatikous
  απάντηση86
   
   
   
  ανακάλυψες τόν εαυτό σου-χαίρομαι | 17/09/2012 09:28
  Χαίρομαι εξαιρετικά πού (γιά πρώτη φορά ίσως στή ζωή σου) χρησιμοποιείς μιά πραγματικά αξιόλογη βιβλιογραφία (πού καί εγώ χρησιμοποίησα) ή οποία σέ καθορίζει μέ ακρίβεια.Ελπίζω καί εύχομαι νά συνεχίσεις ώστε νά αποκτήσεις μερικές στοιχειώδεις γνώσεις ,νά βελτιώσεις τήν ανορθόγραφη καί ασύντακτη ημιμάθεια-αμάθεια σου.Όσο γιά τό παιδαριώδες hummor καί τίς ονειρώξεις-φαντασιώσεις σου λυπάμαι , εκεί δέν υπάρχει ελπίδα
  sfrantzhs
  απάντηση77
  Απαντήσεις  6 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  πάάάλι copy-paste ρε sfrantzhs ? | 16/09/2012 20:17
  http://users.uoa.gr/~stsitsig/ergo/files/Hmimathea.pdf ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ Υπό Σ. Κ. Τσιτσίγκου, Αν. Καθηγητή Ψυχολογίας τής Θρησκείας τού Πανεπιστημίου Αθηνών...Η ψυχοπαθολογία τής ημιμάθειας δεν έγκειται στην πλήρη ή την ελλιπή γνώση τού ημιμαθούς, αλλά στην ψευδαίσθηση που ο ίδιος καλλιερ-γεί για τη βεβαιότητα και απολυτότητα των γνώσεών του, και μάλιστα για την πληρότητα αυτών τών γνώσεων· με άλλα λόγια, ότι κατέχει την (πάσα) αλήθεια (βλ. δοκησισοφία). Χωρίς να αναγνωρίζει τη μερικότητά του, διδάσκει «ὡς ἐξουσίαν ἔχων». Έτσι, προκύπτει μία αυταρέσκεια, που παραθεωρεί τα πολλά που αγνοεί, και υπερτιμά τα λίγα ή τα ελάχιστα που συμβαίνει να γνωρίζει. Η τυχόν δε διάψευση ή αμφισβήτηση των γνώσεών του από τους άλλους τού ενισχύει την παράλογη διεκδικητικό τητα και επιθετικότητά του, αφού έχει ταυτίσει όλη του την ύπαρξη με τη δήθεν παντογνωσία του. Ο ημιμαθής, εντέλει, μειονεκτεί όχι μόνο έναντι των πραγματικά μορφωμένων, αλλά και των παντελώς αγράμματων, γιατί αφενός δεν προσπαθεί να διορθωθεί (αφού δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την πνευματική του ένδεια) και αφετέρου οι γνώσεις και «γνωσίες» (γνωσιακά σχήματα) που ήδη διαθέτει, δεν του επιτρέπουν μια νέα (ορθή ή/και πληρέστερη) «εγγραφή» μέσα του άλλων πληροφοριών. Έτσι, ουσιαστικά, παραμένει πλήρως αμαθής και αδαής: “A smattering of everything, and a knowledge of nothing” (C. Dickens).
  Chrysavgoulous Agrammatikous
  απάντηση88
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  μία λέξη-μία άβυσσος άγνοιας-ένα τέλος απαντήσεων σέ "κραυγές" | 16/09/2012 19:22
  Κάποιος σχολιαστής τής στήλης αυτής(χρησιμοποιεί πολλά ψευδώνυμα ,tataroliakos,Chrysavgoulous Agrammatikous,γιώργος , μέ τήν ίδια πάντα ανορθογραφία καί ασυνταξία , μία εννοιολογικά φτωχή γλώσσα ,πολλές φορές μέ χυδαιότητα)μού έγραψε "ή απάντηση είναι ΜΟΝΟΣΗΜΑΝΤΗ" προφανώς εννοώντας ότι ή απαντηση είναι μία.Τρείς μαθηματικοί(Peano,Russell,Hilbert)οί σημαντικότεροι ίσως στόν τομέα τής λογικής καθορίζουν τό"μονοσήμαντο"ώς μία "διεύθυνση" καί όχι σάν ένα αριθμητικό προσδιορισμό.Προφανώς ό σχολιαστής γιά νά αποδώσει "βαρύτητα"στό γραπτό του(κάπου θά άκουσε τή λέξη αυτή καί τόν εντυπωσίασε)αγράμματα τήν χρησιμοποίησε.Συνήθως θέλει νά προκαλεί αντιδράσεις.Τέλος απαντήσεων σέ αγράμματες κραυγές.
  sfrantzhs
  απάντηση78
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  ένα γελοίο ψευδώνυμο-αντιγραφή μιάς επικεφαλιδας -ημιμάθεια τού Chrysavgoulous Agrammatikous(sic)2 | 16/09/2012 13:38
  Έτσι, προκύπτει μία αυταρέσκεια, που παραθεωρεί τα πολλά που αγνοεί, και υπερτιμά τα λίγα ή τα ελάχιστα πού γνωρίζει. Η τυχόν δε διάψευση των γνώσεών του από τους άλλους τού ενισχύει την παράλογη διεκδικητικότητα και επιθετικότητά του, αφού έχει ταυτίσει όλη του την ύπαρξη με τη δήθεν παντογνωσία του.Ο ημιμαθής, εντέλει, μειονεκτεί όχι μόνο έναντι των πραγματικά μορφωμένων, αλλά και των παντελώς αγράμματων, γιατί αφενός δεν προσπαθεί να διορθωθεί(αφού δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την πνευματική του ένδεια)και αφετέρου οι γνώσεις(γνωσιακά σχήματα) που ήδη διαθέτει, δεν του επιτρέπουν μια νέα(ορθή ή/και πληρέστερη)«εγγραφή»μέσα του άλλων πληπληροφοριών. Έτσι, ουσιαστικά, παραμένει αμαθής .
  sfrantzhs@live.com
  απάντηση67
   
   
   
  ένα γελοίο ψευδώνυμο-αντιγραφή μιάς επικεφαλιδας -ημιμάθεια τού Chrysavgoulous Agrammatikous(sic) | 16/09/2012 13:28
  Μέ ένα αφελές copy καί - paste 10 γραμμών ,τήν αντιγραφή μιάς επικεφαλίδας (ή νοημοσύνη του δέν φτάνει ούτε στήν δημιουργία μιάς δικής του) "διδάσκει" «ὡς ἐξουσίαν ἔχων».Μία ημιμαθής «παιδεία» όχι μόνο μπορεί να διαστρεβλώσει μια αλήθεια, αλλά και δεν μπορεί να παράσχει πρωτογενή γνώση, αφού συνήθως στέκεται στις επαναλήψεις, στις αντιγραφές, στον σχολιασμό, στον μιμητισμό και στον φορμαλισμό.Οι ημιμαθείς, επειδή πολλές φορές δεν μπορούν ―με ταπείνωση και ειλικρίνεια― να παραδεχθούν ότι κατιτί το αγνοούν ή τουλάχιστον ότι δεν είναι ειδικοί, αυτοσχεδιάζουν ή εκνευρίζονται και στρέφουν τη συζήτηση σε προσωπικές αντιδικίες.Τό συνηθέστερο αίτιο της ημιμάθειας είναι το complex κατωτερότητας.
  sfrantzhs
  απάντηση68
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  ένα γελοίο ψευδώνυμο-αντέγραψε τήν επικεφαλίδα μου-ό ίδιος πάντα ανιστόρητος Γιωργάκης πού έχει "άποψη" | 15/09/2012 21:57
  Ένα νέο γελοίο ψευδώνυμο , δείγμα προφανώς ανεγκέφαλου καί παιδαριώδους hummor.Έκανε copy καί paste 10 γραμμών (πού δέν έχουν καμμία σχέση) μέ ότι έγραψα καί αυτοικανοποιήθηκε πλήρως.The 24th edition of Etymologisches Wörterbuch der deutschen Sprache (2002) says the word Nazi was favored in southern Germany (supposedly from c.1924) among opponents of National Socialism because the nickname Nazi (from the masc. proper name Ignatz, German form of Ignatius) was used colloquially to mean "a foolish person, clumsy or awkward person." Ignatz was a popular name in Catholic Austria, and according to one source in World War I Nazi was a generic name in the German Empire for the soldiers of Austria
  sfrantzhs
  απάντηση68
  Απαντήσεις  4 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  καί ....αλλάζοντας ψευδώνυμο ό γιωργάκης επιμένει στίς ανιστόρητες βλακείες του | 15/09/2012 20:19
  1930, from Ger. Nazi, abbreviation of Ger. pronunciation of Nationalsozialist (based on earlier Ger. sozi, popular abbreviaton of "socialist"), from Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei "National Socialist German Workers' Party," led by Hitler from 1920. The 24th edition of Etymologisches Wörterbuch der deutschen Sprache (2002) says the word Nazi was favored in southern Germany (supposedly from c.1924) among opponents of National Socialism because the nickname Nazi (from the masc. proper name Ignatz, Ger. form of Ignatius) was used colloquially to mean "a foolish person, clumsy or awkward person." Ignatz was a popular name in Catholic Austria.
  sfrantzhs
  απάντηση67
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  Ή κατάρα τής Νεοελληνικής κοινωνίας-οιοσδήποτε αγράμματος καί ανιστόρητος sfrantzhs έχει άποψη 2 | 15/09/2012 14:42
  1834 the term "Nationalsozialismus" first appears in Print: Börsenblatt für den deutschen Buchhandel, page 36 1870 the term "National Socialism" first appears in English: "The sects of the Russian Church", The North British review, Volumes 52-53. 1884 "National Socialism", mentioned in "Fabian Tracts", Fabian Publications, Great Britain. May 1898 Maurice Barrès, while standing as a nationalist candidate for Nancy, France, coins the term "Socialist Nationalism".
  Chrysavgoulous Agrammatikous
  απάντηση810
  Απαντήσεις  3 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  Ή κατάρα τής Νεοελληνικής κοινωνίας-οιοσδήποτε αγράμματος καί ανιστόρητος sfrantzhs έχει άποψη. | 15/09/2012 14:26
  καθιερώθηκε ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ στην ελληνική? NA-tionalso-ZI-alismus
  Chrysavgoulous Agrammatikous
  απάντηση1110
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Ή κατάρα τής Νεοελληνικής κοινωνίας-οιοσδήποτε αγράμματος καί ανιστόρητος Γιωργάκης έχει άποψη. | 15/09/2012 12:49
  Πρίν συμφωνήσεις ή διαφωνήσεις καθορίζεις τήν ορολογία πού διέπει τόν διάλογο.Ο Γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός,ή ναζισμός (όπως καθιερώθηκε ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ στην ελληνική) είναι η Γερμανική εκδοχή του εθνικοσοσιαλισμού που εμφανίστηκε στη Γερμανία κατά τη δεκαετία του 1920.Ο όρος «εθνικοσοσιαλισμός» (γερμ. Nationalsozialismus) χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Γάλλο Maurice Barrès το 1898. ενώ τα πρώτα εθνικοσοσιαλιστικά κόμματα ήταν το Τσέχικο εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα και το Γαλλικό εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα. Σαν όρος, ο εθνικοσοσιαλισμός βρίσκει την βάση του στο πρόγραμμα του Εθνικοσοσιαλιστικού Γερμανικού Εργατικού Κόμματος από το 1920, το οποίο υποστηρίζει μια εν μέρει σοσιαλιστική κοινωνία.
  sfrantzhs
  απάντηση1010
   
   
   
  μιά απλή ερώτηση:Τί ακριβώς θά κάνουν οί "προοδευτικοί" υποστηρικτές τών μεταναστών όταν θά αρχίσουν οί κλειτοριδεκτομές στά τζαμιά πού επίσης υποστηρίζουν τήν κατασκευή τους.Άς δώσουν μιά καθαρή απάντηση. | 15/09/2012 12:05
  Κλειτοριδεκτομή είναι ή βίαιη αφαίρεση τής κλετορίδος γιά αποφυγή σεξουαλικής ικανοποίησης και εξασφάλιση ελέγχου πάνω στα συναισθήματα και τις σεξουαλικές συμπεριφορές των γυναικών.Αίγυπτος, Αιθιοπία, Γάμπια, Γουινέα, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Ερυθραία, Κένυα, Ακτή Ελεφαντοστού, Μάλι, Μπενίν, Μπουρκίνα Φάσο, Νιγηρία, Τζιμπουτί, Σιέρα Λεόνε, Σομαλία, Σουδάν, Τσαντ, Λιβερία, Υεμένη, Ινδονησία, Ομάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και κοινότητες μουσουλμάνων μεταναστών στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Ευρώπη.Πρόκειται για ένα μαζικό έγκλημα σε παγκόσμιο επίπεδο.Αγαπητοί οπαδοί τής "πολυπολιτισμικότητος" αυτό γίνεται ήδη καί στήν Αθήνα.Μήν τούς διώξετε , απλά κάντε το καί στίς γυναίκες σας.
  sfrantzhs
  απάντηση1514
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  http://www.egolpion.com/katadiki_filetismou.el.aspx | 15/09/2012 11:55
  Σύνοδος Πατριαρχών - Προκαθημένων Ορθοδόξων Εκκλησιών (1872). ΟΡΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ. Γράφει ο Όρος πού ψήφισε η Σύνοδος: "Αποκηρύττομεν κατακρίνοντες και καταδικάζοντες τον φυλετισμόν, τουτέστιν τας φυλετικάς διακρίσεις και τας εθνικάς έρεις και ζήλους και διχοστασίας εν τη του Χριστού Εκκλησία... Τους παραδεχομένους τον τοιούτον φυλετισμόν και επ' αυτώ τολμώντας παραπηγνύναι καινοφανείς φυλετικάς παρασυναγωγάς κηρύττομεν, συνωδά τοις Ιεροίς Κανόσιν, αλλοτρίους της μιας Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, και αυτό δη τούτο ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ". [Από την Ιστορία τον Ελληνικού Έθνους (Εκδ. "Εκδοτικής Αθηνών"), τομ. ΙΓ (1977), Νεώτερος Ελληνισμός (από 1833 ως 1881), σελ. 305].
  ΝικόλαοSS ΤαταρολιάκοSS
  απάντηση87
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  http://bit.ly/OuFmVZ | 14/09/2012 17:14
  Αφού το θέμα της αποχώρησης της Γρηγορία Στραβοκέφαλου από την Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής Σπάρτης, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις τόσο από το πρώτο μας θέμα στα σχόλια του facebook όσο και στα Αθηναϊκά ΜΜΕ, η ίδια επανέρχεται με νέα ανακοίνωση, εξηγώντας αυτή τη φορά γιατί αποχώρισε, αφήνοντας αιχμές για οικονομικές ατασθαλίες στην Τοπική Οργάνωση. Η νέα ανακοίνωση αναφέρει: "Σας διευκρινίζω ότι η διαφωνία επήλθε μεταξύ εμού και της Τ.Ο. Σπάρτης στο ότι εξέφρασα την άποψη μου για οικονομική διαφάνεια στα οικονομικά της Τ.Ο. και ύστερα από αντιδράσεις των σε "ρόλο αρχηγού μελών της Τ.Ο", οι οποίοι αρνήθηκαν τον οποιοδήποτε έλεγχο και από εμένα. Κατόπιν τούτου και σε συνδυασμό ότι παράλληλα εξέφρασα την αντίθετη άποψη μου στην κλιμακούμενη βία που προβαίνει η "Χρυσή Αυγή", η οποία αντίκητε στις Δημοκρατικές αξίες μου, κλιμακούμενη μετά τις εκλογές, με ανάγκασαν να προβώ στην δήλωση αποχώρησης μου. Ως ενεργός πολίτης θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την πατρίδα μου δυναμικά κάτω από τα ιδεώδη της Δημοκρατίας". Γρηγορία Στραβοκέφαλου
  ΤαταρολιάκοSS και να τσούζει
  απάντηση98
   
   
   
  @ΝικολαοSS ΤαταρολιακοSS | 14/09/2012 15:52
  ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΡΗΞΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΡΗΓΑ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ.......Ε ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΕ ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 7-0...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΘΩΩΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΗΦΩΝ...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΑ ΤΑΤΑΡΟΛΙΑΚΟ ???ΜΟΚΟ ΤΩΡΑ ΕΕΕΕΕ????ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ.
  ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΑΤΑΡΟΛΙΑΚΟΣ
  απάντηση717
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων