από metereologos.gr
Τρίτη 21 Αυγούστου 2018
 
 

Η Δημοκρατία σε κίνδυνο, γρηγορείτε

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Τελικά η Χρυσή Αυγή δεν χρειάστηκε περισσότερο από 2 μήνες για να πετάξει το προσωπείο της και να δείξει το πραγματικό της φαιό πρόσωπο του φασισμού.

Ο γενικός της γραμματέας μιλώντας σε οπαδούς του έστρεψε τα πυρά του κατά της Δημοκρατίας, του Κοινοβουλευτισμού και του πολιτικού κόσμου της χώρας. Δεν δίστασε μάλιστα να αναφέρει ότι αισθάνονται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής άβολα στη Βουλή και άνετα την εγκαταλείπουν και κατεβαίνουν με τα Τάγματα Εφόδου στο δρόμο.
.
Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από τις μεθόδους των παραστρατιωτικών ταγμάτων των Εθνικοσοσιαλιστών του Χίτλερ που αιματοκύλισαν τον κόσμο.

Η Χρυσή Αυγή δεν έκρυψε ποτέ το λαϊκίστικο ακροδεξιό πρόσωπό της, ούτε πριν, ούτε μετά τις εκλογές. Τώρα όμως αρχίζει πλέον και γίνεται επικίνδυνη για τη Δημοκρατία.

Μια Δημοκρατία για την οποία γίνεται μία συστηματική προσπάθεια απαξίωσής της από φασιστικές ομάδες που κατασυκοφαντούν τους θεσμούς της, εκμεταλλευόμενες τα λάθη που έχουν γίνει από τα πρόσωπα που διαχειρίστηκαν τα κοινά μετά την μεταπολίτευση.

Για να αντιμετωπίσουν τα ναζιστικά τάγματα της Χρυσής Αυγής όλες οι πολιτικές παρατάξεις πρέπει να ενωθούν σαν γροθιά και να αντιμετωπίσουν τον ακραίο εθνικιστικό λόγο που διχάζει τους Έλληνες σπέρνει τη διχόνοια και οδηγεί τη χώρα σε ένα νέο εμφύλιο πόλεμο.

Ολόκληρη η δημοκρατική παράταξη από τη Δεξιά έως την Αριστερά πρέπει με όλους τους τρόπους να ενισχύσει τους δημοκρατικούς θεσμούς, να αφυπνίσει τους Έλληνες κάνοντάς τους γνωστές τις θηριωδίες του ναζισμού που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή.

Μπορεί από αντίδραση στα κακώς κείμενα της Πολιτείας και από έλλειψη πληροφόρησης να ψήφισαν αυτό το κόμμα, αλλά είναι καιρός να ανακαλύψουν το μαύρο του πρόσωπο.

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας πρέπει άμεσα να καταλάβει την απειλή που εκκολάπτεται με τη βοήθεια του δημοκρατικού μας πολιτεύματος μέσα στο Κοινοβούλιο και να την τσακίσει όσο είναι ακόμα περιορισμένη..

Και αυτό δεν θα γίνει με κατασταλτικά μέτρα αλλά με ενημέρωση και Παιδεία. Διότι το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται στα σχολεία, όπου τα ναζιστικά τάγματα έχουν εισχωρήσει, εκμεταλλευόμενα την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Η Δημοκρατία κινδυνεύει και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν πολίτες, πολιτικοί και κόμματα τόσο το καλύτερο για όλους μας. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι μαύρες περίοδοι της δικτατορίας του Μεταξά και της 21ης Απριλίου που έφεραν τη χώρα δεκάδες χρόνια πίσω θα ξαναέρθουν πολύ χειρότερες.
   


Γνώμες περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (194)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Πολύ σωστό | 19/03/2013 15:48
  Πολύ σωστό. Θα το αναφέρω στην έκθεση που έβαλε ο καθηγητής με τίτλο <>. Συμφωνώ απόλυτα.
  Έλενα
  απάντηση10
   
   
  Απάντηση(συνέχεια-τέλος) | 06/01/2013 03:47
  Καί συνεχίζοντας, φίλτατε Θέσπη, προκαλώ όλους ανεξαιρέτως τους διαφωνούντες προς τα επίμαχα κείμενα ή να τα αποκηρύξουν διαγράφοντες το συγκεκριμένο θρήσκευμα καί ιδρύοντες τις προσωπικές θρησκείες τους, ή να δηλώσουν την πιστήν υποταγή τους άνευ όρων στην συγκεκριμένη ομάδα καί τα πιστεύματά της. Η όποια επιλογή είναι δική τους, αλλά ενδιάμεση επιλογή δεν υφίσταται στα μείζονα.-
  Γεώργιος-Χαράλαμπος Κατρακίλης
  απάντηση10
   
   
  Απάντηση | 06/01/2013 03:43
  Φίλτατε Θέσπη, μην συγχέεις πράγματα καί πρόσωπα. Το γεγονός των όποιων σπουδών των χριστιανών ηγητόρων εν Ελλάδι δεν συνεπάγεται καί την υποχρεωτική αποδοχή εκ μέρους τους καί των Ελληνικών ιδεωδών. Απόδειξη στα ιερά χριστιανικά κείμενά σας, η ύπαρξη συγκεκριμένων ανθελληνικών αναφορών. Σχετικώς, μπορείς καλλίστως να διαβάσεις σε pdf στην ηλεκτρονική διεύθυνση με τα στοιχεία [url]http://www.davlos.gr/webfiles/pdf/ybristika.pdf [/url] "ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ". Εγώ μάλιστα, ήδη από της 1ης Μαρτίου 2.011μ.α.χ.χ., ημέρας Άρεως, διέγραψα το θρήσκευμα από την ληξιαρχική πράξη γέννησής μου, μη ων πλέον "Ορθόδοξος Χριστιανός".-
  Γεώργιος-Χαράλαμπος Κατρακίλης(Αντίοχος Αχαρνεύς)
  απάντηση20
   
   
  μιά απλή απάντηση (2) | 31/08/2012 03:48
  Οι τρεις αυτοί μεγάλοι νεοπλατωνικοί φιλόσοφοι (Τρείς Ιεράρχες )έζησαν το δεύτερο μισό του 4ου μ.Χ. αιώνος. Σπούδασαν σε ελληνικές φιλοσοφικές σχολές, μελέτησαν τα κλασσικά κείμενα, έτυχαν γενικά άρτιας κλασσικής εκπαίδευσης,έζησαν και αφομοίωσαν τό σύνολο σχεδόν τής αρχαίας Ελληνικής γραμματολογίας.Σ' αυτούς οφείλεται η επικράτηση του νεοπλατωνισμού (ορθοδοξία) μέ θεωρητικές βάσεις και ή επιβολή του στους πνευματικούς κύκλους.Διεδραμάτισαν ρόλο «γεφυροποιών» στην πολιτιστική και πνευματική ιστορική συνέχεια τού Ελληνισμού.Με την προσπάθειά τους άρχισε να συντελείται η σταδιακή μεταφορά της αρχαίας κληρονομιάς στο βυζαντινό χώρο.Έκαναν τήν Πλατωνική θεωρία Ελληνική Εθνική "ταυτότητα".
  thespis
  απάντηση153
   
   
   
  μιά απλή απάντηση | 31/08/2012 02:50
  Ό Ελληνισμός δέν έχει καμμία σχέση ούτε με τή βάρβαρη μυθολογία ενός νομαδικού λαού τής ερήμου (παλαιά διαθήκη) ούτε πολύ περισσότερο μέ μία ασήμαντη Εβραική αίρεση τού Ιουδαισμού (καινή διαθήκη).Τό εάν στήν αίρεση αυτή μερικοί σημαντικοί νεοπλατωνικοί φιλόσοφοι (Τρείς Ιεράρχες) έδωσαν ανθρώπινη καί εξευγενισμένη μορφή γιά νά διατηρήσουν "ές αεί" τήν Πλατωνική φιλοσοφία καί τήν Ελληνική γλώσσα , τό εάν αυτή ή συγκεκριμένη νεοπλατωνική φιλοσοφία δημιούργησε και καθόρισε τήν Ελληνική Βυζαντινή αυτοκρατορία , είναι ένα ιστορικό θέμα πού νομίζω ότι ξεπερνά τόν αφελή φανατισμό σου καί τίς περιορισμένες γνώσεις σου.Καί βέβαια ή Ορθοδοξία μάς καθορίζει ,αλλά (όχι σάν θρησκεία) σάν Εθνική ιστορική ταυτότητα ,όπως επίσης καί ό δωδεκαθεισμός στή μορφή του τής Πλατωνικής φιλοσοφίας.Είναι δύο όψεις τού Ελληνισμού ισότιμες καί ισόκυρες.
  thespis
  απάντηση154
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  AΠΟΤΥΧΑΤΕ ΟΛΟΙ. | 30/08/2012 13:21
  Η Δημοκρατίας σας, ο Φασισμός σας, ο Κομμουνισμός σας..όλες οι Κοινωνικές Θεωρίες σας απέτυχαν. Επειδή μιμηθήκατε δουλικά την Δύσι. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙ. ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΙΣ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά και για όλη την Ανθρωπότητα, αν μετανοήσει. ΜΟΝΟ, αν η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΚΡΙΣΙ, ΗΘΙΚΗ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΩΡΑ πριν είναι οριστικά αργά για το ΕΘΝΟΣ ΗΜΩΝ.
  ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ
  απάντηση713
   
   
   
  τό επίπεδο μιάς βουλή πού πληρώνει τό διαζύγιο τής κυρίας Μιλένας Αποστολάκη | 30/08/2012 03:55
  Όλα ξεκίνησαν με την απορριπτική απόφαση των βουλευτών να αφαιρεθεί η βουλευτική ασυλία της πρώην υφυπουργού και βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της .Έτσι, ο πρώην σύζυγός της, Πολυχρόνης Συγγελίδης, προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο πού εξέδωσε απόφαση με την οποία καταδικάζει τη Βουλή, επιβάλλοντας πρόστιμο 12.000 ευρώ για την απόφασή της και 7.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα!Οι Έλληνες Βουλευτές αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη βουλευτική ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην σύζυγός της τα παιδιά του.Εμετικό.Ναί Χρυσή Αυγή.
  phaethwn
  απάντηση211
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  ό εσμός τών γελοίων πού κυριάρχησε 70 χρόνια στή χώρα | 30/08/2012 03:37
  Γελοίες ακαλαίσθητες μάσκες πού προσβάλλουν ακόμη καί τήν αισθητική μας. Ό “εθνάρχης” Καραμανλής πού έστειλε τή μισή Ελλάδα μετανάστες στή Γερμανία , ό “χαρισματικός ” Ανδρέας , πού έφερε στήν επιφάνεια καί στήν εξουσία τό φρικτότερο καί αηδέστερο περιθώριο τών πασοκικών βοθρολυμάτων , ό ηλίθιος παχύσαρκος ανηψιόςκαί κληρονόμος μαζί μέ τόν διανοητικά καθυστερημένο Λιάπη πού απήγγειλε εκθεσούλες επιπέδου 3ης δημοτικού στή βουλη ό δέ άλλος συνταξίδευε μέ τόν Χριστοφοράκο γιά “εθνικούς” σκοπούς (τής SIEMENS) , oί σιχαμεροί Αλογοσκούφης , Βουλγαράκης , Ρουσσόπουλος , καί Σπηλιωτόπουλος , τό RES μέ τό ζελέ στό μαλλί (βλέπε Τσίπρας) , όλο τό φάσμα τών γελοίων ανθρωποειδών.Ναί προτιμώ Χρυσή Αυγή.
  derkylidas
  απάντηση261
   
   
  Σύμπτωμα και όχι αιτία | 29/08/2012 09:46
  Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε ο κίνδυνος για τη δημοκρατία είναι η φαυλοκρατία. Η ΧΑ είναι σύμπτωμα όχι αιτία.
  Κόμης Δράκουλας
  απάντηση131
   
   
  Το αυγό του φιδιού | 29/08/2012 09:08
  δεν εκκολάπτεται στα σχολεία. Εκκολάπτεται από τους ανίκανους πολιτικούς που έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση. Όταν τα παιδιά βλέπουν οι γονείς των συμμαθητών τους να μην έχουν δουλειά και να δουλεύουν οι αλλοδαποί ούτε φίδι χρειάζονται ούτε αυγό. Νοιώθουν να μην έχουν μέλλον στην ίδια την πατρίδα τους. Μπορείτε να τους πείσεται να ονειρεύονται μια καλύτερη Ελλάδα , καλώς. Αλλιώς αφήστε τα Τάγματα Εφόδου και τον νέο εμφύλιο πόλεμο.
  Απελπισμένος
  απάντηση135
   
   
   
  Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ; | 28/08/2012 18:51
  Μερικές υπενθυμίσεις...επί Μεταξά έγινε το 8ωρο, τώρα είμαστε άνεργοι...επι Μεταξά έγινε το ΙΚΑ, τώρα είμαστε ανασφάλιστοι και οι Πακιστανοί περιθάλπονται τζάμπα στα νοσοκομεία...επί Μεταξά και Απριλιανών διαγράφηκαν τα χρέη των αγροτών και των φτωχών, τώρα η Τροίκα ζητάει κατάσχεση της πρώτης κατοικίας...O Παττακός είναι στο νοίκι με 300 ευρώ το μήνα..Ο Σαμαράς έχει εκκατομύρια σε Βελγική Τράπεζα..Oι Αλαβάνοι είναι από το 1905 βολευτές.......Είπατε τώρα έχουμε Δημοκρατία;Ακουσα καλά;
  Ανώνυμος / η
  απάντηση4612
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
  η δημοκρατία μας είναι ήδη στον γύψο ! | 28/08/2012 18:50
  Με τόσα λαμόγια δίπλα σου, με τόσες τσούχτρες στο διπλανό κύμα, μπορείς να αισθάνεσαι άνετα; Ο κύριος Τραγάκης, ο κύριος Πολύδωρας, η κυρία Ρεπούση, ο κύριος Καραμανλής, ο κύριος Παπανδρέου, οι επερχόμενες τσούχτρες εξ ευωνύμων, το απαράμιλλο περιβάλλον με τους κατά τα άλλα με αξιοκρατικά κριτήρια διορισμένους 16άμισθους, περίπου 4000, υπαλλήλους της βουλής των Ελλήνων, με αυτά τα καταπληκτικά νομοθετήματα, δεν κινδυνεύει η δημοκρατία μας, η δημοκρατία μας είναι ήδη στον γύψο ! Ναί κύριοι, σκεφθείτε το. Δεν φταίει για όλα αυτά η Χρυσή Αυγή. Αν τη θέλετε για αποδιοπομπαίο τράγο, μάλλον δεν θα σας βγεί. Το πολύ να πάτε σα γίδες στον τράγο...
  Α.Χ.
  απάντηση307
   
   
  Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ | 28/08/2012 18:00
  ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ???Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....ΓΙΑΤΙ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ,ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ.....ΑΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
  ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ
  απάντηση4713
   
   
   
  Από ποιούς άραγε κινδυνεύει η δημοκρατία? | 28/08/2012 17:06
  Η Χ.Α. είναι απλά ένα κόμμα γελοίων περιθωριακών, που τουλάχιστον αγαπάνε την Ελλάδα. Γιατί άραγε το ΚΚΕ είναι πιό δημοκρατικό? Τι διαφορά έχει από τη Χ.Α, εκτός από το ότι αδιαφορεί για την Ελλάδα και υποστηρίζει κάποιους αναχρονιστικούς διεθνισμούς? Το κόμη των κουράκηδων, λαφαζάνηδων και λοιπών αριστερομπαχαλάκηδων έπίσης χρησιμοποιεί φασιστικές μεθόδους εναντίων όποιων διαφωνούν μαζί του π.χ. προπυλακισμούς, χαρκτηρισμός ως φασιστών όποιων έχουν διαφορετικές απόψεις, ου΄δεποτε καταδίκασε αν δεν υπόστήριξε (το πιθανότερο) τους κουκουλοφόρους και τους λοιπούς ταραχοποιούς? Να πώ και άλλα? δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Είναι όλα όσα λέω πασίγνωστα.
  thanasis
  απάντηση3610
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Αληθειες και προπαγανδα | 28/08/2012 13:28
  Κύριε Μπαρλά , Μελετήστε την ιστορία λίγο πιο προσεχτικά και θα δείτε ότι την Δημοκρατία την απειλούν οι «δημοκράτες» - φαυλοκράτες. Μία και αναφέρεστε στην περίοδο Ιωάννου Μεταξά , η αλήθεια είναι , ότι είναι η μόνη περίοδος , μετά από είκοσι χρόνια διχόνοιας και διαλύσεως του ελληνικού κράτους από την δημοκρατία – φαυλοκρατία , οπού ο λαός μονιασμένος και πειθαρχημένος , καθοδηγούμενος από έναν συνετό ηγέτη κατόρθωσε να οργανώσει το κράτος και να φθασει στο έπος του του ’40. Σε αυτή την τετραετία έγιναν επίσης πολλά πράγματα στον κοινωνικό τομέα με την πραγματική στήριξη των ασθενεστέρων τάξεων , καθώς και την ψήφιση και την εφαρμογή εργατικών νόμων προς όφελος των εργατών. Όσο για την χούντα του ¨67 (πράγματι μαύρη περίοδος) για ρωτήστε του συμπολίτες σας , πόσοι από αυτούς την αναπολούν ; Γιατί δυστυχώς η σημερινή δημοκρατία-δικτατορία των ΜΜΕ , των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών και των φαύλων πολιτικάντηδων είναι σαφώς χειρότερη από την μαύρη 7ετία. Ποιος αλήθεια έφερε το κράτος στην σημερινή κατάσταση , η χούντα οι «μεγάλοι εθνάρχες» από το ΄74 μέχρι σήμερα ; υποστηριζόμενοι από λαϊκίζοντες , ανιστόρητους και ενίοτε αργυρώνητους δημοσιογράφους .
  Δημητρης
  απάντηση4310
   
   
  ΚΑΦΡΟΙ . | 28/08/2012 13:20
  1.Αγαπητέ μου κύριε , όποιος και εάν είσαι , προφανώς προεκλογικά αλλά και προγενέστερα δεν ζούσατε στην Ελλάδα , η Χρυσή Αυγή κατέβηκε στης εκλογές μη κρύβοντας το πια είναι και τι εκπροσωπεί , τώρα το πώς εσείς δεν το αντιληφθήκατε είναι άλλο πράγμα , εκτός και εάν μας θεωρείτε κάφρους , κανένας από την Χ. Α δεν στράφηκε κατά της Ελληνικής δημοκρατίας , αντίθετα με τους Κομμουνιστές και το Συριζα που ευθέως στραφήκανε κατά του Ελληνικού συντάγματος , λαϊκίστικα πρόσωπα έχουνε όλοι όσοι κυβερνάνε και συγκυβερνάνε στην Ελλάδα από το 1974 και μετά , δεξιοί ,αριστεροί .
  W.Q
  απάντηση3810
   
   
  ΚΑΦΡΟΙ . | 28/08/2012 13:19
  2.Η συστηματική προσπάθεια απαξίωσης της δημοκρατίας γινότανε και γίνεται από το πολιτικό κατεστημένο που είναι στην εξουσία από το 1974 και μετά , μόνος σας αναγνωρίζετε ότι (κάνανε λάθη και διαχειριστήκανε ) την Ελλάδα και τους Έλληνες κατά το δοκούν από το 1974 και μετά , προφανώς εσείς θα θέλατε οι Έλληνες ακόμη και σήμερα να τους παραχωρούνε συγχωροχάρτια σε αυτούς τους κάφρους , μήπως είσαστε ένα μέρος του συστήματος κύριε ? τα ψέματα σας και οι συκοφαντίες δεν έχουνε όρια , αγγίζουνε τα όρια του ποινικού δικαίου , που είδατε εσείς τάγματα της Χ.Α ? επειδή έτσι θέλει να τους ονομάζει ο Δενδιας ?
  W.Q
  απάντηση3112
   
   
  ΚΑΦΡΟΙ . | 28/08/2012 13:19
  3. Την διχόνοια και το μίσος μεταξύ Ελλήνων τον σπέρνετε εσείς κύριε με της ακραίες τοποθετήσεις σας , με εσάς πρέπει να ασχοληθεί ο εισαγγελέας , που μιλάτε για εμφύλιο πόλεμο , είσαστε ένα επικίνδυνο άτομα για την Ελληνική δημοκρατία , εγώ από ότι γνωρίζω όλοι οι Έλληνες είναι απόγονοι δημοκρατών μια και στην Ελλάδα γεννήθηκε η δημοκρατία , άλλο είναι το πώς την δημοκρατία την αντιλαμβάνεστε εσείς , προφανώς με δικά σας στάνταρτ , το κόμμα αυτό το ψηφίσανε όχι από κακός κείμενα , ούτε από έλλειψη Γκεμπελσικις προπαγάνδας που έκανε το πολιτικό και πληροφοριακό κατεστημένο .
  W.Q
  απάντηση2813
   
   
  ΚΑΦΡΟΙ. | 28/08/2012 13:18
  4. Την Χ . Α . ψηφίσανε γιατί βαρεθήκανε τους κλεφτές προδότες και κάθε λογής απατεώνες που λυμαίνονται την Ελλάδα , για πια παιδία μιλάτε ? Της Ρεπουση ? Να την χαίρεστε ! δεν χρειάζεται να μπαίνει στα σχολεία η Χ .Α το κάνουνε οι γονείς των παιδιών σπίτι από μόνοι τους , αφού οι απατεώνες πολιτικάντηδες και το δικό σας σινάφι τους αναγκάσανε να γίνουνε αυτοδίδακτοι κριτές του πολιτικού συστήματος .
  W.Q
  απάντηση3313