· Πήρε το μήνυμα, έστειλε γράμμα στους Ευρωπαίους, ζήτησε να στείλουν επιστολές και οι άλλοι πρόεδροι. Αυτός δεν είναι πολιτικός αρχηγός, ταχυδρομικός διανομέας είναι.

· «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συνάντηση με τον νικητή των γαλλικών εκλογών Φρανσουά Ολάντ». Πριν ή μετά την άρνηση της ΑΔΕΔΥ;

· Επιστήμονες ανακοίνωσαν οτι τα… αέρια των δεινοσαύρων προκάλεσαν κλιματική αλλαγή. Ας το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν όσοι διατείνονται οτι «δεν θ’ ασχοληθούμε με την κάθε πορδή».

· Πιστεύουν πραγματικά στη ΝΔ οτι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν μπορεί να οριστικοποιήσει τη σύνθεση του «πρωινού καφέ», μπορεί να διοικήσει τη χώρα;

· Οικουμενική ή Κουβελική;

· «Είμαστε στη διάθεση του κ. Τσίπρα». Λούκα, συγκρατήσου…

· Αν κρίνω από τον διάλογο, μάλλον δεν είναι Βενιζελικός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας: «Σας ευχαριστώ που με καλέσατε», «Μπορούσα να κάνω διαφορετικά;»

· Από το 13% «σαν τον Α. Παπανδρέου» δήλωσε οτι ξεκινάει ο Ε. Βενιζέλος. Άντε και Αξιωματική Αντιπολίτευση σε 4 χρόνια με το καλό.

· Τέσσερεις ημέρες μετά τις εκλογές οι Βουλευτές της ΝΔ βρήκαν στις θυρίδες τους το εκλογικό πρόγραμμα του κόμματός τους. Ήταν, τουλάχιστον, των φετινών εκλογών;

· Μ. Θεοδωράκης: «Στις επόμενες εκλογές θα είμαι στην πρώτη γραμμή». Για να είμαστε πιο κοντά στο κλίμα της εποχής: θα είναι φουνταριστός.