Να με συγχωρείς αγαπητέ μου. Σε εσένα το λέω που μαζί τους συμφωνείς. Αφού πρώτα τούς μπάσανε από κάθε πόρτα και φεγγίτη, ακόμα και από τις τρύπες, τώρα λέει πρέπει να πάρουν μέτρα και να τους στριμώξουν σαν σκουπίδια στα Νταχάου. Με πολιτισμένες συνθήκες υγιεινής. Ολα κι όλα. Το ίδιο κάνουν παντού. Αφού πρώτα καταβρόχθισαν τον άμπακα με τις φαρμακευτικές σπατάλες, τώρα πρέπει να εκτελέσουν κάθε ασφαλισμένο που δεν έχει ούτε μία. Αφού πρώτα φλόμωσαν το Δημόσιο με την εκλεκτή τους πελατεία, τώρα πρέπει να προχωρήσουν στις απαραίτητες απολύσεις. Αφού πρώτα και επί σειρά δεκαετιών κατακρεουργήθηκαν τα δημόσια έσοδα από μια επικών διαστάσεων φοροκλοπή και αντίστοιχου μεγέθους εισφοροδιαφυγή, τώρα πρέπει να επιπέσουν επί δικαίων και αδίκων σαν τις βιβλικές αιγυπτιακές ακρίδες. Αφού πρώτα κατάφεραν να ξεχαρβαλώσουν την εσωτερική παραγωγή, τώρα επειγόντως πρέπει να μετακινηθούν μεγάλες μάζες του πληθυσμού προς την παραγωγική διαδικασία. Και αφού πρώτα φρόντισαν με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο να καταστρέψουν την Οικονομία, τώρα για να γίνουμε ανταγωνιστικοί πρέπει να λαμβάνουμε μισθούς Αλβανίας!

Πάρτε για παράδειγμα τις εκατοντάδες χιλιάδες τριτοκοσμικά ανθρώπινα ερείπια που έχουν μετατρέψει όλες σχεδόν τις γωνιές του ιστορικού κέντρου σε ανοικτά αφοδευτήρια. Αφήνω έξω από τους υπολογισμούς μου το εξωφρενικό γεγονός ότι οι περισσότεροι εξ αυτών κατέφθασαν εδώ ύστερα από αλλεπάλληλες και ανελέητες βάρβαρες επελάσεις του αμερικανικού αλλά και του ευρωπαϊκού Ιππικού. Δηλαδή σαν να λαμβάνουμε εμείς τα πάσης φύσεως ερείπια που γκρεμίζουν οι σύμμαχοί μας οι εκλεκτοί.

Πάμε στις ελληνικές, τις δικές μας ευθύνες. Ποιος ενθάρρυνε τους Αλβανούς; Μα φυσικά ο σημερινός αρχηγός της Ν. Δ που ως υπουργός εξωτερικών του Μητσοτάκη τούς είχε υποσχεθεί ελληνικούς παραδείσους και λαγούς με πετραχήλια. Ποιος έχει βάλει την τζίφρα του στην συμφωνία Δουβλίνο 2, που σημαίνει αυτομάτως ότι κάθε λαθρομετανάστης μένει επ’ αόριστον στην χώρα που μπαίνει; Μα φυσικά η κυβέρνηση του ΠαΣοΚ. Αφού λοιπόν για μια ακόμα φορά επέδειξαν υποτέλεια και δουλικότητα που αρχίζει από τα νύχια των ποδιών τους και καταλήγει στην τελευταία τρίχα των μαλλιών τους. Αφού όλα αυτά τα χρόνια έβλεπαν το πρόβλημα σαν εξωγήινοι παρατηρητές και σφύριζαν αδιάφορα. Αφού κατασπαράζουν κάθε σέντσι από τις επιχορηγήσεις που για κάθε λαθρομετανάστη πληρώνουν τρία – αν δεν κάνω λάθος – διεθνή ταμεία. Και αφού ξήλωσαν τους συνοριοφύλακες μεταφέροντας καμιά πεντακοσαριά απ’ αυτούς στο Κολωνάκι, τώρα σου λένε πρέπει να πάρουμε μέτρα γιατί χανόμαστε σαν έθνος, σαν πολίτες, και σαν κόμματα. Εκλογές γαρ!

Τουτέστιν στην αρχή καλοί οι Αλβανοί λαθρομετανάστες για τη Δεξιά προπαγάνδα. Τουτέστιν στην αρχή καλοδεχούμενοι και οι τριτοκοσμικοί για την προστασία από τα «μιάσματα» των μεγάλων δυνάμεων και των αφεντικών της ευρωζώνης.

Τουτέστιν στην αρχή καλοί οι Ιρακινοί και οι Αφγανοί πρόσφυγες που κατάφεραν να διαφύγουν από τους καλούς πυραύλους και τις ακόμα καλύτερες σφαίρες του Αμερικανικού Πενταγώνου και της 10 Downing street..

Ο,τι έγινε έγινε, σου λένε. Και τώρα με το μαχαίρι στο λαιμό σε ρωτάνε: Τι θέλεις; Λαθρομετανάστες να αφοδεύουν έξω από το σπίτι σου ή στρατόπεδα «φιλοξενίας» και «καλής υγιεινής»; Το ίδιο ακριβώς δίλημμα όπως «ευρώ η δραχμή».

Οπως «Καραμανλής η τανκς». Πως απαντάω εγώ; Ως εξής: Αφού, αφού και αφού. Οταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα σου δώσω μία θα σε στείλω να ψηθείς στην φουφού!