από metereologos.gr
Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018
 
 

Σχέδιο «Πυθία 1»: Η νεκρανάσταση ενός πολιτικού ανδρός;

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Στις 14 Ιουνίου 2006 εγκαινιάζεται ο αγωγός Μπακού - Τσεϊχάν μήκους 1768 χιλιομέτρων. Την ίδια ημέρα ο πρόεδρος της Τουρκίας Τ. Ερτογάν δεσμεύεται για την κατασκευή ενός δεύτερου αγωγού, που θα εξυπηρετεί το ρωσικό πετρέλαιο. Έτσι φθάνουμε στο Οκτώβριο του 2009 όπου αποφασίζεται η δημιουργία αγωγού Σαμψούντας - Τσειχάν, μήκους 700 χιλιομέτρων.

Παράλληλα αποφασίζεται η δημιουργία διυλιστηρίου στην Τουρκία, για την εξυπηρέτηση του ρωσικού πετρελαίου, που θα διαπερνά τον εν λόγω αγωγό.

Στις 23 Ιουνίου του 2007 ανακοινώνεται η κατασκευή του αγωγού μεταφοράς ρωσικού φυσικού αερίου του South Stream στην κεντρική Ευρώπη. Είναι το αντίπαλο δέος του αμερικανικού Nabucco. H Ρωσία υπογράφει στις 29 Απριλίου του 2008 σχετική συμφωνία με την Ελλάδα. Κατά τη συμφωνία, στο πλαίσιο ενός αμφιλεγόμενου πανάκριβου σχεδίου, μια παράκαμψη του South Stream θα μετέφερε φυσικό αέριο στην Ιταλία μέσω Ελλάδας.
Στις 6 Αυγούστου του 2009, μετά την ψύχρανση των σχέσεων Ρωσίας Ουκρανίας, η Τουρκία δέχεται καταρχάς να περάσει ο αγωγός South Stream από τα δικά της χωρικά ύδατα. Το ανατολίτικο παζάρι Άγκυρας-Μόσχας για το θέμα αυτό ολοκληρώνεται με επιτυχία στις 28 Δεκεμβρίου 2011.

Παράλληλα με όλα αυτά αρχίζει να κατασκευάζεται ο North Stream. Η κα Μέρκελ, η ίδια, άνοιξε την κάνουλα της ροής του φυσικού αερίου κατά τα τέλη του 2011.

Και ενώ ο υφυπουργός ενέργειας των ΗΠΑ ο κος Μπράιζα, φέρεται φοβερά ενοχλημένος για τη συμφωνία Ελλάδας-Μόσχας αναφορικά με το South Stream, ουδείς στις ΗΠΑ μοιάζει να ενοχλείται σφόδρα για την Τουρκία και Γερμανία που έδωσαν διέξοδο στα τεράστια ρωσικά αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίου.

Από την άλλη, ουδεμία απόπειρα ή σχέδιο δολοφονίας ακούγεται για τον Τούρκο πρόεδρο. Αντίθετα, στην Ελλάδα δημοσιοποιείται το σχέδιο «Πυθία1» που αποδίδεται στην CIA-Mossad-M16, με σκοπό τη δολοφονία του Κώστα Καραμανλή!!!.

Αιτία της δολοφονίας: Το τμήμα του αγωγού South Stream που θα περνούσε (αν ποτέ περνούσε) από την Ελλάδα όπως επίσης και η προσπάθεια νεκρανάστασης του θνησιγενούς αγωγού Μουργκάς-Αλεξανδούπολης σε μια περίοδο όπου ο αγωγός Σαμψούντας- Τσειχάν άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά.

Ερώτηση: Αν ο Κώστας Καραμανλής θεωρούταν απειλή για τα αμερικανικά συμφέροντα ο Ερτογάν τι θα έπρεπε να είναι; Αν λοιπόν οι CIA-Mossad-Μ16 ήθελαν να δολοφονήσουν τον πρώην πρωθυπουργό για το παράκαμψη του South Stream που θα μετέφερε (αν ποτέ μετέφερε) το 1/10 του φυσικού αερίου του ανωτέρω αγωγού, τότε τον Ερτογάν τι θα έπρεπε να τον κάνουν;

Και μετά από όλα αυτά, αρχίζει μια κατασκοπευτική ιστορία, με πολιτικές προεκτάσεις. Έτσι, όπως καταγράφηκε στον Τύπο, μπλέκονται στο σενάριο Αμερικανοί, Βρετανοί και Ισραηλίτες που παρακολουθούν με αμάξι, το αυτοκίνητο του Κώστα Καραμανλή. Ρώσοι πράκτορες, (που υποδύονται το ρόλο του καλού), τους αντιλαμβάνονται και δρώντας με αποφασιστικό τρόπο – θυμίζοντας σκηνικό Ανατολικής Γερμανίας του 1955– αποτρέπουν την εν δυνάμει δολοφονία ή την επίμαχη παρακολούθηση, που θα οδηγήσει σε δολοφονία.

Οι Αμερικανοί και Ισραηλίτες…ερασιτέχνες πράκτορες αναγκάζονται όμως να εγκαταλείψουν το αμάξι της παρακολούθησης με οπλισμό, εκρηχτικά, κιάλια νυκτός, χάρτες κ.λπ και να διαφύγουν με μοτοσικλέτα. Από την άλλη βέβαια ουδείς τους καταδιώκει!

Οι υπάλληλοι των κατασκοπευτικών δορυφόρων των ΗΠΑ φαίνεται ότι απεργούν, ενώ οι αμερικανοί πράκτορες αγνοούν ίσως το Google Earth. Οπότε μόνο επίγειες δυνάμεις της CIA και των συμμάχων της καλούνται, με αρχέγονα μέσα, να φέρουν σε πέρας μια δύσκολη αποστολή!

Η όλη ιστορία θα μπορούσε όμως να καταλήξει σε ένα άλλο συμπέρασμα, με αρκετές πολιτικές θολές προεκτάσεις, που δεν άγγιξαν όμως οι ένθερμοι υποστηρικτές της εξεταζόμενης πλοκής: Στη νεκρανάσταση ενός πολιτικού “ηγέτη”, που θεωρείται ο χειρότερος της πρόσφατης περιόδου σε όλη την Ευρώπη, κατά πολλούς ξένους αναλυτές. Ερμηνεία στα ανωτέρω, δίνουν άλλα σενάρια, που θα τολμήσουμε να παραθέσουμε.

Αναλυτικότερα, στις επερχόμενες εκλογές ο κος Σαμαράς εκτιμάται ότι θα αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας είτε μόνος του είτε συγκυβερνώντας με άλλο κόμμα. Προεξοφλείται όμως κατά πολλούς (εντός και εκτός Ν.Δ.) η παταγώδης αποτυχία της πολιτικής του, καθώς τόσο ο ίδιος όσο η ομάδα που τον περιτριγυρίζει χαρακτηρίζεται από μια πρωτοφανή ανεπάρκεια.

Η Νέα Δημοκρατία ψάχνει λοιπόν απεγνωσμένα έναν ηγέτη, όχι για να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο, αλλά για να εξασφαλίσει μια ισορροπία ανάμεσα στις αντιμαχόμενες ενδοκομματικές φατρίες, που κρίνουν ότι δεν είναι φρόνιμο, εν μέσω οικονομικής κρίσης, να αναλάβουν την αρχηγία του κόμματος σήμερα. Έτσι ο παρ’ ολίγον δολοφονηθείς, ήρωας πλέον της Ελλάδας, θα κληθεί για δεύτερη φορά να σώσει το κόμμα και τη χώρα! Κάποιοι έχουν μεριμνήσει γι’ αυτό.

Ως προς τις δυνάμεις, εκτός Ελλάδας, η συγκεκριμένη λύση υπέρ ενός άβουλου και όχι ιδιαίτερα πολιτικά έμπειρου πρωθυπουργού, τους προσφέρει ό,τι χρειάζονται για το άμεσο μέλλον. Τα γεράκια της Δύσης ξανακτίζουν λοιπόν ένα προφίλ ενός αποτυχημένου πολιτικού, με τη βοήθεια διαφόρων σεναρίων, που οικοδομούνται μέσω μιας εικονικής δολοφονίας.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι η σχετική έκθεση της ΕΥΠ τονίζει, ότι όλο το σχέδιο της υπό εξέταση δολοφονίας μπορεί να είναι καλά ενορχηστρωμένο για να παραπλανήσει τις κρατικές υπηρεσίες της χώρας.

Δεν ηχούν όλα (οι κακοτεχνίες των δυτικών πρακτόρων, τα απόρρητα έγγραφα της CIA –ποιος τα έδωσε ή τα κατασκεύασε– που δημοσιεύονται από το Wikileaks) πολύ βολικά για έναν πολιτικό χωρίς μέλλον;

Και σε όλα αυτά, ας μην ξεχνάμε τις μοναδικές ενεργειακές διεξόδους που προσέφερε ο Τ. Ερτογάν στη Ρωσία. Η παράκακμψη του South Stream και ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, ωχριούν στα όσα έδωσε αφειδώς ο Τούρκος πρωθυπουργός στους Ρώσους.

Ο κ. Δημήτρης Μάρδας είναι Αν. καθηγητής Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘΓνώμες περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (16)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  ΣΚΕΨΕΙΣ | 03/03/2013 14:25
  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ , ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟς ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΩΝΗΤΕ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟς ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ 1, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ Η ΡΩΣΙΑ? ΑΠ' ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΚΑΖ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΔΙΗΛΗΣΤΗΡΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ,. ΙΣΩς ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ. 2. ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ? 3. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΟς- ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΓΗΔΕΨΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ? 4. ........γιατι ο Αντωνης πριν αναλαβει - πριν τις εκλογες πηγε πρωτα Ισραη και μετα ειδε τον ΜΟΝΤΙ στην Ιταλια?? εχω και αλλα κ Δημητρη αλλα ασ ωψονται.
  giorgos varvarigos
  απάντηση02
   
   
  M16=όπλο, MI6=Secret Intelligence Service | 04/04/2012 17:38
  Δηλαδή τυχαίος ο καρκίνος του Ερντογάν, του Τσάβεζ κλπ. Τυχαία τα "γεγονότα" με τον Αλέξη. Τυχαία όλα. Εντάξει κύριε Μάρδα. Μας έπεισες ότι είναι θεωρία συνωμοσίας για να καλύψει τις, έτσι κι αλλιώς τεράστιες, ευθύνες του "μπούλη". Προφανώς όμως τα Wikileaks που γράφουν τα παρακάτω είναι κι' αυτά θεωρίες συνωμοσίας Από Wikileaks: "Ανεξέλεγκτο» που λειτουργεί από μόνος του χαρακτηρίζεται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από τον κ. Σπέκχαρντ, αμερικάνο πρέσβη κατά την ενημέρωσή του προς τον Πρέσβη SCHULTE, που έρχόταν για επίσκεψη στης Αθήνα στις 27 Ιουλίου 2008: «Οι κινήσεις του Καραμανλή προς την Ρωσία, βλάπτουν την εικόνα της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον. Την ίδια στιγμή οι δυνατότητες της Πρεσβείας να επηρεάσει την ελληνική θέση είναι μειωμένες λόγω διαφόρων παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι ο Καραμανλής φαίνεται να ασκεί από μόνος του, την πολιτική προσέγγισης με τη Ρωσία. Ο Κώστας Καραμανλής χαράσσει την εξωτερική πολιτική με διαβούλευση με τους υπουργούς Εξωτερικών, Αμύνης και άλλους υπουργούς ή συμβούλους, μέσω των οποίων θα μπορούσαμε να ασκήσουμε επιρροή, στην τάση του (Καραμανλή) να πιστεύει ότι η βελτίωση των σχέσεων με τη Ρωσία και η ανάδειξη της Ελλάδας σε ενεργειακό κόμβο είναι συμφέρουσες »
  Strider
  απάντηση33
   
   
  Αντιφάσεις | 17/03/2012 10:59
  Δεν διαφωνώ για τα ακατανόητα στοιχεία καθώς και για το "τυχαίο"της χρονικής στιγμής. Η ιστορία όμως ενοχοποιεί τα "γεράκια της Δύσης" που, όπως λέτε, "χτίζουν ένα θετικό προφίλ". Εάν κάποιοι ευεργετούνται από την ιστορία, όπως παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ και από εσάς, αυτοί είναι σαφώς ο κ. Καραμανλής και η Ρωσία ως ενεργειακός και πάσης φύσεως σωτήρας. Αντιθέτως, οι Δυτικοί εμφανίζονται ως εν δυνάμει ειδεχθείς δολοφόνοι. Τα στοιχεία, άλλωστε, δίνονται από τις ρώσικες μυστικές υπηρεσίες. Δηλαδή, θεωρείτε ότι οι ρωσ. μυστικές υπηρεσίες συνεργάστηκαν με τις δυτικές και οι δυτικές κατηγορούν τον εαυτό τους προς όφελός τους; Τα "γεράκια της Δύσης" δεν θα έπρεπε να φτιάξουν ένα πιο ελκυστικό σενάριο με τους Ρώσους ως κακούς; Πώς "φτιάχνεις ένα προφίλ" όταν θεωρείσαι ο πιθανός δολοφόνος; Πραγματικά, πολύ περίεργη ιστορία, αλλά και η δική σας έχει αντιφάσεις.
  M.E.M
  απάντηση92
   
   
  O κωστάκης ο μικρός εν κινδύνω | 17/03/2012 10:45
  Ο καραμανλής, ο μικρός, είναι σχεδόν εξίσου ασήμαντος με το γιωργάκη, τον επίσης πολύ μικρό, για να ασχοληθεί κάποιος να τον δολοφονήσει.
  thanasis@hotmail.com
  απάντηση118
   
   
  Oute politikos, oute andras... | 17/03/2012 04:51
  Ypervallete! Einai apla enas xontros tembelis plakatzis pou tou aresoun oi xasapotavernes...
  Aussie
  απάντηση97
   
   
  ΕΝΟΧΛΗΣΑΤΕ κύριε... | 16/03/2012 13:36
  Σε επίρρωση των συμπερασμάτων σας κε Μάρδα, δεν τα βλέπετε , πώς ξετσουμίζουν ένα-ένα, αιφνιδιασμένα
  Αμνήμων Δεξιούλης
  απάντηση84
   
   
  Grande Maestro mou | 16/03/2012 06:23
  Ola auta einai paradeigma Oikomologou-Dhmosiougraphou-Kafetzi opws elege kai o megalos Xarry Klun O anthrwpos den mporei na grapsei MI6 kai graphei M16 to polubolo kai petaei blakeies sfaires kai senaria poios ton ebale sto posto? Na erthei kai o Benizelos na ton kanei prutanh
  giannis pmazoukas
  απάντηση169
   
   
  Μωρ'τί μου λές Ο.ο | 15/03/2012 14:14
  Η μόνη διαφορά φίλε αρθρογράφε είναι ότι εάν οι Ισραηλινοί χτυπούσαν τον τούρκο προθυπουργό η Τουρκία θα αντιδρούσε άμεσα εναντίον του Ισραήλ, ενώ η Ελλάδα θα τα φόρτωνε σε κάποιο πρωτοεμφανιζόμενο επαναστατικό κίνημα με εξωτικό όνομα.
  Xristos
  απάντηση2312
   
   
  ποιον εξυπηρετούν οι απόψεις σου κύριε προφέσορα | 15/03/2012 14:12
  Κι αν είναι αλήθεια όλα αυτά κύριε προφέσορα; έχεις ετοιμάσει λαγούμι να πας να κρυφτείς; Δεν πήρες χαμπάρι να συμβαίνει τίποτα παράξενο τις ημέρες της πρωθυπουργίας του "αποτυχημένου"; Εμείς οι αγράμματοι είδαμε πολλά!!! εσύ κοτζάμ καθηγητής, δεν πρόσεξες τίποτα; Τι είναι αυτό που σε τρομάζει στην περίπτωση που επανεμφανιστεί στο προσκήνιο αυτός ο "αποτυχημένος" και εν τέλει, ποιον εξυπηρετούν οι απόψεις σου κύριε προφέσορα; Mήπως τον νέο σου αρχηγό και "ηγέτη" κύριο Ευάγγελο;
  thalassodarmenaypsi
  απάντηση2317
   
   
  Κάκιστο ανέκδοτο | 15/03/2012 14:00
  Έχετε δίκαιο βεβαια. Μονο που οι μεριμνούντες για την νεκρo-ανάσταση του πλαστικού Βούδα της Ραφήνας δεν κατάλαβαν ότι δεν έχουμε πλέον καμια όρεξη για γέλιο με τα ανέκδοτα τους.
  Vi.Ma
  απάντηση2014
   
   
  Alithes | 15/03/2012 13:57
  Poli kalo,sixaritiria merikes alithes prepei na legontai me to onomatous
  Ikaros
  απάντηση1319
   
   
  ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ | 15/03/2012 13:54
  ΑΓΑΠΗΤΕ Κ. ΜΑΡΔΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009. Ο ΒΟΥΔΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ "ΕΞΟΡΙΑ" ΟΠΩΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ. ΤΙ ΠΑΡΙΣΙ ΤΙ ΡΑΦΗΝΑ ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΒΟΥΔΑΣ. ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ. ΑΥΤΟΣ , Ο ΜΕΓΑΣ, Η ΙΔΙΟΦΥΙΑ ΘΑ ΜΙΛΗΕΣΕΙ ΜΕΤΑ. ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο "ΣΩΤΗΡΑΣ". ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ (ΕΥΤΥΧΩΣ). Η ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ (ΤΙ ΦΡΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ) ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΑΔΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ? ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ
  Α.ΛΙΝΟΣ
  απάντηση1415
   
   
   
  Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! | 15/03/2012 13:41
  Μάρδα, το άρθρο σου είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, και κανονικά θα έπρεπε -αν ήσουν σε σοβαρό πανεπιστήμιο- να σου στερήσουν την ακαδημαϊκή έδρα για κάνα δυο χρόνια. Στο εξωτερικό πέφτει κατακόρυφα το reputation ενός καθηγητή όταν γράφει τέτοιες ηλιθιότητες. Δεν έχεις γνώση επί του θέματος, δεν είσαι μέλος της ΕΥΠ, δεν είσαι δικαστής, δεν είσαι σε θέση να έχεις ιδέα για τα σχέδια των μυστικών υπηρεσιών άλλων κρατών (π.χ. των ΗΠΑ) και παρόλα αυτά (από εμπάθεια) γράφεις ένα άρθρο περί νεκρανάστασης του Καραμανλή. Φαντάζομαι πόσους φοιτητές θα έχεις στραβώσει όλα αυτά τα χρόνια με την... "επιστημονικότητά" σου!
  Nick
  απάντηση3314
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Διόρθωση | 15/03/2012 13:06
  H βρετανική μυστική υπηρεσία λέγεται MI 6 (Military Intelligence section 6) και όχι Μ16 το οποίο είναι το αυτόματο τυφέκιο του αμερικανικού στρατού!
  Oύτις
  απάντηση262
   
   
  Χαχόλοι | 15/03/2012 12:40
  Ο αρχιτεμπέλαρος προαλείφεται ξανά για την ηγεσία της ΝΔ. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί χαχόλοι, όχι μόνο οι ευνοηθέντες, που επιθυμούν αυτή την εξέλιξη.
  Ηλίας Παπαδάτος, Ζάκυνθος
  απάντηση2117