· Το ισχυρότατο ένστικτο (πολιτικάντικης) αυτοσυντήρησης σπρώχνει όλους τους επώνυμους του Πασοκ στην (ευρύχωρη) σκιά του Ε. Βενιζέλου. Σαν τον αξιολύπητο πατέρα του ανεκδότου που, ηττημένος, δήλωνε : «…κι εγώ με τη μαμά»

· Ελπίζω οτι το οικονομικό «κούρεμα» είναι ριζικότερο του κανονικού. Γιατί στο δεύτερο, τα μαλλιά ξαναφυτρώνουν.

· Να μου το θυμηθείς. Αυτοί οι αγρότες από το «κίνημα της πατάτας» είναι ικανοί όταν, πρώτα ο Στάλιν, κατακτήσουμε την «λαϊκή οικονομία» ν’ αρνηθούν την συμμετοχή τους στα κολχόζ.

· Πάντως, αν πιστέψουμε τους χονδρέμπορους της Λαχαναγοράς, η πατάτα Νευροκοπίου μόλις φθηνύνει για τον καταναλωτή…γίνεται καρκινογόνος.

· Με τον Π. Καμμένο η Έλενα Κουντουρά. Σαν κινηματογραφική ταινία : η πεντάμορφη και το…«παιδί θαύμα» της πολιτικής σκηνής

· Από το Δίστομο ξεκινά την προεκλογική του εκστρατεία ο Π. Καμμένος. Κατακα(η)μένο Δίστομο…

· (Σχεδόν) δικαιολογημένη η απορία μικρής κόρης φίλου στο άκουσμα της υπουργοποίησης Μπαμπινιώτη : «καλά, αυτός δεν είναι Λεξικό ; »

· Απλήρωτοι στο Πασοκ. Οι εργαζόμενοι, όχι οι άλλοι.

· Καθαρές κουβέντες. Παντελής Οικονόμου : δεσμεύομαι για πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων. Πότε ; ΟΤΑΝ τελειώσει η διαβούλευση με τους εταίρους, ΘΑ φέρω σχέδιο νόμου. Πως ; Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πολιτική βούληση…

· Δυσαρεστήθηκαν ορισμένοι με την δήλωση της Αυστριακής Υπουργού Εσωτερικών (πόρτα αχυρώνα θυμίζουν τα σύνορα της Ελλάδας). Όσοι όμως διαβάζουν τι γράφεται, χρόνια τώρα , στον Αυστριακό τύπο, θεωρούν οτι το βάρος της πρότασης πέφτει μέσα από την πόρτα.

· Δεν άργησαν πολύ να διαγράψουν τον Γ. Μανώλη από την ΝΔ. Απλούστατα φρόντισαν ν’ αποφύγουν συμφόρηση στην έξοδο με όσους Βουλευτές έφυγαν και ξαναγύριζαν.

· Αγωγή στην Bild από τον Αλ Τσίπρα για προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπό του. Έχει αρχές ο Αλέξης. Ο ίδιος δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο για κανέναν πολιτικό του αντίπαλο.