· Λούκα Κατσέλη : «Έκλεισε για μένα η πόρτα του Πασοκ». Υπομονή. Ο χρόνος όλα τα γιατρεύει. Κάποια στιγμή η πόρτα θα το ξεπεράσει.

· Όπως θα μπορούσε να ‘λεγε και το γνωστό τραγούδι : Δυό πόρτες έχει η ζωή, άνοιξα μιά και μπήκα. Βγήκα, ξαναμπήκα και ξαναβγήκα και πάω για τη δεύτερη.

· Α. Σαμαράς : «να μην ακούω για Πασοκ και συγκυβέρνηση». Η πολιτική εκδοχή του : «όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε»

· Τον πήρε στο λαιμό του ο Θ. Πάγκαλος ζητώντας να συμμετάσχει στην εκλογή Προέδρου του Πασοκ και ένας «δεύτερος»

· Χάλασε ο κόσμος. Στην Γαλλία, χώρα των φλογερών εραστών, ο τίτλος της κυρίας “απονέμεται” πλέον με εγκύκλιο του Υπουργείου και όχι με τις παραδοσιακές διαδικασίες.

· Κόμμα λοιπόν (σχεδόν) ίδρυσε και ο Πανίκας Ψωμιάδης. Ποιόν να πρωτοβοηθήσει τώρα η Παναγία ;

· Νέο κόμμα προανήγγειλε και ο Χ. Καστανίδης αλλά αυτός δεν έχει στο Θεό του.

· «Μεγάλο λάθος θα ήταν η επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή» δήλωσε ο κ. Χρ. Πισσαρίδης. Είναι δυνατόν ένας Νομπελίστας να ξέρει περισσότερα από τόσους εγχώριους πανελίστες ;

· Ο κ. Παπουτσής όπως έχει δηλώσει δημοσίως επιθυμεί την επιστροφή των βουλευτών που έχουν διαγραφεί από την ΚΟ του ΠαΣοΚ και θεωρεί ότι δεν μπορεί να «ποινικοποιείται η αγωνία των ανθρώπων». Σωστά. Σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύει ο καφενειακός χαρακτήρας του «σύγχρονου» κόμματος που ευαγγελίζεται.

· Με ανοιχτές αγκάλες, υποτίθεται οτι, υποδέχτηκε η Α. Μέρκελ τον «άσωτο υιό» της ευρωπαϊκής δεξιάς. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε ποιός επελέγη ως «μόσχος σιτευτός» για να θυσιαστεί.

· Μέμφονται τον υπεύθυνο Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής της ΔΗΜΑΡ, κ. Γερ. Γεωργάτο, γιατί κατηγόρησε το γερμανικό κόμμα «Αριστερά», το Die Linke, για την καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα στη γερμανική βουλή. Κακώς. Ο άνθρωπος είναι συνεπής στη γραμμή : «εμείς θα πουλάμε επανάσταση κι εσείς θα πληρώνετε»

· Όπως είχε ειπωθεί στην αρχή της Ελληνικής κρίσης : « Μα είναι δυνατόν 250 εκατομμύρια Ευρωπαίοι να μην μπορούν να συντηρήσουν 10 εκατομμύρια Έλληνες ; »