Ακουσα τη δήλωση Κουλούρη «για ένα κόκκινο, καταστρέφεται η ζωή μου και κλαίει όλη μέρα το παιδί μου» και θυμήθηκα τους στίχους ενός άλλου πασόκου (εξ αγχιστείας): κι έρχεται εκείνος με τα πλούτη και κλέβει την αγάπη ετούτη, και κλέβει του φτωχού τ’ αρνί και είμαστε και Χριστιανοί…

Εφόσον ο κ. Παπουτσής συνεχάρη τέσσερις αστυνομικούς, ο κ. Κουλούρης δηλώνει ότι περικυκλώθηκε από 30 και το αλκοτέστ ήταν αρνητικό, κάποιος χρησιμοποιεί ληγμένα προϊόντα.

Υπάρχει και η τεχνολογικά τεκμηριωμένη υπερασπιστική γραμμή: Επειδή κύριε Πρόεδρα η «Μερσεντέ» είναι «αφτομάτικ» μπέρδευα τα πετάλια. Μια φορά που (νόμισα ότι) φρέναρα πάτησα το «Όργανον».

οταν λέγαμε «συμβαίνουν και εις Παρισίους» νομίζαμε οτι ήταν σχήμα λόγου. Φευ…

• Με την επικείμενη ίδρυση του «κόμματος των Πειρατών» ολοκληρώνεται η επιστροφή στο… 1820 (κλέφτες και αμαρτωλούς είχαμε ήδη).

• Μ. Χρυσοχοϊδης : «Εχουμε ανάγκη την κρουαζιέρα». Να πάτε, να πάτε…

• Πιθανότατα αποτελεί πτυχή της Παπανδρεϊκής παράδοσης. Είχε και ο πατέρας, αντιστοίχως, αδελφό.

• Εκτός από το φιλότιμο ούτε οι λέξεις «κιμπάρης υπουργός» και «χουβαρντάς» υπάρχουν στο λεξιλόγιο των Ευρωπαίων. Τώρα που θα τους επιστρέψουμε 425 εκατ. ευρώ εντόκως, θα το καταλάβουν άραγε οι κουτόφραγκοι ;

• Αν, παρ’ ελπίδα, γίνει ποτέ δεκτή η πρόταση για ενοικίαση της Ακρόπολης, ας «εκτεθεί» στον Ιερό Βράχο και ο εμπνευστής της ιδέας. Θα μπορούν έτσι οι επισκέπτες να διαπιστώσουν την εκφυλιστική επίδραση του χρόνου τόσο στα Αρχιτεκτονήματα όσο και στους ίδιους τους αρχαίους Έλληνες.

• Όταν έλεγα ότι «ήταν λάθος μας που υιοθετήσαμε την πρόταση Σαμαρά για την εφεδρεία» αναφερόμουν όχι στην ευθύνη του κ. Σαμαρά για τη λάθος πρόταση αλλά στη δική μας ευθύνη για την υιοθέτηση αυτής της λάθος πρότασης» δήλωσε ο κ. Ραγκούσης. Περιμένετε λοιπόν πότε θα κάνει ο κ. Σαμαράς σωστή πρόταση και μην κάνετε το λάθος να μην την ακολουθήσετε σωστά και όχι λανθασμένα.

• Ελλιπής η είδηση: «Λίγους μόνο μήνες μετά την ανακάλυψή της, η «κερασφόρος έχιδνα της Ματίλντα», ένα νέο είδος οχιάς που αναγνωρίστηκε στην Αφρική, πρόκειται να καταταχθεί επισήμως στα είδη υπό εξαφάνιση» (στη Μαύρη Ήπειρο, διότι εσχάτως ενετοπίσθη ικανός αριθμός, αυξανόμενος, στην Ευρώπη-Ελλάδα-Αθήνα-Ιπποκράτους)

• Κάποιοι σκέπτονται να ακολουθηθεί διαδικασία Opengov για την επιλογή Προέδρου. Τροποποιημένη φυσικά. Σε Closegov.