από metereologos.gr
Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018
 
 

Ο Επίτροπος Ψωμιάδης dans la merde

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 


Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός χρόνου με αναστολή για παράβαση καθήκοντος, τέθηκε σε αργία όπως επιβάλλει ο νόμος, αλλά δεν πτοείται: «Δεν πρόκειται να φύγω από την Περιφέρεια. … Από εδώ μόνον ο λαός μπορεί να με διώξει. Ο λαός με έστειλε πριν έξι μήνες, κανείς δεν μπορεί να έρθει να με πάρει από εδώ».

Ήτοι ο κ. Ψωμιάδης θέτει εαυτόν υπεράνω νόμων και δικαστηρίων και θα λειτουργεί ως Επίτροπος του εαυτού του στην Περιφέρεια, καίτοι την παρέδωσε στον αδελφό του Διονύσιο Ψωμιάδη, ορίζοντας τον αναπληρωτή περιφερειάρχη. Το ότι ο Παναγιώτης θέλει να είναι και ο ίδιος στα γραφεία της Περιφέρειας δείχνει δυσπιστία απέναντι στον Διονύσιο: δεν τον θεωρεί ικανό να εξυπηρετήσει τα οικογενειακά συμφέροντα _ και αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι δεν είναι δίδυμοι, όπως οι περίφημοι αδελφοί Καζίνσκι που κυβερνούσαν με απόλυτη σύμπνοια και αδελφική αγάπη την Πολωνία ο ένας ως πρόεδρος και ο άλλος ως πρωθυπουργός ώσπου να τους χωρίσει οριστικά ο θάνατος του ενός σε πτώση αεροπλάνου.

Υπενθυμίζω ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης καταδικάστηκε (και πρωτόδικα και στο Εφετείο) επειδή μείωσε από 95.000 σε 5.000 πρόστιμο που είχε επιβληθεί σε βενζινοπώλη, στέλεχος της ΝΔ στο νομό Θεσσαλονίκης, ο οποίος αποχρωμάτιζε πετρέλαιο θέρμανσης και το πωλούσε ως πετρέλαιο κίνησης, σε διπλάσια δηλαδή τιμή, κερδίζοντας από τη διαφορά των φόρων. Έκλεβε και τους πελάτες του και το δημόσιο ταμείο που το γεμίζουν σήμερα τα δάνεια της τρόικας.

Υπενθυμίζω επίσης ότι ο Αντώνης Σαμαράς λίγο πριν τις εκλογές είχε απειλήσει με άρση της στήριξης της Νέας Δημοκρατίας στον συνδυασμό Ψωμιάδη αν ο τελευταίος δεν απέσυρε τον Διονύσιο από υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη. Ο Παναγιώτης υποχώρησε, η Νέα Δημοκρατία θριαμβολογούσε για την αποφασιστικότητα του αρχηγού της στη μάχη κατά της οικογενειοκρατίας, ο Γιώργος Καρατζαφέρης απέσυρε την υποστήριξη του ΛΑΟΣ από τον Παναγιώτη κατηγορώντας τον ότι «κατέβασε τα παντελόνια του» απέναντι στην απειλή Σαμαρά. Όμως μετά την εκλογική του νίκη, ο Παναγιώτης έβαλε άλλα παντελόνια, ανδροπρεπέστερα, ορίζοντας τον Διονύσιο, που είχε εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος, κάτι παραπάνω από αντιπεριφειάρχη: αναπληρωτή περιφερειάρχη.

Λογικό ήταν επομένως ο κ. Καρατζαφέρης να ενθουσιαστεί με τα Καινούργια Ρούχα του Περιφερειάρχη και να του συμπαρασταθεί όταν καταδικάστηκε από το Εφετείο, έστω και με το παράλογο επιχείρημα ότι: «Οι αποφάσεις των δικαστηρίων βγαίνουν εν ονόματι του ελληνικού λαού. Ο κ. Ψωμιάδης με την εντολή του ελληνικού λαού είναι περιφερειάρχης. Προφανώς υπάρχει μία σύγχυση». Υποθέτω η ίδια σύγχυση θα υπάρχει (στο μυαλό του κ. Καρατζαφέρη) αν παραπεμφθεί σε δίκη και καταδικαστεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αφού με εντολή του ελληνικού λαού είχε διατελέσει υπουργός.

Αλλά και η Νέα Δημοκρατία στήριξε τον Παναγιώτη θεωρώντας την καταδίκη του άδικη και την αργία παράνομη, ενώ υποτάχθηκε και στο νταηλίκι της επιλογή του Διονυσίου ως αναπληρωτή και διαδόχου με τη δικαιολογία ότι «ο αδερφός του πλέον είναι εκλεγμένος και μάλιστα πρώτος».. Ήτοι αποδέχεται το καρατζαφέρειο εφεύρημα ότι η ψήφος είναι σπόγγος και η κάλπη λουτρό εξαγνισμού _ μία και μόνη για όλη την πολυκατοικία, για όλο το συγκρότημα πολυκατοικιών, μονοκατοικιών, σουπερμάρκετ και παραγκών του πολιτικού συστήματος· ίσως αυτό εξηγεί τα προβλήματα καθαριότητας που γνωρίζουμε όλοι. Ίσως αυτό εξηγεί γιατί ΝΔ-ΛΑΟΣ βλέπουν τον περιφερειάρχη ντυμένο με καινούργια παντελόνια, ενώ εμείς τον βλέπουμε απλώς σκατωμένο _  όπως είπε και ο Στρος Καν πριν πληρώσει άσχημα τη μανία του για καθαριότητα και καθημερινό μπάνιο, δικαιώνοντας τους εχθρούς του μνημονίου: καλύτερα χώρα σκατωμένη, παρά «παστρικιά» για τα λεφτά των ξένων. Πρέπει να προστατεύσουμε την κοπρολαγνεία μας.

Δεν θα είναι μόνο στο γραφείο του καθημερινά για να επιτροπεύει τα συμφέροντά του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Δήλωσε, επίσης, ότι θα συνεχίσει να μιλά για τα προβλήματα της κοινωνίας, κατά του μνημονίου, για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, για τη Μακεδονία». Πρωτίστως, υποθέτω, θα καταφέρεται κατά των μισητών «επιτρόπων» που θα υπηρετούν τα συμφέροντα των δανειστών μας ελέγχοντας τον κρατικό μηχανισμό. Θα ενθουσιάζεται η πελατεία του, βέβαιη ότι ο πάτρονάς της θα συνεχίσει να την προστατεύει με αντάλλαγμα την ψήφο _ αυτό έλειπε, να έρθει η ξένη επιτροπική ακρίδα, να πάρει τη μπουκιά από το στόμα της ντόπιας.

Η κυβέρνηση διέψευσε κατηγορηματικά ότι θα υπάρχουν ξένοι επίτροποι _ θα ανεχθεί να λειτουργούν ως επίτροποι έλληνες καθαιρεμένοι πολιτικοί; Όλοι οι υπόλοιποι, κόμματα και μέντια, που ξιφουλκούν κατά των υποτιθέμενων επιτρόπων, θα ανεχθούν την ύπαρξη του πραγματικού; Και δεν φθάνει μόνο να απαγορευθεί στον Παναγιώτη να κατοικοεδρεύει στα γραφεία της Περιφέρειας και να επιτροπεύει: αν τα κόμματα το θέλουν, σίγουρα τους είναι εύκολο να κινήσουν διαδικασίες αντικατάστασης και του Διονυσίου. Θα το κάνουν; Το ότι δεν μπορούν να συμφωνήσουν στο μνημόνιο ΠαΣοΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΡΙΖΑ δεν τα εμποδίζει να συμφωνήσουν σε θέματα στοιχειώδους πολιτικής αξιοπρέπειας _ εκτός αν ως αξιοπρέπεια νοείται μόνο η διακομματική συμφωνία για την αποκατάσταση συγγενών και φίλων ως υπαλλήλων της Βουλής.

Διανύουμε τη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας μας από το 1974. Αν οι πολιτικές δυναστείες και οι αυλές τους, μικρές και μεγάλες, τοπικές και εθνικές, νοιάζονται μόνο για τη σωτηρία των κεκτημένων τους και τη διαιώνισή τους dans la merde, θα βουλιάζουμε όλο και βαθύτερα σε αυτά. Μόνη ελπίδα, ότι ίσως η γενικευμένη αηδία μας βοηθήσει να αποφύγουμε τον άθλιο από ασφυξία θάνατο.

Psychoyos@tovima.gr

 Γνώμες περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (23)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Γιατι με αναστολη; | 10/06/2011 22:38
  Αν ηταν μονο αυτο το ΄καλο΄ που εκανε ο ΖΟΡΟ ενταξη. Ενας χρονος ΧΩΡΙΣ αναστολη. Αλλα δυστυχως εκανε τοσα πολλα που επρεπε να παη ισοβια
  Γιαννης A
  απάντηση20
   
   
  οι πολιτικοί μας, καθρέπτης της κοινωνίας μας | 07/06/2011 20:27
  Πολύ φοβούμαι ότι μέρος των αγανακτισμένων, διαδηλώνει αυτές τις μέρες επειδή διαισθάνεται ότι πολιτικές πρακτικές τύπου Ψωμιάδη κινδυνεύουν. Ότι δηλαδή δεν θα μπορούν πια να προστρέξουν στον όποιο k. Ψωμιάδη για να τους βοηθήσει σαν καλός ποιμένας (ο ίδιος παρομοίασε τον εαυτό του με το Χριστό), προκειμένου είτε να αποφύγουν κυρώσεις, αποτέλεσμα δικής τους παραβατικής συμπεριφοράς, είτε να καρπωθούν οφέλη, τα οποία αντικειμενικά δεν τους ανήκουν. Ο κ. Ψωμιάδης "είναι πάνω από το νόμο", αλλά δυστυχώς και πολλοί από εμάς το ίδιο επιθυμούσαμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια. Περίτρανη απόδειξη αυτού είναι τα πρόσωπα που απαρτίζουν τη σημερινή βουλή και τις προηγούμενες, πιστή εικόνα της κοινωνίας που θέλαμε και που τελικά φτιάξαμε. Άνθρωποι που μπροστά από το συμφέρον της χώρας τους και των παιδιών τους εν τέλει, δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να τοποθετήσουν το κοντόφθαλμο μικροοικομικό τους όφελος, χωρίς υποψία ενοχής.
  απάντηση281
   
   
  εντάξει κύριε Λαζαρίδη | 07/06/2011 19:45
  κατ'αρχάς αποσύρω το "ντροπή σου" που ήταν αποτέλεσμα συναισθηματικής φόρτισης και μόνο. άκουσέ με όμως: δεν βλέπω τίποτα το μεμπτό στο να ζητήσει κάποιος την βοήθεια ενός πολιτικού την ώρα της αρρώστιας και του πόνου, αντίθετα τον προτρέπω να το κάνει, αυξάνοντας έστω και κατά μια τις πιθανότητες να βοηθηθεί. επίσης δεν βλέπω τίποτα το μεμπτό στο να βοηθήσει ένας πολιτικός έναν άρρωστο άνθρωπο, ίσα ίσα που κερδίζει την εκτίμησή μου. είναι όμως έγκλημα να επικαλείται την αρρώστια ενός ανθρώπου που μας έκλεβε όλους συστηματικά για χρόνια, ο πολιτικός που τον ξελάσπωσε λειτουργώντας παράνομα - σύμφωνα με την απόφαση της δικαιοσύνης. αν ο "κύριος" ψωμιάδης ήθελε να βοηθήσει τον φίλο του καρκινοπαθή, που του επεβλήθη 95.000 ευρώ πρόστιμο επειδή είχε εγκαταστήσει εργαστήριο αποχρωματισμού πετρελαίου και έκλεβε συστηματικά, μπορούσε να βγάλει από την τσέπη του 95 χιλιάρικα, να πληρώσει το πρόστιμο, να μας πει "ήταν κλέφτης αλλα πλήρωσα το πρόστιμο επειδή ήταν άρρωστος" και να υποκλιθούμε όλοι στην μεγαλοψυχία του. όχι να τα πάρει από την δική μου και την δική σου τσέπη με το έτσι θέλω, γιατί αυτό έκανε. και δεν το έκανε επειδή ήταν άρρωστος αλλά επειδή είχαν πολιτική κολεγιά, μη γελιώμαστε τώρα, και εσύ και εγώ, μεγάλα παιδιά είμαστε. για τα υπόλοιπα, σου ξαναλέω ότι ο άνθρωπος είναι κατηγορούμενος για τέρατα και σημεία, ούτε ένα ούτε δύο. μη βιάζεσαι να τον υπερασπιστείς, όπως εγώ δεν βιάζομαι να πω ανοιχτά την γνώμη μου, πριν μιλήσει η ελληνική δικαιοσύνη.
  Ανώνυμος / η
  απάντηση310
   
   
  qui est dans la merde? | 07/06/2011 19:16
  Αχ κύριε Ψυχογιέ μου. Ο Επίτροπος Ψωμιάδης είναι dans la merde ή εμείς όλοι μέχρι το λαιμό όσο ανεχόμαστε αυτούς τους ψευτόμαγκες (επειδή, ενδεχομένως, βολεύουν και μερικούς από εμάς)
  1947
  απάντηση330
   
   
  Για τους Κυρίους Θεόδωρο και Ανώνυμο | 07/06/2011 19:07
  Κύριοι, Θεόδωρε και Ανώνυμε, ευχαριστώ για τη παρέμβαση σας, δέχομαι τις απόψεις σας ή την ενόχληση σας, αλλά ρητά το λέγω: διέπραξε αδίκημα, πάρεβη τον νόμο και τιμωρήθκε και καλώς. Αυτό που με διαφοροποιεί είναι: η ποιότητα της παραβατικότητας. Αν οι πολιτικοί κάνουν ανάλογες πράξεις με σκεπτικό: εγώ επιδιώκω τη ψήφο, δεν είναι σωστός ο συλλογισμός. Αν κάποιος ήταν ή είχε άρρωστο και δεν ζήτησε τη βοήθεια πολιτικού, τιμή και εύγε, υπάρχουν άλλοι που τη θέλουν, όταν δίνεται, ελπίζω ,σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν μπορεί να υπάρξει η λογική της πολιτικής σκοπιμότητας. Αν το σκεπτικο μου ήταν/είναι λάθος, να μου καταλογισθεί ως λάθος, αλλά όχι λάθος για κάποια σκοπιμότητα, τώρα μάλιστα στην ηλικία που είμαι, δεν χρειάζομαι βοήθεια με σκοπό να πετύχω εύνοια κανενός, Σας ευχαριστώ και πάλι , Ε .Ι Λαζαρίδης
  Ευάγγελος Ιωάνν. Λαζαρίδης
  απάντηση319
   
   
  για στάσου κύριε Λαζαρίδη... | 07/06/2011 17:17
  ...γιατί δε μας τα λες καλά... κι'εγώ είχα καρκινοπαθείς στο σόι, ούτε να κλέψω πήγα όμως ούτε τίποτα. όσο για τον εκλεκτό της καρδιάς σου περιφερειάρχη, γιατί το περιορίζεις στην περίπτωση του φοροκλέφτη βενζινά? ο άνθρωπος κατηγορείται για τα μύρια όσα... κάτσε να γίνουν κι'εκείνα τα δικαστήρια να δούμε... αν καταδικαστεί τι θα μας λες? ότι βοήθησε καρκινοπαθείς? σου είπε κανείς ότι ο καρκίνος είναι μια αρώστια που κάνει τα χέρια να μακραίνουν? ντροπή σου!
  Ανώνυμος / η
  απάντηση360
   
   
  Eponima ksefonimata kai diapompevsi edo kai tora. | 07/06/2011 17:11
  O Samaras to mono pragma pou stirizei stin Ellada einai o politikos ... Psomiadis, gramma ston k. Rhen tora gia na kserei me poion akrivos echei na kanei. Ston grafonta apo ti Zacharo pou mas pliroforise gia to epos tou ... dimarchou Zacharos (o kos pyrkagies), ti lete kanoume mia selida sto facebook kalontas osous echoun metaforiko meso na erthoun (erthoume) mia volta sta meri sas, na sygkentrothoume ekso apo to dimarcheio Zacharos (oi psifoforoi ekei mallon tou echoun ypochreosi apo tis soridon paranomies pou tous epetrepse na kanoun, fantazomai ti echoun kanei, monon antipyriki prostasia den ekanan) kai na ton faskelonoume? To idio fysika prepei na kanoun kai oi indignados tis Thessalonikis, ekso apo ta grafeia tis perifereias kai faskelo kai giouchaisma stous adelfous Psomiadi, kai se osous tous stirizoun -gia na doume kai poso indignados einai oi indignados- ochoi mono na faskelonoume genika kai aorista tous pantes kai na tin skapoularoun aftoi pou to aksizoun perissotero apo ollous!.
  Pnevma tis limnis Koroneias
  απάντηση160
   
   
  ΨΩΜΙΑΔΗΣ | 07/06/2011 16:54
  Τοσα χρονια τον ξεραμε για καραγκιοζακο και κακιστο Ηθοποιο Τωρα μαθαινουμε οτι ειναι και Κλεφτης(Οπως ολοι τους) Αλλα και αυτος βρηκε κουταλα και Μελι ε να μην βουτηξη το παλικκαρι(Βλεπε ΖΟΡΡΟ) τι λεμε τωρα δεν ηθελε να τον πουν οι ΑΛΛΟΙ Μ.....α. Και οπως βλεπετε η`` Εξουσια`` σε ολο της το μεγαλειο!! Δεν υπολογιζει νομους και Κρατος. Αντε κλεψε εσυ που πεινας μια φραντζολα ψωμι νε δεις για ποτε σε μπαγλαρωνουν και πες τους μετα οτι δεν παω φυλακη γιατι πεινουσα!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ θα τους κανεις να ξεκαρδιστουν στα γελια !!! ΑΛΗΤΕΣ,, ΑΛΗΤΕΣ φιλε μου, Αυτοι μας ``κυβερνανε !!
  DIMITRIS
  απάντηση220
   
   
   
  Ο Νομος,ειναι Νομος. | 07/06/2011 14:29
  Kyrie Λαζαριδη μας,οι πολιτικαντες,δεν κανουν παρανομιες,μονο για τα λεφτα,αλλα και για πολιτικη. Αυτο ειναι γνωστο τοις πασοι,και γινοταν στην Ελλαδα,επι πολλεες 10ετιες. Σε διοριζω δηλαδη,αρα με ψηφιζεις. Δεν παιρνει λεφτα,αλλα ειναι απατεων,διοτι βαζει καποιον σε δουλεια,ειτε ενω δεν χρειαζεται,ειτε ακομη και αν χρειαζεται,μπορει να μην εχει προσοντα. Οσον αφορα στον καρκινοπαθη,και τι πα να πει αυτο;Επειδη ηταν ασθενης,δικαιουται να κλεβει τον κοσμο; Κατι τετοια συναισθηματικα,μας φαγανε τοσα χρονια. Ο Νομος,ειναι Νομος,ειτε μας αρεσει,ειτε οχι.Αλλοιως,δεν ειμαστε Κρατος,αλλα ζουγκλα.
  Theodore
  απάντηση280
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Συμφεροντάκι εναντίον γενικού συμφέροντος. | 07/06/2011 13:54
  Γιαυτό ενοχλεί μερικούς η προοπτική να μπούν κοινοτικοί επίτροποι σε κάθε υπουργείο . Μήπως φανεί η γύμνια των διοικούντων μας. Δυστυχώς η κόπρος του Αυγεία δεν καθαρίζει εύκολα και κυρίως όταν αυτοί που κοιτάνε το συμφεροντάκι τους είναι περισσότεροι απο αυτούς που σκέφτονται λιγο και το γενικό καλό. Απο τα ημερολόγια της Σημενς μάθαμε οτι ο τέως πρωθυπουργός κινδύνευε να γίνει αλκοολικός προφανώς διότι εκτός των άλλων δεν άντεχε αυτές τις καταστάσεις.
  Δήμος
  απάντηση230
   
   
   
  Μακάρι οι Μακάριοι | 07/06/2011 13:15
  Κύριε Ψυχογιέ,μακάρι όλοι οι ασυνεπείς κρατικοί λειτουργοί να ήταν, αυτής της ποιότητας ασυνέπειας, όπως ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Π. Ψωμιάδη και μακάρι πάλι ,αυτής της ποιότητας ασυνεπείς αξιωματούχους οι πρόεδροι της Νέας .Δημοκρατίας και των άλλων κομμάτων να επισκέπτονται, όχι της ποιότητας που ζούμε, είναι μαζί μας/ανάμεσα μας αλλά κανείς αρμόδιος δεν έθεσε σε διαθεσιμότητα όπως σωστά ο γ.γ. Περιφέρειας ενήργησε στη περίπτωση Ψωμιάδη.Το αδίκημα του κ. Ψωμιάδη τιμωτείται από το νόμο, δεν είναι πράξη ντροπής, βοήθησε καρκινοπαθή-κακώς (έστω στέλεχος της Ν.Δ όπως λέτε εμφαντικά-sic!), δεν δωροδοκήθηκε, δεν διέρρηξε κανένα ταμείο, δεν εξεβιάσε κανέα, δεν "τσέπωσε" χρήματα φίλων του κόμματος, για το κόμμα, αλλά τότε δεν είχατε φωνή και εξακολουθείτε να μη έχετε φωνή. Στη σημερινή κατάσταση αν η μικροπολιτική θα μας θέλγει, χάθηκε το τραίνο, όπως και πολλές άλλες φορές.Κόστος της εφημερ΄δας περίσιος χώρος για δυτερεύοντα, αδιάφορα για όσα αντιμετωπίζομε και θα δούμε μπροστά μας.
  Ευάγγελος Ιωάνν. Λαζαρίδης
  απάντηση446
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Ψωμιαδισμός | 07/06/2011 12:56
  Για τον Ψωμιάδη, και πολλούς άλλους (παλιούς και νέους) πολιτικάντηδες, η ρήση του Samuel Johnson παραμένει διαχρονική: Patriotism is the last refuge of a scoundrel (Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων)
  Εξαγριωμένος πολίτης
  απάντηση341
   
   
  αυτοί είμαστε δυστυχώς | 07/06/2011 12:46
  είμαστε υπήκοοι απίθανων τύπων σαν τον ψωμιάδη... ενός ανθρώπου, τραγουδιστή της πεντάρας, ... λαικιστή, πέρα από τα όρια ... αν θυμηθούμε τον συμβολισμό που επικαλέστηκε για την αμφίεση του ζορό, εθνικά επικίνδυνου αφού αν δεν υπήρχαν τύποι σαν αυτόν σήμερα τα σκόπια θα ονομαζόταν σλαβομακεδονία και όχι μακεδονία και δεν θα είχαμε το παραμικρό πρόβλημα και κυρίως μπλεγμένου σε ένα σωρό οικονομικά ...... η μείωση του προστίμου για την οποία καταδικάστηκε είναι "τίποτα" αφού κατηγορείται για μεταφορές μαθητών που κόστιζαν στη νομαρχία 500 ευρώ ημερησίως για 12 χιλιόμετρα ανά μαθητή παρακαλώ, την καταστροφή του περιβάλλοντος προς όφελος βιομηχανικών μονάδων, έργα που πληρώθηκαν και δεν έγιναν ποτέ, τα περίφημα σαρανταπεντάρια/αναθέσεις σε κολλητούς και άλλα ίσως που δεν τα γνωρίζω... σε πολλά από τα παραπάνω κατηγορούμενος είναι και ο διονύσης... αυτούς τους ανθρώπους τους ψήφισαν με τα δυό χέρια, προφανώς μέρος των χρημάτων που διαχειριζόταν έφτανε και στην... πλατιά μάζα των ψηφοφόρων, θυμίζω το ανέκδοτο της θεσσαλονίκης "όποιος κρατάει ποντιακή λύρα, παίρνει επιδότηση" αυτοί είμαστε και πολύ καλά κάνει και που μας κατσικώθηκε και που μας κουνάει το δάχτυλο... ήθελα να ξέρω αυτός που είναι σε τέτοιο βαθμό υπεύθυνος για την χρεοκοπία μας με τι "συκώτια" υπερασπίζεται στα διάφορα φτηνιάρικα πάνελ που τον φιλοξενούν τα "δίκαια του φτωχού λαού"
  Ανώνυμος / η
  απάντηση301
   
   
   
  Ναι αλλά με καλούνε!!! | 07/06/2011 12:40
  Πάντως σήμερα το συγκεκριμένο άτομο ήταν καλεσμένο στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1(Παπαδάκης). Και στο παρελθόν έχει καλεσθεί κατά κόρον και από άλλα τηλεοπτικά ιδιωτικά κανάλια με πρώτο και καλύτερο το ALTER στην πρωϊνή εκπομπή του κύριου Αυτιά. Το καλούσανε-καλούνε γιατί ήταν-είναι σημαντικό πρόσωπο ή για να σπάσουνε πλάκα-να ανέβει η θεαματικότητα των συγκεκριμένων εκπομπών;;
  Ι.Αντωνιάδης
  απάντηση260
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Η Ελλάδα δεν είναι Αφγανιστάν | 07/06/2011 12:36
  Οταν τέτοιοι ..... της πολιτικής γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια την πολιτεία και την τήρηση των νόμων , να μην περιμένουμε από τον απλό πολίτη να κάνει κάτι αλλο. Η Ελλάδα δεν πρέπει να γίνει Αφγανιστάν όπου οι τοπικοί φύλαρχοι κάνουν κουμάντο στις περιοχές τους. Οι Παπαδάκηδες και Αυτιάδες που δίνουν βήμα στην Μάρθα Βούρτση της Ελληνικής Πολιτικής να κλαψουρίζει στα κανάλια ,χάριν της προσωρινής τηλεθέασης έχουν αλήθεια επίγνωση για τη ζημιά που επιτελούν στην νομιμοφροσύνη και την συνείδηση του Ελληνικού λαού ;
  Paul
  απάντηση301
   
   
  απαθεια | 07/06/2011 12:16
  Απευθυνομαι στον George.D.Τι θα πει"γιατι σας παραξενευει",δηλαδη δεν θα πρεπει να καταγκελλουμε την διαφθορα;Ως ποτε θα συναιχειζουμε να παρατηρουμε με απαθεια ολα αυτα ταφαινομενα;Η"αγανακτηση"μας εξαντληται μονο σε οτι αφορα την τσεπη μας; Υπαρχουν σιγουρα πολλοι Ψωμιαδηδες στην Ελλαδα και το χειροτερο ειναι οτι κανενας δεν βριστεται απο τους "αγανακτησμενους"να τους κραξει.
  τασω7
  απάντηση200
   
   
  Απορίες. | 07/06/2011 11:49
  Ο ίδιος γιατί βγαίνει στά κανάλια καί λέει ότι όλο αυτό τό κακό έγινε γιά 980 ευρώ?Λέει τόσο χονδροειδή ψέμματα?Τώρα γιά τό πετρέλαιο θέρμανσης,άν θέλετε τήν γνώμη μου αυτός ο διαχωρισμός σέ κόκκινο καί πράσινο ποτέ δέν μού άρεσε. Ηταν σάν νά φώναζε από μακρυά σέ όλους όσους τό εμπορεύονται νά τού αλλάξουν χρώμα καί νά τό μοσχοπουλήσουν.Δέν σάς φάνηκε από τήν αρχή κάπως περίεργος αυτός ο διαχωρισμός?Γίνεται σέ κάποιο άλλο κράτος τού κόσμου ή είναι μόνο Ελληνική πατέντα γιατί είχε ψαχνό γιά πολλούς καί διαφορετικούς?
  Τάκης.Χ.
  απάντηση152
   
   
  Το πρότυπο πολιτικού ανδρός | 07/06/2011 11:26
  Με κάτι τύπους σαν κι' αυτόν φτάσαμε εδώ. Απαξ και εκλέχτηκε, κινείται όπως γουστάρει, θεωρεί ότι κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει,ούτε και η διακαιοσύνη, και όταν βρίσκεται με τη πλάτη στον τοίχο, δεν διστάζει να αλλάξει κόμμα και αρχηγό κουνώντας τα ψηφαλάκια που θεωρεί ότι του ανήκουν προσωπικά. Οσο υπάρχουν τέτοιοι πολιτικοί άνδρες, είναι αδύνατο να υπάρξει οποιαδήποτε ελπίδα σ' αυτό το τόπο. Ψευτόμαγκας, ψιλοτσαμπουκάς, βαθύτατα αντιδημοκρατικός και χωρίς τσίπα.
  Καλά να πάθουμε
  απάντηση390
   
   
  Δεν είναι η πρώτη φορά | 07/06/2011 11:26
  Γιατί σας παραξενεύει; Το ίδιο ακριβώς πράγμα συμβαίνει από τις εκλογές μέχρι σήμερα στη ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ: ο ανεκδιήγητος δήμαρχος ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ (υπόδικος, εκπεσών , αλλά με τη στήριξη όλων των κομμάτων) κάνει ακριβώς τα ίδια. Αγνοεί αποφάσεις καθαίρεσής του από την Περιφέρεια, συμπεριφέρεται σαν να μην έχει πάθει τίποτα, παρίσταται σε κάθε συνεδρίαση του Δ.Σ., δίνει την εντύπωση ότι κατέχει ακόμη το αξίωμά του, κι επιπλέον απειλεί όποιον του θυμίζει πως είναι εκπεσών (δια βίου). Άρα, τι σας ενοχλεί ο Ψωμιάδης; Όταν ένας δήμαρχος μιας επαρχιακής κωμόπολης μπορεί να αγνοεί τόσο επιδεικτικά τον Νόμο, πιστεύετε πως κάποιος με τόση προβολή όπως ο Ψωμιάδης θα έπραττε διαφορετικά?!?! Απλώς θα δείτε κι εσείς πανελλαδικά αυτό που εμείς ζούμε τόσους μήνες στη Ζαχάρω.
  George D.
  απάντηση351