Το ψέμα είναι (και) θέμα φύλου. Αυτό υποστηρίζουν οι επιστήμονες ύστερα από έρευνα η οποία απέδειξε ότι οι άνδρες ψεύδονται κατά μέσον όρο τρεις φορές την ημέρα, ενώ οι γυναίκες μόλις δύο. Δεν γνωρίζω αν καταμετρήθηκαν και τα κατά συνθήκη ψεύδη όπως «είσαι η μοναδική γυναίκα της ζωής μου», «όσο περνούν τα χρόνια τόσο ομορφαίνεις», «εσύ δεν το έχεις ανάγκη το λίφτινγκ» κτλ., στα οποία βασίζεται η ευτυχία πολλών ζευγαριών.

Μιας και αναφερόμαστε στους πολυβασανισμένους άνδρες (που τώρα τους βγάζουν και αρχιψεύταρους), ομάδα ειδικών προειδοποιεί: η χρήση Viagra ή παρεμφερών φαρμάκων αυξάνει τις πιθανότητες κώφωσης.

Αυτό σημαίνει ότι είτε θέλεις να κάνεις σεξ είτε δεν έχεις καμία όρεξη να ακούς την κρεβατομουρμούρα της συζύγου σου, παίρνεις το ίδιο χάπι. Δύο σε ένα!

Πληροφορικά, ετοιμάζεται και σκεύασμα σε εισπνεόμενη μορφή το οποίο υπόσχεται την επίτευξη στύσεως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ψεκάστε, μυρίστε, τελειώσατε!

Ο… εξευτελισμός του ανδρικού φύλου από τους επιστήμονες συνεχίζεται: σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη, επιλόχειο κατάθλιψη παθαίνουν και οι πατέρες, συνήθως μέσα στον πρώτο χρόνο ζωής του παιδιού τους. Ο,τι απομένει είναι να ανακαλυφθεί και ανδρική έμμηνος ρύση!

Και άλλη επίθεση σε κινεζικό σχολείο, από εκείνες που έχουν γίνει μόδα: νεαροί με μαχαίρια τραυμάτισαν δεκατρείς σπουδαστές στο νησί Χαϊνάν. Τις τελευταίες εβδομάδες στη μακρινή ασιατική χώρα από τέτοιες επιθέσεις έχουν χάσει τη ζωή τους 15 παιδιά και έχουν τραυματιστεί 78. Και έπειτα λένε ότι το σχολείο εξημερώνει τα ήθη.

Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της ποσοτικής ανάλυσης με την οποία εκτιμά τις αξίες των αγορών, η αμερικανική τράπεζα JΡ Μorgan προέβλεψε ότι το Μουντιάλ 2010, που θα διεξαχθεί στη Νότια Αφρική, θα το κερδίσει η ομάδα της Βρετανίας. Απομένει να διαπιστώσουμε αν η εν λόγω τράπεζα έχει πράγματι, όχι το κληρονομικό χάρισμα, αλλά τα εφόδια που της επιτρέπουν «να δει το μέλλον» προτού επενδύσει σε αυτό. (Παρεμπιπτόντως, μήπως μπορεί να προβλέψει και πότε θα βγούμε από την οικονομική κρίση;)

Κύριε διευθυντά
«Η πολιτική είναι η τέχνη της συνεννόησης» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς. Ο οποίος δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και τη διέγραψε… Εκτός αν δεν τοποθετεί το θέμα στο στενό ενδοκομματικό πλαίσιο, αλλά αναφέρεται στη συνεννόηση- συνεργασία ανάμεσα στα διάφορα κόμματα για το καλό της πατρίδας. Τότε όμως γιατί ψήφισε «όχι» στο «σχέδιο σωτηρίας», αν όχι για να επιβεβαιώσει ότι η ασυνεννοησία κυριαρχεί; Επιβεβαιώνοντας και τη ρήση του Σαρλ ντε Γκωλ «η πολιτική είναι πολύ σοβαρό πράγμα για να αφεθεί στους πολιτικούς»; Τουλάχιστον στους έλληνες πολιτικούς…

Μετά τιμής ΠΑΝΔΩΡΑ