Τηλεπαιχνίδι
«Celebrity game night»
ANT1, 22.30
Στο «Celebrity game night» δύο ομάδες με τρεις celebrities και έναν παίκτη η καθεμία ανταγωνίζονται σε γνωστά, αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουργια ξεκαρδιστικά παιχνίδια, με σκοπό να κερδίσουν και να στείλουν στον τελικό τον αρχηγό της ομάδας τους, διαθέτοντας τα δικά τους κέρδη για καλό σκοπό. Αυτό το Σάββατο παίκτες στη μια ομάδα θα είναι η Τζόυς Ευείδη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Θωμαΐς Ανδρούτσου, ενώ στη δεύτερη θα είναι ο Χρήστος Δάντης, η Αμαρυλλίς και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Παρουσιάζει ο Θοδωρής Αθερίδης.
Ξένη σειρά
«Ντετέκτιβ Μέρντοχ» ΕΡΤ2, 20.00
Ο Μέρντοχ ανακαλύπτει πως τον ακολουθεί μια ομάδα από θαυμαστές, ενώ η δρ Ογκντεν, που συνεργάζεται με τις σουφραζέτες και γνωρίζεται μαζί τους και με το κίνημά τους, σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική.
Ξένη ταινία
«The twilight saga: Eκλειψη» STAR, 22.50
Ενώ η Μπέλα περιμένει την αποφοίτησή της για να ζήσει πια ελεύθερη τον έρωτα της με τον Εντουαρντ, ο Τζέικομπ αποφασίζει να τη διεκδικήσει.
Από τη μια στιγμή στην άλλη βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα στον έρωτά της για τον Εντουαρντ και στη φιλία της με τον Τζέικομπ. Το δίλημμα είναι τεράστιο και η απόφασή της θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για την αναζωπύρωση του μίσους μεταξύ λυκανθρώπων και βρικολάκων, ακόμα και να προκαλέσει ένα νέο πόλεμο. Παράλληλα, μία σειρά από μυστηριώδεις εξαφανίσεις στο Σιάτλ γεννούν την ιδέα στον Εντουαρντ πως η Μπέλα μπορεί να βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ, Τέιλορ Λότνερ, Χαβιέ Σάμιουελ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Ντακότα Φάνινγκ. (ΗΠΑ, 2010, 111′)

HeliosPlus